Centro Universitário Una

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Legjobb Private University Center of Mines (MEC / INEP)

A vibráló és innovatív megközelítést, a University Center Una a 3. évben, a legjobb Private University Center of Mines és a 4. egymást követő évben, a legjobb Private University Center of BH; értékelése szerint az IGC (General Index -ában) által kiadott Oktatási Minisztérium (INEP / MEC) a december / 2014 - a legfontosabb nemzeti mutatója a felsőoktatás minőségének Brazíliában.

Az index, ami mozog 1-5, figyelembe veszi a tanulók teljesítményét Enade (National vizsgálata tanulói teljesítmény), értékeli az infrastruktúra a főiskolák és az összeg a képzés kar.

53 éve kínál a szilárd szakmai képzés révén a különböző tanulási folyamatot. Karunk áll mesterek és az orvosok elismert tudományos kompetencia és a piaci és az oktatási program modern, és mindig is célja, hogy elősegítse a fejlődést az autonómia és a diákok döntéshozatali képességgel, és biztosítani kell a tapasztalata a munka világában a szobában osztály.

Una is fektet a személyes és a szakmai fejlődés a diákok (csak a 2. félidőben 2014, 1267 diák nyert felvételt 713 partner cégek) keresztül is Outreach Program, ami segít a pedagógiai jellegét tevékenységek, társadalmi, kulturális, tudományos és a technológia.

Ez odaadással és elkötelezettséggel fordulni az ország oktatási tükröződik az eredményekben: több tanfolyamot is szereznek Editora Student Guide április (55 csillag, az összeg legnagyobb része 2009 óta, rekord az 2015 kiadás a Guide) és a University Ranking Sheet São Paulo - RUF.

Ugyanez a tudományos kiválóság területén a humán tudományok, alkalmazott társadalomtudományi, az élettudományok és az egészség, a kommunikáció és a művészet, ami a Una nemzeti referencia technológiai érettségi, az Institute Una Technology (Unatec). Egy innovatív javaslatot az érettségi bárki hitelességét és gyorsan, hogy felnőjön az új szakmai kihívásoknak. Összhangban a piac, a kurzusok közé kialakulhatna egy professzionális képesnek kell lennie arra, hogy dolgozzon ki teljes mértékben, innovatív módon, tevékenységek egy adott szakmai területen.

A Graduate Program kínál több mint 100 speciális tanfolyamok és két mester fokozatot Management és Szociális, oktatási és helyi fejlesztési-legjobbak közé sorolható Brazíliában Felsőoktatási Személyzeti Improvement Koordinációs (CAPES). Szintén MBA közül a legjobb Latin-Amerikában, a Napló szerint AmericaEconomia (2012).

2014-ben tovább erősítettük a brazil oktatási jelenet megjelenése a graduális és posztgraduális 100% a távolságot. Most kínálunk oktatás határok nélkül az ország nagy részén, a központ található Minas Gerais, São Paulo, Mato Grosso do Sul és az északkeleti. Között az előnyök innovatív módszer, személyre szabott és magas színvonalú kapcsolatot alakítsunk ki a diákok és a hangsúly a karrier és a szakmai fejlődés.

Jelenleg 12 egység stratégiai pontjain elhelyezett városaiban Belo Horizonte, Betim, Contagem, Divinópolis és Sete Lagoas, kínál tanfolyamokat, személyes és távolság, Bachelor, diplomás, Technology Graduation, diplomás, és a műszaki tanfolyamok kínált Pronatec - Nemzeti Program hozzáférést a műszaki oktatás és a foglalkoztatás, a szövetségi kormány. Az egységek modern tudományos terek, laboratóriumok gyakorlati tevékenység, kapcsolat területek és kiváló helyen.

Az Una is megválasztották az egyik a 100 legjobb munkahely Brazíliában, a 4. egymást követő évben (2011, 2012, 2013 és 2014), a GPTW Intézet / Journal Times. 2014-ben, egy felmérés szerint GPTW partnerségben az újság Estado de Minas, a magazin Encounter és ABRH-MG, a University Center is kapta az egyik a 30 legjobb munkahely a bányákban. Ezek az eredmények csak lehetséges a napi kötelezettséget vállaljon egy tanítási és inspiráló tanulási környezet, amely felébreszti az ember szenvedélye a teljes életet, és tiszteletben tartják a jellemzőit minden.

Helyszínek

Belo Horizonte

Address
Campus Guajajaras
Rua Guajajaras, 175, centro

Belo Horizonte, Minas Gerais állam, Brazília

Belo Horizonte

Address
Campus Liberdade
R. da Bahia, 1764 - Centro

30160-011 Belo Horizonte, Minas Gerais állam, Brazília

Belo Horizonte

Address
Campus Barro Preto
Rua dos Goitacazes, 1159 - Barro Preto

30190-051 Belo Horizonte, Minas Gerais állam, Brazília

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: