Hivatalos Leírás

Az Adolfo Ibáñez-i Egyetem Üzleti Iskola 1953-ban alakult Valparaíso városában, és több mint 65 éves tapasztalattal rendelkezik Chilén és Latin-Amerika egyik legrangosabb üzleti iskolájává. regionális és globális szinten is.

Ez az egyetlen chilei üzleti iskola, amely háromszoros koronával rendelkezik a nemzetközi akkreditációval (AACSB, EQUIS és AMBA), amely a világ legjobb üzleti iskoláinak 1% -ának megfelelő csoportjába helyezi.

Nemzetközi elismertségét támogatja a programok rangsorolása a globális rangsorok kiemelkedő helyszínein, mint amilyen például az América Economía, az Innovation Management, a Financial Times és a QS rangsor.

Jelenleg a Business School irodái Valparaíso (Chile), Santiago (Chile) és Lima (Peru) és Miami (Egyesült Államok) városaiban vannak.

Az UAI Üzleti Iskolát a Liberális Művészeteken alapuló oktatási modell jellemzi, amelynek célja a kritikus gondolkodású diákok képzése, akik képesek pozitív hatást kifejteni és a szervezetükön belül változó tényezők, integrálva az elméleti ismereteket gyakorlati tapasztalatokkal a képzés során erős erkölcsi elkötelezettség.

Stratégiai pillérei közül kiemelkedik a tudás, a fenntarthatóság, az innováció, a vállalkozói szellem, az egyetemi vezetés és a globalizáció. A Business School jelenleg több mint 5000 hallgatóval rendelkezik, mind a posztgraduális, mind a posztgraduális programjaiban, és több mint 13 000 diplomát szerzett, 40 országban dolgozó hálózat.

Akadémiai testülete 92 főállású tanárból áll, akik közül 30% -a külföldiek, olyan országokból, mint Argentína, Brazília, Kína, Costa Rica, Salvador, Spanyolország, Franciaország, Mexikó, Peru, Uruguay, USA, Venezuela . Tanárai doktoráltak a világ főbb egyetemein, többek között a Harvard, az MIT, a Princeton, a Cambridge, az Oxford, Kalifornia, Berkeley, UCLA, NYU, Chicago, Columbia, Maryland, Michigan, Boston, Georgia Tech, Texas, Austin , Carnegie Mellon, többek között. A karok 48% -a 100 legjobb egyetemből származik, a QS rangsor szerint.

"A School of Business elkötelezett amellett, hogy világszínvonalú intézmény legyen, melyet tanítási kompetenciáinkból, az üzleti világban szerzett tapasztalatokból és a kutatásunkból nyert tudásból származnak, hogy innovatív vezetőket alakítsunk ki, akik inspirálnak és átalakítanak szervezetei és a társadalom egésze, az üzleti iskola az etikus viselkedés, a kritikus gondolkodás és a hatékony kommunikáció modellje. "

kilátás

Az Adolfo Ibáñez Egyetem Business Schoolja az alábbiakra összpontosít:

 • Legyen globális üzleti iskola oktatási projektjének fejlesztésével, a kutatási és oktatási stratégiai szövetségek nemzetközi szintű integrálásának és karbantartásával.
 • Meg kell erősíteni a legmodernebb kutatást az üzleti területeken, vonzza a világszínvonalú karokat és hozzon létre olyan kutatási környezetet, amely megkönnyíti és elősegíti a multidiszciplináris kutatást.
 • Hozzájárulás a tanulmányi tervek kidolgozásához és megvalósításához, amelyek segítik a tanulókat a maximális potenciál elérésében, és a piaci különbségeket.
 • Terjessze az iskola szellemi hozzájárulását a végrehajtó oktatás és a kiterjesztési tevékenységek bővítése révén, az ipar hatására és befolyásolására.
 • Fejleszteni és kihasználni a kommunikációs hálózatot, amelyet az iskola javítania kell részvételével és az üzleti vezetőkkel és a döntéshozókkal való kapcsolattal.114551_25.jpg

Oktatási modell

Az Adolfo Ibáñez Egyetem oktatási modelljével összhangban az UAI Üzleti Iskola a világ legjobb egyetemeinek ihlette Liberal Arts programot foglal magában. Ez a modell arra törekszik, hogy a diákokat arra ösztönözze, hogy gondolkodjanak az emberiség és az élet leggyakoribb kérdéseiről, ami lehetővé teszi, hogy nemcsak egy szakmában dolgozzanak, hanem egy kifinomultabb, kritikusabb és multidiszciplinárisabb gondolkodást.

A fentieket a Core Curriculumban, a Columbia Egyetem 100 éves tapasztalatából inspirált 8 kurzusból állítják össze, ahol a diákok a filozófia, a politika, az irodalom és a tudomány klasszikus szövegeit olvassák, elemzik és megvitatják.

Pontosabban, az üzleti iskola esetében a gazdálkodó egység valamennyi programja a különböző tantervi hálón keresztül a következő készségek kialakításához járul hozzá:

 • Vezetés.
 • Kritikus gondolkodás
 • Hatékony kommunikáció
 • Etikai magatartás

A kereskedelmi mérnöki pálya konkrét eseteiben két pillérre alapozza a tanulást, amelyek az egyetemi kiválóságra és a „tanulás a cselekvésre” ösztönző módszerekre épülnek, és a korábbiakhoz közelebb hozzák a diákokat az üzleti világhoz, és túlmutatják őket a tudás tiszta megszerzése, amely lehetővé teszi számukra, hogy előnyben részesüljenek az üzleti világban.

Így a tanítási módszertan a hallgatóra összpontosít, megváltoztatva a tanár paradigmát, amely átadja a tudást olyannak, ahol a diákok saját tanulásuk vezetői.

Éppen ezért az oktatási modell tartalmazza a workshopok módszertanát, ahol olyan projekteket hajtanak végre, amelyek lehetővé teszik a valóságos üzleti világgal való interakciót. Ezen túlmenően az általános képzést két fokozat kombinációjával kombinálják: az üzleti adminisztráció és a közgazdaságtan, valamint a mesterképzés a karrier végén.

Ezeknek az elemeknek az integrációja lehetővé teszi, hogy az egyre dinamikusabb környezetben alkalmazkodni képes és képesek legyenek. Ily módon az Adolfo Ibáñez Egyetem kereskedelmi mérnökei "képtelenek megoldani a még nem létező problémákat".114552_CAMPUSDESDEARRIBA.jpg

Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Fejlett Master of Finance (AMF) A LATAM célja a latin-amerikai vállalatok vezetői, igazgatói és tulajdonosai, akik a pénzügyi világban jelentős tapasztalattal rendelkezne ... [+]

Fejlett Master of Finance (AMF) A LATAM célja a latin-amerikai vállalatok vezetői, igazgatói és tulajdonosai, akik a pénzügyi világban jelentős tapasztalattal rendelkeznek, és azzal a céllal, hogy részt vegyenek egy olyan egyedi oktatási tapasztalatban, amely lehetővé teszi számukra a pénzügyi valóság megértését. a közvetlen vezetői szervezetek, különösen a latin-amerikai kontextusban. A résztvevők szigorú kiválasztása olyan elit osztályt eredményez, amely korlátozott méretű, amely érdekes és gazdagító dinamikát generál, amelyet a program résztvevői következetesen elismernek, és nagyban hozzájárulnak az oktatási tapasztalatukhoz. Minden résztvevő hozza tapasztalataikat, és különös figyelmet fordít a megcélzott problémákra, míg a tanárok a résztvevők észrevételeit megrendelik és megrendelik annak érdekében, hogy érvényes következtetéseket és alkalmazandó gazdaságokat érjenek el, különösen Latin-Amerikában.... [-]

Chile Peñalolén Amerikai Egyesült Államok New York Egyesült Királyság London Ecuador Quito Kolumbia Bogotá Panama Panama város  + 8 Több
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
8 hónap
Campus
Bővebben magyarul

MSc

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

CEMS Master of Science in International Management (CEMS MIM) egy tekintélyes, nemzetek feletti üzleti diploma, amely a nemzetközi karrier legjobb útlevélének tekinthető. ... [+]

CEMS Master of Science in International Management (CEMS MIM) egy tekintélyes, nemzetek feletti üzleti diploma, amely a nemzetközi karrier legjobb útlevélének tekinthető.

Ez egy nemzetközileg akkreditált program, amely a világ 31 legjobb üzleti iskolájának hálózatából, 73 vállalati partnerből és 6 szociális partnerből áll, akik hozzájárulnak a tanulók tanulásához. Ezt a nagyon kiválasztott programot csak néhány kiválasztott egyetem teszi elérhetővé világszerte és csak egy országonként. Jelenleg csak két latin-amerikai egyetem kínál ezt a programot rangsorolva:

# 9 a Financial Times Master in Management 2017-ben # 9 a The Economist Master in Management 2017-ben... [-]

Chile Peñalolén
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Az innováció és a vállalkozói tudomány mestere (MIE) egy olyan képzési és szakosítási tér, ahol a diákok tudásukat és készségeiket megalapozzák, hogy új startupok létreho ... [+]

Az innováció és a vállalkozói tudomány mestere (MIE) egy olyan képzési és szakosítási tér, ahol a diákok tudásukat és készségeiket megalapozzák, hogy új startupok létrehozásával értéket teremtsenek, vagy az innovációból a megalapozott vállalatokhoz járuljanak hozzá.

