Hivatalos Leírás

Matek & Computer Science programok a Károly Egyetemen Mit kínálunk? Kiváló minőségű, mégis megfizethető hároméves főiskolai és kétéves mester programok tanítani angol nyelven, az egyik legrégebbi és legelismertebb európai egyetemek, az egyik legszebb város a világon, a tőke a modern és technológiailag fejlett ország . A programokat kínált a cseh diákok évek óta nagy sikerrel. Most nyitva állnak a nemzetközi diákoknak is.

Kiket keresünk? Motivált, szorgalmas és tehetséges fiatalok a világ minden tájáról, akik mernek gondolkodni és érdekükben számítástechnika és a matematika.

Tanterv Bachelor szak Computer Science A Bachelor of General Computer Science tanulmányi program célja a diákok, akik szeretnének tanulni a tartós alapjait számítástechnika, és legyen jártas saját módszerek és megközelítések. A mélyen épült elméleti alapja felbecsülhetetlen dolgozó alkalmazások és szoftver fejlesztés, és szükségszerű a további tanulmányozás és kutatás a számítástechnikában. A bachelor tanulmányi program rendszerint három év, és a végén egy állami záróvizsga után a sikeres, amelyben a diák elnyerte a címet agglegény. A diplomához által akkreditált Oktatási Minisztérium, Ifjúsági és Sport, a Cseh Köztársaság és nemzetközileg is elismert. Az oktatás nyelve az angol.

Mester programok A mi mesterképzés, a diákok kapnak egy átfogó képet a maguk területén, segítve őket, hogy önálló gondolkodásra, különbséget tenni a fontos és marginális probléma, és alkalmazkodnia kell a gyorsan új technológiákat. A hangsúly a megértés az alapvető elveket, hogy miként és miért működnek a dolgok, és az ezen elvek alkalmazását belül modern technológiákat. Az erős elméleti alapja a mester tanulmányi program lehetőséget ad a diplomások versenyelőnyt a dinamikusan fejlődő világban, ahol a mai technológiákat gyakran elavult holnap.

Tanulmányok általában két év alatt, és fejezzük be egy állami záróvizsga és Diplomamunka védelem. Sikeres teljesítése után a tanuló elnyerte a Master of Science.

Belépés Bachelor Belépési követelmények Alkalmazni a Bachelor of Computer Science program szállított angol muszáj

tart, vagy dolgozik egy érettségi bizonyítvány (diploma), vagy azzal egyenértékű; abban az esetben a törvény által előírt, a tanúsítási egyenértékűségének oktatás csatolni kell a kérelmet; megfelelnek a Érvelés követelmények, és elegendő igazolni az angol nyelvtudás.

Mester Belépési követelmények Alkalmazni a Master program szállított angol muszáj

tart, vagy dolgozik, a főiskolai vagy egyetemi diploma és egy hiteles másolatát; abban az esetben a törvény által előírt, a tanúsítási egyenértékűségének oktatás csatolni kell a kérelmet, kellő tudományos háttérrel az érintett területeken (a részleteket lásd alább); ez is bizonyítja halad a speciális felvételi vizsgát 2015. június prágai szervezi a Kar Matematika és fizika, vagy azáltal, hogy átiratok (tanulmányi nyilvántartások) a korábbi oktatás (lehetőleg kíséri tanmenetek a befejezett képzés); ígéretes diákok, akik nem rendelkeznek ezzel a háttérrel is elismerte, azzal a feltétellel, hogy töltse ki a hiányzó főiskolai tanfolyamok, elegendő parancsot az angol nyelv; ez lehet igazolni biztosításával az eredményeket az egyik szabványos angol teszteket, hogy felismerjük (a részleteket lásd alább).

Te is szívesen kíséri az alkalmazás által

nyilatkozat a cél, amelyben leírják az oka, hogy jelentkezik a javasolt program, a tanulmányi és esetleg az érdeklődésüknek és a pályaválasztás tervek, ajánlólevél a legújabb a lehető tanárok és a munkaadók, akik megjegyzéseket a legújabb kutatási eredmények és a képesítések folytat mesterképzésre matematika vagy számítástechnika.

Két kiválasztó fordulókban minden évben: a tél kerek benyújtási határideje Február 29, 2016És egy rugó kerek beadási határidő május 31, 2016. A felülvizsgálat bizottság választja ki a legjobb pályázókat minden körben. A cél a felvételi felülvizsgálati folyamat, hogy válassza ki a pályázók köre azon egyének, akik a legjobban látható a képesség és szorgalom várható Károly egyetemi hallgatók.

Kérelem díja alap- és mesterképzési programok Minden pályázó: 20 EUR (körülbelül $ 22) per alkalmazása; kérjük, vegye ezt a hitelkártyával, utasításait követve az online jelentkezési lapot.

Tandíj alap- és mesterképzési programok 140 000 CZK (5000 euró); diákok az EU-tól, az jogosult a 40 százalékos kedvezmény átlagos megélhetési költségek tartomány 400-600 EUR körülbelül $ 440 és $ 660) havonta, beleértve a szállást, az étkezést, a tömegközlekedés, és a szabadidős tevékenységek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Charles University Faculty of Mathematics and Physics

A program az általános matematikai háttér (algebrai geometria és topológia, Riemann-geometria, univerzális algebra és modellelmélet) kiterjesztése az algebra, a geometria ... [+]

A program az általános matematikai háttér (algebrai geometria és topológia, Riemann-geometria, univerzális algebra és modellelmélet) kiterjesztése az algebra, a geometria, a logika és a kombinatorika egyes témáinak mélyebb ismeretére. A cél az, hogy elegendő általános ismeretet biztosítson a modern strukturális matematikáról, és hozza a diákokat a független kutatási tevékenység küszöbéhez. Hangsúlyt helyeznek az oktatók által tanított témákra, akik kutatási területükön világszerte elismertek.

Az ellenőrzési és értékelési kritériumok leírása

Felvételi feltételek

A felvételi folyamat célja, hogy a pályázók köréből kiválassza azokat a személyeket, akik megmutatták a Károly Egyetem hallgatóinak várható képességeit és szorgalmát. Annak érdekében, hogy az angol nyelvű informatikai vagy matematikai mesterképzésre pályázzon, meg kell:... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

A Computational Linguistics program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a természetes nyelvfeldolgozás és az írásbeli és beszélt nyelvű alkalmazások fejlesztésére. Ilye ... [+]

A Computational Linguistics program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a természetes nyelvfeldolgozás és az írásbeli és beszélt nyelvű alkalmazások fejlesztésére. Ilyen alkalmazások például az információ-visszakeresés, a gépi fordítás, a nyelvtani ellenőrzés, a szöveges összefoglalás és az információ kitermelés, az automatikus beszédfelismerés, a hangvezérlés, a beszélt párbeszéd rendszerek és a beszédszintézis.

Az ellenőrzési és értékelési kritériumok leírása

Felvételi feltételek

A felvételi folyamat célja, hogy a pályázók köréből kiválassza azokat a személyeket, akik megmutatták a Károly Egyetem hallgatóinak várható képességeit és szorgalmát. Ahhoz, hogy az angol nyelvű számítógépes vagy matematikai mesterképzéshez folyamodjon, meg kell adnia... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Ez a Master Program a különböző matematikai tudományok és algoritmikus szempontjaik mélyebb ismeretére összpontosít. A hallgató az információbiztonsági matematikában vagy ... [+]

Ez a mester program a különböző matematikai tudományok és algoritmikus szempontjaik mélyebb ismeretére összpontosít. A hallgató szakosodhat az információbiztonság matematikájában vagy a számítógépes geometriában.

Az információbiztonság matematikája a számelmélet elméleti ismereteinek elmélyítésére, a valószínűségi elméletre, a hibajavító kódok elméletére, a komplexitáselméletre, az elliptikus görbék elméletére és a számítógépes algebra alkalmazására összpontosít. Figyelmet fordítanak olyan gyakorlati szempontokra is, mint az internet biztonsága, a titkosítás szabványai, valamint az adatbiztonság jogi vonatkozásai.

A számítógépes geometria elmélyíti az elméleti ismereteket a különböző algebrai és geometriai tantárgyakban a számítógépes látás és a robotika, a számítógépes grafika és a képfeldolgozás, az optimalizálási módszerek és a numerikus lineáris algebrák geometriájában.... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

A diszkrét matematika és kombinatorikus optimalizálás és a matematikai struktúrák a számítástechnikában tanulmányi tervek fejlett ismereteket nyújtanak az alkalmazott mat ... [+]

A diszkrét matematika és kombinatorikus optimalizálás és a matematikai struktúrák a számítástechnikában tanulmányi tervek fejlett ismereteket nyújtanak az alkalmazott matematika és informatika területén. Hangsúlyt fektetünk a terület aktuális elméleti és alkalmazott kérdéseire. A tanulmányi tervek az optimalizálás és a matematikai gazdaságtan készségeket nyújtanak a nehéz technikai és gazdasági problémák megoldására az optimalizálási módszerek és a matematikai közgazdaságtan megfelelő módszereivel.

Az ellenőrzési és értékelési kritériumok leírása

Felvételi feltételek

A felvételi folyamat célja, hogy a pályázók köréből kiválassza azokat a személyeket, akik megmutatták a Károly Egyetem hallgatóinak várható képességeit és szorgalmát. Ahhoz, hogy az angol nyelvű számítógépes vagy matematikai mesterképzéshez folyamodjon, meg kell adnia... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

Charles University Faculty of Mathematics and Physics

A matematikai modellezés a matematikai elemzést, a numerikus matematikát és a fizikát összekötő interdiszciplináris terület. A tanterv célja, hogy kiváló alapismereteket ... [+]

A matematikai modellezés a matematikai elemzést, a numerikus matematikát és a fizikát összekötő interdiszciplináris terület. A tanterv célja, hogy kiváló alapismereteket nyújtson mindezen tudományágakban, és lehetővé tegye a tudás rugalmas bővítését a szakirodalom tanulmányozásával. Minden tanuló kötelezõ kurzusokat folytat a folytonossági mechanikában, a részleges differenciálegyenletekben és a numerikus matematikában.

A diákok megszerzik a természeti jelenségek matematikai modelljeinek tervezését (különösen a folytonossági mechanikával és a termodinamikával kapcsolatos), elemzik azokat, és numerikus szimulációkat végeznek. A kötelező osztályok elhaladása után a diákok szorosabban részt vesznek a matematikai modellezés fizikai aspektusaiban (modelltervezés), a részleges differenciálegyenletek matematikai elemzésével, vagy a matematikai modellek számítási módszereivel. A matematikai modellezés minden szintjének (modell, elemzés, szimuláció) megértése lehetővé teszi a diákok számára, hogy minden releváns területen modern eredményeket használjanak a fizika, a technológia, a biológia és az orvostudomány problémáinak kezelése érdekében, felülmúlva az egyes területek alkalmazási körét.... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

A Szoftverrendszer tanulmányi ága a három fókuszterület egyikében a rendszerorientált programozásra helyezi a hangsúlyt. A Rendszerprogramozási tartomány a számítógépes r ... [+]

A Szoftverrendszer tanulmányi ága a három fókuszterület egyikében a rendszerorientált programozásra helyezi a hangsúlyt. A Rendszerprogramozási tartomány a számítógépes rendszer alaprétegeinek (köztes szoftver, operációs rendszer) kódolására összpontosít. A Megbízható Rendszerek területén a tanterv a magas megbízhatóságú rendszerek rendszeres felépítésével foglalkozik, mint például a beágyazott és a valós idejű rendszerek. A nagy teljesítményű számítástechnikai ág bemutatja a nagy teljesítményű számítástechnikai rendszerek szoftverfejlesztésének technikáit (magas párhuzamos rendszerek, elosztott rendszerek, felhők). Minden fókuszterület figyelmet fordít mind a programozási eszközökre, mind a módszerekre, valamint a kapcsolódó építészeti ismeretekre.... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

A matematikai elemzés programja a matematikai analízis hagyományos területeinek (valós funkcióelmélet, komplex elemzés, funkcionális elemzés, közönséges és részleges diff ... [+]

A matematikai elemzés programja a matematikai analízis hagyományos területeinek (valós funkcióelmélet, komplex elemzés, funkcionális elemzés, közönséges és részleges differenciálegyenletek) fejlett ismereteit kínálja. Jellemzője, hogy mélyreható betekintést nyer az egyes témákba, és hangsúlyt fektetnek a kölcsönös kapcsolatokra. Ezeknek a témáknak a magas szintű ismeretét a kötelező tanfolyamok sora biztosítja. A választható kurzusok mélyítik a kiválasztott területek ismereteit, különösen a diplomamunka témájához kapcsolódó ismereteket. A szemináriumok kapcsolatba kerülnek a modern matematikai kutatással. A matematikai elemzés szoros kapcsolatban áll más matematikai tudományágakkal, mint például a valószínűségi elmélet, a numerikus elemzés és a matematikai modellezés. A diákok megismerik ezeket a kapcsolatokat néhány választható kurzuson.... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Ez a program elméleti és alkalmazott oktatást nyújt a pénzügyi és biztosítási matematikában. A szilárd matematikai háttér biztosítja a matematikai modellezés fegyelmezésé ... [+]

Ez a program elméleti és alkalmazott oktatást nyújt a pénzügyi és biztosítási matematikában. A szilárd matematikai háttér biztosítja a matematikai modellezés fegyelmezésének alapjait a biztosítási és banki iparágakban és más pénzügyi területeken. A diplomás képes pénzügyi és biztosítási termékeket kifejleszteni és azok jövedelmezőségének és kockázatának elemzésére.

Az ellenőrzési és értékelési kritériumok leírása

Felvételi feltételek

A felvételi folyamat célja, hogy a pályázók köréből kiválassza azokat a személyeket, akik megmutatták a Károly Egyetem hallgatóinak várható képességeit és szorgalmát. Annak érdekében, hogy az angol nyelvű informatikai vagy matematikai mesterképzésre pályázzon, meg kell:... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
Bővebben magyarul
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

A Software and Data Engineering tanulmányi ága a nagy adatfeldolgozásra összpontosító komplex szoftver-megoldások és rendszerek elemzésével, tervezésével és fejlesztéséve ... [+]

A Software and Data Engineering tanulmányi ága a nagy adatfeldolgozásra összpontosító komplex szoftver-megoldások és rendszerek elemzésével, tervezésével és fejlesztésével kapcsolatos szakértelemre törekszik. A tanulmányban szereplő kurzusok számos technológiai platformot ölelnek fel, a klasszikus, a webalapú és a modern felhő és elosztott megoldások között. A kurzus részeként egy nagy szoftverprojektre van szükség, ahol a hallgatók nemcsak elméleti ismereteket és technikai ismereteket, hanem csapatmunka képességeket is alkalmazhatnak.

Az ellenőrzési és értékelési kritériumok leírása

Felvételi feltételek

A felvételi folyamat célja, hogy a pályázók köréből kiválassza azokat a személyeket, akik megmutatták a Károly Egyetem hallgatóinak várható képességeit és szorgalmát. Annak érdekében, hogy az angol nyelvű informatikai vagy matematikai mesterképzésre pályázzon, meg kell:... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

A program olyan diákoknak szól, akik elméleti és gyakorlati ismereteket kívánnak szerezni a véletlen események matematikájáról. Elsősorban a szigorú matematikai elmélet, ... [+]

A program olyan diákoknak szól, akik elméleti és gyakorlati ismereteket kívánnak szerezni a véletlen események matematikájáról. Elsősorban a szigorú matematikai elmélet, a témakör különböző területeire való betekintés mélysége (valószínűség, statisztika, ökonometria) és a különböző területeken alkalmazott alkalmazások közötti egyensúly jellemzi. A hallgatók általános hátteret szereznek a kötelező tanfolyamok valószínűséggel, optimalizálással, statisztikai modellezéssel és véletlenszerű folyamatokkal való felvételével.

Folytatják a választási kurzusokat, hogy bővítsék szakértelmüket és válasszanak olyan szakterületet, amelyet mélyebben tanulni szeretnének. A szemináriumokon megtanulnak önállóan dolgozni, valamint együttműködni a komplex projektekben. Nagy hangsúlyt fektetünk a független elemző gondolkodás fejlesztésére. A valószínűség, a statisztika és az ökonometria szoros kapcsolatban áll más matematikai tantárgyakkal (matematikai elemzés, numerikus matematika, diszkrét matematika). Az alkalmazásokat a közgazdaságtan, az orvostudomány, a technológia, a természettudományok, a fizika és az informatika valós problémái ihlette.... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Az Elméleti Számítástudományi Program célja, hogy elméleti alapjainak megszerzésén alapuló, mély és elég széles körű háttérképet készítsen a számítástechnikában. Ezeket a ... [+]

Az Elméleti Számítástudományi Program célja, hogy elméleti alapjainak megszerzésén alapuló, mély és elég széles körű háttérképet készítsen a számítástechnikában. Ezeket az alapokat speciális kurzusokkal bővítik, amelyek a diplomásoknak jó áttekintést nyújtanak a számítástechnikai területekről, mint például az összetettség és a számíthatóság, az algoritmusok tervezése és elemzése, valamint a mesterséges intelligencia. Ez a mély elméleti tudás ezután lehetővé teszi a diplomások számára, hogy gyorsabban tudjanak felvenni az új eredményeket a számítástechnika fejlődő területein, és aktívan hozzájáruljanak a legkorszerűbb fejlődéshez.... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Ez a program a matematikai modellek számítógépes feldolgozásának módszereinek tervezésére, elemzésére, algoritmizálására és megvalósítására összpontosít. Az elméleti mate ... [+]

Ez a program a matematikai modellek számítógépes feldolgozásának módszereinek tervezésére, elemzésére, algoritmizálására és megvalósítására összpontosít. Az elméleti matematikától a gyakorlatilag hasznos eredmények eléréséhez való átmenetet jelent. A hangsúly az információs technológia kreatív használatára és a programozási alkalmazások előállítására helyezi a hangsúlyt.

A program szerves része az alkalmazott módszerek ellenőrzése. A hallgatók a részleges differenciálegyenletek megoldására szolgáló modern módszereket, a végeselemes módszert, a lineáris és a nemlineáris funkcionális elemzést, valamint a mátrixszámítás módszereit tanulmányozzák. Kiválasztott kurzusokat választanak a diplomamunka témája szerint. Szakterületeik lehetnek az ipari matematika, a numerikus elemzés vagy a mátrix számítások.... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

A mesterséges intelligencia tanulmányi ága az elméleti és alkalmazott tudás területén oktatást nyújt az intelligens rendszerek tervezéséhez különböző területeken, beleért ... [+]

A mesterséges intelligencia tanulmányi ága az elméleti és alkalmazott tudás területén oktatást nyújt az intelligens rendszerek tervezéséhez különböző területeken, beleértve az adatelemzést, az automatizált problémamegoldást és a robotprogramokat. A hangsúly a formális elméleti alapok mély megértésére és gyakorlati alkalmazhatóságára helyezi a hangsúlyt. A diákok megismerik a hatékony adatszerkezetek kialakítását; a problémák formális modellezéséről a matematikai logika és a valószínűségi elmélet technikái segítségével; a problémamegoldás, az autonóm ügynökök ellenőrzése, a gépi tanulás és az adatbányászat algoritmusairól (klasszikus és természet ihlette); és a számítási módszerek összetettségi elemzéséről. A diákok megtanulják, hogyan alkalmazzák ezeket a technikákat, és hogyan terjeszthetik ki mind az absztrakt (adat), mind a fizikai (robot) világokat egyetlen ügynök és több ügynök környezetben. A Mesterséges Intelligencia tanulmányi ág három fő területen tanulmányozható: intelligens ügynökök, gépi tanulás és robotika.... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

A tanulmányi ág két, egymással szorosan összefüggő szakterületből áll, a számítógépes grafika és a számítógépes játékfejlesztés. A Számítógépes grafika specializáció képz ... [+]

A tanulmányi ág két, egymással szorosan összefüggő szakterületből áll, a számítógépes grafika és a számítógépes játékfejlesztés. A Számítógépes grafika specializáció képzést nyújt a vizuális tudományok széles körében, beleértve a geometriai modellezést, a megjelenítést (képszintézis), valamint a képelemzés és a számítógépes látás alapjait.

Az ellenőrzési és értékelési kritériumok leírása

Felvételi feltételek

A felvételi folyamat célja, hogy a pályázók köréből kiválassza azokat a személyeket, akik megmutatták a Károly Egyetem hallgatóinak várható képességeit és szorgalmát. Annak érdekében, hogy az angol nyelvű informatikai vagy matematikai mesterképzésre pályázzon, meg kell:... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Testimonials

Location address
Charles University
Faculty of Mathematics and Physics
Ke Karlovu 3
Prague 2

Prague, Prága, 121 16 CZ