Metropolitan University Prague

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Metropolitan Egyetem, Prága (MUP) közé a legrégebbi és legnagyobb magánegyetemek a Cseh Köztársaságban. A folyamatos beáramlása pályázók érdekel tanul Metropolitan Egyetem, Prága igazolja a hírnevét egy első osztályú oktatási intézmény. MUP oktatást mintegy 5000 diák. Megalakulása óta 2001-ben, az egyetem kínál tanulmányi programok területén a nemzetközi területi kapcsolatok, jogi szakterületek, valamint a nemzetközi gazdasági kapcsolatok mind a teljes munkaidős és részmunkaidős formák tanulmány cseh, valamint az angol. MUP működik Prágában és három regionális központok Pilsen, Liberec, és Hradec Králové.

Tanulmányi programok és szakterületek

Metropolitan Egyetem, Prága ad oktatás alapképzés, mesterképzés, és a doktori fokozat. MUP is végrehajtja intenzív tanfolyamok a cseh és az angol mint második nyelv keretein belül egész életen át tartó tanulás programjai.

Scitientific Tevékenységek

Metropolitan University Prague tovább kívánja növelni a kutatási tevékenység biztosítása folyamatos növekedése minőségi oktatás. MUP platformot kínál a kutatóközpontok, hogy tartsa számos konferencia és tematikus szemináriumok minden évben. A kutatóközpontok törekszünk, hogy a diákok minden kutatási tevékenységet.


A következő központok működnek MUP: Központjának közel-keleti tanulmányok (CMES), Institute for Legal Iparjogvédelmi (UPOPV), Center for Security Studies (C4SS), Ibero-Amerikai Központ (IAC), Centre for Studies Nemzetközi Gazdasági Kapcsolatok (CMEV), az Institute for Media (IPM), stb

Nemzetközi Együttműködés

Tekintettel mértékben a nemzetközi együttműködés, Metropolitan Egyetem, Prága közé tartozik a vezető magánegyetemek a Cseh Köztársaságban. MUP létre a hálózat több mint 180 partner egyetemek - Európa keretein belül az Erasmus + programot, valamint Ázsiában, Észak-Afrikában és az amerikai kontinensen -, hogy hajtsa végre a nemzetközi tevékenységét.

Helyszínek

Prága

Address
MUP Strašnice Building
University Headquarters
Metropolitan University Prague
Dubečská 900/10

100 31 Prága, Prága, Csehország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket