University of Nicosia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egy pillantásra az UNIC

A University of Nicosia (rövid időre) az a hely, ahol a jövőt építheti. Mi vagyunk a Ciprus legnagyobb magán egyeteme, több mint 12 000 diákkal a világ több mint 70 országából, és egy innovatív és transzformatív tanulási térben találkoznak.

Nikosiában, az ország fővárosában található, és világszerte 18 másik városban jelen van, mi irányítják a kiválóságot a tanítás és a tanulás, az innováció, a kutatás, a technológia és a folyamatosan fejlődő tudományos környezet terén. Mi felhatalmazzuk a diákjainkat, és bízzuk bennük a bizalmat, hogy hatással legyen a világra. Számos szakképzési programunk és tanszékünk az első ilyen jellegű volt Cipruson. Idővel számos program, mint pl. Az Orvostudomány, a Nemzetközi Kapcsolatok, a Számvitel, a Jog és az Építészet, Ciprusban és a régióban a legjobban tekintett programok közé tartozott.

Napjainkban az UNIC új programjai a legmodernebb kutatásra összpontosítanak, így világszerte vezető szerepet töltenek be bizonyos területeken, mint például a digitális pénznem / blokkolástechnológia terén elért sikeres kezdeményezésünkben. Az internacionalizáció az UNIC stratégia központi eleme. Ez magában foglalja a szakképzési programokra vonatkozó partnerségeket, a diákok mobilitását, valamint a hallgatóknak az egyetemeken vagy az iparágon végzett diplomázás utáni lehetőségeket, hogy megosszák egymással az ismereteket és képességeket az országok között. Ciprus első és legnagyobb orvosi programja a londoni Egyetem St George's-val közösen alakult. Ma az Orvostudományi Kar több mint 500 hallgatót vonz a világ minden tájáról. Görögországban több közös mesterképzést is kínálunk a görög felsőoktatási egyetemekkel: Thesszaloniki Arisztotelész Egyetem, a Patrasi Egyetem és a Görög Nyílt Egyetem. Ezek a Görögország legnépszerűbb szakai. Célunk, hogy aktívan folytassuk partnerségünket a világ vezető egyetemeivel, mind a tudományos, mind a kutatási fronton.

Egy globális egyetem

A University of Nicosia világszerte 19 városban rendelkezik saját csapataival, és több mint 400 egyetemi partnerrel rendelkezik külföldi hallgatói tanulmányokra, valamint csereprogramokra vagy kutatási partnerségekre.

A nemzetközivé és nemzetközi megközelítéssel kapcsolatos stratégiánknak megfelelően regionális tanulmányi központokat hoztunk létre Athénban, Görögországban; Bukarest, Románia; és New York, New York, USA. A mi elképzelésünk a diákok, a kutatás és az ipar megismertetése a vezetőkkel az adott területeken a világ minden táján.

  • Athén, Görögország
  • Bukarest, Románia
  • New York, USA

Akkreditáció és elismerés

A University of Nicosia Bachelor, Master- és Doktori fokozatait a Ciprusi Köztársaság akkreditálja a Magán Egyetemek Értékelő Bizottságának (ECPU) független értékelését követően.

Ez megerősíti az egyetemi diplomák státuszát és színvonalát az országon belül és külföldön, és jelzi az egyetem által fenntartott minőséget és szabványokat. Az akkreditáció azt jelenti, hogy University of Nicosia diplomások a következő kulcsfontosságú előnyöket nyújtják:

Egyenértékűség

Az egyetem doktori, mester- és alapképzései teljes mértékben elismert és strukturált a Bolognai Egyezmény keretein belül. A University of Nicosia tagja az Európai Egyetemek Szövetségének. az Európai Minőségbiztosítási Alapítvány, az Erasmus, és egyike azon kevés egyetemeknek az Európai Unióban, amelyek mind az oklevélmelléklet-címkét, mind az ECTS-címkét kapták.

Foglalkoztatás

Az egyetem tanulmányi programjai mind a köz-, mind a magánszektorban elismertek a foglalkoztatás terén.

Az egyetem küldetése

Látomás

A Nicosi University of Nicosia arra törekszik, hogy vezető szerepet töltsön be az oktatási és kutatási kiválóság terén.

Küldetés

Segítséget nyújtani a diákok számára, hogy képzettek legyenek, elérjék tudományos és szakmai céljaikat, és felelős szerepet vállaljanak az európai együttműködés és a globális kölcsönös függőség változó világában; a kutatás előmozdítása és a tudás létrehozása; hogy a tudás terjesztésével és alkalmazásával, valamint az üzleti és civil társadalmi intézményekkel való innovatív partnerségek révén szolgáljanak a társadalom számára.

Nyilatkozat az értékekről

Az egyetemi közösségben a személyes és tudományos integritás értékeinek előmozdítása; a szabadság megkérdőjelezése és a tudás követése; a Ciprusi Köztársaság, az Európai Unió és az egyetem jogainak tiszteletben tartása; a demokratikus kormányzás és az intézmény irányítása; a személyek tiszteletben tartása; szakszerűség és szorgalom; etikus viselkedés; polgári felelősség; multikulturális tudatosság; tolerancia; az erőforrások fenntarthatósága; a vállalkozói szellem és az innováció; személyre szabott figyelem és diákok középpontjában.

Helyszínek

Nicosia

University of Nicosia

Address
46 Makedonitissas Avenue, Engomi P.O.Box 24005
1700 Nicosia, Nicosia, Ciprus
Telefonszám
+357 22 841500

Programok

Executive kurzusok
MA