Universidade Estácio

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1970-ben alapított John Uchôa Cavalcanti Netto, a végrehajtása a College of Law, A neve tiszteletére katonai portugál alapítója a város Rio de Janeiro és első általános kormányzó zászlóshajója Rio de Janeiro. Az 1980-as a UNESA szentelt megnyitása más bölcsész szakok, miután alakítjuk egyetem az évben 1988,1 Az, hogy a következő évtizedben nőtt megnyitó rendhagyó tanfolyamok kommunikációs és üzleti területen; ami nem volt jelentős innováció a felsőoktatásban marketing állam Rio de Janeiro, majd országos szinten. Az 2000-es években megnyitotta gyorsan orvosbiológia.

A Estacio kiterjedt oktatási struktúrát, és kínál graduális és posztgraduális tág értelemben és a szó szoros értelmében a különböző területeken a tudás. Az is ismert, Holiday tanfolyamok nyitott a közösség, júliusban és januárban.

A Estacio de Sa Egyetem is kínál a nemzetközi képzés a vendéglátás, anélkül, hogy hagyja el az országot a partnerség révén az európai iskolákban. Ez egy partner a Lausanne Ecole Hoteliere (vendéglátás), Lausanne Hospitality Consulting (Tourismology), Alain Ducasse Formáció (Gasztronómia), University of Coimbra (jobb), Greensboro által Északi Caroline Egyetem (Insurance Management) és a The Walt Disney World Company (Business Management A szállodások és Turisztikai) 0,2 Amellett, hogy a tanítás a beruházások, szintén sikerült egy profi futballcsapat, a Estacio de Sa Soccer Club között 2004 és 2011.

Helyszínek

Rio de Janeiro

Address
R. do Bpo., 83 - Rio Comprido
20261-063 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro állam, Brazília

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket