Universiti Brunei Darussalam

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Vállalkozás posztgraduális tanulmányait UBD jelenti tagság egy változatos és virágzó egyetemi környezetben, partneri világszerte nemzetközileg elismert egyetemen. Az egyetem haladó és élvonalbeli kutatási kultúra, amely intellektuálisan stimuláló és tudományosan igényes.

Abban UBD, tudjuk, hogy a diákok választhatnak, hogy adja posztgraduális tanulmányi számtalan különböző okok miatt, és mindent megteszünk, hogy támogassa a hallgatók törekvéseit és fokozza a készségek és a foglalkoztathatóság.

Egy átfogó egyetemi, világméretű problémák - UBD működik az egész világon partnerekkel oktatás, az üzleti, az egészségügy, a fejlesztés, a jótékonysági és a kormány arra, hogy találjanak megoldást néhány emberiség legégetőbb kérdéseket, és vállalja úttörő kutatást az egész tudományos spektruma.

Ahhoz, hogy lehetőséget biztosítson a kiszélesíteni az aktív népesség a posztgraduális képzés, UBD bemutatja doktori programokat, hogy a diákok is igénybe vehet akár a munkahelyen vagy otthon, a saját üteme és a különböző utak. A munkahelyi tanulás megközelítés és a technológia használata, ezek hatékonyabb és eredményesebb programokat kínált mester szinten kezdve augusztus 2017.

banner_global

Nemzetközi diákok

Kezdetben UBD nyitotta meg kapuit a nemzetközi diákoknak képező főként ASEAN diákok. A változatosság bővült ma több érkező kelet-ázsiai (Kína és Japán), Európában, Afrikában és a Közép-Keleten.

A különböző graduális, posztgraduális és kutatási programok várják UBD, míg a rövidebb programok is rendelkezésre állnak, mint például a globális Discovery programja és nyelvi programjai. Az angol a fő tanítási a UBD és széles körben beszélt Brunei. A képzési programok kínálnak ezért lehetőséget nyújtanak a nemzetközi hallgatók eléréséhez a jövőbeli foglalkozások világszerte. Ez a környezet is rendelkezik, a nemzetközi diákok a sugárút angolul tanulni egész vizsgálat és a mindennapi életben, ami megkönnyíti számukra, hogy a barátok és szocializálódnak.

UBD olyan környezetet és a nemzetközi hallgatók otthon érezheti magát a tömböt a klubok és dolgom. Vannak különböző programok biztosítják az átmenet az új diákokat UBD a Nemzetközi Hallgatói Szolgáltató Egység a Hallgatói Ügyek §.

Angol nyelvi követelmények

Az összes program pályázóknak rendelkezniük kell legalább egy hitel 6 angol nyelv a GCE "O" szintű vizsga, vagy egy osztály "B" a IGCSE English (mint második nyelv), vagy IELTS 6.0 vagy TOEFL minimális teljes pontszám 550.

42929_Facts

Helyszínek

Bandar Seri Begawan

Address
Universiti Brunei Darussalam
Tungku Link Road

BE1410 Bandar Seri Begawan, Brunei-Muara körzet, Brunei

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: