Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Universidade Estadual Paulista (Unesp) jött létre 1976-ban. Megerősítette a projekt csatlakozás tudományos, technológiai, gazdasági, kulturális és társadalmi fejlődés elkötelezett a demokratikus elvek és világosan tudatában státuszát kormányzati intézmény, egészül ki, és igen aktív a brazil társadalomban. Unesp's intézkedések középpontjában szinte minden területén a kísérleti és elméleti tudományok, mint például: műszaki, egészségügyi, kommunikációs, humán-és társadalomtudományokat és a művészet, többek között.

Az interakció Unesp és a társadalom különböző rétegei jelentősen befolyásolja annak társadalmi táj. A magas képzettségi szintje is erősítik a kifejező száma egykori diákok be a szakmai piacon, valamint a vezető pozícióját a brazil nemzeti soraiban kapcsolatos minden területen, ahol jelen van.

Miután a világméretű trend, és biztos, hogy készüljön fel, hogy Unesp most, több mint valaha, keresi az új határokat átlépni és kihívással kell szembenéznie, aláírásával új megállapodások csúcsminőségű intézmények szerte a világon.

Unesp egy elismert intézmény, rutinos tagjai, teljesen akkreditált programok és erős kutatási bázis - és ezek továbbra is a prioritások.

Unesp az egyik legnagyobb és legfontosabb brazil egyetem, és kiváló eredményeket ért el a tanítás, a kutatás és szaktanácsadás. Unesp támogatják állami források mellett USP (Universidade de São Paulo) és Unicamp (Universidade Estadual de Campinas) ingyenes állami felsőoktatás Sao Paulo államban.

Unesp a legsikeresebb modellje multicampus egyetemi Brazíliában. ilyen egyedülálló tulajdonsága lehetővé teszi, hogy az intenzív és változatos tevékenységek Sao Paulo, a legfejlettebb állam az országban. befolyása lehet felismerni a szint a regionális fejlesztés, ahol a campus található: az egyik az állami tőke és 22 másik stratégiai eloszlik az állam.

MŰSZAKI ÉS tudományosság EGYÜTTMŰKÖDÉS

Támogatása ügynökségek és erőforrás-gazdálkodás

A fejlesztés a fő tevékenysége Unesp kap pénzügyi támogatást a fő kutatási támogató ügynökségek az országban, mint például: FAPESP, CNPq, köpeny és FINEP. Ezek a források által garantált szerződések, amelyek lehetővé teszik oktatók és a diákok, hogy vegyenek részt csereprogramok, fejlesztése tudományos projektek és szolgáltatások. Ezek a megállapodások aláírása a hazai és külföldi egyetemek, intézmények, egyesületek, alapítványok, polgármesteri, kormányzati hivatalok, minisztériumok, a szövetségi és az állami szervek és a magáncégek, hozzátéve, akár 300 partnerségek növekszik évente.

Helyszínek

Sao Paulo

Address
Rua Quirino de Andrade, 215
01049-010

Sao Paulo, São Paulo állam, Brazília

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: