Hivatalos Leírás

Varna University of Management ( VUM ) egy nemzetközi üzleti iskola található Európában, Bulgária. Több mint 50 ország diákjai kiváló oktatást kapnak az üzleti és marketing, informatika, turizmus és vendéglátás menedzsment, gasztronómia és kulináris művészetek terén.

VUM kínálja az alapképzést és a mesterképzést, teljes mértékben angol nyelven, az Egyesült Királyságban (Cardiff Met), Svájcban (BHMS), Hollandiában (Stenden University) működő egyetemekkel együttműködve. A diákok tanulmányozzák a szinkronizált tantervet, mint a partnerintézményekben, és meg kell felelniük a vizsgálatok magas színvonalának. Mindkét partner egyetemével és a VUM val diplomát szerzett .

VUM kiváló kapcsolatokat tart fenn a vállalkozásokkal, és hosszú távú sikerrel büszkélkedhet arra, hogy hallgatóit az Egyesült Államokban, Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Németországban, Spanyolországban és Olaszországban tegye meg.

VUM a globális ranglistában

  • VUM világszerte 1600 felsőoktatási intézményben tartja az első helyet a diákok mobilitása számára, a rangos U-Multirank rangok szerint
  • VUM a Kelet-Európában a "Palm of Excellence" besorolással 3 Palmes of Excellence - Kiváló üzleti iskola, nemzetközi megerősítő befolyással rendelkezik.
  • Az egyetem 9. helyezést ért el Kelet-Európában az MBA diplomáját a Best-masters.com-ra.
  • Az egyetem a 20. helyezést a világon a Nemzetközi Vendéglátás és Idegenforgalom Menedzsment (MSc) fokozat a Best-masters.com.
  • A VUM oktatók és a diákok kiadványainak száma az egyetemi rangsorban a világ 300 legszélesebb körében az üzleti iskolák között, a Social Science Research Network (SSRN) szerint .
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Varna University of Management

A VUM által kínált nemzetközi vendéglátás és idegenforgalom menedzsment MSc célja az iparági vezetők, vezetők és az idegenforgalmi szakemberek igényeinek kielégítése. A m ... [+]

A VUM által kínált nemzetközi vendéglátás és idegenforgalom menedzsment MSc célja az iparági vezetők, vezetők és az idegenforgalmi szakemberek igényeinek kielégítése. Az egyetem a 20. helyezést a világon a Nemzetközi Vendéglátás és Idegenforgalom Menedzsment (MSc) fokozat a Best-masters.com.

A mesterképzéshez való csatlakozással képes lesz irányítási, kutatási és elemzési készségeit a legmagasabb szintű elvárásokra fejleszteni, amelyek a dinamikus iparág legfelső szintű menedzsment tagjaként működnek.

Lehetősége lesz arra, hogy ne csak mélyreható elméleti tudást, hanem gyakorlati irányt is biztosítson számos projekten és esettanulmányon keresztül.... [-]

Bulgária Varna
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Varna University of Management / Висше Училище по Мениджмънт
Address
13A Oborishte Street
Varna, Varna, Bulgária
Honlap
Telefonszám
+359 52 300 680