VSB - Technical University of Ostrava

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk

Az 1849-ben alapított VSB - Technical University of Ostrava (VSB-TUO) egy cseh állami egyetem, amely nagy hagyományokkal rendelkezik a magas színvonalú mérnöki oktatás és kutatás területén. Ezeket a hagyományos alapértékeket folyamatosan frissítettük, hogy tükrözzék a legmodernebb technológiákat és az ipar folyamatosan változó igényeit. A VSB-TUO szoros kapcsolatokkal rendelkezik az iparral, és az alkalmazott kutatások terén - a vállalatokkal és intézményekkel együttműködve - világszerte innovatív megoldásokat talál a modern kérdésekben.

A VSB-TUO-nál végzett tanulmányok a hangsúlyt a gyakorlati képzésre helyezik, miközben a legújabb szoftverek és eszközök használatával feltérképezik a mai legmodernebb iparágak valós problémáit. Sok tantárgyban a tantárgyak 50% -a gyakorlatilag orientált, tökéletesen kiegészíti a fejlett elméleti oktatást, és biztosítja, hogy a diplomások megszerezzék a munkaadók által világszerte igényelt oktatást és tapasztalatot.

Látomás

A műszaki és gazdasági oktatást nyújtó, alkalmazott és alapkutatást végző, valamint a szükséges műszaki útmutatást, konzultációt és a társadalom számára szakszerű szolgáltatást nyújtó európai egyetemek közé tartozunk.

Küldetésünk

Az egyetemi rendszer része vagyunk, amely a legmagasabb szintű oktatási rendszer a Cseh Köztársaságban. A tudást továbbadjuk, képességeinket fejlesztjük és teret teremtünk az egyének szakmai fejlődéséhez és az egész társadalom fejlődéséhez olyan területeken, ahol technológiai és gazdasági specializációk vannak. Együttműködünk kormányzati szervezetekkel, helyi hatóságokkal, hazai és külföldi egyetemekkel, tudományos intézményekkel, szervezetekkel és magánszemélyekkel. Alapvető feladatunk:

  • Felsőoktatás biztosítása
  • Kutatás-fejlesztés fejlesztése
  • Fejlessze az együttműködést a gyakorlattal

A VSB-TUO diplomások

  • 3176 sikeres diplomás ebben az évben
  • A VSB-TUO diplomások 40% -a nő
  • A diplomás kártya több mint 100 előnye

131907_pexels-photo-1595391.jpegFox / Pexels

Egy modern campus, amelyet folyamatosan fejlesztünk

Folyamatosan fejlesztjük campusunkat, hogy minőségi környezetet biztosítsunk hallgatóink számára új és felújított épületekkel, kutatóközpontokkal, laboratóriumokkal és kényelmes tantermekkel.

Egyetemi élet

A VSB-TUO egyeteme mindenféle létesítménnyel rendelkezik a hallgatók, az alkalmazottak és a lakosság számára is. Campusunk második otthona lehet számodra.

Az egyik legnagyobb campus Közép-Európában

A campus a VSB - Technical University of Ostrava egyik legnagyobb Közép-Európában. A szálláson kívül vendéglátási, sport- és kulturális lehetőségeket, valamint számos egyéb szolgáltatást is kínál. Ezen a campuson postahivatalt, hallgatói üzleteket és ingyenes hallgatási lehetőséget kínál minden hallgató számára. Az egyetemen belül van egy galéria, egy könyvtár és egy PC-pavilon is. A hallgatók igénybe vehetik a helyi orvos, pszichológus vagy karrier-tanácsadó szolgáltatásait.

A VSB-TUO campus széles választékát kínálja a sport lehetőségeiről a hallgatók, az alkalmazottak és a lakosság számára is. Az egyetemen belül vannak kültéri tollaslabda- és röplabdapályák, egy mászófal, fedett kosárlabda- és röplabdapályák, valamint egy műfüves futballpálya. Asztaliteniszben játszhat, megpróbálhatja harcművészetet gyakorolni, fitneszközpontokba látogathat, vagy az aerobic teremünkbe, ahol választhat a gyors vagy a lassú gyakorlatok közül. Nyilvános uszoda elérhető - csak egy villamosmegálló van.

A VSB-TUO fő campusa Poruba nagyon kellemes környezetében fekszik - erdő közelében, soros korcsolyázáshoz vagy kerékpározáshoz vezető utakkal. A campus tömegközlekedéssel Ostrava más részeire is kapcsolódik, akár éjszaka is. Ostrava nagyon jól megközelíthető nemcsak vonattal, hanem most, amikor az autópálya befejeződött, autóbusszal és autóval is.

Etikai kódex

Az etikai kódex alkalmazásával a VSB - az Ostravai Műszaki Egyetem, mint az európai kultúra és oktatás hordozója, kihirdeti az európai kulturális környezetből fakadó erkölcsi értékeket és ily módon törekszik a kötelező jogi normákon túlmutató etikai magatartás magas szintjére.

131909_pexels-photo-745045.jpegHelena Lopes / Pexels

Helyszínek

Ostrava

VŠB - Technical University of Ostrava

Address
17. listopadu 2172/15, 708 00
Ostrava, Morva-sziléziai régió, Csehország
Telefonszám
+420 597 321 111

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Mester