Hivatalos Leírás

Anglo-American University

Anglo-American University / angol-americká vysoká škola (a továbbiakban: AAU) 1990-ben alakult, és azóta központjává vált a tudományos kiválóság, ahol a diákok minden tájáról világ jön, hogy folytassa egyetemi tanulmány, miközben a város felfedezésére, találkozás sokféleség és fejlődő független hangja.

Anglo-American University, amely a Thurn und Taxis palota, igaz a Prágai Vár történelmi negyedében Prága Malá Strana, elkötelezett amellett, hogy egyedülálló oktatási tanítani angol nyelven alapján a legjobb amerikai és brit egyetemi hagyomány.

AAU volt diák több mint hatvan országban szerte a világon. A kar is a nemzetközi szakemberekkel képzett a legjobb egyetemek a világ, mint a Harvard, a Yale, a Stanford és a többiek.

Anglo-American University kínál akkreditált bachelor és master programok a következő területeken:

  • Business Administration
  • Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar
  • Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia
  • Újságírás
  • John H. Carey II School of Law

A cél az egyetem, hogy a hallgatók gyakorlati ismereteket és készségeket, amelyekkel munkát találni, mint a vezető személyiségek vagy a szakemberek az szakmákban. AAU interaktív környezetet hoz létre annak hallgatók szoros szakkörök, ahol hangsúlyt fektetnek az önálló gondolkodás, a pontos érvelés, finomítása, íráskészség és gyakorlati és kreatív alkalmazására megszerzett ismeretek, készségek. Köszönhetően a multikulturális jellege és intim környezetben tanulmányok, AAU teremt egyedülálló hely a minőségi oktatáshoz. Abban a pillanatban Anglo-American University több mint 800 diák.

AAU, olyan intézmény, amely megadta a prémium magán oktatás 25 éves, büszkén jelenti be, hogy került az Thurn und Taxis palota. A hagyományoknak megfelelően, az új campus mindössze az utcán AAU jelenlegi épület Letenska 5, Prague 1. Az épület, amely már elhagyott évekig, átment sok kéz az elmúlt pár száz évben előtt adott a neoklasszikus felújítás a Thurn und Taxis család 1814-ben.

Az aláírt megállapodás Prague 1 Városi Tanács két évvel ezelőtt, az egyetem lesz egy exkluzív bérlet a palota 15 éve. Diákok indul osztályok az új campus elején a tavaszi félévben 2015.The új telephelyén kínál 17 teljesen felszerelt tantermek, egy Visual Arts Stúdió és két alkalommal teret enged a hallgatói szervezet. A diákok is várom, hogy egy teljesen új cafeteria valamint egy modern társalgót tanulmányozására és szocializációs. Mindemellett a szabad hely a tanórán kívüli tevékenységek és rendezvények elérhető lesz, és lehetővé teszi, hogy több tudományos interakció és a növekedés. Minden diák férhet hozzá a szomszédos Vojanovy kertek, kiemelve a kizárólagosság AAU új helyét.

A döntés, hogy azért került sor, hogy befogadja a növekvő hallgatói szervezet egy technikailag és tudományosan fejlett campus. AAU jelenleg házigazdák diák több mint 60 országban szerte a világon, és azt akarja, hogy biztosítsák számukra a legtöbb előkelő és modern campus rendelkezésre, miközben a helyen, a gyönyörű és történelmi Mala Strana. AAU elhagyta a Lázeňská campus teljesen, és a létesítmény bérbe az új bérlőknek, azonban ez teljesen a felelős a Máltai Lovagok.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

Anglo-American University

Ez egy végzős humanitárius program, amely innovatív szellemi munkába vonzza a diákokat. Kis, interaktív osztályokban a diákok megtanulják a társadalomtudományok, művészet ... [+]

