Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a University of mediterrán Karpasia!

Alapították 2012-ben, a University of Földközi Karpasia épülete Nicosiában, a fővárosban a Török Köztársaság Észak-Ciprus (TRNC). A második campus létre 2014-ben, a UMK kívánja erősíteni minőségét az oktatás és a nevelés toleráns, magabiztos és vállalkozói egyének, felszerelt világszínvonalú szakmai tudás, készségek és kompetenciák. Célunk az, hogy a diákok megtanulják a tudományos ismeretek kísérletezve, vizsgálatokkal és kutatása mellett használja, hogy a tudás a mindennapi életben.

A University of mediterrán Karpasia arra törekszik, hogy nyerhetnek a tudományos kutatás és tanulmányok elvégzésével oktatási termelésen belül és üzembe helyezés az egyetemi - ipari együttműködés. Ennek megfelelően, annak érdekében, hogy elérje szabványok globális egyetemek és lehetővé teszik ki a diákok, hogy nemzetközileg elismert oklevelet a diploma megszerzése után, megállapodások születtek, és néhány nemzetközi egyetem, köztük BHMS Business & Hotel Management School - Svájc, Superior Egyetem és Főiskola Turizmus és Hotel Management (COTHM).

A akadémikusok, akik azt hangsúlyozzák tudomány és a gyakorlat, a mi egyetem kínál összesen 10 munkatárs szakok Polgári Repülési Szakiskola, Szakközépiskola School of Management, Culinary Arts Szakiskola, amerikai Turizmus és Vendéglátás Management, Szakképző Iskola Számviteli; 9 alapképzési szakok Gazdálkodástudományi Kar Kar Turizmus és Vendéglátás Menedzsment és Jogtudományi Kar; és 12 mesterképzési programot a Társadalomtudományi Intézet.

KÜLDETÉSÜNK A szokásjog alapján az etikai értékeket és a fény a tudomány, egyetemünk elkötelezett nevelés toleráns, nyitott gondolkodású és magabiztos vállalkozói egyének, akik fel vannak szerelve világszínvonalú szakmai tudás, készségek és kompetenciák és fogékony a hazai és nemzetközi kérdésekről. Fő célkitűzése, hogy kiváló minőségű munkaerő szempontjából a tudás, készségek, érzelmek és a figyelmet. Végrehajtási oktatási modell magában a korszerű oktatási módszerek és technikák, valamint a gyakorlat szükséges szakmai ismereteket és készségeket, oktatunk jól fegyelmezett egyének, akik hatékony külső kommunikációs készség, nagy felelősségtudatot és belső fókusz kontroll. A tudományos kutatás a globális szabványok, a University of Földközi Karpasia van értékes hozzájárulást a közjó, mint a kutatási és fejlesztési központja. Ebben az összefüggésben az "Oktatás termelésen belül" program biztosítja a hallgatók számára lehetőséget, hogy egy gyakorlati munkatapasztalat azzal a szándékkal, hogy oktassák vezető humán erőforrás akik kompetensek alkalmazások, környezetileg és társadalmilag tudatos és akik a folyamatos önellenőrzéssel innováció folyamatot.

JÖVŐKÉPÜNK Célunk, hogy egyik vezető oktatási szervezet körünkbe. Mint úttörő oktatási intézmény, célunk, hogy oktassák a megoldás-orientált, önálló kezdeményezés egyének jó vezetői és szakmai készségek, akik alkalmazkodni a gyorsan változó tudományos és társadalmi viszonyok a 21. században a magas szintű és naprakész tudással, jó szociális kommunikációs készség hatékony felhasználása, a technológia, valamint a szükséges készségeket, hogy sikeresen végre csapat work.stitution felügyelet és igazgatás (angol)

MIÉRT UMK?

Észak-Ciprus, mert az általa kínált - Könnyen integrálható kulturális és éghajlati viszonyok, - Egy sziget híres kivételes természeti szépsége és történelmi gazdagsága, - Barátságos és szívélyes emberek, - Életmód jellemzi nyugalom és béke (bűnözési arány igen alacsony) - multikulturális környezetben a diákok 80 különböző országból, - Egy sziget egyetemek és a tudás, - Oktatás a globális és európai normáknak - EngliAn előnye az oktatás angol nyelven egy nemzetközi karrierje, - létesítmények és az oktatás minőségének által kínált az egyetem.

A UMK, mert az általa kínált

  • Nemzetközileg elfogadott rangos 4 éves graduális és posztgraduális programok, - angol oktatási standardok világszerte elfogadott, - Tanulás élő, kísérletező, megfigyelő és vizsgálata -Evening tanfolyamok szakemberek - A minőségi oktatás megfizethető díjakat, - Tapasztalt oktatók és alkalmazottak.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

University Of Mediterranean Karpasia

Ez a kurzus célja, hogy minden tanuló alapvető ismereteket a turizmus, beleértve a turisztikai szervezetek, kapcsolódó üzleti és szolgáltatási ágazat, az utazók magatartá ... [+]

Áttekintés

Ez a kurzus célja, hogy minden tanuló alapvető ismereteket a turizmus, beleértve a turisztikai szervezetek, kapcsolódó üzleti és szolgáltatási ágazat, az utazók magatartása, turisztikai tervezés, turisztikai kutatási és marketing. Sőt, ez a tanfolyam is segítik a diákokat, hogy vizsgálja meg a funkciók a menedzsment a világban a turizmus, amely megmutatja, hogyan turizmus, mint üzleti fejlődött, hogy a turizmus és utazási iparág épül, és hogyan turisztikai vállalkozások működését saját politikai, gazdasági és társadalmi kultúrpolitika környezetben.

Tanulási eredmények Ahhoz, hogy megtudjuk, turisztikai fejlesztésekkel és hatások világon. Megérteni, mi a turizmus és számos meghatározása. Ismerje meg az alkatrészeket a turizmus és a turizmus menedzsment. Vizsgáljuk meg a különböző megközelítések tanul turizmus. Értékelem, hogy mennyire fontos ez az ágazat a gazdaság a világon, és számos országban. Ismeri az előnyöket és költségeket a turizmus. Szakértelem ... [-]
Ciprus Nicosia Törökország Istanbul
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University Of Mediterranean Karpasia

A program biztosítja az Ön számára a szükséges készségeket, hogy tervezzen és egy teljes dolgozat vagy elhelyezés projekt egy speciális téma, beleértve a kutatási kérdése ... [+]

Áttekintés

A program áll három utat. A nemzetközi kapcsolatok út egy mély megértése kulcsfontosságú kérdések a kortárs nemzetközi rendszer. A második útvonal, terrorizmus és biztonság koncentrál a legfontosabb hazai és nemzetközi biztonsági fenyegetések Államok a 21. században. Végül, innovatív nemzetközi beavatkozás út lehetővé teszi, hogy megértsék és értékeljék a kortárs viták a tanulmány a nemzetközi beavatkozás. Ez az útvonal is tartalmaz egy rögzítési lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy több időt a területen dolgozó nemzetközi politikában.

A program biztosítja az Ön számára a szükséges készségeket, hogy tervezzen és egy teljes dolgozat vagy elhelyezés projekt egy speciális téma, beleértve a kutatási kérdések megfogalmazása, végrehajtása a szakirodalom, hogy kiválasztjuk a megfelelő adatgyűjtési módszert megszólítását adatok elemzése, hogy megválaszolja a kutatási kérdések , és bemutatja a kutatás szerint a tudományos egyezmények.... [-]

Ciprus Nicosia Törökország Istanbul
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul