Hivatalos Leírás

FDI A VILÁGBAN és a világ FDI

O Istituto Europeo di Design egy nemzetközi hálózat nagy képzés formatervezés, a divat, a vizuális kommunikáció és menedzsment kreatív tudományágak.

Óta beiktatása 1966-ban, még mielőtt tervezés egyetemeken keletkezett Olaszországban FDI kerül bemutatásra, mint a központ rendkívül innovatív javaslatok, gyakorlati oktatási modell és kulturálisan gazdag. Egyesíti a legjobb tulajdonságait a szakiskolák és az Akadémia, az Istituto a megvalósítása modell-intézmény, amely a szintézisét a gondolat, hogy az alapító és jelenlegi elnök, Francesco Morelli. "A tudás és a know-how" a vezérelv az oktatási FDI projektek.

Jelenleg az Istituto egy nemzetközi egyetemi szintű hálózatot. Meg irodák Olaszországban, Spanyolországban és Brazíliában, kezdve Kína, bővíti nemzetközi jelenlétét, különös figyelmet fordítva a országokra főszereplői az új gazdaság, továbbra is a kulturális tevékenység és a vállalkozó folyamatosan fejlődik.

Környezetvédelem, fenntarthatóság, művészeti, a kiválóság made in Italy és a digitális média néhány szakmai forgatókönyvek, amelyek foglalkoznak az új képzési formák által javasolt IED.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, Az első készüléket Európán kívül, 2005-ben nyílt, amikor Brazília megkezdte a gazdasági növekedést. A nagy természeti erőforrások, másrészt pedig az állítás saját kulturális értékeit a többi leadott Brazília a nagysága az országok, amelyek lehet, hogy a különbség az új gazdasági világrendet, hogy készül.

Az értékelés szerint a brazilok olasz kreativitás terén a divat és a design megtermékenyített a talajt főiskolai és hagyjuk FDI nyomon követni a képzés képes készíteni értékes szakemberek, és játszott a brazil vállalatok.

Minden évben, az FDI hozzájárul helyzetbe São Paulo, mint a főváros latin-amerikai divat. A területen a tervezés, az iskola hozzájárul emancipációja a brazil terméket a külföldi piacon. A didaktikai modell FDI azt is lehetővé tette a megvalósítása az oktatási programok fejlesztése a különböző termelési ágazatok néhány brazil állam, a stratégiai partnerség az állami és a magánszektorban.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Az Istituto Europeo di Design IED São Paulo Posztgraduális Fashion Marketing és Kommunikációs Intézete a marketing üzletágban és kommunikációban képzést nyújt a divatipar ... [+]

Ez a kurzus a portugál nyelvet tanítja.

MIÉRT?

Az IED-ben évről évre sikeres, ez a beosztás különböző perspektívákat kínál a különböző divat-forgatókönyvek számára, és elősegíti a piacorientált tanulási tapasztalatokat, előadásokkal és előadásokkal, amelyeket az iparág és az egyetemek híres szakemberei adnak.

KI?

Azok a szakemberek, akik érdeklődnek a karrierjük vagy potenciális vállalkozóik elmélyítéséért vagy irányításáért a Kommunikációs menedzsment és a Divatmarketing területén, felmérve potenciáljukat, és megközelítik a legértékesebb szakemberek profilját.

HOGYAN?

A program bemutatja a Divat, Életmód Alkalmazott Marketing tárgyait... [-]

Brazília São Paulo
Kérj Információt
Portuguese (Brazil)
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

A posztgraduális képzés belső dizájn alapja az olasz design hagyománya, miközben előmozdítja a fejlett innovációs megközelítéseket, amelynek célja a lehetőségek jobb kiha ... [+]

Ez a kurzus a portugál nyelvet tanítja.

MIÉRT?

Innovatív megközelítéssel a poszt stratégiai és integrált módon gondolkodik a téren, értékeli a kreativitást, az identitást és az egyediséget. A gyakorlati jellegű osztályok bevonják a résztvevőket a kísérletekbe, figyelembe véve az ügyfelek és a felhasználók törekvéseit.

KI?

Építészek, tervezők és szakemberek, akik szeretnének elmélyülni a különböző terekhez tartozó projektek területén, amelyek messze túlmutatnak a díszítő formulákon, és új gyakorlatokat fognak magukévá tenni ebben az újonnan szabályozott és nagyon ígéretes területen.

HOGYAN?

A kurzus résztvevői fokozzák az összes olyan tényező megértését, amelyet a belső projektek tervezésénél és tervezésénél figyelembe kell venni, valamint felkészültnek kell lenniük a végrehajtás minden szakaszában történő kezelésére.... [-]

Brazília São Paulo
Kérj Információt
Portuguese (Brazil)
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

A tudományos fantasztika fokozatosan válik valósággá az emberi kölcsönhatások, az ember-gép kölcsönhatások és a gépek közötti kölcsönhatások között. Az összekapcsolt vilá ... [+]

Ez a kurzus a portugál nyelvet tanítja.

MIÉRT?

A felhasználói élmény megtervezésének és kezelésének ismerete versenyelőnyt jelent a kreatív és innovatív igényekkel teli új piac számára. Az UX irányelvek ma az új média- és üzleti modellek alapját képezik.

KI?

A különböző területeken dolgozó szakemberek olyan interaktív projektek globális megértésében érdekelt szakemberek iránt érdeklődnek, amelyek a végpontok közötti kezdeményezések tervezéséhez, fejlesztéséhez és végrehajtásához szükséges készségek, képességek és eszközök elsajátítására törekszenek.

HOGYAN?

A porok irányítására szolgáló tengelyek: UX (felhasználói tapasztalat); Játék gondolkodás; és Hypermedia. A résztvevők megtudják a tervezési fázisokban alkalmazott különböző megközelítéseket, amelyek alkalmasak a legkülönbözőbb, emberközpontú interfészek kidolgozására.... [-]

Brazília São Paulo
Április 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

A stratégiai tervezés a társadalom követeléseinek "nagyképű" megértésén alapszik, új szemléletmód és szisztémás látás alapján, amely újból meghatározza a kihívásokra való ... [+]

Ez a kurzus a portugál nyelvet tanítja.

MIÉRT?

A stratégiai tervezés a társadalom követeléseinek "nagyképű" megértésén alapszik, új szemléletmód és szisztémás látás alapján, amely újból meghatározza a kihívásokra való felkészülést, különös tekintettel a cselekvési lehetőségek meghatározására.

KI?

A tervezési gondolkodás és a megzavaró megközelítés iránt érdeklődő szakemberek és szakmunka szakemberei számára a kreatív innováció generálásával és a valóság átalakításával képes modellekkel, akár üzleti, akár okai lehetnek.

HOGYAN?

A diákokat új kreatív, fenntartható, felelősségteljes és együttmőködıképekkel támogatják, az emberi értékeket és törekvéseket életképes megoldásokká alakítják át, a Design pedig az értékteremtés folyamatának katalizátoraként.... [-]

Brazília São Paulo
Kérj Információt
Portuguese (Brazil)
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

IED - Istituto Europeo di Design
Address
Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 São Paulo, State of São Paulo, Brazília
Honlap
Telefonszám
+55 11 3660-8000