IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Bevezetés

Hivatalos Leírás

FDI A VILÁGBAN és a világ FDI

O Istituto Europeo di Design egy nemzetközi hálózat nagy képzés formatervezés, a divat, a vizuális kommunikáció és menedzsment kreatív tudományágak.

Óta beiktatása 1966-ban, még mielőtt tervezés egyetemeken keletkezett Olaszországban FDI kerül bemutatásra, mint a központ rendkívül innovatív javaslatok, gyakorlati oktatási modell és kulturálisan gazdag. Egyesíti a legjobb tulajdonságait a szakiskolák és az Akadémia, az Istituto a megvalósítása modell-intézmény, amely a szintézisét a gondolat, hogy az alapító és jelenlegi elnök, Francesco Morelli. "A tudás és a know-how" a vezérelv az oktatási FDI projektek.

Jelenleg az Istituto egy nemzetközi egyetemi szintű hálózatot. Meg irodák Olaszországban, Spanyolországban és Brazíliában, kezdve Kína, bővíti nemzetközi jelenlétét, különös figyelmet fordítva a országokra főszereplői az új gazdaság, továbbra is a kulturális tevékenység és a vállalkozó folyamatosan fejlődik.

Környezetvédelem, fenntarthatóság, művészeti, a kiválóság made in Italy és a digitális média néhány szakmai forgatókönyvek, amelyek foglalkoznak az új képzési formák által javasolt IED.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, Az első készüléket Európán kívül, 2005-ben nyílt, amikor Brazília megkezdte a gazdasági növekedést. A nagy természeti erőforrások, másrészt pedig az állítás saját kulturális értékeit a többi leadott Brazília a nagysága az országok, amelyek lehet, hogy a különbség az új gazdasági világrendet, hogy készül.

Az értékelés szerint a brazilok olasz kreativitás terén a divat és a design megtermékenyített a talajt főiskolai és hagyjuk FDI nyomon követni a képzés képes készíteni értékes szakemberek, és játszott a brazil vállalatok.

Minden évben, az FDI hozzájárul helyzetbe São Paulo, mint a főváros latin-amerikai divat. A területen a tervezés, az iskola hozzájárul emancipációja a brazil terméket a külföldi piacon. A didaktikai modell FDI azt is lehetővé tette a megvalósítása az oktatási programok fejlesztése a különböző termelési ágazatok néhány brazil állam, a stratégiai partnerség az állami és a magánszektorban.

Helyszínek

Sao Paulo

IED - Istituto Europeo di Design

Address
Rua Maranhão 617
HIGIENÓPOLIS

01240-001 Sao Paulo, São Paulo állam, Brazília
Telefonszám
+55 11 3660-8000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket