Aarhus University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

72735_AUcollage.jpg

Az egyetemet 1928-ban alapították és ma számos világszínvonalú kutatási területet kínál.

Az egyetemet 1928-ban alapították és ma számos világszínvonalú kutatási területet kínál.

Aarhus University ( AU ) az elmúlt 100 évben alapított egyetemek közül az első tíz egyetem. Hosszú hagyománya van a partnerségeknek a világ legjobb kutatóintézeteivel és egyetemi hálózataival.

AU határozottan elkötelezett a társadalom fejlődésével, amelyet a kormányzati szervekkel és intézményekkel és az üzleti szféra együttműködésével valósítanak meg.

Az egyetem célja, hogy hozzájáruljon a globális világméretű kihívások megoldásához. Az egyetem ezért arra törekszik, hogy kutatói magas szintű tudományos normáit egyesíti a fegyelmi határokon átívelő együttműködéssel a kutatás új módokon történő ötvözésével.

Ez szoros kapcsolatban áll a körülöttünk lévő világgal, és megteremtette az egyetem alapját ahhoz, hogy nemzetközi szinten versenyképes legyen a kutatás, az oktatás, a tehetségfejlesztés és a tudáscsere területén.

Fő okok az Aarhus University

Aarhus University egy fiatal, modern egyetem, amelyet 1928-ban alapítottak. Az ország vezető kutatóintézetévé nőtte ki magát, amelynek nemzetközi hatóköre a teljes kutatási spektrumot lefedi.

Top 100 egyetem

AU következetesen a világ egyik legjobb egyeteme. A legutóbbi Sanghaj-rangsorban a 60. helyen szerepelt, és a világ 100 legjobb egyeteme között a legutóbbi, a QS World University rangsor szerinti 48 rangsorolt tantárgy közül 15-ben volt. Tudjon meg többet az AU -ról a rangsorban .

Kutatáson alapuló oktatás

Az AU ban a tanárok aktív kutatók és a tanítás informális összefüggésben zajlik. Minden program mélyen gyökerezik a kutatásban, és folyamatosan felülvizsgálják, hogy megfeleljenek a legmagasabb nemzeti és globális minőségi előírásoknak.

Kedvező tandíjak

Az oktatás ingyenes az EU, az EGT és a svájci állampolgárok számára. Más hallgatók számára a tandíjak évente 8000 és 14 500 euró között vannak.

Tanulj angolul

AU több mint 50 teljes angol nyelvű programot kínál alapképzési és mesterképzési szinten. Minden PhD program angol nyelven készül.

Egy nemzetközi egyetem

Az AU 40 000 hallgatójának körülbelül 12% -a nemzetközi, több mint 120 nemzetiséget képvisel.

Szerviz és útmutatás

A hallgatók számára a Nemzetközi Központ teljes bevezetési és bevezetési programot, valamint szakmai támogatást és útmutatást kínál az AU töltött ideje alatt.

A kutatók és a doktori hallgatók számára az Aarhus University teljes körű szolgáltatást kínál, hogy a lehető legkisebb legyen az egyetemre való áttérés. Az IAS segíti a külföldi kutatókat és doktoranduszokat minden gyakorlati kérdésben, ideértve a vízumot, a tartózkodási és munkavállalási engedélyt, a lakhatási szolgáltatásokat , a gyermekgondozást stb.

Világszínvonalú felsőoktatási rendszer

Az 2019-es Universitas 21 rangsor szerint Dánia a világ ötödik legjobbja a felsőoktatás bizonyításában.

A zöld kártya rendszere

A zöld kártya tartózkodási engedélye Dániában a felsőoktatási program befejezéséhez további hat hónapig érvényes a diploma megszerzése után, így a diplomásoknak idejük van munkát keresni Dániában.

Egyedi kutatási létesítmények

Aarhus University legmodernebb létesítményeket és laboratóriumokat kínál. Erős hagyománya van a multidiszciplináris kutatásnak, például a 42 fő kutatóközpontunk egyikében.

Vonzó munkakörülmények

Az AU nemzetközi munkatársai hangsúlyozzák a kedvező munkakörülményeket, mint az Aarhus University történő munkavégzés fontos motivációját. Ezek magukban foglalják a vonzó fizetést, a nyugdíjat és a szülői szabadságot.

Ezen felül a nemzetközi akadémiai alkalmazottak bizonyos feltételek mellett különleges adórendszerben részesülhetnek a munkakörülmények további javítása érdekében.

Nagyszerű munka és magánélet egyensúly

Dánia büszke arra, hogy egészséges egyensúlyt teremtsen a munka és a magánélet között. A kutatók rugalmas munkakörülményeket és szociális támogatási hálózatokat élveznek, ideértve a szülési / apasági szabadságot és a gyermekgondozási szolgáltatásokat elfogadható áron. Ezenkívül Dániát a világ egyik legélhetőbb helyének nevezik. Az OECD szerint a jövedelem-egyenlőség a világ egyik legmagasabb szintje .

Biztonságos, egyenlő

Dániát a világ egyik legélhetőbb helyének nevezik. Az OECD szerint a világon a legmagasabb a jövedelem-egyenlőség.

A korrupció átláthatóságának indexe alapján Dánia a legkevésbé korrupt ország a világon.

Angolul - nem probléma

A dánokat nemrégiben a világ egyik legjobb nem anyanyelvi beszélõjébe sorolták, így a nemzetközi hallgatók számára könnyû megismerkedni Dániában, még akkor is, ha nem beszélnek dánul.

Helyszínek

Aarhus

Address
Aarhus University
Nordre Ringgade 1

8000 Aarhus, Dánia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket