Flying Academy, International Flight Training Center

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EASA-FAA jóváhagyott repülési iskola

Flying Akadémia egy repülés iskola által engedélyezett FAA (Federal Aviation Administration), valamint az EASA (Európai Repülésbiztonsági Ügynökség). Az akadémia legfontosabb az, hogy a biztonságos repülés környezetben minden a pilóták. Akár a tövénél Prága, Brno, illetve Miami, Flying Academy hozza az ügyfelek az első, mert a legmagasabb vevői elégedettség az egyik az iskola legfontosabb értékek. Folyamatos innováció tart minket a konkurencia nem csak a globális jelenlét, hanem a technológia.

Repülő Akadémia küldetése, hogy professzionális, a biztonság tudatos hajózószemélyzet tagjai, akik hatékonyan működjön, és alaposan felkészült a kihívásokra a foglalkoztatási lehetőségek, mint a vállalati pilóta vagy az első tiszt, és a kapitányok a légitársaságok világszerte.

Miért válassza Flying Academy

EASA jóváhagyott képzési szervezet (CZ / ATO-014)
FAA által jóváhagyott 141 & 61 Flight School
Tanulj, hogy az európai uniós és / vagy az USA-ban
Flight képzési bázis Miami, Florida kínál több mint 360 repülő nap
Akkor össze repülési képzés Európában és az USA-ban
12 év tapasztalat pilótaképzés Európában és az USA-ban 30 éves
Flight iskola által vezetett repülőgép pilóták - kapsz igazi kísérleti tapasztalatok
A diákok a országokban szerte a világon
Free iPad mini diákjaink kiindulási szakmai repülési képzési program

Flight képzési tapasztalat, újítások

A diákok a nyereség a tapasztalat Flying Akadémia és oktatók során összegyűjtött sok éven át. A 12 éves tapasztalattal a Flying Akadémia Európában, sőt 30 éves tapasztalat halmozódott fel a Miami bázis, az akadémia képes kiváló képzést a tapasztalt pilóták világszerte.

Ez valós kísérleti tapasztalatok tükröződik a rendkívüli képzés, amely nagyon gyakorlat-orientált, és biztosítja gyakorlati tanulási tapasztalatokat. Ez az akadémia célja, hogy hozzon létre egy interaktív és változatos tanulási környezet. Arra koncentrálunk erősen újítások ezért diákjaink az állását, hogy a legújabb a legkorszerűbb berendezések tanulmányozása: az ATPL kérdés bank, Wifi felszerelt tantermek, videó anyagok és még a szabad iPad a diákok részt vesznek a programokban ATPL moduláris, 0 -CPL, valamint 0-ATPL. Változások az iparban azonnal megjelennek a tanterv, hogy minden oktatási anyagok naprakész és Flying Academy továbbra is biztosítja a legjobb képzési lehetőségeket nyújt ügyfeleinek.

Flying Academy vezeti pilóták. Általuk kifejlesztett széles körű tanfolyamok, hogy vezesse a diákok egészen céljukat. A diákok a Flying Academy lehetősége van arra, hogy csatlakozzon programok szerezni Private Pilot License, add Instrument Rating valamint megszerzésének Commercial Pilot License vezet fel a kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély.

Flight iskolai helyszíneken az Egyesült Államokban és Európában

Bázisokkal a Cseh Köztársaságban, valamint a Miami, Florida, Flying Academy adja a diákok a lehetőséget, hogy válasszon a helyét a képzési számos vonzó lehetőség. Flying Academy határozottan támogatja a hallgatók lakhatási lehetőségeket, Visa követelmények és így tovább.

Flying Academy kinyitja az ajtót, hogy Európa! Diákként a Flying Academy az egyik cseh bázisok, a diákok a lehetőséget, hogy látogassa országban szerte Európában (amelyek az Európai Unióban) anélkül, hogy bármilyen Visa baj! Párizs, Berlin, Róma, sőt Barcelona könnyen megközelíthető hopping egy járat az egyik a sok olcsó európai légitársaságok.

Az egyik Flying Akadémia nagy előnye a bázis Miami, Florida. Gyönyörű kilátás nyílik a Miami éjjel és nappal, kék ég, és gyönyörű strandok nem csak előnyei ennek alapja a Flying Academy kínál. A floridai éghajlat lehetővé teszi, hogy repülni évben. Ez lehetővé teszi, hogy minden diák gyorsan összegyűjteni a repülési órák és ugorj be a székhelye egy légitársaság vagy a vállalati helyzetben.

Diákok országokból származó minden kerek a világ

Flying Academy teremt multikulturális tanulási környezet. a diákok országokban szerte a világon, mint Kolumbia, El Salvador, Brazília, Románia, Szaúd-Arábiában, Indiában, a Maldív-szigetek, és még sok más. Ez a kultúrák kompetencia segít a diákok jól érzik magukat dolgoznak a különböző országokban egész karrierjük vagy megosztani a pilótafülke egy légitársaság egy pilóta egy másik kultúrát.

Mindent összevetve, Flying Academy hatalmas csomagot lehetőségeket kínál, és megadja, hogy a diákok a szükséges támogatásra van szükség, hogy teljesítsék az álmai, hogy sikeres szakmai pilóták.

Helyszínek

Prága

Flying Academy Prague

Address
Flying Academy s.r.o.
Beranových 130
Praha 9 - Letnany 199 05

19905 Prága, Prága, Csehország
Telefonszám
+420 228 882 444

Brno

Brno–Tuřany Airport

Address
Flying Academy Brno
Airport Brno - Turany
Brno 627 00
Czech Republic

627 00 Brno, Dél-morvaországi régió, Csehország
Telefonszám
+420 545 521 310

South Miami Heights

Flying Academy Miami

Address
South Miami Heights, Florida, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 305-255-8753

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: