Neapolis University Pafos

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk

A ciprusi Neapolis Egyetem egy fiatal, de dinamikus, gyorsan növekvő egyetem, amely 2010 óta működik a bájos Pafos város szívében, Ciprus szigetének nyugati partján, egyetemi, posztgraduális és Ph.D. programok görög és angol nyelven. A ciprusi Neapolis Egyetemen beiratkozva magas színvonalú, ösztönző és élvezetes környezetbe kerül a hallgatók. Neapolis legnagyobb előnye az oktatók minősége és elkötelezettsége, akiknek többsége jelentős tapasztalattal rendelkezik az európai és az amerikai egyetemek oktatásában és kutatásában. Az ilyen oktatókra és egy ambiciózus stratégiára alapozva gyorsan Ciprus egyik legjobb magántudományi egyetemévé válik.

Amit elvárnak tőled

A ciprusi Neapolis Egyetemen végzett tanulmányainak ideje alatt, akár alapképzési, mesterképzési, akár doktori (Ph.D) szinten, előadásokra és más programokkal kapcsolatos tevékenységekre számítanak, és önállóan, akár önállóan, akár csoportokban , a feladatokra. A ciprusi Neapolis Egyetem nagy hangsúlyt fektet a hallgatók szellemi autonómiájának fejlesztésére, és bevezet egy oktatórendszert, amely segít a hallgatóknak ennek elérésében.

128651_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Értékelés és elismerés

A ciprusi Neapolis Egyetem a ciprusi magán egyetemek vonatkozó törvényei szerint működik. A végleges engedélyt a Ciprusi Felsőoktatási Minőségbiztosítási és Akkreditációs Ügynökségtől (DI.PAE) kapták meg, és a ciprusi Neapolis Egyetem teljes jogú egyetemen működik, függetlenül a cselekvéstől.

2007 októberében az egyetemet a kabinet döntése alapján bejegyezték az Oktatási Minisztérium Egyetemi Nyilvántartásába. 2010 júniusában az egyetem megkapta a kezdeti működési engedélyt. A döntést a DI.PAE pozitív ajánlása alapján hozták meg. 2015 óta a ciprusi Neapolis Egyetem megkapta a végleges engedélyt, és önálló egyetemen működhet.

Az Egyetem összes programját a Ciprusi Köztársaság és az összes EU-ország teljes mértékben elismeri.

A ciprusi Neapolis Egyetem a kérelem benyújtását követően, miután az alapos értékelést a görög Nemzeti Tudományos Elismerési és Információs Központ (NARIC) elismerte a görög egyetemekkel egyenértékű intézményként 2012 júliusában.

Látomás

A ciprusi Neapolis Egyetem jövőképe az európai szintű, emberközpontú oktatási szervezet fejlesztése, amelynek tagjai oktatás, kutatás és társadalmi fellépés révén együttműködve működnek a társadalom fejlesztése érdekében.

Küldetés

A ciprusi Neapolis Egyetem küldetése, hogy magas színvonalú oktatást nyújtson hallgatóinak, kutatás útján hozzon létre és terjesszen ismereteket, hozzájáruljon társadalmunk gazdasági és kulturális életének fejlődéséhez.

értékek

  • becsületesség
  • Kiválóság
  • Együttműködés
  • Innováció
  • Tisztelet
  • Szolidaritás

128652_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Élet az egyetemi campusban

A Neapolis University Campus élete egyedülálló élmény, amelyet a hallgatók nagyon élveztek a tanulmányaik során. Ez olyan értékes pillanatok és emlékek építéséhez vezet, amelyek egész életen át tartanak, amikor a hallgatói lakosok tudományos és társadalmi fejlődésen mennek keresztül. A Neapolis Egyetem elkötelezett amellett, hogy kényelmes és biztonságos környezetet teremtsen, és változatos, többnyelvű, multikulturális egyetemi közösséget hozott létre, amely tiszteletben tartja és elősegíti az ötletek és életmód szabad cseréjét.

Az egyetemi campus elhelyezkedése, a különféle létesítmények és szolgáltatások ideális környezetet teremtenek az ismeretek, a munka és a hallgatói élet ösztönzésére, lehetővé téve minden hallgató számára, hogy gazdagítsa tapasztalatait tanulmányai során.

A campus kényelmesen található a város szívében, számos kényelmi sétával elérhető, például buszmegállókkal, bankokkal, strandokkal, bárokkal és éttermekkel, bevásárlóközponttal és kávézókkal.
Napi autóbusz-útvonalak összekötik a várost, és összeköttetést biztosítanak minden más városba és repülőtérre.

Miért Paphos?

A történelmi múlt és a modern világ kombinációja, az enyhe mediterrán éghajlat, a strandok, a természeti szépség, a kiváló külsõ szállítás, valamint az általa kínált szolgáltatások száma miatt Paphos ideális helyet kínál a tanuláshoz .

A Neapolis Paphos Egyetemen folytatott tanulás egyik legnagyobb előnye, hogy Európa egyik legizgalmasabb tengerparti városának szívében található oktatási intézet található. Paphos állandó lakosa mintegy 77 800 lakos.

  • Paphos egy fiatalsággal teli város, ahol az egyik legmagasabb a 18–35 éves fiatalság, összehasonlítva más ciprusi városokkal.
  • Paphos egy modern európai multikulturális város, amely a világ minden tájáról fogadja az embereket, etnikai, társadalmi vagy vallási származástól függetlenül.
  • Paphos az UNESCO világörökség része, mint az emberek és ötletek kereszteződése régészeti lelőhelyekkel, hogy tanúsítsa a 9000 éves könyörtelen menetelést a történelemben és a kultúrában.
  • Paphos nemzetközi turisztikai célpont, a természet, a történelem és az enyhe mediterrán éghajlat egyedülálló kombinációjának köszönhetően. Közvetlen járatok Paphos között olyan nagy görög városokkal, mint Athén, Patra, Thesszaloniki és Hania.

121839_cyprus-4135015_640.jpg

Helyszínek

Paphos

Address
2 Danais Avenue
8042 Paphos
Cyprus

Paphos, Paphos, Ciprus

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket