Hivatalos Leírás

Metropolitan Egyetem, Prága (MUP) közé a legrégebbi és legnagyobb magánegyetemek a Cseh Köztársaságban. A folyamatos beáramlása pályázók érdekel tanul Metropolitan Egyetem, Prága igazolja a hírnevét egy első osztályú oktatási intézmény. MUP oktatást mintegy 5000 diák. Megalakulása óta 2001-ben, az egyetem kínál tanulmányi programok területén a nemzetközi területi kapcsolatok, jogi szakterületek, valamint a nemzetközi gazdasági kapcsolatok mind a teljes munkaidős és részmunkaidős formák tanulmány cseh, valamint az angol. MUP működik Prágában és három regionális központok Pilsen, Liberec, és Hradec Králové.

Tanulmányi programok és szakterületek

Metropolitan Egyetem, Prága ad oktatás alapképzés, mesterképzés, és a doktori fokozat. MUP is végrehajtja intenzív tanfolyamok a cseh és az angol mint második nyelv keretein belül egész életen át tartó tanulás programjai.

Scitientific Tevékenységek

Metropolitan University Prague tovább kívánja növelni a kutatási tevékenység biztosítása folyamatos növekedése minőségi oktatás. MUP platformot kínál a kutatóközpontok, hogy tartsa számos konferencia és tematikus szemináriumok minden évben. A kutatóközpontok törekszünk, hogy a diákok minden kutatási tevékenységet.


A következő központok működnek MUP: Központjának közel-keleti tanulmányok (CMES), Institute for Legal Iparjogvédelmi (UPOPV), Center for Security Studies (C4SS), Ibero-Amerikai Központ (IAC), Centre for Studies Nemzetközi Gazdasági Kapcsolatok (CMEV), az Institute for Media (IPM), stb

Nemzetközi Együttműködés

Tekintettel mértékben a nemzetközi együttműködés, Metropolitan Egyetem, Prága közé tartozik a vezető magánegyetemek a Cseh Köztársaságban. MUP létre a hálózat több mint 180 partner egyetemek - Európa keretein belül az Erasmus + programot, valamint Ázsiában, Észak-Afrikában és az amerikai kontinensen -, hogy hajtsa végre a nemzetközi tevékenységét.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


Metropolitan University Prague

Két év posztgraduális program, amely fejleszti és elmélyíti a megszerzett ismereteket a korábbi vizsgálatokban. Korábbi tanulmányok az azonos területen nem követelmény. ... [+]

Mester Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok

A program biztosít a hallgatók számára lehetőséget, hogy vizsgálja fejlett témák a nemzetközi kapcsolatok és európai tanulmányok, míg a hónolás kapcsolódó készségek kutatása, esszé és jelentések készítése, nyilvános beszéd, és a kommunikáció angol nyelven. Míg mester tanítványai a IRES osztályon gyakran érkeznek hivatalos nemzetközi kapcsolatok és / vagy európai tanulmányok hátterét, az osztálya várja a tanulókat a többi tudományágak és segíti őket a "felzárkózó" annak biztosítása, hogy azok a par az osztálytársaikkal.

A program tanított több mint két tanévben (4 félév), és arra a következtetésre jutottak a mester értekezés, felügyelet mellett az egyik a kar tagjai. Ez alatt az időtartam, a diákok kötelesek megtenni minden a megszabott kötelező tanfolyamokat, és megvan a lehetősége, hogy specializálódtak bizonyos területekre (az érdekük) kiválasztja a "szabad választás" kurzusok minden félévben. ... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Metropolitan University Prague

Két év posztgraduális program, amely fejleszti és elmélyíti a megszerzett ismereteket a korábbi vizsgálatokban. Korábbi tanulmányok az azonos területen nem követelmény. ... [+]

Mester angolszász tanulmányok

A mesterképzésre tanulmányi program angolszász tanulmányok egy kétéves program, amely fejleszti és elmélyíti a megszerzett ismereteket a korábbi vizsgálatokban. Ez az interdiszciplináris program célja, mint egy négy féléves tanterv. Az oktatás nyelve az angol. Master program diplomások szert szakértelemmel kiválasztott angolszász országokban. Ők ismerik a nemzetközi kapcsolatokban, kulturális és történelmi kapcsolatokat, és megkülönböztető realitásait különösen az angol nyelvű országokban. Értik a társadalom ezen országok, valamint a belső és külső kapcsolatok.

Mesterképzésre diplomások nagyon foglalkoztatható a következő területeken:... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Location address
MUP Strašnice Building
University Headquarters
Metropolitan University Prague
Dubečská 900/10

Prague, Prága, 100 31 CZ
Social Media