University of Southern Denmark

Bevezetés

Hivatalos Leírás

University of Southern Denmark

A University of Southern Denmark több mint 20 000 hallgatóval és több mint 3200 alkalmazottal rendelkezik. Az egyetem oktatást és kutatást folytat 6 Fülöp-szigeteken, Jutland déli részén, Zélandtől nyugatra és a fővárosban - Odense, Kolding, Esbjerg, Sønderborg, Slagelse és Koppenhágában.

A University of Southern Denmark egy olyan felsőoktatási és oktatási intézményt hozott létre, amely első osztályú oktatási lehetőségeket nyújt, és együttműködési partner mind a köz-, mind a magánvállalkozások és a képzett munkaerő biztosítása érdekében.

A szervezet

A University of Southern Denmark kutatása, tanítása, kommunikációja és átadása öt egyetemi karra oszlik:

  • A Bölcsészettudományi Kar
  • A Természettudományi Kar
  • A Társadalomtudományi Kar
  • Az Egészségtudományi Kar
  • A Gépészmérnöki Kar

Minőség javítása

A University of Southern Denmark minőségfejlesztési rendszerének általános célja, hogy megkönnyítse és támogassa képzéseink folyamatos fejlesztését az egyetemi jövőkép szerint:

"Diákjaink akadémiai kompetenciákat és személyes készségeket fejlesztenek egy inspiráló és innovatív tanulási környezetben, a tanítás a legmagasabb színvonalú mind az egyetemi szint, mind a pedagógiai módszerek szempontjából, és folyamatosan felülvizsgáltuk és frissítettük a nemzeti és globális követelményeket .”

A minőségjavító tevékenységeket a feladatok széles köre támogatja, melyek mindegyike a trendek és fejlesztési mutatók megfigyelésére összpontosít, valamint a szervezet naprakész dokumentációval, statisztikai kimutatásokkal és a programok akkreditációjával. Olyan feladatok, amelyek központilag összehangoltak, de amelyek a karokkal, tanszékekkel és más egyetemi egységekkel közös erőfeszítéseken mennek végbe.

Helyszínek

Odense

Address
Campusvej 55
DK-5230 Odense, Dánia

Kolding

Address
Universitetsparken 1
6000 Kolding Kolding, Dánia

Slagelse

Address
Sdr. Stationsvej 28
4200 Slagelse Slagelse, Dánia

Sønderborg

Address
Alsion 2
6400 Sønderborg Sønderborg, Dánia

Esbjerg

Address
Niels Bohrs vej 9-10
6700 Esbjerg Esbjerg, Dánia

Flensburg

Address
Flensburg, Schleswig-Holstein, Németország

Koppenhága

Address
Koppenhága, Dánia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

MA
MSc