Ez a program a csapatmunkára épül, hogy megvalósítsa a vállalkozó / innovatív projektet. Ez a magas szintű tanárok és mentorok által tanított szilárd módszerek alkalmazásával érhető el. A MIE 12 hónapig tart, és három szakaszra oszlik: 1) az ötletek feltárása és generálása, 2) az új üzleti koncepció fogalmának meghatározása, végül pedig 3) a projektek végrehajtásának fázisa.... [-]

Chile Peñalolén
Március 2020
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

A Master of Science in Finance elismeri, hogy a terület szakemberei a korai években elérik a szakosodást és a munkahelyi pozícionálást, amely lehetővé teszi számukra, hog ... [+]

A Master of Science in Finance elismeri, hogy a terület szakemberei a korai években elérik a szakosodást és a munkahelyi pozícionálást, amely lehetővé teszi számukra, hogy felgyorsítsák karrierjüket, az utóbbi diplomások kezdeti pozícióit, és rövid idő alatt stratégiai pozíciókat érjenek el a cégben.

2009-től a Pénzügyminisztérium a UAI és a CFA Intézet közötti partnerség zászlóshajója, az USA pénzügyi elemzőinek tanúsításáért felelős szervezet, amely nemzetközi szabvány lett az ügyet.

célkitűzésekBiztosítson szilárd képzést kereskedelmi mérnökeinknek a pénzügyi területen történő szakosodás révén: pénzügyi elméletek, amelyek a fix kamatozású pénzügyi eszközök, a saját tőke pénzügyi instrumentumok és származékos eszközök értékeléséhez és kezeléséhez kapcsolódnak.Magas szintű szakemberek képzése, akik képesek kezelni és felügyelni a nagyvállalatok pénzügyi funkcióit, és a pénzügyi szektorhoz kapcsolódó vállalatok minden területén végrehajtani.Miért érdemes tanulmányozni ezt a programot?... [-]
Chile Peñalolén
Március 2020
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Az Adolfo Ibáñez Egyetem Mérnöki és Tudományos Karával közösen az üzleti iskola által felajánlott Master of Management Science egy olyan program, amely erre az igényre vá ... [+]

A vezetők ma az üzleti világ egyre összetettebbé válnak. A menedzsment területén felmerülő problémák különböző tudományágakból származó elemeket foglalnak magukban, és szilárd ismereteken és bizonyítékkutatáson alapuló diagnosztikai és cselekvési képességet igényelnek.

Ez a növekvő bonyolultság azt jelenti, hogy a munkaerőpiacon való sikerhez egyre inkább szükség van egy teljesebb és szigorúbb üzleti elképzelésre, amely a modern menedzsmenten alapul, amely magában foglalja a stratégia elemeit, a szervezetek elméletét, a viselkedést. emberi, marketing és mûveletek mellett, a különbözõ témákba való beilleszkedés mellett.

... [-]
Chile Peñalolén
Március 2020
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Ez a program úgy tervezték, hogy a marketing területen a magas szintű akadémiai igényű környezetben tudjon frissíteni. Ezt a marketing döntések meghozatalához szükséges f ... [+]

Ez a program úgy tervezték, hogy a marketing területen a magas szintű akadémiai igényű környezetben tudjon frissíteni. Ezt a marketing döntések meghozatalához szükséges fogalmak, modellek, módszerek és technikák tanításával érik el.

Ez a program erős gyakorlati orientációval rendelkezik, az esettanulmány, a szimulációs játékok és az alkalmazott munkák megvalósítása révén.

A mester célja, hogy szakmailag képezze a diákjainkat a kereskedelmi területen vezetőként vagy vállalkozóként.

belépésAlkalmazási követelmények az UAI-n kívüli kérelmezők számáraAz Ön országának törvényei által elismert egyetem által kiadott alapképzés.Legfeljebb egyéves munkatapasztalat a Bachelor diplomát követően.Töltse ki a jelentkezési lapot2 ajánlólevelet.Írásbeli felvételi vizsga.Személyes interjúJelentkezési díj: 100 USD.Alkalmazási követelmények az UAI diákok számáraNem lehet több, mint 3 függőben lévő téma (9 kredit) az egyetemi hallgatóknál. Ezek a témák nem tartozhatnak ide: Pénzügy I, Marketing I, Marketing II és Statisztika II.Nem lehet több, mint 4 függőben lévő kurzus a sport és az angol között. Például, egy diák, aki 3 sportnak tartozik, és 2 angol nem tud belépni a mesterfokozatba.Jegyezze fel a közigazgatási gyakorlatot.Nincs kvótahatár.Általános információkárAlkalmazás: 100 USDÁr: 18 000 USD Tartalmazza: a tandíj teljes értékét és a program összes tudományos anyagát.... [-]
Chile Peñalolén
Március 2020
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Bienvenidos a la UAI: Escuela de Negocios

Universidad Adolfo Ibáñez - Pensar con Libertad