Hivatalos Leírás

transzparens

Mintegy East London Egyetem

1998-ban alakult, East London Egyetem egyike az ország elsőszámú magánegyetemek.

Az egyetem S1 hektáros campus, néhány kilométerre délre belvárosi East London, otthona több mint 2300 diák jelzési minden régió a Dél-Afrika és 27 más országokban.

Függetlenül attól, hogy mit tanulnak, East London Egyetem hallgatói csatlakozzanak egy személyes oktatási útra, amely segíti őket fi nd, és kövesse az egyéni célra.

Küldetése és céljai

East London Egyetem hozzáférést biztosít a felsőoktatási lehetőségek, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy a tudás és készségek szükségesek, hogy elérjék a szakmai célokat, teljesítményének javítása érdekében a szervezetek, és az irányítást és szolgáltatás közösségeik.

Cél

  • Hogy megkönnyítse a kognitív és hatékony diákok tanulási-tudás, készségek és értékek, és használatának támogatására, hogy a tudás a tanuló munkahelyen.
  • Hogy dolgozzon kompetencia kommunikáció, a kritikus gondolkodás, az együttműködés, valamint az információs hasznosítása, valamint a kötelezettségvállalás egész életen át tartó tanulás javítására hallgatók lehetőséget karrier siker.
  • Ahhoz, hogy a használati, hogy áthidalja a szakadékot az elmélet és a gyakorlat révén oktatók, akik hozzák a saját osztályteremben nem csak a fejlett tudományos előkészítése, valamint a készségek, hogy jön a jelenlegi gyakorlat szakmájukban.
  • Technológia segítségével létre hatékony módokat és eszközöket a tanítás, hogy többen férhessenek hozzá a tanulási forrásokhoz, valamint hogy fokozzák az együttműködést és a kommunikációt a jobb tanulásnak.
  • Annak megállapítására, a diákok tanulási és használja értékelési adatok javítása érdekében a tanítási / tanulási rendszer, tanterv, oktatás, tanulási források, tanácsadás és a hallgatói szolgáltatások.
  • Meg kell szervezni, mint egy magán intézmény elősegítése érdekében innovációs szellem arra összpontosít, hogy biztosítva tudományos színvonalú, a szolgáltatás, a minőség és a kényelem a dolgozó diák.
  • Generálására pénzügyi forrásokat kell támogatni, egyetem küldetése.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

East London University

A korszak új üzleti, a siker titka többet igényel átkattintana táblázatok vagy rángatás hírek a tőzsdei tickers. Itt a East London Egyetem, a legnagyobb betekintést szüle ... [+]

A korszak új üzleti, a siker titka többet igényel átkattintana táblázatok vagy rángatás hírek a tőzsdei tickers. Itt a East London Egyetem, a legnagyobb betekintést születnek gyakorlati megértése fi nanszírozási javíthatja az emberek életét. Meghívjuk Önt, hogy tekerje fel az ingujját - és most az üzletet.

Ez a posztgraduális mester program elkészíti Önnek egy pozíciót a Pénzügyi területen (elemző, Quant, Risk Management, stb.) A Master in Finance nyújt up-to-the perces tudás leginnovatívabb pénzügyek, beleértve a geopolitika, a pénzügyi viselkedéstan, a kockázatkezelés és az iszlám finanszírozás. A mester is felállítja majd a gyakorlati és alkalmazott tudás, valamint a további értékeket akkor kell a sikerhez, mint a pénzember. A mester egyesíti a tudományos szigor a elemzési eszközök a tapasztalat tapasztalt szakemberek.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság East London
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
East London University

... [+]

Program

Ez a 2 éves posztgraduális mesterképzés 120 ECTS kreditet biztosít 4 félévben 15 héten át: 96 kötelező ECTS kredit (beleértve 18 ECTS kreditet a kötelező szakmai gyakorlat befejezésekor és 12 ECTS kredit a mesterképzés végén a program) és 24 választható ECTS kredit választotta ki a katalógus 48 választható ECTS össz. A hallgatók között dönteni 2 kiskorúak:

A fenntarthatóságra és a divatra vonatkozó speciális projektek szintén ebbe a kisebb tanulmányi területbe tartoznak.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság East London
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
East London University

A kelet-londoni Visual Arts and Film program célja az új generációs mesemondók: művészek, akik osztoznak a szenvedély a vizuális és előadóművészetek széles skáláját a méd ... [+]

A kelet-londoni Visual Arts and Film program célja az új generációs mesemondók: művészek, akik osztoznak a szenvedély a vizuális és előadóművészetek széles skáláját a média, és szeretné megtanulni azáltal, hogy saját projekteket a hands-on, intenzív program .

A programok egyensúlyt a tanulmány a kézműves gyakorlati tapasztalat, hogy a vonat a diákok, hogy a legjobb fi lmmakers és vizuális művészek és előadók lehetnek. Ezt úgy érjük el, szigorú menetrend tantermi oktatást, gyakorlati workshopok, és azonnali gyakorlati tapasztalat.

A program felkészíti a következő generációs intelligens képernyő hirdetéseket. Épít kreatív és technikai készségek elengedhetetlen a sikerhez a mai fi lm, a televízió és az új média iparágak. A szakmai tutorok és nagy kaliberű meghívott előadók tanítani az alapjait történetmesélés, a termelés és a képernyő üzleti ismeretek.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság East London
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
East London University

A mai hozzáértés marketing és kommunikációs vezetők kezdődik a végpontok: a gondolatok, viselkedések és cselekvések a vevő. Ők tudják, hogy fontos a differenciálás, és ho ... [+]

A mai hozzáértés marketing és kommunikációs vezetők kezdődik a végpontok: a gondolatok, viselkedések és cselekvések a vevő. Ők tudják, hogy fontos a differenciálás, és hogyan lehet létrehozni egy egyedi és ownable márka pozícióját a fejében a célközönséget. Tudják, hogyan kell mozgósítani a vásárlói felmérések szállít akció-inspiráló üzenetek és alkalmazni az új adatforrások az árképzésre, a csomagolás, és a promóciós stratégiák. És ezt az egészet, miközben épület nagyobb teljesítményű csapatok és folyamatosan tiszta rálátás a piaci részesedés, a hangerőt, és a megtérülés.

ELU Marketing Program tanítja, hogyan kell navigálni a mai elvárásokhoz, alapozó, még időben tesztelt elmélet, így máris készen vezetni holnap újítások.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság East London
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
East London University

Ez a posztgraduális mester program felkészíti Önt a hatalmas kommunikációs területre. A Master of Communications vizsgálja a hatékony és a nem hatékony kommunikációt, val ... [+]

Ez a posztgraduális mester program felkészíti Önt a hatalmas kommunikációs területre. A Master of Communications vizsgálja a hatékony és a nem hatékony kommunikációt, valamint a szakembereket, akik ezt használják. A hallgatók szembesülnek a valódi kommunikációs kérdésekkel, használhatják a használható kommunikációs készségeket és erős portfoliót építhetnek.

A program célkitűzései

Ez a teljes munkaidős program arra ösztönzi Önt, hogy valódi világcsoport-projektekkel és gyakorlati munkával dolgozzon

a következő szakterületek köré szerveződő megbízások:

1. Kommunikációs kutatás

2. PR és média

3. Digitális kommunikáció... [-]

Dél-afrikai Köztársaság East London
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
East London University

Ez a posztgraduális mester program elkészíti Önnek a helyzetben a Web fejlődését. Ezt a meglehetősen új fokozatot a munkaadók alakították ki, akik kifejezték a webfejlesz ... [+]

Ez a posztgraduális mester program elkészíti Önnek a helyzetben a Web fejlődését. Ezt a meglehetősen új fokozatot a munkaadók alakították ki, akik kifejezték a webfejlesztési képességekkel rendelkező alkalmazottak igényeit: adatbáziskezelés, számítógépes hálózat, információbiztonság, webes alkalmazások stb. Ez a program igazodik ennek az igénynek a kiegyenlítő alapvető területeit megértés és problémamegoldás a hangsúlyt a Web-központú technológiák. A diplomások azonnal produktív és adaptív programozók, a webfejlesztők, szoftverfejlesztők, szoftverek építészek, webalkalmazás-fejlesztők.

A program céljai... [-]

Dél-afrikai Köztársaság East London
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Location address
14 Stewart Drive
Berea

East London, Eastern Cape, 5241 ZA
Social Media