Hivatalos Leírás

Történelem és aktuális fókusz

Az egyetem és a kar története kezdődött az alapító a mezőgazdasági minisztérium a Cseh Műszaki Egyetem, Prága 1906-ban, a rendelet a Ferenc József császárnak. Professzor Stoklasa vezető alakját, a mezőgazdasági tudomány akkoriban nevezték ki az első dékánja.

Az egyetem jött létre, mint független testület által szóló kormányrendeletet július 8, 1952. A Mezőgazdaságtudományi Kar, ahogy azt az adott időpontban ismert, egyike volt a három alapító kara ebben az új egyetem. Azóta a kar volt a fő központja az oktatási és képzési szakemberek, főként a mezőgazdasági vállalkozások, a kutatás és az államigazgatás.

Újabban Kar bővítette az élességet, és 2005-ben megváltoztatta a nevét, hogy a Kar agrobiológia, élelmiszer és természeti erőforrások (FAFNR). Ez a változás a nevét jellemzi az átállás elsősorban mezőgazdasági oktatás és a kutatás szélesebb körűvé amely az újonnan felmerülő kérdésekre a természeti erőforrásokkal való gazdálkodás és az élelmiszer-minőség.

Ma, a Kar agrobiológia, Food and Natural Resources egy modern és megbecsült oktatási és tudományos intézmény, amely befogadja a több mint 4000 diák és 300 alkalmazottal, egy erős pozíció itthon és külföldön.

Karon dolgozik a mezőgazdaságban, kertészetben, állattenyésztésben, növényvédelem, mezőgazdasági termékek minőségét, agráripar, a természeti erőforrások kezelése, hulladékgazdálkodás, kertépítés, a vidékfejlesztés, valamint más fontos területei a nemzeti gazdaság. A diplomások találnak munkát nemcsak a vezetők, hanem a munka az államigazgatásban, a kutatás és a felsőoktatási intézmények vagy egyéni vállalkozók.

Kik vagyunk?

A közel 4000 diák és 300 alkalmazottal, a FAFNR a második legnagyobb kara Cseh University of Life Sciences (CULS) és a legnagyobb kar hasonló hangsúly a Cseh Köztársaságban, és legelismertebb itthon és külföldön. Épületeink jól felszerelt, modern eszközökkel, és mivel a magas szintű folyamatos technikai és személyes fejlődés a kari virágzott során 110 éves hagyományokkal rendelkezik az oktatás és a kutatás a mező mezőgazdaság, az élelmiszer és a természeti erőforrásokat.

Amit ajánlunk

Mi kiváló minőségű oktatás széles körű alap-, mester- és doktori képzésekre. Számos vizsgálati programokban le ítélték meg, hogy összpontosítson a mezőgazdasági és kertészeti termelés, kert- és tájépítészeti, tenyésztése társállatok, a fenntartható természeti erőforrások, az élelmiszer- és az emberi táplálkozás, és még sokan mások. Végzünk kiterjedt kutatás, ami előfeltétele az akkreditáció a szakon, és lehetővé teszi a magas szintű gyakorlati képzés aktív hallgatói részvételt. Mi szoros együttműködésben a vezető ipari gyártók és a szolgáltatók, ahol az eredmények megvalósítására az alkalmazott kutatás és a diplomások fi nd foglalkoztatást.

A hosszú távú stratégia

Célunk, hogy a kiválóság eléréséhez és széleskörű elismerést a mezők a mi szakirányok. erefore elhelyezünk jelentös vidám beruházás műszaki infrastruktúra. Kiállunk a szüntelen törekvés javult tudományosan c és pedagógiai képesítések munkatársaink, és támogassa a magas minőségű eredmények a munka, amelyek hasonlóak a nemzetközi szabványoknak. Egyre több és minőségének tudományosan c kiadványok, nagyon foglalkoztatható diplomások iránti kereslet ösztönzése a részvétel a nemzetközi konzorciumok és hálózatok fenntartása állandó együttműködésben iparági vezetők között vannak a fő célkitűzéseket, és milyen fontos mutatók a jövő irányát.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

A Természetes Erőforrás Menedzsment és az Ökológiai Műszaki Egyetem (NARMEE) egy új közös képzési program, amely a BOKU Bécsben együttműködve sikeresen oktatta a Természe ... [+]

Közös kurzus a CULS és a BOKU között

A Természetes Erőforrás Menedzsment és az Ökológiai Műszaki Egyetem (NARMEE) egy új közös képzési program, amely a BOKU Bécsben együttműködve sikeresen oktatta a Természeti Erőforrások és Környezet (NRE) kettős szakot. A programot úgy alakították ki, hogy a hallgatók a legjobb tudás és készségek elsajátítását a CULS vagy BOKU specifikus tantárgyak megszerzésével és kombinálásával szerezzék meg. A hallgatók szabadon választhatnak választható és teljes mértékben választható tárgyakat mindkét egyetem kínálatából.

A hallgatók és jövőbeli elkötelezettségük érdekében további fontos gyakorlati tantárgyak vannak a talajok, a szennyvízkezelés, a GIS védelme és helyreállítása, illetve a védett területek kezelésének területén. A program gyakorlati, kirándulási és féléves projekteket tartalmaz.... [-]

Csehország Prague
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Az MSc program elméleti és alkalmazott ismeretekkel rendelkezik a természeti erőforrások (talaj, víz, levegő) fenntartható használatáról és kezeléséről, valamint a mezőga ... [+]

Az MSc program elméleti és alkalmazott ismeretekkel rendelkezik a természeti erőforrások (talaj, víz, levegő) fenntartható használatáról és kezeléséről, valamint a mezőgazdaság és az erdőgazdálkodás ezen erőforrások pozitív és negatív hatásáról. Mivel a program teljes mértékben tanított az angol diplomások dolgozni a nemzetközi vállalatok és a kormányzati intézmények középpontjában a környezetvédelem.

[-]
Csehország Prague
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Az MSc kurzus célja, hogy a hallgatók részletes megértését a mezőgazdaság fenntarthatóságát és az élelmiszer-termelés. A hallgatók képesek lesznek meghatározni legfontosa ... [+]

Az MSc kurzus célja, hogy a hallgatók részletes megértését a mezőgazdaság fenntarthatóságát és az élelmiszer-termelés. A hallgatók képesek lesznek meghatározni legfontosabb jellemzőit és folyamatait, a mezőgazdasági rendszerek és kritikusan értékeli a termelés, környezeti és társadalmi szempontból. Mély ismerete tudományok beleértve a biokémia, a növényi és állati fiziológia, és mások lehetővé teszi azok további tudományos növekedése és / vagy a megértés, és a területeinek azonosítását alkalmazása a fejlett technológia a mezőgazdaságban és az élelmiszer-termelés. A széles kínálatát választható tantárgyak lehetővé teszi a diákok mély specializáció érdeklődési terület. Diplomások is alkalmas arra, hogy vezető pályára a különböző profit és non-profit intézmények és kormányzati hivatalok, nemzetközi agrár-élelmiszeripari vállalatok, vállalkozások, valamint a kutatóintézetek.... [-]

Csehország Prague
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Faculty Full of Life

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Address
Kamýcká 129 165 00 Praha 6 - Suchdol
Prague, Prague, Csehország
Honlap
Telefonszám
+420 224 384 574