Designskolen Kolding

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Designskolen Kolding

Szem-szinten dolgozunk, hiszünk az egyenlőségben és tiszteletben tartjuk a sokszínűséget.

Designskolen Kolding a tehetséggondozáson alapuló oktatás. Ezzel megkülönböztetjük magunkat a hagyományos egyetemektől. A tehetséget ápoljuk és ápoljuk, és azzal a kihívással vetjük fel, hogy tanítsuk a tanulókat, hogy gondolkodjanak a saját folyamatukról, és tanítsák őket arra, hogy konkrét felhasználási kontextusból származó feladatokon keresztül működjenek együtt - lehetőleg az üzleti közösséggel.

Designskolen Kolding a dán design hagyományaira épül, és az értelemben vett designra összpontosít. Hisszük, hogy ha valaki betartja a történetet és a hagyományt, akkor valami újat hozhatunk létre. Az iskola tanulási megközelítése az, hogy nem adjuk meg a választ, együtt találjuk meg a választ.

A Designskolen Kolding eszközökkel, technikákkal, koncepciókkal és módszerekkel dolgozunk. A tehetséges diákot ápoljuk és hiszünk az egyének közötti szakmai együttműködésben. A tudásra és kutatásra építünk, hangsúlyozzuk az érzést és a kísérleteket - a kéz és a szellem, a fej és a kezek kombinációját.

Designskolen Kolding egyetemi státusszal rendelkezik, és a fiatal kutatási területen számos elismert kutató keretét alkotja, valamint a doktori projektek növekvő teljesítményét. Ugyanakkor a gyakorlatot magasra helyezzük, és a legjobb műhelyfeltételeket helyezzük előtérbe, ahol a diákok dolgozhatnak az anyaggal 1: 1. Hangsúlyozzuk, hogy az iskola rendszeres tanárai a saját szakmájukban járatosak, és nagyszámú vendégtanárt alkalmaznak a szakmai gyakorlat inspirációjának biztosítására.

Alina Moat, a Designskolen Kolding korábbi nemzetközi végzős hallgatója: "A Designskolen Kolding más iskolákhoz képest kicsi lehet, de nagy az emberi interakció, képesség és odaadás terén."


Az iskola

Designskolen Kolding független kutatási, innovációs és felsőoktatási minisztérium. A tanárokat a főiskolai és mesterképzésben hat különböző tanulmányi programban két részlegre osztjuk:

Terméktervezési és Kommunikációs Tanszék


Örülök, hogy tudom

Designskolen Kolding kb. 390 hallgató és számos doktorandusz hallgató, köztük üzleti doktori hallgatók. Az iskola évente mintegy 90 új diákot foglal el.

Ezenkívül az iskola a Dél-Dánia Egyetemmel együttműködve tervezési menedzsment mesterképzést is kínál.
2011 januárjától az iskola is otthont ad a mesterképzésnek a koppenhágai interakciós tervezésben (CIID).

Helyszínek

Kolding

Address
Designskolen Kolding
Ågade 10

6000 Kolding, Dánia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket