European Polytechnical University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kedves leendő hallgatók,

Kedves Szülők,

Kedves leendő munkáltatók,

Létrehoztunk és végrehajtott egy olyan oktatási "élmény" diákjaink, a kettő kombinációja a legsikeresebb európai és amerikai gyakorlat a felsőoktatásban. Mi, a kuratórium, tisztában vannak azzal, hogy eltekintve attól, hogy egy kihívás, ez nagy felelősség tettünk veled - diákok, szülők, tanárok és az üzleti vezetők.

A siker minden vállalat függ az emberi tényező. A Kuratórium a kezes a sikeres tapasztalata diákok azáltal tudományos kiválóság, miközben a magas színvonalú és megfizethető életmód. EPU középpontjában a pragmatikus üzleti orientált oktatás. A stratégia magában foglalja az állandó kommunikáció és interakció a vezető vállalatok, ahol a hallgatók gyakorlati és tapasztalatokat szerezzenek, és elismerését. Arra ösztönözzük az innovációt és a pragmatizmus.

"Hozd ki a legjobb formádat" a mi fellebbezést az Ön számára. Ez a szlogen nem csak egy mondat. Arra törekszünk, hogy kiváló oktatás. Ez a filozófia az egyetem. Mi követelik, hogy a diákok és egyúttal segítjük őket céljaik elérésében. Mi jár az ennek a filozófiának minden diák, tanár és egyetemi alkalmazottak. Elvárjuk, hogy a diákok, hogy lesz a következő generációs sikeres szakemberek és üzleti vezetők.

Bárcsak minden diák, hogy a legjobb élményt velünk!

Elnöke EPU Toshko Krastev

EPU küldetése

Az Európai Műszaki Egyetem egy multinacionális központja közötti kölcsönhatás kortárs tandíjat, tudományos kutatási tevékenységek és innovációk, valamint a tudományos és az üzleti együttműködés. A University személyessé a kapcsolatot a hallgatók és doktoranduszok, megfelel az egyéni képességek és a preferenciák és felkészíti őket a szakmai megvalósítása a piaci környezet a dinamikusan változó world.The Babeş-Bolyai Tudományegyetem filozófia a fenntartható fejlődés és a kiemelt értékek: A Babeş-Bolyai Tudományegyetem filozófia a fenntartható fejlődés és a kiemelt értékek: 1. Európai hagyományok és szabványokkal együtt American pragmatizmus a felsőoktatás; 2. Fejlesztés az egyetemi tudományos profilján belül az egyetem, orientált gyakorlat és igényeit a nemzetközi és bolgár üzleti; 3. Nemzetközi jellegű felsőoktatási eszközeként elérése és fenntartása kiváló minőségű; 4. Nemzetközi oktatók a tudósok és a fejlesztők a külföldi egyetemeken és nemzetközi akadémiák; 5. Tanítás a kortárs tudományos tartalmát, összhangban az európai és amerikai összefüggésben; 6. Tandíj az avant-garde szakmai környezetet és értékelésére, a diákok kortárs módszerek; 7. Fejlesztése a személyes tulajdonságok a hallgatók és PhD hallgatók elérése érdekében a maximális szellemi potenciál; 8. Ösztönzése a diákok kezdeményezésére, fejlesztése szokások folyamatos önfejlesztés és készségek önálló tanulás, megszerzése "hordozható" tudás, a kulcskompetenciák és készségek.

Helyszínek

Pernik

Evropeyski Politehnicheski Universitet

Address
"23 “Sv. sv. Kiril i Metodiy” str. , Pernik, Bulgaria
2300 Pernik, Pernik, Bulgária
Telefonszám
+359 76 600 773