A humanitárius MA

Ez egy végzős humanitárius program, amely innovatív szellemi munkába vonzza a diákokat. Kis, interaktív osztályokban a diákok megtanulják a társadalomtudományok, művészetek, irodalom, kulturális és vallási világképek és filozófia elemzési és kutatási módszereit alkalmazni. A kétéves Master of Arts in Humanities program kínál alkalmazott megközelítést a gyakorlat a humanitárius.Anglo-American University nemzetközi tanszéke a kultúrák és interdiszciplináris humán tudományok programjainak Prágában kereső erőforrás. A diákok tudományos és szakmailag fejlődnek, hiszen a humanista munka szakértői közé tartoznak, beleértve a vizuális kultúrát, a művészetet és a kulturális menedzsmentet, a népi kultúra és a média elméletét, a modern szellemi történelmet és a fejlett irodalmi tanulmányokat és kritikákat. A humanitárius program MA ideális azoknak a diákoknak, akik meg kívánják erősíteni a Ph.D. és az MFA-programok alternatíváját keresők számára.... [-]

Csehország Prága
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Anglo-American University

Csatlakozzon egy olyan professzionális tanulócsoporthoz, akik felkészültek arra, hogy vezetők és stratégiai döntéshozók legyenek a nemzetközi üzleti életben. A mai piacok ... [+]

A nemzetközi piacok üzleti és jogi MA

Csatlakozzon egy olyan professzionális tanulócsoporthoz, akik felkészültek arra, hogy vezetők és stratégiai döntéshozók legyenek a nemzetközi üzleti életben. A mai piacok többet igényelnek, mint az üzleti hozzáértés, és ezért az AAU mesterképzése az üzleti életben és a jogtudományban a nemzetközi piacokon egy kivételes, interdiszciplináris tantervet vezet be. A diákok döntő gondolkodók lesznek a közgazdaságtan, a pénzügy, a nemzetközi üzleti jog és a menedzsment területén. Az AAU tudja, hogy ma a legváltozatosabb üzleti hallgatók lesznek a legjobb döntéshozók holnap.

Tanulási eredmények A Nemzetközi Piacok Üzleti és Jogtudományi MA szakán végzettek várhatóan:... [-]

Csehország Prága
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Anglo-American University

Ez a nemzetközi kapcsolatok és diplomácia diplomás program teljes mértékben kihasználja Prága központi elhelyezkedését Európában. A kultúrák közötti kommunikációt és a di ... [+]

MA Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia Ez a nemzetközi kapcsolatok és diplomácia diplomás program teljes mértékben kihasználja Prága központi elhelyezkedését Európában. A kultúrák közötti kommunikációt és a diplomáciai protokollt egy nemzetközi szakértői és szakemberek által készített tantervben hangsúlyozzák. A diákok megtanulják kritikusan értékelni, értékelni és összehasonlítani a nemzetközi ügyek, a jog, a tárgyalások, a kormány, a közgazdaságtan és az oktatás kérdéseit. A globalizáció újfajta nemzetközi kapcsolatot teremtett, és új dimenziókat ad a diplomácia művészetéhez és gyakorlatához. A nemzetközi kapcsolatok és diplomácia program MA tanítja a diákokat a geopolitikai trendek, konfliktusok és társadalmi mozgalmak azonosítására, a kutatási módszerek magas szintű ismeretében. Az AAU Közép-Európában való elhelyezkedése olyan tudományos hangulatot teremt, ahol a diákok kis-, interaktív és kulturálisan változatos osztályokban tapasztalhatnak egyéni és együttműködési problémamegoldást. Személyes és kulturális történetek ízlik a program tantervet, és páratlan oktatást hoznak létre a nemzetközi kapcsolatokban és diplomáciában.... [-]

Csehország Prága
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Anglo-American University MBA Program

Anglo-American University of Prague

Anglo-American University
Address
Anglo-American University, Letenská 5
118 00 Prága, Prága, Csehország
Honlap
Telefonszám
+420 257 530 202