Hivatalos Leírás

Neapolis University Cipruson egy fiatal, de dinamikus, gyorsan fejlődő egyetemi működési 2010 óta a szívében a hangulatos város Paphos, a nyugati partján, a Ciprus szigetén, mely graduális, posztgraduális és doktori programok mind a görög és angol nyelven. Beiratkozott Neapolis University Ciprus belép a hallgatók egy színvonalas, stimuláló és kellemes környezetben. A legnagyobb előnye, Neapolis a minőség és elkötelezettség a kar, akik közül a legtöbben jelentős tapasztalattal a tanítás és a kutatás során az európai és amerikai egyetemek. Az ezeken alapuló kar és ambiciózus stratégiát, mert gyorsan vált az egyik legjobb magánegyetemek Cipruson.

Amit várhatóan nem

Töltött idő alatt Neapolis University Cipruson, hogy egy alap-, mester- vagy doktori (PhD), akkor várható, hogy részt vegyen előadások és egyéb programok kapcsolatos tevékenységek és az önálló munkavégzésre, egyénileg vagy csoportosan, a feladatokat. A Neapolis University Cipruson nagy hangsúlyt fektet a fejlődő szellemi autonómiáját a diákok, és a helyén bemutató rendszer, hogy a tanulók elérni.

akadémiai Naptár

A tanév Neapolis University Ciprus két részre van osztva félév 13 tanítási hétig minden. A végén minden félévben van egy értékelési időszak, amelyben a diákok ülnek írásbeli vizsgák. Egyes kurzusok további követelményeket a nyáron.

Értékelés és elismerése

Neapolis University Cipruson működik a vonatkozó törvény magánegyetemek Cipruson. Az utolsó engedély érkezett az értékelő bizottság magánegyetemek Cipruson (EAIP) és Neapolis University Cyprus működik teljes jogú egyetem, amelynek független intézkedés.

2007 októberében az egyetem volt bejegyezve a Register Egyetemek az Oktatási Minisztérium döntését követően a kabinet. 2010 júniusában az egyetem vette a kezdeti működési engedélyét. A döntés után a pozitív ajánlása EAIP Mivel 2015-ben az Neapolis University Cyprus megkapta az utolsó engedélyt és működhet önálló egyetem.

Minden program az Egyetem teljes mértékben elismeri a Ciprusi Köztársaság és az összes EU-országban.

A Neapolis University Ciprus után igény benyújtása után alapos értékelését is elismerte a Nemzeti Tudományos Recognition és Információs Központ (NARIC) Görögország egyenértékűnek intézmény a görög egyetemek 2012 júliusában.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a programok Építészeti és ingatlan által elismert szakmai és Műszaki Kamara Ciprus (ETEK). A posztgraduális program a Real Estate biztosította, továbbá a minősítő által RICS (RICS). Megfelelő elismerések léteznek egyéb tanfolyamok kapcsolatos szakmai szervezetek.

a Vision

Az elképzelés Neapolis University Cipruson a fejlesztése emberközpontú oktatási szervezet az európai szabványoknak, amelynek tagjai közös munkát, a társadalom fejlődése szempontjából révén oktatási, kutatási és társadalmi cselekvés.

A küldetés

Neapolis University Cyprus feladata, hogy biztosítja a hallgatók magas színvonalú oktatás, létrehozására és terjesztésére ismeretek a kutatás, hozzájárulnak a gazdasági és kulturális élet a társadalom

az értékek

Integrity Excellence Együttműködés Fejlesztés Tisztelet Szolidaritás

Program oktatási nyelve:
Angol
Görög

Az intézmény további kínálata:

Mester

Neapolis University Pafos

A Mester a banki, befektetési és pénzügyi nyújt speciális és magas szintű tudás a tudomány a banki, befektetési és Pénzügyi dolgozók vagy követni kívánó karriert a pénzüg ... [+]

A Mester a banki, befektetési és pénzügyi nyújt speciális és magas szintű tudás a tudomány a banki, befektetési és Pénzügyi dolgozók vagy követni kívánó karriert a pénzügyi szolgáltatások, a bankok, a befektetési és bróker cégek, illetve vállalkozások a köz- és magánszféra ágazat.

A Mester a banki, befektetési és pénzügyi ötvözi az elméleti képzés biztosítását, annak érdekében, hogy a diákok képesek elmélyíteni tudományos fejlesztések terén, a gyakorlati képzési megközelítés az elemzést a valós helyzetekben. Gyakorlati feladatok sorába tartozik az a pénzügyi vállalatok teljesítményét, kidolgozásában és végrehajtásában befektetési stratégiák, mérésére és kezelésére szolgáló piaci és hitelkockázatok mérésére A részvények értéke és a vállalkozások, képzési stratégia és pénzügyi értékelését alternatív pénzügyi források és befektetések. Minden diák köteles készíteni egy értekezés.... [-]

Ciprus Cyprus Online Paphos
Szeptember 2019
Nappali
4 félév
Campus
Bővebben magyarul
Neapolis University Pafos

A Master of Management Építőipari egyedülálló mind Cipruson és Görögországban. Az építőiparban volt sok éven át a mozdony a gazdaság, és hogy szükség van képzett kutatók ... [+]

A Master of Management Építőipari egyedülálló mind Cipruson és Görögországban. Az építőiparban volt sok éven át a mozdony a gazdaság, és hogy szükség van képzett kutatók magas. A Master of Építési menedzsment jelentős előnyöket kínál a vezetői vezetők, mérnökök projekt, a megfelelő felügyelet munkatársai és más szakemberek, akik az építési és területfejlesztési, akik érdekeltek bővülő tudásukat a menedzsment az építési projektek, javítja a vezetői képességek és felkészülés haladás és lehetőségeket vezetői pozíciókban az építőiparban. Az Építési menedzsment képzés célja, hogy a minőségi oktatás minden szempontból összefüggő sikeres kezelése építési projektek.... [-]

Ciprus Paphos Cyprus Online
Szeptember 2019
Nappali
4 félév
Campus
Bővebben magyarul

Neapolis University Pafos