Hivatalos Leírás

Fedezze fel a Hradec Králové Egyetemet

HRADEC KRÁLOVÉ EGYETEM

Ismerje meg a Hradec Králové Egyetem dinamikus és fiatalos környezetét - 1959-ben alapított intézmény, amely 2000 óta jeleníti meg jelenlegi nevét. Jelenleg a Hradec Králové Egyetemen jelenleg több mint 7300 hallgató Alma Mater nyújt kiváló minőségű felsőoktatást a társadalomtudományok, a humán tudományok, az oktatási tanulmányok, a természettudományok, a közgazdaságtudomány és az informatika tanulmányai széles skáláján. Az egyetemre évente nagyszámú pályázat érhető el, ami azt mutatja, hogy az Egyetemen folytatott tanulmányok iránti igény nagy, és megerõsíti a kiváló nevét.

A Hradec Králové Egyetem élénk intézmény, amelynek folyamatos fejlődése mind az akadémiai, mind az építőiparban tükröződik: új karokat és intézményeket hoznak létre, új tanulmányi programokat akkreditálnak, az egyetem campusának építése pedig folyamatosan halad. Az egyetem campus kényelmesen helyezkedik el a város központjában, sétatávolságra a többi egyetemi épülettől, az Oktatási és Tudományos Könyvtártól és az óvárostól.

Pályakezdő

A Hradec Králové Egyetem szakképzett szakembereket készít, akik sikeresek a helyi munkaerőpiacon és külföldön is. 2010-ben az egyetem megkapta az Európai Bizottság által kiállított oklevélmelléklet-címkét, amely megerősíti, hogy az egyetem megfelel az európai felsőoktatási intézmények valamennyi szabványának. A dokumentumot automatikusan minden diplomásnak adják át, és garantálja a Hradec Králové Egyetem diploma elismerését.

Az egyetem négy részből áll: az Oktatási Kar, Informatikai és Menedzsment kar, Filozófiai Kar és Tudományi Kar.

FILOZÓFIA GYÁNDÉK

university building

A Filozófiai Kar UHK BA, MA és PhD tanulmányi programokat kínál cseh nyelven teljes munkaidőben és több tanulmányi területen egy részmunkaidős tanulmányi formában. Oktatást nyújt a történelem, a régészet, az archívum, a politológia területén (Afrika és Latin-Amerika, valamint a doktori hallgatók) területén, szociológiát, filozófiát és számos interdiszciplináris tanulmányi területen (az informatika és a multimédia területén. levéltári tudomány és régészet).

A kari hallgatók a külföldi egyetemekkel való kapcsolatfelvétellel és külföldi tanulmányaik egy részét külföldön tölthetik el a partnerintézmények egyikében. A Filozófiai Kar oktatást nyújt a történelem és a társadalomtudományok számára az oktatási tanszék hallgatói számára. A kar doktori fokozatai elsőrendű tudást szereznek a bölcsészettudományokban és társadalomtudományokban, és széles körű munkalehetőséget találnak a közintézményekben, a nem kormányzati szervezetekben, a kereskedelmi ügynökségekben, a médiában vagy a kutatásban és fejlesztésben.

A Filozófiai Kar kínál teljes munkaidős MA és PhD tanulmányi programokat angol, azaz MA tanulmányi program közép-európai tanulmányok és két PhD tanulmányok Latin-amerikai tanulmányok és afrikai tanulmányok. E tanulmányi programokon kívül előkészítő kurzust is kínál a cseh nyelvtanfolyamok és a nemzetközi hallgatók szakképzésére.

HASZNOS INFORMÁCIÓ

A tanév 2 félévre van szervezve. A téli félév rendszerint szeptember harmadik hetében kezdődik és decemberben ér véget; a nyári félév februárban kezdődik és júliusban ér véget. A szemesztert mindig 6 hetes vizsgák követik.

Egyetemünk nagyon jól megalapozott Buddy Rendszerrel rendelkezik. Az ESN Buddy System HK küldetése az Erasmus és más külföldi hallgatók helyi környezetbe való integrálásának támogatása.

A Hradec Králové Egyetem hallgatói szállást biztosítanak a Palachova egyetemi kollégiumban.

VISA (Nem uniós állampolgárok): A vízumkötelezettség alá eső külföldiek vízumkötelezettség alá tartoznak a Cseh Köztársaságba való belépésük előtt az akkreditált cseh nagykövetségen. A vízum nem kötelező az uniós polgárok számára. Két hónapig tarthat vízum, ezért ne felejtse el alkalmazni az időben!

A tanulmányi célú tartózkodási engedély kötelező minden olyan külföldi diák számára, aki itt tartózkodik több mint 90 napig. Nem uniós országok: A nem EU-országokból érkező hallgatók számára kötelező a tartózkodási engedély / vízum, mielőtt a Cseh Köztársaságba érkezne - nem számít, mennyi ideig fognak tanulmányozni. A hallgatóknak ideiglenes tartózkodási engedélyt kell kérniük a cseh nagykövetség, konzuli vagy diplomáciai misszió otthon vagy a legközelebbi országban. Az adott karokon működő nemzetközi irodák segítséget nyújtanak a bejövő külföldi hallgatóknak.

