East London University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

transzparens

Mintegy East London Egyetem

1998-ban alakult, East London Egyetem egyike az ország elsőszámú magánegyetemek.

Az egyetem S1 hektáros campus, néhány kilométerre délre belvárosi East London, otthona több mint 2300 diák jelzési minden régió a Dél-Afrika és 27 más országokban.

Függetlenül attól, hogy mit tanulnak, East London Egyetem hallgatói csatlakozzanak egy személyes oktatási útra, amely segíti őket fi nd, és kövesse az egyéni célra.

Küldetése és céljai

East London Egyetem hozzáférést biztosít a felsőoktatási lehetőségek, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy a tudás és készségek szükségesek, hogy elérjék a szakmai célokat, teljesítményének javítása érdekében a szervezetek, és az irányítást és szolgáltatás közösségeik.

Cél

  • Hogy megkönnyítse a kognitív és hatékony diákok tanulási-tudás, készségek és értékek, és használatának támogatására, hogy a tudás a tanuló munkahelyen.
  • Hogy dolgozzon kompetencia kommunikáció, a kritikus gondolkodás, az együttműködés, valamint az információs hasznosítása, valamint a kötelezettségvállalás egész életen át tartó tanulás javítására hallgatók lehetőséget karrier siker.
  • Ahhoz, hogy a használati, hogy áthidalja a szakadékot az elmélet és a gyakorlat révén oktatók, akik hozzák a saját osztályteremben nem csak a fejlett tudományos előkészítése, valamint a készségek, hogy jön a jelenlegi gyakorlat szakmájukban.
  • Technológia segítségével létre hatékony módokat és eszközöket a tanítás, hogy többen férhessenek hozzá a tanulási forrásokhoz, valamint hogy fokozzák az együttműködést és a kommunikációt a jobb tanulásnak.
  • Annak megállapítására, a diákok tanulási és használja értékelési adatok javítása érdekében a tanítási / tanulási rendszer, tanterv, oktatás, tanulási források, tanácsadás és a hallgatói szolgáltatások.
  • Meg kell szervezni, mint egy magán intézmény elősegítése érdekében innovációs szellem arra összpontosít, hogy biztosítva tudományos színvonalú, a szolgáltatás, a minőség és a kényelem a dolgozó diák.
  • Generálására pénzügyi forrásokat kell támogatni, egyetem küldetése.

Helyszínek

Kelet-London

Address
14 Stewart Drive
Berea

5241 Kelet-London, Kelet-Fokföld, Dél-afrikai Köztársaság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket