Faculty of Pharmacy - University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egyetemi

A Brno Állatorvosi és Gyógyszerészeti Tudományegyetem 1918. december 12-én alakult, mint a Csehszlovák Köztársaság létrehozása után létrejött első egyetem. Megalakult a lovassági laktanyák és a tartományi képzési iskola helyiségeiben. A kezdetektől fogva az egyetem állatorvosi és állatorvosi higiéniára összpontosító egyetemként fejlődött. 1991-ben egy harmadik kar került hozzáadásra - a Gyógyszerészeti Kar.Pavilion of Pharmacy II

Brno-i Gyógyszertár tanulmányozása

A Gyógyszertudományi Karon végzett végzettség lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy sokkal többet tegyenek, mintha csak gyógyszertárban dolgoznának! A diákok a diploma megszerzését követően készen állnak a klinikai gyógyszertár, a kórházi gyógyszertár, a toxikológia, a biokémia, a mikrobiológia, a kutatás, az akadémia, az ipari gyógyszertár, a klinikai vizsgálatok, a szabályozási ügyek, a gyógyszerészet, a szabadalmi jog és sok más területre specializálódásra. .

A Gyógyszertár standard mesterképzési programja öt évig tart, és hitelrendszeren alapul. A Kar az Európai Gyógyszerészeti Karok Szövetségének tagja, és diplomái teljesítik a 2005/36 / EK irányelvnek megfelelő szakma minden követelményét, ezért könnyű az európai országok áthelyezése az érettségi után. Az első két évben a diákok felülvizsgálják és bővítik az alapszintű természetes és orvosi témák ismereteit olyan szintre, amely szükséges ahhoz, hogy megértsük a gyógyszertár területének konkrét tárgyait. A diákok részt vesznek előadásokon, szemináriumokon, gyakorlati laboratóriumi órákon, és részt vesznek gyakorlati gyógyszertárhelyzetekben. A következő tanulmányi években dolgoznak az értekezésükön. A programot az értekezés megvédésével és a végső állami vizsgával zárják le. Ezután a hallgatók Mester fokozatot kapnak (rövidítve Mgr.).

A mesterképzésben részesült diplomások később egy alapos állami vizsga mellett ülhetnek, beleértve a fejlett tézisvédelmet. Elhaladása után megkapják a "Gyógyszerész doktora" fokozatot (rövidített PharmDr.).

A diplomások 5 akkreditált gyógyszerészeti ágon jelentkezhetnek posztgraduális képzésre. Disszertációjuk megvédése és a végső állami vizsga megszerzése után a doktori fokozatot kapják.Students in the Microbiology and molecular biotechnology laboratories

A diákok élete Brnóban

Mindenki tudja, hogy a tanulmányok nem csak a tanulásról szólnak, hanem az egyetemen töltött tapasztalatokról, barátságról és minőségi időről is. Szóval mit csinálunk, hogy támogassuk a diákok életét?

A kollégium csak egy rövid sétára fekszik nyugodt környéken, és a történelmi kulturális örökség épületében helyezkedik el - a Kaunic kollégiuma. A diákok többféle szobából választhatnak: egy-, két- vagy háromágyas szobák. A szobák ára körülbelül 120 € havonta. A kollégiumban dolgozószoba, mosógéppel és szárítóval ellátott mosókonyha, szauna, asztaliteniszterem, sportpálya, zöldövezet és közeli erdő vesz körül.

Kounic's Student Dormitory

Az egyetemi campus számos tanulói létesítményből áll, mint például nagy könyvtár, tanulmányi és számítógépes terem, étkezde, kávézó, tornaterem, park, pihenésre, állatklinikák, orvosok, például általános orvos, immunológus, pneumológus és nőgyógyász. Ezért a diákok az egyetemen összpontosítanak, nemcsak szörnyűségre, hanem pihenésre és találkozókra is.

A diákok életének megkönnyítése érdekében a Gyógyszeripari Diákszövetség számos rendezvényt szervez, kezdve az újoncok meghívását, és segít megismerkedni, folytatva a különböző tevékenységek szervezését, mint például a lágy készségek képzését, a közegészségügyi kampányokat, a hallgatói pártokat, a karokat stb. A Gyógyszeripari Diákok Szövetsége része az Európai Gyógyszeripari Diákszövetségnek és a Nemzetközi Gyógyszerészeti Diákköri Szövetségnek, amely lehetővé teszi diákjainknak, hogy a világ minden tájáról folytassák a szakmai gyakorlatot, részt vegyenek az európai és nemzetközi kongresszusokon, megismerkedjenek a nemzetközi barátokkal és az interkulturális tudatossággal. Sok hallgató is részt vesz az Erasmus programban és külföldön egy félévig vagy egész évben tanul. A bejövő Erasmus diákok a kulturális sokféleséget is igen széleskörűvé teszik, ami hozzájárul a nagyszerű hangulathoz az egyetemen.

Helyszínek

Brno

Address
Faculty of Pharmacy
University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno
Palackeho trida 1946/1
612 42 Brno

612 42 Brno, Dél-morvaországi régió, Csehország

Programok

Az intézmény további kínálata: