The Royal Academy of Music - Det Jyske Musikkonservatorium

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Royal Academy of Music hiszen alakú ma hozta 2010-ben az egyesülés között a Royal Academy of Music, Aarhus, 1927-ben alapított, és a Zeneakadémia, Aalborg alapított 1930-ban. De ha belevetik magukat a történelembe, azt találjuk, hogy ez nem annyira az egyesülés az adatszolgáltatást az intézmény eredeti formájában. Az Akadémia Aalborg ben alakult, mint egy északi osztály az Akadémia Aarhus három évvel később, és mind alapította Johan Nilsson és felesége Magda. Ez azt jelenti, hogy 80 év után a szétválasztás a két intézmény újra találkoztak 2010-ben, hogy lesz két tanszéke Akadémia. A Royal Academy of Music, Aarhus / Aalborg egy állami intézmény égisze alatt a dán Kulturális Minisztérium, lenne felelős a továbbképzési kurzusok a zene, és különben előmozdításához hozzájáruló zenekultúra Dániában.

Programok A programok kaptak a legmagasabb állapotát, belföldön és külföldön egyaránt. Ez azt jelenti, hogy mérje fel, hogy a legjobb hasonló képzési kínálat külföldön. Mi a vonat tanulókat a pályára professzionális zenészek, és attól függően, megtett út, diákok végzős akár egyéni előadók vagy zenetanár.

Tanítás A hangsúly a tanítás mellett, szóló munkát egy eszköz vagy a hang, de van még az együttes játék és számos kiegészítő tárgyak. Azok a diákok vehetnek zenetanár, különös jelentősége van a zenepedagógiai és kommunikatív témákról. A hadtest tanárok aktív és elkötelezett, és arra számítunk, hogy a diákok, hogy tegyenek hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Rugalmasak vagyunk, de fontosnak tartja, hogy a fegyelem és együttműködés fontos eleme a képzés a hivatásos zenészek és zenetanárok.

Helyszínek

Aarhus

Address
The Royal Academy of Music Skovgaardsgade 2C
DK-8000 Aarhus, Dánia