MIÉRT TANULMÁNY A CSEH KÖZTÁRSASÁGBAN?

Mert ingyenes oktatást kínál az állami egyetemeken! A csehországi oktatásnak jelentős előnye van - ingyenes lehet azok számára, akik cseh nyelven tanulnak az egyetemen, vagyis azok számára, akik cseh nyelven tanulnak.

A magas színvonalú oktatás miatt. Ma a cseh egyetemek oklevelei a világszerte magasan elismertek, angol és amerikai nyelven, és elismertek az Európai Unió minden országában.

Az Európai Unión belüli utazás lehetősége miatt. A Cseh Köztársaság tagja az EU-nak, és 2007-ben csatlakozott a schengeni térséghez, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy vízum nélkül költözhessenek a schengeni megállapodás valamennyi országába.

A sikeres karrierlehetőség miatt! Az érettségi után a külföldi hallgatók cseh vagy európai közvéleményként, valamint magánintézményekben és cégeknél egyenlően állhatnak cseh állampolgárokként.

Az európai élet magas színvonala és az alacsony árak miatt. Politikai és gazdasági nyitottsága miatt a Cseh Köztársaság ma Közép-Európa egyik legfejlettebb országa. Az életszínvonal összehasonlítható a Nyugat-Európával, de az élelmiszerek, a szállás és az áruk ára sokkal alacsonyabb.

Diákjaink gyors adaptációja a cseh környezetben. Napjainkban a Cseh Köztársaság multikulturális és nyitott ország, ahol a polgárok többsége legalább angolul beszél.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

Ez a program célja, hogy szakképzett szakembereket állítson elő a kortárs filozófia területén, különös tekintettel a társadalomtudomány filozófiájára. A filozófiát nem iz ... [+]

Diploma: Graduate (Mgr.)Időtartam: 2 év (4 félév)Forma: teljes munkaidőbenAngol nyelvBevitel: szeptember / februárTandíj: 1500 € / szemeszterÖsztöndíj: elérhetőJelentkezési határidő: április 30 / október 31Hely: Hradec Kralove, Csehország, EUÁttekintés

Ez a program célja, hogy szakképzett szakembereket állítson elő a kortárs filozófia területén, különös tekintettel a társadalomtudomány filozófiájára.

A filozófiát nem izolált fegyelemként fogalmazták meg, hanem mint a társadalomtudomány (és néhány természettudományi), különösen a szociológia, a kulturális és a társadalmi antropológia, a politikai tudomány, a kognitív tudomány stb.... [-]

Csehország Hradec Kralove
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

MA

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

A mester program célja olyan diákok számára, akik diplomát szerzett. A tanulmány a humán és társadalomtudományok multidiszciplináris áttekintése, amelynek keretében Közép ... [+]

A Hradec Králové Egyetem Filozófiai Karának mesterfokozatot kínál, amelyet teljes munkaidőben folytathatnak. A mesterképzési program célja olyan hallgatók számára, akik diplomát szerzett. A tanulmány a humán és a társadalomtudományok multidiszciplináris áttekintése, melyben a Közép-Európát széles körben jellemzik.

Tanulmányi tartalom

Interdiszciplináris tanulmányok a humán és a társadalomtudományok körében.Közép-Európát szélesebb, különösen történelmi-politikai és társadalmi-gazdasági összefüggésben megértik és tanulmányozzák.A tanulmányok részeként cseh, lengyel és német nyelvtanfolyamokat kínálnak.A középiskolai tanulmányi területen szerzett diplomát a Közép-európai valóság részletes ismerete, különösen a Közép-Európa modern történelme, politikája, kultúrája, társadalma és gazdasága területén.A diplomások képesek lesznek elemezni a jelenlegi társadalmi, gazdasági és politikai eseményeket a régióban, valamint az egyes közép-európai országokban.... [-]
Csehország Hradec Kralove
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

A mesterképzés fő célja, hogy felkészítse a tanulókat az egyének, családok, csoportok és közösségek bonyolult élethelyzetének megoldására társadalmi környezetükben. ... [+]

A Szociális Munka Intézet mesterképzést nyújt a szociális munkában .

A mesterképzés fő célja az, hogy felkészítse a tanulókat az egyének, családok, csoportok és közösségek bonyolult élethelyzetének megoldására társadalmi környezetükben. A program felkészíti a hallgatókat a menedzsment és a koordináció ismeretére, valamint a szociális munka teljesítményének belső és külső tényezőit tükröző képességére és a felmerülő dilemmák megoldására. Az okleveles kiegészítés címke alapján a diploma elismert az EU piacán, ahol a diplomások megtalálhatják a foglalkoztatást a szociális és közszolgáltatásokban.

Követelmények és felvételi eljárás:... [-]

Csehország Hradec Kralove
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Location address
University of Hradec Králové – Philosophical Faculty
Náměstí Svobody 331
(building B)

Hradec Kralove, Hradec Králové régió, 50003 CZ
Social Media