Anglo-American University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Anglo-American University

Anglo-American University / angol-americká vysoká škola (a továbbiakban: AAU) 1990-ben alakult, és azóta központjává vált a tudományos kiválóság, ahol a diákok minden tájáról világ jön, hogy folytassa egyetemi tanulmány, miközben a város felfedezésére, találkozás sokféleség és fejlődő független hangja.

Anglo-American University, amely a Thurn und Taxis palota, igaz a Prágai Vár történelmi negyedében Prága Malá Strana, elkötelezett amellett, hogy egyedülálló oktatási tanítani angol nyelven alapján a legjobb amerikai és brit egyetemi hagyomány.

AAU volt diák több mint hatvan országban szerte a világon. A kar is a nemzetközi szakemberekkel képzett a legjobb egyetemek a világ, mint a Harvard, a Yale, a Stanford és a többiek.

Anglo-American University kínál akkreditált bachelor és master programok a következő területeken:

  • Business Administration
  • Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar
  • Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia
  • Újságírás
  • John H. Carey II School of Law

A cél az egyetem, hogy a hallgatók gyakorlati ismereteket és készségeket, amelyekkel munkát találni, mint a vezető személyiségek vagy a szakemberek az szakmákban. AAU interaktív környezetet hoz létre annak hallgatók szoros szakkörök, ahol hangsúlyt fektetnek az önálló gondolkodás, a pontos érvelés, finomítása, íráskészség és gyakorlati és kreatív alkalmazására megszerzett ismeretek, készségek. Köszönhetően a multikulturális jellege és intim környezetben tanulmányok, AAU teremt egyedülálló hely a minőségi oktatáshoz. Abban a pillanatban Anglo-American University több mint 800 diák.

AAU, olyan intézmény, amely megadta a prémium magán oktatás 25 éves, büszkén jelenti be, hogy került az Thurn und Taxis palota. A hagyományoknak megfelelően, az új campus mindössze az utcán AAU jelenlegi épület Letenska 5, Prague 1. Az épület, amely már elhagyott évekig, átment sok kéz az elmúlt pár száz évben előtt adott a neoklasszikus felújítás a Thurn und Taxis család 1814-ben.

Az aláírt megállapodás Prague 1 Városi Tanács két évvel ezelőtt, az egyetem lesz egy exkluzív bérlet a palota 15 éve. Diákok indul osztályok az új campus elején a tavaszi félévben 2015.The új telephelyén kínál 17 teljesen felszerelt tantermek, egy Visual Arts Stúdió és két alkalommal teret enged a hallgatói szervezet. A diákok is várom, hogy egy teljesen új cafeteria valamint egy modern társalgót tanulmányozására és szocializációs. Mindemellett a szabad hely a tanórán kívüli tevékenységek és rendezvények elérhető lesz, és lehetővé teszi, hogy több tudományos interakció és a növekedés. Minden diák férhet hozzá a szomszédos Vojanovy kertek, kiemelve a kizárólagosság AAU új helyét.

A döntés, hogy azért került sor, hogy befogadja a növekvő hallgatói szervezet egy technikailag és tudományosan fejlett campus. AAU jelenleg házigazdák diák több mint 60 országban szerte a világon, és azt akarja, hogy biztosítsák számukra a legtöbb előkelő és modern campus rendelkezésre, miközben a helyen, a gyönyörű és történelmi Mala Strana. AAU elhagyta a Lázeňská campus teljesen, és a létesítmény bérbe az új bérlőknek, azonban ez teljesen a felelős a Máltai Lovagok.

Helyszínek

Prága

Anglo-American University

Address
Anglo-American University, Letenská 5
118 00 Prága, Prága, Csehország
Telefonszám
+420 257 530 202