The IIE's Varsity College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ki a IIE?

A Független Oktatási Intézet Dél-Afrika legnagyobb bejegyzett és akkreditált felsőoktatási magánszolgáltatója. The IIE's Varsity College , a The IIE márkaneve vezet a IIE ezen izgalmas tanulási kezdeményezéseinek megvalósításában. Az IIE be van jegyezve a Felsőoktatási és Képzési Minisztériumban, mint magán felsőoktatási szolgáltató, több mint 57 képesítéssel rendelkezik, amelyet a Felsőoktatás Minőségi Bizottsága akkreditált, és az ADvTECH Ltd leányvállalata, amely a Johannesburgi Értéktőzsdén jegyzett állami vállalat. Ez a skála és státusz biztosítja vezető pozíciónkat a felsőoktatásban.

Együttműködés az akadémikusokkal és a márkacsoport többi tagjával a IIE Központi Tudományos Csoportja biztosítja az összes márka által végzett munka minőségét, és kezeli a tantervet, annak értékelését és minden tanúsítását. A szenátus, az oktatási és tanulási bizottságot és a kari testületeket magában foglaló irányítási struktúra felügyeli azon akadémiai politikák kidolgozását és végrehajtását, amelyek lehetővé teszik a tanulási tapasztalatok kivételes minőségét az egyetemen és az interneten.

A minőségbiztosítási rendszer magában foglalja az oktatók és oktatók szakértői értékeléseit, a program áttekintését az akadémikusok és az ipar képviselői részvételével, valamint a hallgatók sikereinek és a hallgatók nyomon követési projektjeinek egy sorát.

Tanulmányok a The IIE's Varsity College

A globális bevált gyakorlattal összhangban az The IIE's Varsity College a „hagyományos előadás” módszerről, ahol a hallgatók passzívan ülnek, hallgatva a tantárgy szakértőjét. Úgy gondoljuk, hogy ez a tanítási megközelítés elvesztette jelentőségét a mai munka világába lépő hallgatók számára. Az internetkapcsolat, az információkhoz való hozzáférés, a közösségi hálózatok és a mobilitás megváltoztatta a tanulás hátterét. Ebből a célból oktatási módszereinket úgy alakítottuk át, hogy támogassák a tanulókat az ismeretek építésében és a 21. századi készségek fejlesztésében.

Az IIE Varsity College tanítási filozófiája egy hiteles, modern, vegyes tanulású hallgatói tapasztalatokon alapszik. Célunk annak biztosítása, hogy a tudományos életed a lehető legrelevánsabb és részvételi lehetõségû legyen. Úgy gondoljuk, hogy a tanulás dinamikus elkötelezettség másokkal és új információforrások. Egyedülálló, interaktív megközelítésünk azt jelenti, hogy aktívan részt vehet tanulmányaiban, miközben kapcsolatba léphet másokkal, hogy digitálisan folyékonyan működjenek együtt, alkossanak és kommunikáljanak a megértés kialakítása és a kritikus gondolkodás fejlesztése érdekében.

139520_imgonline-com-ua-2to1-pFPGx5Pr41H.jpg

Tudományos munkatársaink

A The IIE's Varsity College oktatóink magasan képzettek, és sok esetben aktívan foglalkoznak szakmai területükkel. Az ipari tapasztalattal rendelkező oktatók betekintést nyerhetnek a jelenlegi ipari gyakorlatba, és élénken életre hívják a tantárgy elméletét, serkentik a vitát és érzetet keltenek abban, hogy mi vár rád. Arról van szó, hogy ujjal lenyomja a választott karriert. A külvilágtól származó tapasztalataik alapján felmerülhet a kérdés, hogy ezek az iparági szakértők hogyan vannak felszerelve megbízható oktatási gyakorlattal. Jó kérdés. The IIE's Varsity College előadói dinamikus online tanítási gyakorlati közösségben csatlakoznak ahhoz, hogy lépést tarthassanak az új technológiákkal, javítsák a tanulást, és globálisan hálózatba lépjenek a modern oktatási módszerekkel. Továbbá egy egyetemi központú támogató csapat irányítja őket, amely magában foglalja a technológia-fejlesztett tanulási bajnokot (innovatív oktatási technológus) és egy akadémiai fejlesztési koordinátort (oktatási szakértő), hogy lépést tarthassanak a legjobb tanítási gyakorlatokkal. The IIE's Varsity College oktatócsoportja egész évben fejlesztő műhelyekkel / webináriumokkal rendelkezik, és tovább segíti őket egy szakértői értékelési rendszer, amely biztosítja, hogy az összes oktatási módszer minőségi tanulást eredményezzen. Az ilyen mértékű befektetés akadémiai csapatunkban nagy erőfeszítésnek tűnhet. Az, de az általunk kínált oktatás csak olyan jó, mint azok, akik ezt nyújtják. The IIE's Varsity College arra törekszünk, hogy biztosítsuk, hogy a IIE Varsity College előadói minél képzettebbek és felkészültebbek legyenek a szerepükhöz.

Kis osztályok, nagy tudományos előnyök

Ennek a személyre szabott megközelítésnek megfelelően az Ön The IIE's Varsity College elért eredményeit egy programkoordinátor, egy előadó figyeli, aki figyelemmel kíséri általános tanulmányi teljesítményét, és aki biztosítja, hogy megkapja a szükséges támogatást, ha nehézségekbe ütközik. Egyszerűen fogalmazva, a programkoordinátora ott van, hogy megbizonyosodjon arról, hogy semmi sem akadályozza a tanulmányi sikert.

A hivatalos tesztek és vizsgák mellett az előadók folyamatosan értékelik Önt. Ez kissé félelmetesnek tűnhet, de valójában azt jelenti, hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a megfelelő tanulás zajlik-e. Ez azt is jelenti, hogy ha nehézségekbe ütközik egy adott témával kapcsolatban, akkor az előadó felveszi azt, mielőtt túl messzire lemaradna, és különös figyelmet fordít a sebesség felkeltésére.

Az elmélet gyakorlati megvalósítása

Egyetemeink vezeték nélküli internetes hotspotokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a csatlakozást az osztálytermen belül és kívül, hogy valóban vegyes tanulási élményt nyújtsanak. A hallgatókat a BYOT-ra (Bring Your Own Technology) javasoljuk, hogy támogassa a kapcsolt tanulás ezen új módját. Az új digitális ismeretek és folyékony ismeretek mind a hallgatók, mind az oktatók számára a fejlesztés középpontjában állnak, mivel az új digitális tanulási médiumok és a Web 2.0 alkalmazások beépülnek a tanulás tervezésébe. Az előadók megfelelő technológiákat vesznek igénybe az órán, hogy támogassák az adott tanulási tevékenységet, és olyan új online terekbe fognak bevonni a hallgatókat, mint a Blackboard (VCLearn), a blogok és a visszacsatorna eszközök. Ez biztosítja, hogy minden hallgatónak legyen hangja a tanuló közösségben, és lehetősége legyen együttműködni, alkotni és kritikusan reflektálni a tanulás bemutatása érdekében. Míg az új felhőalapú oktatási médiákat sokféleképpen vizsgálják, mi minden hallgató számára hozzáférést biztosítunk számos más támogató platformhoz is, például online karrierközpontunkhoz, a BLUEprinthez (a hallgatói támogatás és siker kerete), az Ebrary-hoz és Ebscohost online kutatási források és e-könyvek. Hozzáférhet az integrált akadémiai menedzsment rendszerünk zárt The IIE Varsity College hallgatói portáljához is, ahol hozzáférhet az órarendekhez, a programinformációkhoz, a pénzügyi kimutatásokhoz és az online vitafórumokhoz az előadókkal. Biztosítjuk, hogy a hallgatók diplomát szerezzenek, nem csak képesítéssel, hanem szemlélettel a munka és az ismeretek világához, amely szilárdan elindítja őket az önfegyelmezett, független gondolkodóvá válás útján.

Helyszínek

Fokváros

Address
Varsity House, Belmont Park, Belmont Road Rondebosch
7700 Fokváros, Nyugati-fok, Dél-afrikai Köztársaság

Durban North

Address
12 Radar Drive
4051 Durban North, KwaZulu-Natal, Dél-afrikai Köztársaság

Westville

Address
1 Link Road, CNR ST James Avenue & Link Road
3630 Westville, KwaZulu-Natal, Dél-afrikai Köztársaság

Pietermaritzburg

Address
St Charles' College, Harwin Road, Scottsville
3201 Pietermaritzburg, KwaZulu-Natal, Dél-afrikai Köztársaság

Port Elizabeth

Address
1st floor, Mercantile Bank Plaza, Ring Road, Greenacres
6045 Port Elizabeth, Kelet-Fokföld, Dél-afrikai Köztársaság

Pretoria

Address
116 Clearwater Road, CNR Clearwater & Glenwood Roads, Lynnwood Glen
0081 Pretoria, Gauteng, Dél-afrikai Köztársaság

Sandton

Address
Waterstone Drive, Benmore Road
2196 Sandton, Gauteng, Dél-afrikai Köztársaság

Midrand

Address
11 Riverview Park, Janadel Avenue
1686 Midrand, Gauteng, Dél-afrikai Köztársaság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket