Hivatalos Leírás

DTU

A társadalom globális hasznosítása

A DTU, a Dán Műszaki Egyetem közel két évszázada a HC Ørsted - az elektromágnesesség atyjának - elképzeléseit töltötte be, aki 1829-ben alapította az egyetemet a természettudományok és a műszaki tudományok hasznosítása és értékteremtése érdekében a társadalom javára.

Ma a DTU az egyik legfontosabb európai műszaki egyetem középpontjában áll, folyamatosan új rekordokat állít fel a kiadványok számában, és folyamatosan növeli és fejleszti partnerségünket az iparral, valamint a DTU tudományos szakvéleményével megvalósított feladatokat.

A diákok beiratkozásainak száma nagyobb, mint valaha, és tizenegyedik egymást követő évben rekordszámú pályázatokat kaptunk olyan diákoktól, akik diplomát szeretnének egy technikai elit egyetemről, globális kilátásokkal.

A nemzetközi dimenzió létfontosságú a DTU számára. 2014-ben 538 nemzetközi hallgatót üdvözöltünk MSc programunkba, doktori hallgatóink felét külföldről vettük fel, és tudományos munkatársaink több mint egyharmada magasan képzett nemzetközi háttérrel rendelkező kutatók. Emellett a világ más vezető műszaki egyetemeivel való együttműködésünk mértéke és intenzitása tovább növekszik.

A DTU nemzetközi oktatási csereprogramjaival rendelkezik több mint 200 egyetemmel szerte a világon, és partnereivel szoros kutatási együttműködéseket élvez, továbbá kutatási és oktatási programokat épít a Nordic Five Tech Alliance, az Euro Tech Universities Alliance, a KAIST Dél-Koreában, a Sino -Danish Center Pekingben, Rensselaer az Egyesült Államokban és Nanyang Szingapúrban.

A DTU MSc programjairól

A DTU szinte minden kutatási területen angolul tanított MSc programokat kínál, így a hallgatók számára a lehető legszélesebb választék. A különböző programok struktúrája és tartalma tükrözi a DTU státuszát a legmagasabb rangú európai műszaki egyetemek egyikének.

Az ajánlott tanulmánysorok / fókuszterületek, közös nemzetközi MSc programok, Erasmus Mundus MSc programok és kitüntetések programok, DTU MSc programok széles skáláját kínálja a tantervek - a szakosodott, hogy szélesebb és sokoldalúbb oktatási profil.

Bővebb információért forduljon a Nemzetközi Ügyekhez vagy a megfelelő MSc programért felelős professzorhoz.

Az MSc program felépítése

Az MSc program egy kutatási-alapú technológiai program egy elit szinten, amelynek célja, hogy megkapja a diplomás a tudás-intenzív pozícióját az iparban és az üzleti szektorban, és általában a társadalomban. Diplomások szerezni a címet Master of Science in Engineering az adott mérnöki területen.

FLAGMODEL

Az MSc egy kétéves program, amelynek terhelése 120 ECTS kreditpont. A DTU MSc programjai a legmodernebb műszaki területeket fedik le, és kizárólag angolul tanulnak. A programok négy kategóriába sorolhatók: általános kompetenciák, technológiai specializáció, választók és tézisek.

Általános kompetenciák

Az MSc programok tartalmaznak számos általános kompetencia kurzusokat. Ezeket úgy tervezték, hogy a hallgatók számára olyan készségek széles skáláját nyújtsák, amelyek a mérnöki karrier komplex kihívásainak kielégítéséhez szükségesek, beleértve a projektmenedzsmentet, a csapatmunka, a kommunikáció, a problémamegoldás és az erőforrás-tervezés. Mindezeket a készségeket a hallgatói kutatási területen belül tanítják, és a következő kategóriákba sorolhatók:

  • Általános műszaki kompetenciák
    Megtanulják a technológiai alkalmazás és a fejlesztés pénzügyi irányítással, irányítással és szervezéssel történő egyesítését. Ami a legfontosabb, megtanulja, hogyan alkalmazza képzettségeit és technológiai know-how-ját szakmai és társadalmi környezetben.
  • Szintézis kompetenciák
    Megtanulja, hogyan határozhassa meg és nyújtson megoldást egy nyitott problémára. Lehet, hogy tagja a multidiszciplináris csapatnak, és a kommunikáció és az együttműködés terén képzett.
  • Normatív kompetenciák
    Megtanulnak egy olyan alapvető tudományterületet, amelyek közösek a műszaki tervezés valamennyi technikai vonatkozásában egy bizonyos területen.

Technológiai specializáció

Ez a tanfolyamcsoport biztosítja a mélyreható tudományos és műszaki ismereteket, amelyek a legkorszerűbb kompetenciák megszerzéséhez szükségesek egy adott mérnöki területen. A technológiai specializációs kurzus és a megfelelő választható kurzusok kombinálásával létrehozhat saját inspiráló és rendkívül egyedi tanulmányi programot.

választani

A DTU MSc programok egyik fontos eleme a választható kurzusok jelentős száma. Itt tudod folytatni saját tudományos és szakmai érdekeit. Elvileg több mint 400 különböző DTU tanfolyam közül választhat.

Tézis

A diplomamunka a kétéves MSc program befejezése. A kutatási projektet leggyakrabban a DTU-ban végzik, sok esetben együttműködve az egyik legnagyobb ipari partnerünkkel. Minden projekt magában foglalja az alapkutatás, az innováció és az alkalmazások elemeit.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

Az MSc Vízi Science and Technology, akkor hozzájárulhat a fenntartható szüreti és termelési hal és kagylók, értékelése és kezelése az emberi hatás és a környezeti változá ... [+]

Az MSc Vízi Science and Technology, akkor hozzájárulhat a fenntartható szüreti és termelési hal és kagylók, értékelése és kezelése az emberi hatás és a környezeti változások, valamint az élvonalbeli kutatást a vízi ökoszisztémákat, vonásai lakóik, és azok hatását a globális éghajlatra.

Kétharmada a Föld felszínét víz borítja, és a tengerek, tavak, patakok és döntő szerepet játszanak a szabályozásában bolygónk biogeográfiája és éghajlat-és a biológiai sokféleség megőrzésében. Sőt, a nagy részét a világ népességének függ a halászati ​​és akvakultúra-forrásként élelmiszer vagy jövedelem, és a "kék növekedés" kiemelt helyen szerepel az EU politikai napirendjén.... [-]

Dánia Lyngby
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

Az MSc program a fizika és a nanotechnológia összpontosít fizika az alapja a modern technológia. A szakadék a tudományos kutatás és a technológiai áttörések szűkül. Ezért ... [+]

A MSc program a fizika és a nanotechnológia összpontosít fizika az alapja a modern technológia.

A szakadék a tudományos kutatás és a technológiai áttörések szűkül. Ezért olyan területeken, mint a nanotechnológia és a fenntartható energia, egyre nagyobb az igény a mérnökök, akik egyesítik a szilárd tudományos ismeretek széleskörű mérnöki ismeretekkel.

Tanulmányi program középpontjában

A MSc program a fizika és a nanotechnológia széles skáláját fedi le a technológiai, az elméleti és kísérleti technikák a modern fizika. Az alkalmazások közé tartozik a különböző témákat, mint például a fejlesztési nanoszerkezetű anyagok szabott elektromos, mágneses, optikai, mechanikai és kémiai tulajdonságai, a gyártás és az integráció a nano- és mikro-komponensek rendszerek tervezése, modellezése komplex biológiai rendszerek, optikai adatok feldolgozására és továbbítására, valamint a technológiák a beszerzés, tárolásához és konvertáló fenntartható energia-például az üzemanyagcellák és a hidrogén-technológiát.... [-]

Dánia Lyngby
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

DTU egyike azon kevés európai egyetemek kínálnak MSc program, amely kizárólag a közlekedés és a logisztika. A tanulmányi program tart egy modell-alapú megközelítés a mérn ... [+]

A MSc program a közlekedés és logisztika úgy tervezték, hogy megadja az összes szükséges képesítéssel fejlesztésére, elemzésére és kezelésére a fejlett közlekedési és logisztikai rendszerek.

Ez az MSc program ad módszertani megközelítéseket, hogy megoldja a társadalom közlekedési és logisztikai kihívások segítségével state-of-the-art optimalizálási eszközök, a fenntartható tervezési eszközöket, a fejlett modellezési technikákat, és robusztus értékelési módszerek.

Ez lehetővé teszi a diplomások, hogy a magas szintű munkát a közlekedési ágazatban, például a közlekedési ipar, tanácsadók vagy belül alkalmazott állami szervezetek. Mivel az általánosság az analitikai eszközök, diplomások is vonzó kívüli szektorok közlekedési terület, ahol elemző készség és képesség, hogy elemezzék és szintetizálása összetett rendszerek szükségesek.... [-]

Dánia Lyngby
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Location address
DTU
Anker Engelunds Vej 1
Building 101A

Lyngby, 2800 DK
Social Media