Hivatalos Leírás

A város a folyamatos keresi az újat.

Rio de Janeiro mindig is a összefoglalója mindent, ami Brazíliában.

Ez az a pont, ahol a kulturális sokszínűség konvergálnak, és a színház, ahol az ország összes vezető kulturális mozgalmak és események színpadon debütál.

Rio ad otthont a samba és a bossa nova, hogy Brazília a modern építészet és a kortárs művészet, a konkrét költészet és a neo-realista "Cinema Novo" mozgalom.

A város gazdag műanyag kreativitás, találékony kapacitás, lenyűgöző színekkel és "újra feltalálták" anyagok valódi jele Brazil többszörös identitás.

Ez egy spontán és nem tudományos forma tervezés a gyakorlatban, egyfajta crossdiscipline ahol a divat, grafikai és termék design találkozik keresve a fejlődés a formák és tapasztalatok.

Határain belül a Rio Genius loci, IED összpontosítja oktatási programokat, hogy nem csak design, divat, Kommunikációs és Visual Arts, hanem innovatív alapelveket a fenntartható építészet és a stratégiai és szolgáltatás tervezés.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Szeretne marketinget tanulni, és mint a divat? Szeretne megtanulni a divatot és marketinget szeretne? Helye az IED Rio-ban, a Szakmai Divat Marketing Mesterképzésben olya ... [+]

Ez a kurzus a portugál nyelvet tanítja. A Vogue és az Osklen társaságok szakembereinek kíséretében a diák marketing és kommunikációs projektet fog kidolgozni egy divatmárka számára.

A piacon való számos kapcsolódás révén a hallgatónak meg fogja jeleníteni a terület aktuális vízióját, és képes lesz arra is, hogy megkezdje saját márkáját, és csatlakozzon a nagy divatcégek kommunikációs részlegéhez.

A Levi's-val együttműködve a Fashion Marketing professzionális mestere lehetőséget nyújt a hallgatónak arra, hogy kapcsolatba lépjen a világ egyik legnagyobb ruházati cégének mindennapi életével.

A tanfolyam során a hallgatók előadást tartanak majd márka szakembereivel, és marketing projektet fognak létrehozni a cég által az iskola által tervezett helyszínen.... [-]

Brazília Rio de Janeiro
Kérj Információt
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
400 órák
Campus
Bővebben magyarul

Cassino da Urca

IED Rio - Istituto Europeo di Design
Address
Av. João Luis Alves, 13 22291-090
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brazília
Honlap
Telefonszám
+55 21 3683-3786