Escuela de Negocios, Universidad Adolfo Ibáñez

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Adolfo Ibáñez-i Egyetem Üzleti Iskola 1953-ban alakult Valparaíso városában, és több mint 65 éves tapasztalattal rendelkezik Chilén és Latin-Amerika egyik legrangosabb üzleti iskolájává. regionális és globális szinten is.

Ez az egyetlen chilei üzleti iskola, amely háromszoros koronával rendelkezik a nemzetközi akkreditációval (AACSB, EQUIS és AMBA), amely a világ legjobb üzleti iskoláinak 1% -ának megfelelő csoportjába helyezi.

Nemzetközi elismertségét támogatja a programok rangsorolása a globális rangsorok kiemelkedő helyszínein, mint amilyen például az América Economía, az Innovation Management, a Financial Times és a QS rangsor.

Jelenleg a Business School irodái Valparaíso (Chile), Santiago (Chile) és Lima (Peru) és Miami (Egyesült Államok) városaiban vannak.

Az UAI Üzleti Iskolát a Liberális Művészeteken alapuló oktatási modell jellemzi, amelynek célja a kritikus gondolkodású diákok képzése, akik képesek pozitív hatást kifejteni és a szervezetükön belül változó tényezők, integrálva az elméleti ismereteket gyakorlati tapasztalatokkal a képzés során erős erkölcsi elkötelezettség.

Stratégiai pillérei közül kiemelkedik a tudás, a fenntarthatóság, az innováció, a vállalkozói szellem, az egyetemi vezetés és a globalizáció. A Business School jelenleg több mint 5000 hallgatóval rendelkezik, mind a posztgraduális, mind a posztgraduális programjaiban, és több mint 13 000 diplomát szerzett, 40 országban dolgozó hálózat.

Akadémiai testülete 92 főállású tanárból áll, akik közül 30% -a külföldiek, olyan országokból, mint Argentína, Brazília, Kína, Costa Rica, Salvador, Spanyolország, Franciaország, Mexikó, Peru, Uruguay, USA, Venezuela . Tanárai doktoráltak a világ főbb egyetemein, többek között a Harvard, az MIT, a Princeton, a Cambridge, az Oxford, Kalifornia, Berkeley, UCLA, NYU, Chicago, Columbia, Maryland, Michigan, Boston, Georgia Tech, Texas, Austin , Carnegie Mellon, többek között. A karok 48% -a 100 legjobb egyetemből származik, a QS rangsor szerint.

"A School of Business elkötelezett amellett, hogy világszínvonalú intézmény legyen, melyet tanítási kompetenciáinkból, az üzleti világban szerzett tapasztalatokból és a kutatásunkból nyert tudásból származnak, hogy innovatív vezetőket alakítsunk ki, akik inspirálnak és átalakítanak szervezetei és a társadalom egésze, az üzleti iskola az etikus viselkedés, a kritikus gondolkodás és a hatékony kommunikáció modellje. "

kilátás

Az Adolfo Ibáñez Egyetem Business Schoolja az alábbiakra összpontosít:

  • Legyen globális üzleti iskola oktatási projektjének fejlesztésével, a kutatási és oktatási stratégiai szövetségek nemzetközi szintű integrálásának és karbantartásával.
  • Meg kell erősíteni a legmodernebb kutatást az üzleti területeken, vonzza a világszínvonalú karokat és hozzon létre olyan kutatási környezetet, amely megkönnyíti és elősegíti a multidiszciplináris kutatást.
  • Hozzájárulás a tanulmányi tervek kidolgozásához és megvalósításához, amelyek segítik a tanulókat a maximális potenciál elérésében, és a piaci különbségeket.
  • Terjessze az iskola szellemi hozzájárulását a végrehajtó oktatás és a kiterjesztési tevékenységek bővítése révén, az ipar hatására és befolyásolására.
  • Fejleszteni és kihasználni a kommunikációs hálózatot, amelyet az iskola javítania kell részvételével és az üzleti vezetőkkel és a döntéshozókkal való kapcsolattal.114551_25.jpg

Oktatási modell

Az Adolfo Ibáñez Egyetem oktatási modelljével összhangban az UAI Üzleti Iskola a világ legjobb egyetemeinek ihlette Liberal Arts programot foglal magában. Ez a modell arra törekszik, hogy a diákokat arra ösztönözze, hogy gondolkodjanak az emberiség és az élet leggyakoribb kérdéseiről, ami lehetővé teszi, hogy nemcsak egy szakmában dolgozzanak, hanem egy kifinomultabb, kritikusabb és multidiszciplinárisabb gondolkodást.

A fentieket a Core Curriculumban, a Columbia Egyetem 100 éves tapasztalatából inspirált 8 kurzusból állítják össze, ahol a diákok a filozófia, a politika, az irodalom és a tudomány klasszikus szövegeit olvassák, elemzik és megvitatják.

Pontosabban, az üzleti iskola esetében a gazdálkodó egység valamennyi programja a különböző tantervi hálón keresztül a következő készségek kialakításához járul hozzá:

  • Vezetés.
  • Kritikus gondolkodás
  • Hatékony kommunikáció
  • Etikai magatartás

A kereskedelmi mérnöki pálya konkrét eseteiben két pillérre alapozza a tanulást, amelyek az egyetemi kiválóságra és a „tanulás a cselekvésre” ösztönző módszerekre épülnek, és a korábbiakhoz közelebb hozzák a diákokat az üzleti világhoz, és túlmutatják őket a tudás tiszta megszerzése, amely lehetővé teszi számukra, hogy előnyben részesüljenek az üzleti világban.

Így a tanítási módszertan a hallgatóra összpontosít, megváltoztatva a tanár paradigmát, amely átadja a tudást olyannak, ahol a diákok saját tanulásuk vezetői.

Éppen ezért az oktatási modell tartalmazza a workshopok módszertanát, ahol olyan projekteket hajtanak végre, amelyek lehetővé teszik a valóságos üzleti világgal való interakciót. Ezen túlmenően az általános képzést két fokozat kombinációjával kombinálják: az üzleti adminisztráció és a közgazdaságtan, valamint a mesterképzés a karrier végén.

Ezeknek az elemeknek az integrációja lehetővé teszi, hogy az egyre dinamikusabb környezetben alkalmazkodni képes és képesek legyenek. Ily módon az Adolfo Ibáñez Egyetem kereskedelmi mérnökei "képtelenek megoldani a még nem létező problémákat".114552_CAMPUSDESDEARRIBA.jpg

Helyszínek

Santiago

Address
Diagonal las Torres 2700
Santiago, Santiago Metropolitan Region, Chile

Viña del Mar

Address
Av. Padre Hurtado 750
Viña del Mar, Valparaiso régió, Chile

Las Condes

Address
Av. Presidente Errázuriz 3485
Las Condes, Santiago Metropolitan Region, Chile

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció