Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Matek & Computer Science programok a Károly Egyetemen Mit kínálunk? Kiváló minőségű, mégis megfizethető hároméves főiskolai és kétéves mester programok tanítani angol nyelven, az egyik legrégebbi és legelismertebb európai egyetemek, az egyik legszebb város a világon, a tőke a modern és technológiailag fejlett ország . A programokat kínált a cseh diákok évek óta nagy sikerrel. Most nyitva állnak a nemzetközi diákoknak is.

Kiket keresünk? Motivált, szorgalmas és tehetséges fiatalok a világ minden tájáról, akik mernek gondolkodni és érdekükben számítástechnika és a matematika.

Tanterv Bachelor szak Computer Science A Bachelor of General Computer Science tanulmányi program célja a diákok, akik szeretnének tanulni a tartós alapjait számítástechnika, és legyen jártas saját módszerek és megközelítések. A mélyen épült elméleti alapja felbecsülhetetlen dolgozó alkalmazások és szoftver fejlesztés, és szükségszerű a további tanulmányozás és kutatás a számítástechnikában. A bachelor tanulmányi program rendszerint három év, és a végén egy állami záróvizsga után a sikeres, amelyben a diák elnyerte a címet agglegény. A diplomához által akkreditált Oktatási Minisztérium, Ifjúsági és Sport, a Cseh Köztársaság és nemzetközileg is elismert. Az oktatás nyelve az angol.

Mester programok A mi mesterképzés, a diákok kapnak egy átfogó képet a maguk területén, segítve őket, hogy önálló gondolkodásra, különbséget tenni a fontos és marginális probléma, és alkalmazkodnia kell a gyorsan új technológiákat. A hangsúly a megértés az alapvető elveket, hogy miként és miért működnek a dolgok, és az ezen elvek alkalmazását belül modern technológiákat. Az erős elméleti alapja a mester tanulmányi program lehetőséget ad a diplomások versenyelőnyt a dinamikusan fejlődő világban, ahol a mai technológiákat gyakran elavult holnap.

Tanulmányok általában két év alatt, és fejezzük be egy állami záróvizsga és Diplomamunka védelem. Sikeres teljesítése után a tanuló elnyerte a Master of Science.

Belépés Bachelor Belépési követelmények Alkalmazni a Bachelor of Computer Science program szállított angol muszáj

tart, vagy dolgozik egy érettségi bizonyítvány (diploma), vagy azzal egyenértékű; abban az esetben a törvény által előírt, a tanúsítási egyenértékűségének oktatás csatolni kell a kérelmet; megfelelnek a Érvelés követelmények, és elegendő igazolni az angol nyelvtudás.

Mester Belépési követelmények Alkalmazni a Master program szállított angol muszáj

tart, vagy dolgozik, a főiskolai vagy egyetemi diploma és egy hiteles másolatát; abban az esetben a törvény által előírt, a tanúsítási egyenértékűségének oktatás csatolni kell a kérelmet, kellő tudományos háttérrel az érintett területeken (a részleteket lásd alább); ez is bizonyítja halad a speciális felvételi vizsgát 2015. június prágai szervezi a Kar Matematika és fizika, vagy azáltal, hogy átiratok (tanulmányi nyilvántartások) a korábbi oktatás (lehetőleg kíséri tanmenetek a befejezett képzés); ígéretes diákok, akik nem rendelkeznek ezzel a háttérrel is elismerte, azzal a feltétellel, hogy töltse ki a hiányzó főiskolai tanfolyamok, elegendő parancsot az angol nyelv; ez lehet igazolni biztosításával az eredményeket az egyik szabványos angol teszteket, hogy felismerjük (a részleteket lásd alább).

Te is szívesen kíséri az alkalmazás által

nyilatkozat a cél, amelyben leírják az oka, hogy jelentkezik a javasolt program, a tanulmányi és esetleg az érdeklődésüknek és a pályaválasztás tervek, ajánlólevél a legújabb a lehető tanárok és a munkaadók, akik megjegyzéseket a legújabb kutatási eredmények és a képesítések folytat mesterképzésre matematika vagy számítástechnika.

Két kiválasztó fordulókban minden évben: a tél kerek benyújtási határideje Február 29, 2016És egy rugó kerek beadási határidő május 31, 2016. A felülvizsgálat bizottság választja ki a legjobb pályázókat minden körben. A cél a felvételi felülvizsgálati folyamat, hogy válassza ki a pályázók köre azon egyének, akik a legjobban látható a képesség és szorgalom várható Károly egyetemi hallgatók.

Kérelem díja alap- és mesterképzési programok Minden pályázó: 20 EUR (körülbelül $ 22) per alkalmazása; kérjük, vegye ezt a hitelkártyával, utasításait követve az online jelentkezési lapot.

Tandíj alap- és mesterképzési programok 140 000 CZK (5000 euró); diákok az EU-tól, az jogosult a 40 százalékos kedvezmény átlagos megélhetési költségek tartomány 400-600 EUR körülbelül $ 440 és $ 660) havonta, beleértve a szállást, az étkezést, a tömegközlekedés, és a szabadidős tevékenységek.

Helyszínek

Prága

Address
Charles University
Faculty of Mathematics and Physics
Ke Karlovu 3
Prague 2

121 16 Prága, Prága, Csehország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket