Hivatalos Leírás

A Dán Királyi Zeneakadémián a legrégebbi Zeneakadémia Dániában. Ez egy dinamikus és élénk művészeti oktatási intézmény, középre tanítás, ami számít többek között a fő feladata a céllal, hogy további fejlesztése a klasszikus zene és fokozza annak jelentőségét folyamatosan, mint egy központi része a kortárs zenei és kulturális élet. Az Akadémia széles zenei és stílusbeli span, kezdve a korhű zenei klasszikus-romantikus, valamint újabb és újabb kortárs zene, beleértve az összetételi zenei holnap. A többség az Akadémia tanfolyamok a teljesítményt a legmagasabb szinten, és sok is a pedagógiai képzés, a szakmai zeneoktatás. Emellett a tisztán hangszeres és énekes programok, speciális tanfolyamokat is kínál területeken belüli zeneoktatás, zeneszerző, karvezető és egyházi zene, valamint a felvétel irányba. Az utóbbi években széles körű együttműködés és a gyakorlati képzés megállapodások intenzívebbé váltak kapcsolatokat a munkaerőpiacon, és hozzájárultak a jó foglalkoztatási statisztikák diplomások. Az Akadémia alapvető művészeti tevékenységek jutnak kifejezésre, hogy átfogó és gazdagon változatos koncertek, valamint a nagy horderejű projekt keretében oktatási és művészeti fejlesztő munka és a kutatás. A széles hálózata nemzetközi kapcsolatok és partnerek kerekíti le a képet készítette, az Akadémia számos elkötelezett tanárok és egyéb személyzet - és mindenekelőtt a nagy terjedelmű, tehetséges diákok, akik képezik az egészet. Mivel 2008 nyarán, a Dán Királyi Zeneakadémián már elhelyezett kiemelkedő építészeti környezetben, Rosenørns Allé 22. Az előző évhez képest, a szép és hangulatos épületek építész által tervezett Vilhelm Lauritzen ment alapos felújítás és átalakítás, amely átalakította a rádió központja egy modern Zeneakadémián. Az eredmény egy komplex neves nemzetközi színvonalú, bő teret az oktatás és a próba, valamint egyedülálló koncert és termelési lehetőségeket.  

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

The Royal Danish Academy of Music

A képzés keretében a klasszikus zene, amelynek célja felé a karrier, mint egy profi zenész / énekes vagy hangszeres szakmai / hang tanár ... ... [+]

Master of Music - Műszeres / Voice

A képzés keretében a klasszikus zene, amelynek célja felé a karrier, mint egy profi zenész / énekes vagy hangszeres szakmai / hang tanár.

Név: Master of Music - Műszeres / Voice Típus: Master Hosszúság: 2 év Európai átviteli kredit: 120 ECTS Nyelv: English

Jelenleg 5 különböző vonalakon:

Zenekar Zongora Harmonika Gitár Hang

Tanítási között változik solo órák, előadások és tantermi oktatást. Ezen kívül vannak olyan mesterkurzusok, kamarazenei és egyéb speciális tárgyköröket különböző vonalak.

Ballagási a mester szak biztosít a cím Master of Music.

Belépési követelmények... [-]

Dánia Copenhagen
Kérj Információt
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul