Hivatalos Leírás

EBAPE brazil School of Public and Business Administration (Escola Brasileira de Administração Pública) &nbsp A brazil School of Public and Business Administration a Getúlio Vargas Alapítvány - áprilisában hozták létre 1952-ben és játszott fontos szerepet a képzésben az egyetemi és kormányzati személyek is Brazíliában és más latin-amerikai és afrikai. &nbsp Kezdettől fogva azt futtatni adminisztrációs tanfolyamok a diplomás és a speciális szinteket, valamint a széles körű kutatási program és műszaki tanácsadási szolgáltatást kormányzati vállalkozások és szervezetek. &nbsp A Master of Public Administration program létre 1967-ben, a képzett személyzetet felvenni kulcspozíciókat közvetlen és közvetett közigazgatás az állami vállalatok és a nagy brazil vállalatok. &nbsp Az oktatás területén, továbbá az Egyetemi kurzus Administration, Master of Public Administration természetesen a Master of Business Administration természetesen a Ph.D. Adminisztrációs természetesen EBAPE jelenleg kínál kiterjesztése és szakmai kurzusok a munkavállalók és a vezetőség az állami vállalatok mellett nyílt folyamatos oktatási és képzési programok több mint 4000 hallgató évente. &nbsp Kutatási projektek által támogatott EBAPE fedezi a területeket a kormány és a közigazgatás irányítását az állami és a magánszektor, a közrend, a társadalmi vezetés, az oktatás a közigazgatásban és bepillantást enged a közszféra infrastruktúrát. EBAPE is kiad egy bi-monthlyPublic Administration Journal (RAP - Journal of Public Administration) alapított 1967-ben, a kéthavonta és brazil portugál Journal of Management (RPBG - portugál és brazil Magazine Management) és az Elektronikus Lapban - Notebook EBAPE. BR. &nbsp EBAPE Fosters intézmények közötti együttműködés és csereprogramok. Az évek során ezek a programok is ösztönzőleg hat a fejlődő közös kutatási erőfeszítések és műszaki tanácsadás projekteket más igazgatási iskolákkal. &nbsp EBAPE egyetemi politika által megfogalmazott Tanácsadó alkotják az oktatók. Az Igazgatóság felelős igazgatása az iskola, bár a Tudományos Oktatási és Kutató Központ, Lato értelemben Graduate Center és a tanácsadás, képzés és vezetői fejlesztési központok. &nbsp Amellett, hogy a végzett tevékenységeket, annak központja Rio de Janeiro, EBAPE kiterjesztette és konszolidált munkáját a regionális magok szerte az országban és külföldön egyaránt. Különleges programok a műszaki képzés és tanácsadás tartanak Brasília és más brazil városokban.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Mester

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration

A Mester adminisztráció EBAPE válasza a jelenlegi igények posztgraduális képzés a közigazgatásban, az iránymutatásokkal összhangban a CAPES / Oktatási Minisztérium, amely ... [+]

Mester Administration

&nbsp

A Mester adminisztráció EBAPE válasza a jelenlegi igények posztgraduális képzés a közigazgatásban, az iránymutatásokkal összhangban a CAPES / Oktatási Minisztérium, amely akkreditálja alá a besorolás, mint a Professional mesterképzés szerint közigazgatási határozat N. 080/98 .

&nbsp

A Professional mesterképzés elsősorban részidős, amely lehetővé teszi a mester tanítványai összeegyeztetni a vizsgálatokat szakmai tevékenységét.

&nbsp

A kurzus felépítése alapult EBAPE tapasztalatai Lato értelemben posztgraduális képzés azonosítani kell a szervezet, és kidolgozza az érzékelt profilja a rendszergazda betöltésére a közép-és felsővezetői, valamint tanácsadói pozíciókban. Ez a tapasztalat mutatta erős piaci kereslet a szakemberek széles körű ismerete eszközök és információk a nemzetközi piac dinamikáját, valamint egy vállalkozó szellem és az érzékenység a piaci körülményekhez. Ily módon, a kiválasztott jelöltek egészen kidolgozása az utolsó munka, a tanfolyam célja, hogy a tudás, képességek, tehetségek és attitűdök, hogy megfeleljen ezeknek az igényeknek. ... [-]

Brazília Rio de Janeiro
Március 2020
Részidős oktatás
24 hónapok
Campus
Bővebben magyarul