Hivatalos Leírás

Ki vagyunk?

A Chileni Központi Egyetem egy nem-profit, nemzeti és magántulajdonban lévő felsőoktatási intézmény, amely magas színvonalú tudományos elkötelezettséget vállal az ország iránt, hogy hazájába juttasson egy polgárt a társadalmi lelkiismerettel, a a tolerancia, a pluralizmus és a méltányosság, valamint a sokszínűség tiszteletben tartása és elfogadása a munkájuk minden területén. Az egyetem alapító értéke a hallgatók integrálódása. Ez magában foglalja a szándékos tanulás perspektíváját, amelynek célja egy felelősségteljes, kritikus, részvételen alapuló, kreatív, támogató személyiség megerısítése, amely képes felismerni és kölcsönhatásban állni a környezettel, és így építhet kulturális identitását. Célja az emberi növekedés előmozdítása egy olyan folyamat révén, amely a személy többdimenziós látását vonja maga után, és olyan aspektusokat fejleszt, mint az érzelmi, szellemi, társadalmi, anyagi és etikai értékű intelligencia. A vállalat szerepe a besugárzó központnak és a tudás, a művészet, a sport, a hagyományok és a nemzeti történelem társadalomban való elterjedése szempontjából szintén létfontosságú.

Az 1982-ben alapított UCEN - két másik intézménnyel együtt - Chile legrégebbi magánegyeteme. Jelenleg magasabb szintű műszaki diplomát tart, a La Serena regionális központja és kilenc kara, amelyek 31 egyetemi kurzust és több diplomás, mesterképzést és posztgraduális képzést tanítanak; különösen támogatja a kutatóközpontok, kutatóintézetek és a Belső Kutatási Alap által végzett kutatásokat, amelyek hozzáadódnak a karokon, iskolákban és székeknél végzett kutatómunkához. Több mint 14 ezer egyetemi és posztgraduális hallgatóval és több mint 20 000 diplomás hallgatóval megerősíti sikerét egyedüli esetként a chilei egyetemi rendszerben. Valójában azért, mert ez egy eltérő oktatási javaslat, amely újra bevezeti az összes nyereségét ugyanabban a szervezetben; birtokolja az épületeket, földeket és egyéb olyan árukat, amelyekben működik; és amelynek igazgatása és fejlesztése demokratikus irányítási struktúrán keresztül saját akadémiáin nyugszik.

Az UCEN infrastruktúrája és felszerelései első szintje és állandó felújítása, összesen 81 981 négyzetméteres beépítéssel. Több épülete van Santiago központjában, egy magaslati sportközpont és egy regionális központ a La Serenában.

Az intézmény 34 év kiváló tanítással, akadémiai munkatársaink nagyszerű előkészítésével és kiterjedt kiterjesztési munkálatokkal támogatja a szakképzettséggel rendelkező szakemberek képzését, amelyek mindkét a küldetést, mint a mi házunk tanulmányi értékeit.

kilátás

Egyetem, amely a sokszínűséghez kapcsolódik a társadalomhoz, konszolidált helyzetben Santiago és La Serena területén. Az integrált emberek oktatója, amely különböző szintű tudásszintű oktatási programokat kínál, és intézményi érdeklődésre számot tartó területeken a tudásgenerátor. Mindez hatékony irányítás és stabil pénzügyi helyzet mellett a jövőbeli fenntarthatósággal.

misszió

Teljes értékű felsőoktatási képzések és az emberek értékes keretben való átfogó képzése, új lehetőségek teremtése hallgatóik és diplomások számára; szelektív területeken tudást generál és összekapcsolja az intézményi feladatot a társadalom és az ország követelményeivel.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Mester

Universidad Central Chile

A Chilei Központi Egyetem Inkluzív Oktatásának Mesterének szakmai képzése az inkluzív oktatással és kutatással kapcsolatos kiemelkedő tapasztalattal rendelkező akadémikus ... [+]

Általános leírás

A Chilei Központi Egyetem Inkluzív Oktatásának Mesterének szakmai képzése az inkluzív oktatással és kutatással kapcsolatos kiemelkedő tapasztalattal rendelkező akadémikusok (as) hozzájárulásával gazdagodik. Ebben a keretben a program célja olyan szakemberek képzése, akik mindenki számára megkülönböztetés nélkül előmozdítják és hozzájárulnak a méltányos és minőségi oktatáshoz, felismerve a sokszínűségben egy igazságosabb, demokratikus társadalom kiépítését és befogadó.

Az oktatási terület szakemberei az oktatási politika és az igazgatás területén széles körű és naprakész ismeretekkel rendelkeznek az oktatási beilleszkedést elősegítő feltételek átalakítására és folyamatos fejlesztésére. Képes lesz a tanterv kezelésére és diverzifikálására, hogy reagáljon a sokféleségre, és biztosítsa az összes hallgató tanulását és részvételét. Csakúgy, mint javaslatokat és kutatási projekteket tervezzen és dolgozzon ki, amelyek hozzájárulnak a befogadó nevelés konkrét problémáinak megoldásához.... [-]

Chile Santiago
Február 2020
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Central Chile

A Chileni Központi Egyetem felsőoktatásban mesterképzésének mesterképzése az oktatók, az akadémiai menedzsment és a kutatás terén kiemelkedő tapasztalattal rendelkező okt ... [+]

Általános leírás

A Chileni Központi Egyetem felsőoktatásban mesterképzésének mesterképzése az oktatók, az akadémiai menedzsment és a kutatás terén kiemelkedő tapasztalattal rendelkező oktatók (as) hozzájárulásával gazdagodik. Ebben a keretben a program célja olyan szakemberek képzése, akik hozzájárulhatnak a felsőoktatás fejlesztéséhez a tanítás, az oktatási minőség, a folyamat és a kutatás területén, felismerve, hogy ezek a területek alapvető fontosságúak a jövőbeli egyetemi tanárok számára vagy akik már dolgoznak ezen az oktatási szinten.

A felsőoktatás területén tevékenykedő szakember a széles körű és naprakész tudással rendelkezik a tanítás területén, azonosítja és elemzi az andragogikus gyakorlat és a tanítással, értékeléssel, tanulással kapcsolatos fogalmak közötti kapcsolatokat és a felsőoktatás felnőtt hallgatói. Képes elemezni a tantervi megközelítéseket és azok kapcsolatát a felsőoktatási képzési folyamatok oktatásának fejlesztésével kapcsolatban, figyelembe véve Chilében a felsőoktatás saját folyamatminősítési politikáját. Képes olyan projektek megtervezésére, megvalósítására és tanácsadására is, amelyek javítják a felsőoktatás tanítását, javaslatot tesznek a felsőoktatási tanítási gyakorlatra, az elemzés és kutatás alapján.... [-]

Chile Santiago
Február 2020
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Central Chile

A nemi tanulmányok és a pszichoszociális beavatkozás mesterképzési programja olyan szakembereket képez, akik hozzájárulhatnak a pszichoszociális beavatkozás kialakulásáho ... [+]

Általános leírás

A nemi tanulmányok és a pszichoszociális beavatkozás mesterképzési programja olyan szakembereket képez, akik hozzájárulhatnak a pszichoszociális beavatkozás kialakulásához nemi szempontból, valamint feminista és nemi tanulmányokat a tanítás, a szakpolitika kialakítása terén nyilvános, társadalmi programok és projektek létrehozása és irányítása, beavatkozás, értékelés és kutatás.

A pszichoszociális beavatkozás területének szakembere a tervezési, irányítási, beavatkozási és kutatási területen széles körű és naprakész ismeretekkel rendelkezik, és olyan szilárd elméleti perspektívát irányít, amely lehetővé teszi a komplex megértését és a a feminista és a nemi elméletek hozzájárulása a társadalomtudományokhoz mind elméleti, mind pedig alkalmazott szinten. Emellett alkalmas arra is, hogy a pszichoszociális beavatkozás területén gondolkodás és cselekvés szempontjából különösen elfogadható elméleti-politikai eszközként beilleszkedjen és alkalmazzon tanulmányokat és kategóriákat, másrészt képes projektek megtervezésére, végrehajtására és tanácsadására, kidolgozására és kidolgozására. javaslatot tesz az állami politikákra, valamint a társadalmi programokra és projektekre, amelyek a pszichoszociális problémák modelljeit és megoldásait elemzésükből és kutatásukból ötvözik.... [-]

Chile Santiago
Február 2020
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul