Hivatalos Leírás

University of Arts, Sciences és kommunikáció, UNIACC, a vállalat Autonóm magán felsőoktatás. A látás kell egyetemi elismert kínál minőségi felsőoktatás különböző formái a tanítás és tanulás -in jelenlétében, összekeverjük és nem járnak (teljes körű online) - úgy, hogy a programok megkönnyítik a felsőoktatáshoz való hozzáférést a mindazoknak, akik szeretnének edzeni művészeti területeken társadalomtudományok és a menedzsment, a hangsúlyt a kommunikációra, a technológia használatának, valamint az innováció.

A Universidad UNIACC egy elismert intézmény által az Oktatási Minisztérium és Chile egy intézmény nem akkreditált a Nemzeti Akkreditációs Bizottság (CNA).

TÖRTÉNET

Ma, több mint kilencezer diplomások Universidad UNIACC főszereplői különböző üzemi helyzetekben a világ a kommunikáció.

A Genesis a Universidad UNIACC nyúlik vissza 1981, amikor a műszaki képzési központ úgynevezett Superior (CFT IACC) Institute of Arts and Sciences közleményben hozta létre. Ez volt az első felsőoktatási központja szakosodott szakemberek képzésében a kommunikáció világában Chile.

Így tantervek és képzési vezető pályára vezető szakemberek a következő területeken: az audiovizuális kommunikáció és a reklám keletkezett.

1987-ben a IACC CFT kapott hivatalos elismerést, és lett a IACC Professional Institute. 1989-ben, a támogatást a kiváló szakemberek, a University of Arts, Sciences és kommunikáció, UNIACC-ben alakult.

Universidad UNIACC született azzal a céllal, fejlődő intézményi és tudományos projekt elkötelezett művészet, a kultúra, a humán, az új technológiák és a kommunikáció.

Az egyetem kezdett tanítani karrier újságírás és Architecture 1991.

Ezzel párhuzamosan kezdte fejlődő vállalati irányítási struktúra és az önértékelés, javítását célzó rendszeres és folyamatos eljárásokat, módszereket és eljárásokat.

Mivel az egyetemi projekt az egyetem szerzett magasabb szintű eléréséhez és megszilárdításához, az új kurzusok és programok adunk. 1993-ban az intézmény nyitotta meg a karrier Pszichológiai PR, reklám és design.

Együtt bővülő tudományos kínálatát, Universidad UNIACC fokozott fizikai és technológiai infrastruktúra, rendszerek, tematikus laboratóriumok és korszerű berendezések.

Ebben a szakaszban a saját intézményi élet, az egyetemi erősen támogatni a nemzetközi kapcsolatok, alkotó széles hálózati kapcsolatok és a kapcsolatok neves felsőoktatási intézmények Latin-Amerikában, az Egyesült Államok és az Európai Unió.

1998-ban az egyetem fontos lépést tettek a láthatóságot a tudományos munka, nyitó adásokat a televíziós csatorna az UHF sávban. Channel 34 TV UNIACC ezután integrálódott tágabb egyetemi mellék projekt egyesült Radio UNIACC kezdődött, mint élményt belső diffúzió. Ma vált egy sugárzó állomás a nap 24 órájában az interneten keresztül, köszönhetően a munka és a kreativitás a főiskolai hallgatók.

A Felsőoktatási Tanács 1999 decemberében tanúsított teljes intézményi autonómia, az egyetem, amely lehetővé teszi számára, hogy okleveleket és fok függetlenül attól a naptól.

Ebben a forgatókönyvben Universidad UNIACC vállalta ambiciózus reformját a tantervek, amely lehetővé tette a 2000-ben született az új karrier és képzési programokat kifejezetten a szakemberek lapkák a foglalkoztatással összefüggésben.

Universidad UNIACC a XXI

2004-ben Universidad UNIACC kezdett úttörő folyamat chilei oktatás: a tanítás karrier és a szakmai programok online és blended learning módozatait. A verseny mutatta a rendszer Kereskedelmi Engineering. Diplomásokat, és ezt követően, 2016-ban, diploma és Szak és Egyetemi diploma (TLU) adunk hozzá.

Minden kurzusokat az online és blended learning módozatait, a diákok építeni az új tanulási digitális, interaktív és multimédiás technológiák. A főbejárat a tudás révén eCampus platform, amely szintén elérhető on-campus hallgatói az intézmény.

Az ő távoktatási programok, Universidad UNIACC funkciók megkülönböztető előnyök: tapasztalat és tudás a módszertani fejlesztés és a tartalom kifejezetten módozatait; számítógépes és audiovizuális művészeti infrastruktúra; valamint a szakmai tapasztalat média kérdéseket.

Köszönhetően , hogy a nemzetközi potenciállal Universidad UNIACC elkezdte fejleszteni az online és blended learning módozatait, 2008-ban a kollégium része lett az amerikai konzorcium felsőoktatási Apollo Group Inc. révén az Apollo Global.

Ma az egyetem vállalja a folyamatos továbbképzése és átalakítását a karok és az iskolák, valamint a beépítése az új struktúrák és az oktatási módszerek.

Így Universidad UNIACC nőtte ki magát , mint egy oktatási projekt közel három évtizedes tapasztalattal, integrált globális hálózata a felsőoktatási intézmények és mindig irányt szabjon a különböző kifejezéseket a kreativitás.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Universidad UNIACC

A diplomás képes lesz olyan oktatási innovációs projekteket vezetni, amelyek képessé teszik a technológiák használatát az oktatási kontextusokban. A program lehetővé tesz ... [+]

A diplomás képes lesz olyan oktatási innovációs projekteket vezetni, amelyek képessé teszik a technológiák használatát az oktatási kontextusokban. A program lehetővé teszi a diákok számára, hogy felfedezzék a tanulási erőforrások használatának és előállításának hatókörét, például a virtuális és bővített valóság által kínált lehetőségeket egy kreatív és transzformatív tanítás számára.

belépési követelményekA chilei és a külföldi pályázóknak be kell mutatniuk az eredeti vagy legalizált chilei középfokú oktatási engedélyt a közjegyző előtt.Világosan és olvasható fénymásolatát mindkét oldalán a személyi igazolvány.Tartsa be az egyetem által a bejárathoz, a szóban forgó versenyhez vagy programhoz megállapított egyéb követelményeket.Leírása a Mode... [-]
Chile Santiago
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
1 félév
On-line
Bővebben magyarul
Universidad UNIACC

A diplomás képes lesz irányítani az oktatási projektek vezetését, amelyek oktatási tervezési folyamatokat igényelnek. Ezért képes lesz arra, hogy az oktatási modellek kiv ... [+]

A diplomás képes lesz irányítani az oktatási projektek vezetését, amelyek oktatási tervezési folyamatokat igényelnek. Ezért képes lesz arra, hogy az oktatási modellek kiválasztását, a tanulási stratégiák kiválasztását, a tanulási erőforrások meghatározását, valamint a virtuális környezet tanulási tapasztalatainak megtervezéséhez szükséges értékelési mechanizmusokat vezesse.

belépési követelményekA chilei és a külföldi pályázóknak be kell mutatniuk az eredeti vagy legalizált chilei középfokú oktatási engedélyt a közjegyző előtt.Világosan és olvasható fénymásolatát mindkét oldalán a személyi igazolvány.Tartsa be az egyetem által a bejárathoz, a szóban forgó versenyhez vagy programhoz megállapított egyéb követelményeket. Leírása a Mode... [-]
Chile Santiago
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
2 félévek
On-line
Bővebben magyarul
Universidad UNIACC

A diplomás képes lesz létrehozni és végrehajtani a pénzügyi stratégiákat a vállalatok különböző iparágakban. Ezen kívül ismerni fogja a projektek értékelését és menedzsel ... [+]

A diplomás képes lesz létrehozni és végrehajtani a pénzügyi stratégiákat a vállalatok különböző iparágakban. Ezen kívül ismerni fogja a projektek értékelését és menedzselését, valamint a két tudományág csapatainak vezetésével kapcsolatos készségeket.

belépési követelményekA chilei és a külföldi pályázóknak be kell mutatniuk az eredeti vagy legalizált chilei középfokú oktatási engedélyt a közjegyző előtt.Világosan és olvasható fénymásolatát mindkét oldalán a személyi igazolvány.Tartsa be az egyetem által a bejárathoz, a szóban forgó versenyhez vagy programhoz megállapított egyéb követelményeket.Leírása a Mode

Az online mód lehetővé teszi az innováció az építőiparban a tanulás, amely egyesíti a használata több multimédiás források (videók, interaktív modulok, animációk, játékok, kvíz, virtuális interakció, a digitális könyvtárak, videokonferencia, a virtuális szoba, stb) platformon keresztül virtuális tanulási Universidad UNIACC .... [-]

Chile Santiago
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
5 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Universidad UNIACC

A diplomás szakképzett szakember lesz az adminisztráció és a közgazdaságtan új trendjeinek az üzleti világra történő alkalmazása. Ez lehetővé teszi, hogy stratégiai szems ... [+]

A diplomás szakképzett szakember lesz az adminisztráció és a közgazdaságtan új trendjeinek az üzleti világra történő alkalmazása. Ez lehetővé teszi, hogy stratégiai szemszögből nézzen szembe különböző felelősségeivel és kihívásaival.

belépési követelményekA chilei és a külföldi pályázóknak be kell mutatniuk az eredeti vagy legalizált chilei középfokú oktatási engedélyt a közjegyző előtt.Világosan és olvasható fénymásolatát mindkét oldalán a személyi igazolvány.Tartsa be az egyetem által a bejárathoz, a szóban forgó versenyhez vagy programhoz megállapított egyéb követelményeket.Leírása a Mode

Az online mód lehetővé teszi az innováció az építőiparban a tanulás, amely egyesíti a használata több multimédiás források (videók, interaktív modulok, animációk, játékok, kvíz, virtuális interakció, a digitális könyvtárak, videokonferencia, a virtuális szoba, stb) platformon keresztül virtuális tanulási Universidad UNIACC .... [-]

Chile Santiago
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
7 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Universidad UNIACC

Pályakezdő a Mester program BIM lesz szakemberek átfogó képet és bírálata töredezett építőipar, és pozitívan értékeli a képessége technológia mint tényező a változás és a ... [+]

Pályakezdő a Mester program BIM lesz szakemberek átfogó képet és bírálata töredezett építőipar, és pozitívan értékeli a képessége technológia mint tényező a változás és az integráció az összes folyamatot, hogy közelednek az a tény, építettek. Ez a nézet, párosulva egy mély megértése a lehetőségeit és korlátait a rendelkezésre álló szoftver eszközök és integrációs készség párosul az emberi és szakmai együttműködést csoportok, szállított, a diplomás képességét mind a szervezeten belül, hogy játszani, és ezen kívül these- tényezővé válhat a változás és CQI alkalmazásával BIM folyamatot. Ezek a képességek lehetővé teszik a diplomások válnak a kulcsfontosságú állami és magánszervezetek darab. Természetesen e alkalmazkodni a jelenlegi folyamatok igényelnek a virtuális valóság BIM elősegíti építése. Ez viszont azt is látható, mint egy igazi tényező megváltozását az egyre összetettebb és igényes globális gazdaság hatékony és fenntartható folyamatokat.... [-]

Chile Santiago
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
18 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Universidad UNIACC

Graduate Mester szervezeti coaching képes lesz automatikus liderarse és kezelni a csoport és a szervezeti változás, különböző készségek és eszközök az ő képzés, mint a fe ... [+]

Graduate Mester szervezeti coaching képes lesz automatikus liderarse és kezelni a csoport és a szervezeti változás, különböző készségek és eszközök az ő képzés, mint a fenomenológiai edző. Viszont, ha nem lehet megvalósítani a készségek a szolgáltatási emberek, rendszerek és szervezetek, elsősorban erőfeszítéseit a bővítési lehetőségek kapcsolódó célok elérését, valamint a magas egyéni és szervezeti jólét.

belépési követelmények/>Costulantes chilei és a külföldiek, akik belépnek a Masters in Universidad UNIACC kell mutatnia egyetemi diploma vagy szakmai, eredeti vagy legalizált előtt a közjegyző, a szint és tartalma fokú tanulmányokat egyenértékű megszerzéséhez szükséges diplomát. Abban az esetben, külföldi kérelmező, akkor be kell nyújtania a tudományos fokozat vagy szakmai fokozat apostille illetve jóváhagyta a chilei konzulátus a származási ország és a Külügyminisztérium Chilében.Világosan és olvasható fénymásolatát mindkét oldalán a személyi igazolvány.Ismerje meg a többi követelményeket a felvételi által létrehozott egyetem a szóban forgó program.Leírása a Mode/>... [-]
Chile Santiago
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
18 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Universidad UNIACC

Az Universidad UNIACC MBA diplomás képes lesz vezető szerepet vállalni bonyolult nemzeti és nemzetközi szervezetekben. Várható, hogy a képzési folyamatuk végén a vezetésü ... [+]

Az Universidad UNIACC MBA diplomás képes lesz vezető szerepet vállalni bonyolult nemzeti és nemzetközi szervezetekben. Várható, hogy a képzési folyamatuk végén a vezetésüket különböző eszközök és stratégiai készségek segítségével érik el, a szilárd vezetésük alapján, a felső vezetés különböző területein.

Ezzel egyidejűleg a szervezet szolgálatába állítja a vezetői képességeket és képességeket, amelyek a problémamegoldásra, a tárgyalásokra, a kommunikációra, a csapatmunkara és a vezetésre irányulnak, egy olyan stratégiai vízióval, amely lehetővé teszi számukra, hogy szembenézzenek egy globális, változó környezet kihívásaival és nagyon versenyképes.... [-]

Chile Santiago
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
18 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Universidad UNIACC

A diplomás képes lesz arra, hogy oktatási innovációs projekteket vezessen be, a virtuális munkaeszközök és az oktatási technológia intenzív felhasználása alapján. Képes l ... [+]

A diplomás képes lesz arra, hogy oktatási innovációs projekteket vezessen be, a virtuális munkaeszközök és az oktatási technológia intenzív felhasználása alapján. Képes lesz elvégezni a virtuális tanfolyamok oktatási tervezését, az IKT használatával támogatott tervezési tapasztalatokat, a modell virtuális tanulási környezeteket és a tanulási erőforrások közvetlen gyártási folyamatát.

belépési követelményekA chilei és a külföldi pályázóknak be kell mutatniuk az eredeti vagy legalizált chilei középfokú oktatási engedélyt a közjegyző előtt.A felsőfokú vagy szakmai szint technikai foka.Világosan és olvasható fénymásolatát mindkét oldalán a személyi igazolvány.Tartsa be az egyetem által a bejárathoz, a szóban forgó versenyhez vagy programhoz megállapított egyéb követelményeket.Leírása a Mode... [-]
Chile Santiago
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
3 félévek
On-line
Bővebben magyarul
Universidad UNIACC

A diplomás képes lesz versenyképes irányítási stratégiák létrehozására, megértésére, értékelésére és végrehajtására, valamint olyan projektek kidolgozásával, amelyek lehe ... [+]

A diplomás képes lesz versenyképes irányítási stratégiák létrehozására, megértésére, értékelésére és végrehajtására, valamint olyan projektek kidolgozásával, amelyek lehetővé teszik számára, hogy hozzájáruljon a különböző iparágakban működő vállalkozások fejlődéséhez. Mindez egy globalizált környezetben, ahol az állandó változások innovatív módon igénylik a vállalatok alkalmazkodásának rugalmasságát.

belépési követelményekA chilei és a külföldi pályázóknak be kell mutatniuk az eredeti vagy legalizált chilei középfokú oktatási engedélyt a közjegyző előtt.A felsőfokú vagy szakmai szint technikai foka. Elnyerték az üzleti menedzsment és pénzügyek és projektmenedzsment oklevelét.Világosan és olvasható fénymásolatát mindkét oldalán a személyi igazolvány.Leírása a Mode... [-]
Chile Santiago
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
12 hónap
On-line
Bővebben magyarul

360º Universidad UNIACC

Universidad UNIACC