Hivatalos Leírás

A két világ legjobbja

A központi Lancashire-i Egyetem, Ciprus (UCLan Cyprus) 2012-ben alakult Larnakában. A Larnaka Pyla-ban található, és most a hetedik működési éve. Az UCLan Cyprus a Közép-Lancashire-i Egyetem első Branch Campusja, egyben Ciprus teljes mértékben licencelt egyeteme. Egy egyedülálló és innovatív modell egy ciprusi és a brit University oktatási tapasztalat, jóváhagyott és hitelesített mind az Oktatási Minisztérium és a Kulturális Ciprus és az Egyesült Királyság Minőségbiztosítási Ügynökség (QAA), a Felsőoktatási.

118400_Keystone_1600x900px_MScDatacopy.jpg

Az erős egyetemi alapokra épülő anyasági egyetem, a Közép-Lancashire-i Egyetem több mint 191 éves múltra számít, és a világegyetemek rangsorának központja (CWUR) a világ összes egyetemének 3,3% -a közé tartozik. Az UCLan Ciprus az UCLan UK akadémiai ernyője alatt működik, míg az akadémiai és funkcionális műveleteit az Egyesült Királyság Európai Unióból való kilépésének legfrissebb politikai változásai (BREXIT) nem befolyásolják.

A tanulmányok befejezése az UCLan Cyprus-nál a két egyetem, az UCLan Cyprus és az UCLan UK kettős fokozatú (két bizonyítvány) eredménye lesz, amelyek nemcsak Cipruson, hanem Európában és azon kívül is elismertek. Diákjaink az egyetemi élet minden aspektusában tapasztalható kivételes tanulói tapasztalat előnye, legyen az tanulás, személyes támogatás, létesítmények, szállás, foglalkoztathatóság és társadalmi élet, valamint személyes fejlődés.

Azáltal, hogy Ciprus világszínvonalú hírnevét hozza az akadémiai kiválóságnak és az innovatív gondolkodásnak, törekszünk arra, hogy a jövőbeli üzleti vezetőket és nemzetközi vállalkozókat fejlesszük, a modern globális gazdaság sikeréhez szükséges készségekkel és üzleti hozzáállással. Ez azt jelenti, hogy a tudás, a gyakorlati tapasztalat és a modern relevancia egyedülálló keverékét kínáljuk a hallgatóknak a nemzetközi munkaerőpiacra vonatkozó képesítéssel és készségekkel való ellátására. Számos kurzusunkat szakmai és törvényes szervek is akkreditálják, biztosítva az összes UCLan Ciprusi diák számára a mai vállalkozások által elvárt normákat.

Elkötelezettségünk ezen etoszisztikának a mindent megtesznek.118439_UCLAN001.JPG

A látomásunk

Az UCLan Ciprus stratégiai elképzelése, hogy vezető, modern egyetemet építsen, amely globálisan eléri a három kontinens (Európa, Ázsia és Afrika) kereszteződésében, ahol az egyetemi és posztgraduális felsőoktatást nyújtja. Az UCLan Ciprus egy olyan egyetem lesz, amely elismeri elkötelezettségét a legfinomabb egyetemi tapasztalattal, kiemelkedő kutatással, innovatív tanulással és értékes kapcsolatokkal Cipruson, a kelet-mediterrán térségben, a Közel-Keleten és a távolabbi iparágban és közösségekben.

Küldetésünk

  • Támogassa a kiválósághoz való hozzáférést, lehetővé téve a potenciális fejlesztést
  • Értékelje és gyakorolja az esélyegyenlőséget, az átláthatóságot és a toleranciát
  • Mindent megteszünk a kiválóságért: helyileg, regionálisan és nemzetközileg
  • Dolgozzunk együtt a vállalkozásokkal, a közösséggel és más oktatókkal118440_UCLAN1051.JPG
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

University of Central Lancashire - Cyprus

Az Data Analytics az a tudomány, amely lehetővé teszi a döntéshozók számára, hogy új üzleti ismereteket nyújtsanak be a nagy mennyiségű adat megvizsgálásával, hogy felfed ... [+]

Áttekintés

Az Data Analytics az a tudomány, amely lehetővé teszi a döntéshozók számára, hogy új üzleti ismereteket nyújtsanak be a nagy mennyiségű adat megvizsgálásával, hogy felfedezzék a rejtett mintákat, összefüggéseket és más fontos ismereteket. Ez a kurzus célja, hogy a diplomások és a dolgozó szakemberek tudás és sokféle készség álljanak rendelkezésre, amelyek a tudásfeltáró stack minden rétegére kiterjednek, beleértve a tárolást, a bányászatot, az elemzést, a döntéstámogató kereteket és a vizualizációkat, valamint a modern gyakorlati tapasztalatokat. eszközöket.

Különösen a tanulók megtanulják, hogyan (i) nagy adatállományok elemzése és főbb jellemzőik összefoglalása vonzó adatmegjelenítéssel; (ii) olyan adatbázisok kialakítása és létrehozása, amelyek lehetővé teszik a szervezetek számára, hogy hatékonyan kezeljék és lekérdezhessék vállalati adataikat; (iii) a nagy adatállományok mintáinak felfedezése különböző területeken, például statisztikák, gépi tanulás és mesterséges intelligencia révén; és (iv) megértsék a mai turbulens üzleti környezetet, és megtudják, hogy a modern BI eszközök lehetővé teszik a szervezetek számára a túlélést és a kiválóságot.... [-]

Ciprus Larnaca
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul

UCLan Cyprus 2019 - TV Ad