Hivatalos Leírás

Élénk, multikulturális és dinamikus, a University of Johannesburg (UJ) osztja a tempót és az energia, a kozmopolita Johannesburg, a város, amelynek a nevét hordozza. Büszkén dél-afrikai, az egyetemi életben le az afrikai gyökereit, és jól felkészült a szerepet aktualizálásától lehetséges, hogy a felsőoktatás tartogat a kontinens fejlődését.

A fenomenális sikertörténet az egyetem egyik, hogy meglepte a kritikusokat és megnyerte a szkeptikusok. Mivel olyan intézmény, amely büszke arra, hogy elérhető a kiválóság, miután csak 11 év UJ nőtte ki magát az intézmény globális kiválóság és a világszínvonalú termet.

Az első öt éves fennállása, UJ megduplázta akkreditált kutatási eredményeket, és növelte több előkelő dél-afrikai Research Székek nulláról hét. Ez a kiemelkedő teljesítmény született jóval a kitűzött cél 2015. A 2010-es kutatási eredmény pedig az lett az eredménye, UJ vágya, a kezdeti időszakban, létrehozni UJ mint egy alaposan kutatás-központú egyetem.

UJ az első és egyetlen afrikai egyetemi felvételt nyert a nagy tekintélyű konzorcium 28 kutatás terén a világon, Universitas 21 - fontos hozzájárulását a növekvő nemzetközi termete UJ.

UJ büszkélkedhet világszínvonalú, nemzetközileg elismert tudományos programok alapján tantervek tájékoztatta élvonalbeli fejlesztések mind a graduális és posztgraduális oktatásban. UJ programjai keretén belül kilenc kar, célja, hogy felkészítse a tanulókat a munka világába és a globális polgárság. Az egyetem négy egyetemen, azaz az Auckland Park sármány Road Campus; Az Auckland Park Kingsway Campus; A Doornfontein Campus; és a Soweto Campus.

Alapuló választási UJ Orange Carpet elsősök - azok az APS pontszám egyenlő, és nagyobb, mint 40 pont - a zászlóshajó programok a következők: Számviteli; Az elektromos és elektronikus / mechanikus / Civil / Bányamérnöki; LLB / BA Jog / BCom törvény; Matematika / Alkalmazott Matematika; IT / Computer Sciences; Humán Élettani; Optometry; Finance; Pszichológia; és tanárképzés.

Annak érdekében, hogy UJ tanítása, a kutatás és az innováció célok megvalósítása érdekében, UJ van, az elmúlt nyolc évben, a befektetett meghaladó R2 milliárd a korszerűsítése és bővítése élő és tanulási lehetőség annak minden egyetemen és létrehozzon egy biztonságos és biztonságos, világszínvonalú tanulási és kutatási környezetet, mind az oktatók és hallgatók.

UJ is bevezetett kézi eszközök (tabletta vagy laptop) be elsőéves tantermek 2014-ben, egy ajánlatot, hogy összeköti ezeket a fiatal elmék a világ e-tudás, hogy egyre nagyobb a, és átalakítani, hogy képesek hozzájárulni, és a versenyt.

UJ végzős siker aránya immár eléri a 83,4% -ot, a teljes éves végzős kimenet meghaladja a 11.400 diák. Az egyetem első év tapasztalatai Program (FYE), egy kezdeményezést nyújtanak tudományos ismeretek megerősítése akcentussal a hallgatók mentori diáktársak, az egyik a támogatási programok, amelyek segítenek enyhíteni az iskola-to-egyetem átmenet. Csaknem 1300 diák oktatók közül kiválasztva, a harmadik évben szinten és fel, pontként közötti diákok és a pedagógusok számára. UJ is bevezette az egyetemi tanácsadók az egyetemi kollégiumok és jóváhagyta off-campus szálláslehetőségek. Alatt UJ tudományos kiválóság program, 250 diák tanácsadók szolgálják 2.000 elsőéves hallgatók 25 rezidenciát.

Jelentősebb is, hogy új, több mint 49.500 diák; 2300 nemzetközi diák; 6700 diplomásokat és neves oktatók, olyan intézmény, bámulatos érettségi arány. UJ ad otthont a 133 szavazat kutatók, akik közül hatan vannak-besorolású, és hét National Research Foundation Székek. Továbbá, ez termeli a legtöbb fekete könyvelők minden akkreditált lakossági egyetem az országban.

Míg UJ folytat globális kiválóság és a termete, a University tervezi, hogy országos szinten reagálnak olyan módon, hogy csak UJ lehet. Ebben a tekintetben között a dél-afrikai hat vezető egyetemek, csak UJ sikeresen hozzáférést biztosít csaknem 2000 első éves hallgatók, akik jönnek a legszegényebb közösségekben, biztosítva számukra, ahol szükséges, a top-up NSFAS finanszírozás, ösztöndíjakat és két egészséges étkezés naponta .

A következő tíz évben, UJ állított hat stratégiai céljait, nevezetesen:

Global Excellence Kutatási és innovációs.
Global Excellence in tanítás és tanulás.
Egy nemzetközi Profil Fit for Global Excellence és a termete.
Kitűnő tanuló tapasztalat.
Active Global Reputation Management, és
Egy intézmény és az emberek Fit Global Excellence és a termete.

Látomás

Egy nemzetközi Egyetem választás, lehorgonyzott Afrikában, dinamikusan a jövő formálásában.

Küldetés

Inspiráló a közösség, hogy átalakítsa, és szolgálja az emberiséget az innováció és az együttműködési törekvés a tudás.

értékek

KÉPZELET BESZÉLGETÉS REGENERÁLÁS etikai alapját

Mi alakítjuk a jövőt

gondolkodás függetlenül
A fejlődő kozmopolita identitás
Kiállító ambíció és a meghajtó
Elfogadása vállalkozói megközelítések

Tanuljuk együtt a sokféleségünk

Hogy bölcs döntéseket együttesen

Bevonása érdemben egymással
Bemutatás kölcsönös tisztelet
vezető consultatively

Fejlődő fenntartható módon kreatív hozzájárulásának

Introspecting megújítási

Innováció a közjó
Hogy a pozitív változás
Kihasználva kívül hagyott lehetőségek

Treasuring akadémiai szabadság

Keresek egyensúlyt a törekvés a tudás

Kihívások elé bátran, kereső bizalom
Felelősen jártak el azáltal, hogy a tisztességes, következetes és átlátható
Részvétel és segít a közösség (Ubuntu) *
  • Ubuntu képes kifejezni az együttérzés, az igazságosság, kölcsönösség, a méltóság, a harmónia és az emberiség érdekében az épület, fenntartása és megerősítése a közösség. Ubuntu beszél a belső összefüggéseit, a közös emberiség és a felelőssége, hogy minden, hogy folyik a kapcsolat.
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

University of Johannesburg

Tanterv szakpolitikai értékelés (M5CPEQ) ... [+]

Tanterv szakpolitikai értékelés (M5CPEQ)

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A diákok fejleszteni a szellemi és szakmai készségek, amelyek biztosítják számukra a lehetőséget, hogy bizonyítékot független és eredeti tudományos munka. Ez a minősítés ... [+]

A diákok fejleszteni a szellemi és szakmai készségek, amelyek biztosítják számukra a lehetőséget, hogy bizonyítékot független és eredeti tudományos munka. Ez a minősítés tovább a hallgató a lehetőséget, hogy megjelenjen kompetencia alkalmazása kapcsolódó kutatási módszertant és a kutatási folyamat és megállapításait.

Felvételi követelmények

A diák, aki birtokában van a BCom Kitüntetések képesítést NKK Level 7 vagy 8 lehet alkalmazni. A Kar dékánja a Management megtagadhatja a diák belépő a mester végzettség, ha azon a véleményen thet a hallgató tudományos háttérrel nem megfelelő.

A program érvényessége Teljes idő: minimum 1 év, 2 év maximális Részmunkaidős: 2 év minimum, maximum 3 év Elérhetőségek ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A diákok fejleszteni a szellemi és szakmai készségek, amelyek biztosítják számukra a lehetőséget, hogy bizonyítékot független és eredeti tudományos munka. Ez a minősítés ... [+]

A diákok fejleszteni a szellemi és szakmai készségek, amelyek biztosítják számukra a lehetőséget, hogy bizonyítékot független és eredeti tudományos munka. Ez a minősítés tovább a hallgató a lehetőséget, hogy megjelenjen kompetencia alkalmazása kapcsolódó kutatási módszertan, a megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikáció a kutatási folyamat és az eredmények, valamint, hogy az tükrözze a kutatási folyamat és megállapításait.

Felvételi követelmények

Egy megfelelő kitüntetéses diploma szélesebb területén az emberi erőforrás menedzsment, ipari pszichológia, emberi erőforrás fejlesztés vagy munkaviszony. A diákok korábban már bizonyították, a vezetők vagy a humán erőforrás menedzserek jelentős szakmai tapasztalattal szervezetek (minimum 3-5 év). Diákok kell számítógéppel bánni, és rendelkezik internet-hozzáféréssel és egy kitüntetéses modul kutatás módszertana (NKK Level 8 vagy 9), és átlagosan legalább 65% a kitüntetéses diploma. Hallgatói létszám korlátok szükségessé kiválasztási folyamat, amely egy egész napos értékelő központ és pszichometriai értékeléseket.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez hozza a hallgató abban a helyzetben, hogy regisztrálja magát egy ipari Pszichológus (a dél-afrikai Szakmai Kollégium pszichológia), hogy dolgozzon ki egy emelt szintű ... [+]

A cél a minősítés, hogy fejlesszék az alkalmazott kompetencia a hallgató egy emelt szintű elsajátítása elemzése, értelmezése és megértése ipari pszichológiai elvek és módszerek. Ez hozza a hallgató abban a helyzetben, hogy regisztrálja magát egy ipari Pszichológus (a dél-afrikai Szakmai Kollégium pszichológia), hogy dolgozzon ki egy emelt szintű terén a humán erőforrás menedzsment és ipari pszichológia.

Felvételi követelmények

Az Ipari Pszichológia NQF 7. vagy 8. szintjén kitüntetett kitüntetéssel, legalább 65% -os átlaggal. A statisztikai módszereket vagy elemzési technikákat bele kell foglalni az alapképzésbe.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a program a kutatás-alapú és nem szerezhet. A diákok és a tanulmányi vezetői döntenek a kutatási téma, amely után a hallgató követ egyeztetett kutatási program befejez ... [+]

Ez a program a kutatás-alapú és nem szerezhet. A diákok és a tanulmányi vezetői döntenek a kutatási téma, amely után a hallgató követ egyeztetett kutatási program befejezéséig a dolgozat. A tanulmányok lehet akár kvantitatív vagy kvalitatív természetű, vagy a kettő kombinációja. A diákok is támogatja az egyetemi statisztikai támogató szolgáltatásokat kérdőív és az adatok értelmezését. A diákok megkezdik az MCOM diploma kell egy BCom (kitüntetéses), a tanulmányok, míg a diákok a MPhil érkezhet más tudományágak, feltéve, hogy rendelkezik a szükséges tudományos alapot a szakon.

Felvételi követelmények

A megfelelő kitüntetéses diploma Transport Economics NKK Level 7 vagy 8. alkalmazások vannak kitéve a szűrés és a kiválasztási folyamat.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a program a kutatás-alapú és nem szerezhet. A diákok és a tanulmányi vezetői döntenek a kutatási téma, amely után a hallgató követ egyeztetett kutatási program befejez ... [+]

Ez a program a kutatás-alapú és nem szerezhet. A diákok és a tanulmányi vezetői döntenek a kutatási téma, amely után a hallgató követ egyeztetett kutatási program befejezéséig a dolgozat. A tanulmányok lehet akár kvantitatív vagy kvalitatív természetű, vagy a kettő kombinációja. A diákok is támogatja az egyetemi statisztikai támogató szolgáltatásokat kérdőív és az adatok értelmezését.

A diákok megkezdik az MCOM diploma kell egy BCom (kitüntetéses), a tanulmányok, míg a diákok a MPhil érkezhet más tudományágak, feltéve, hogy rendelkezik a szükséges tudományos alapot a szakon.

Felvételi követelmények

A megfelelő kitüntetéses diploma Logistics Management NKK Level 7 vagy 8. alkalmazások vannak kitéve a szűrés és a kiválasztási folyamat. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a minősítés, hogy fejlesszék az alkalmazott kompetencia a hallgató egy haladó (executive) szinten a mastering, elemzése, értelmezése és megértése a teljesítmény, a ... [+]

A cél a minősítés, hogy fejlesszék az alkalmazott kompetencia a hallgató egy haladó (executive) szinten a mastering, elemzése, értelmezése és megértése a teljesítmény, a változás és a szervezeti fejlesztés elveit és módszereit. A minősítési hozza a hallgató abban a helyzetben, hogy regisztrálja magát személyi Kezelő a dél-afrikai Tábla Személyzeti Practice. Azt is felvértezi a hallgató a munka, mint egy humán erőforrás menedzser vagy szervezetfejlesztési szakember egy emelt szintű szervezetekkel. A minősítési még inkább lehetővé teszi a diákokat, hogy dolgozni, mint tanácsadók saját vállalkozások, valamint tanácsadás üzleti vállalkozások.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ebben MCOM Business Management (CW) a tanuló fejlesztése a szellemi kompetenciák és gyakorlati ismeretek elsajátítása, elemzése, értelmezése és alkalmazása alapvető és ha ... [+]

MCOM Business Management

A tanuló fejlesztése a szellemi kompetenciák és gyakorlati ismeretek elsajátítása, elemzése, értelmezése és alkalmazása alapvető és haladó elvek a különböző funkcionális egységek a gazdálkodó szervezet, és képesnek kell lennie, hogy az tükrözze a saját vezetői döntéseket és alkalmazások hatásának értékeléséhez ezek a holisztikus kezelésével összefüggésben, mint a gyakorlat.

Felvételi követelmények

A potenciális tanuló legyen birtokában BCom Hons végzettség, vagy azzal egyenértékű négyéves képesítést Kitüntetések állapot (kivéve BTECH) minimális szintű kompetencia a OKKR szint 8. Azok a jelöltek, akik nem rendelkeznek a megfelelő minősítést Management irányítja áthidaló évvel korábban elfogadott, az MCOM (Business Management) program. Az áthidaló tevődik négy modulból áll: közgazdaságtan, üzleti menedzsment, számviteli és társasági jog. Diákok, akik nem fejezik be az áthidaló évben megtartják a megszerzett kreditek legfeljebb a szakaszban. A potenciális hallgató egy 60% -os átlagának kitüntetéses diploma megszerzésének. Egyedi szakterületek eltérő követelményei. A potenciális hallgató legalább 2 éves szakmai tapasztalattal. Diákok kell megfelelő angol nyelvtudás átadásával a műveltség teszt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja az, hogy fejlessze tovább a hallgatók alkalmazott kompetenciáját a gazdasági elvek és módszerek elsajátításában, elemzésében, értelmezésében és megértés ... [+]

A képesítés célja az, hogy fejlessze tovább a hallgatók alkalmazott kompetenciáját a gazdasági elvek és módszerek elsajátításában, elemzésében, értelmezésében és megértésében. Ez a program arra fogja felkészíteni a tanulókat, hogy tükrözzék saját gazdasági alkalmazásukat, hogy értékeljék annak hatását a közgazdaságtan holisztikus kontextusaként, mint társadalomtudományt. A képzett hallgatónak bizonyítania kell a független és eredeti munkát.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatónak az NQF 8. szintjén (új) / NQF 7. szintjén (régi), átlagosan 65% -os értékkel kell rendelkeznie a közgazdasági vagy ökonometriai kitüntetéssel. Alternatív megoldásként bármely más négyéves, NQF 8. szintű (új) / NQF 7. szintű (öregségi) végzettség, a minisztérium által meghatározott átlagos jelzéssel és a kapcsolódó mikro- és makroökonómiai és alkalmazott ökonometriai tapasztalattal, amelyet relevánsnak és megfelelőnek ítél meg a Közgazdaságtudományi és ökonometriai Tanszék. A kötelező orientációs tanfolyamot a Gazdasági és ökonometriai Tanszék kérheti.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél ennek a képesítés a hallgató fejlesztésére alkalmazott kompetencia a mastering, tolmácsolás, tükrözve, és az elveknek a szélesebb pénzügyek területén. ... [+]

Lehetséges példák előkészítő munka előre olvasás, szakirodalmi, koncepció kidolgozása, és sikeres rövid kurzusok célja a készségek és / vagy a tudás fejlesztése. [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a program célja, hogy fejlessze az alkalmazott hatáskörébe diák egy speciális (executive) szinten a mastering, elemzése, értelmezése és megértése IT menedzsment elv ... [+]

A cél a program célja, hogy fejlessze az alkalmazott hatáskörébe diák egy speciális (executive) szinten a mastering, elemzése, értelmezése és megértése IT menedzsment elvek és módszerek. Egy mester értekezés, a hallgató bizonyítékot a tudományos kutatás és a képesség, hogy tükrözze erről a holisztikus összefüggésben IT Management. A program segítséget nyújt a folyamatos szakmai fejlődés a tapasztalatok és a felsővezetők és a vezetők fogják erősíteni mind a dél-afrikai küldöttek, és egyre inkább elősegítik a fejlődés az informatikai menedzsment ismeretek a diákok és a végrehajtó belül küldötteket a helyi és nemzetközi kontextusban.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

A tanuló fejlesztésére alkalmazott speciális kompetenciák a mastering, értelmezése, megértése, elemzése és alkalmazása könyvvizsgálati elveket a könyvvizsgálat területén.

A jelöltek is szükség lehet, hogy sikeresen megvédje a kutatási javaslatok külön megbeszélés ülés. [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Előkészítő tanulmány és a felvételi vizsga lehet szükség a Department of Számvitel. A kiválasztási eljárás keretében történik.

Elérhetőségeit: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a program felkészíti a diákokat, hogy tükrözze a saját gazdasági alkalmazások segítségével ökonometriai módszerek sem, hogy végre empirikus ellenőrzésének konkrét gazd ... [+]

A jelöltek is szükség lehet, hogy sikeresen megvédje a kutatási javaslatok külön megbeszélés ülés. [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

A kutatás javaslatot kell benyújtania a panel által összehívott Tanszék Pénzügyi és Investment Management erre a célra.

Elérhetőségeit: Prof Ilse Botha / 011 559 2056 / ilseb@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a szakmai MCOM (helyi gazdaságfejlesztés), hogy dolgozzon ki egy emelt szintű tudás, készségek és alkalmazott kompetencia területén a helyi gazdaságfejlesztés (LED) ... [+]

A cél a szakmai MCOM (helyi gazdaságfejlesztés), hogy dolgozzon ki egy emelt szintű tudás, készségek és alkalmazott kompetencia területén a helyi gazdaságfejlesztés (LED).

A diákok, akiknek a korábbi fok nem tartalmazzák a helyi gazdaságfejlesztés (LED) ki kell töltenie egy áthidaló modul formájában egy rövid tanulási program (SLP) című "Bevezetés a LED".

Elérhetőség: Prof Lorraine Greyling / 011 559 2057 / lgreyling@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Felvételi követelmények:

A potenciális tanuló rendelkeznie kell egy Quantitative Finance orientált Bachelor of Commerce Kitüntetések végzettség New NKK szinten 8 / Old OKKR szint 7; vagy Alternatívaként a hallgató rendelkezik egyéb képesítést New NKK szinten 8 / Old NKK szinten 7 és kapcsolódó mennyiségi finanszírozás orientált tapasztalat ítélt esetben a Pénzügyminisztérium és Investment Management; Final felvételi követelmények időről időre be kell állítani a részleg. [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A tanuló fejlesztésére alkalmazott speciális kompetenciák elsajátítása, tolmácsolás, megértése, elemzése és alkalmazása adózási alapelvek az adózás területén. A minősítő ... [+]

A tanuló fejlesztésére alkalmazott speciális kompetenciák elsajátítása, tolmácsolás, megértése, elemzése és alkalmazása adózási alapelvek az adózás területén. A minősítő hallgató látszódnak független és eredeti tudományos munkát a mester értekezés.

Felvételi követelmények: A potenciális tanuló rendelkeznie kell egy számviteli vagy pénzügyi menedzsment orientált alapdiplomával Kereskedelmi Kitüntetések végzettség New NKK szinten 8 / Old OKKR szint 7 ítélt esetben a Department of Számvitel. Véglegesítése regisztráció a programot (és / vagy a folyamatos nyilvántartási) kötött kérelmezők megfelelő tanszéki-specifikus követelményeit. Az ilyen követelmények általában tartalmazza az előkészítő munkát vezető egy kutatási javaslatot, amely jóváhagyta az osztály. Lehetséges példák előkészítő munka előre olvasás, szakirodalmi, koncepció kidolgozása, és sikeres rövid kurzusok célja a készségek és / vagy a tudás fejlesztése. A jelöltek is szükség lehet, hogy sikeresen megvédje a kutatási javaslatok külön megbeszélés ülés.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A tanuló fejlesztése a szellemi és szakmai készségek, hogy bizonyítékot képes önállóan előállítani tudományos munkát elfogadható szinten. Ez szükségessé teszi a kompetenc ... [+]

A tanuló fejlesztése a szellemi és szakmai készségek, hogy bizonyítékot képes önállóan előállítani tudományos munkát elfogadható szinten. Ez szükségessé teszi a kompetencia alkalmazása kapcsolódó kutatási módszertan, a képességét, valamint a teljes jóváhagyott kutatási tanulmány, a szóbeli és írásbeli kompetencia bemutatására eredményeket és megállapításokat, valamint a tudományos és személyes érettség, hogy kritikusan mérlegelje minden szempontból a tanulmány.

Felvételi követelmények

Kitüntetéses képesítés Ipari Pszichológia on NKK Level 7 vagy 8, minimum 65% -os átlag. Statisztikai módszerek és analitikai módszereket kell felvették egyetemi tantervek. Potenciális hallgatók át kell esniük egy modult kutatás módszertani Kitüntetések NKK Level 8. Kapcsolódó tapasztalat, amely tekinthető relevánsnak, illetve elégségesnek a Department of Industrial Pszichológiai és People Management szintén értékelni fogják. Hallgatói létszám korlátok szükségessé kiválasztási folyamat.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Véglegesítése regisztráció a programot (és / vagy a folyamatos nyilvántartási) kötött kérelmezők megfelelő tanszéki-specifikus követelményeit. ... [+]

Véglegesítése regisztráció a programot (és / vagy a folyamatos nyilvántartási) kötött kérelmezők megfelelő tanszéki-specifikus követelményeit.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A tanuló fejlesztésére alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati ismeretek megszerzése, értelmezése reflektáló és alkalmazása a marketing elvek. A hallgató kell szereznie ... [+]

A tanuló fejlesztésére alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati ismeretek megszerzése, értelmezése reflektáló és alkalmazása a marketing elvek. A hallgató kell szereznie egy fókuszált kompetencia függően a dolgozat témáját. A tanuló látszódnak független és eredeti tudományos munka. A hallgatók is megjeleníti kompetencia alkalmazása megfelelő kutatási módszertan és a megfelelő írásbeli kommunikáció a kutatási folyamat és megállapításait. A hallgató legyen képes kifejezni az ő / ő kutatási döntések és alkalmazások, és értékelje annak hatása a holisztikus összefüggésben marketing.

Felvételi követelmények

A diák, aki birtokában van a BCom Kitüntetések képesítést Marketing Management NKK Level 7 vagy 8 lehet alkalmazni a felvételi ezt a képesítést. A Kar dékánja a Management megtagadhatja a diák belépő a mester végzettség, ha az a véleménye, hogy a hallgató tanulmányi háttér nem elegendő a javasolt vizsgálatok.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A tanuló fejlesztésére alkalmazott speciális szakértelem a mastering, értelmezése, megértése, elemzése és a számviteli alapelvek a pénzügyi számvitel területén. Keresztül ... [+]

A tanuló fejlesztésére alkalmazott speciális szakértelem a mastering, értelmezése, megértése, elemzése és a számviteli alapelvek a pénzügyi számvitel területén. Keresztül korlátozott dolgozat, egy minősített tanuló látszódnak független és eredeti tudományos munka.

Felvételi követelmények: A potenciális tanuló rendelkeznie kell egy kitüntetéssel szakképesítés vagy posztgraduális diploma számviteli vagy pénzügyi irányítással kapcsolatos kitüntetéssel diplomázott a New NKK szinten 8 / Old OKKR szint 7. Alternatívaként bármilyen más négyéves képesítést New NKK szinten 8 / Old NKK szinten 7 és a kapcsolódó számviteli tapasztalat, mely még ma is helytálló és elégséges a Department of Számvitel. Előkészítő tanulmány és a felvételi vizsga szükséges lehet a Department of Számvitel. A kiválasztási eljárás keretében történik. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél ennek a képesítés a hallgató fejlesztésére alkalmazott kompetencia a mastering, tolmácsolás, tükrözve, és az elveknek a szélesebb pénzügyek területén. A kisebb érte ... [+]

A cél ennek a képesítés a hallgató fejlesztésére alkalmazott kompetencia a mastering, tolmácsolás, tükrözve, és az elveknek a szélesebb pénzügyek területén. A kisebb értekezés, a minősítő hallgatói bebizonyosodik, tudományos kutatási, alkalmazási tudományos kutatási módszerek és a képessége, hogy tükrözze erről a holisztikus összefüggésben a finanszírozás.

Felvételi követelmények: A potenciális tanuló rendelkeznie kell egy pénzügyileg orientált Bachelor of Commerce Kitüntetések végzettség New NKK szinten 8 / Old NKK szinten 7 közül legalább az egyik pénzügyi menedzsment és / vagy Investment Management a harmadik évben szinten. Alternatívaként a hallgató rendelkezik egyéb négyéves képesítést kitüntetéssel státuszt Új NKK szinten 8 / Old NKK szinten 7, és kapcsolódó pénzügyi lebonyolítási és / vagy befektetési menedzsment pénzügyileg orientedexperience amely tekinthető relevánsnak, illetve elégségesnek az osztály. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Előkészítő tanulmány és a felvételi vizsga szükséges lehet a Department of Economics és a Econometrics. ... [+]

Előkészítő tanulmány és a felvételi vizsga szükséges lehet a Department of Economics és a Econometrics.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A tanuló fejlesztésére alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati ismeretek megszerzése, értelmezése, megértése és alkalmazása a stratégiai és az általános elvek. ... [+]

A tanuló fejlesztésére alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati ismeretek megszerzése, értelmezése, megértése és alkalmazása a stratégiai és az általános elvek. A minősítési fejleszti a kutatás és koncepcionális készségek a hallgató a stratégiai és az általános menedzsment területen. A minősítő diák bizonyítékkal kell a tudományos kutatás és a képesség, hogy erről jelentést készít. A hallgató legyen képes kifejezni saját / saját kutatási döntések és alkalmazások, és értékelje annak hatása a holisztikus összefüggésben a stratégiai és az általános menedzsment.

Felvételi követelmények

A diák, aki birtokában van a BCom Kitüntetések végzettség stratégiai irányítás NKK Level 8 kérheti a felvételi ezt a képesítést. A Kar dékánja a Management megtagadhatja a diák belépő a mester végzettség, ha az a véleménye, hogy a hallgató tanulmányi háttér nem elegendő a javasolt vizsgálatok.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Véglegesítése regisztráció a programot (és / vagy a folyamatos nyilvántartási) kötött kérelmezők megfelelő tanszéki-specifikus követelményeit.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a minősítés kidolgozására mérnök speciális képességek alkalmazása alapvető mérnöki tudományok és / tervezési és szintézise, ​​valamint a kapcsolódó elvek konkrét pr ... [+]

Meng az elektromos és elektronikus Engineering (Research - alapú)

A cél a minősítés kidolgozására mérnök speciális képességek alkalmazása alapvető mérnöki tudományok és / tervezési és szintézise, ​​valamint a kapcsolódó elvek konkrét problémákra a társadalom egészének. Az egyik fő célkitűzése a folyamat kidolgozása előrehaladott képesség, hogy végezzen alapvető műszaki kutatás függő. Ez is elősegíti az élethosszig tartó tanulásra vonatkozó megközelítéssel.

selejtező eredmények

Exit szint eredmények: A képzett hallgató képes lesz:

Azonosítsa, értékelje, kialakítására, értelmezni, elemezni és megoldani mérnöki kutatás / fejlesztés problémák kreatív és innovatív alkalmazásával érintett alapvető ismereteket azaz matematika, Basic Science and Engineering Sciences a választott területen a kutatás. Terv és kezelése mérnöki kutatások, demonstrálva az alapvető ismereteket, megértést és betekintést elvek, módszerek és fogalmak, amelyek alkotják a társadalmilag felelős (a helyi és egyéb közösségek) a kutatás / fejlesztés a választott területen a kutatás gyakorlatban. Dolgozzon hatékonyan, önállóan vagy másokkal tagjaként egy csapat, csoport, szervezet és a közösség vagy multidiszciplináris környezetben a választott területen a kutatás. Megszervezése és őt / magát és az ő / ő tevékenysége felelősen, hatékonyan, szakszerűen és etikusan, felelősséget a saját / saját hatáskör korlátainak, és dönteniük alapuló tudás és szakértelem, kapcsolatos a kutatás területén. Terv és végezzen alkalmazandó szintjének vizsgálata, a kutatás és / vagy kísérletek alkalmazásával a megfelelő elméletek és módszerek, és végre megfelelő adatok elemzése és értelmezése. Hatékonyan kommunikálni, szóban és írásban, műszaki és különösen a kutatás a közönség és a közösség egésze számára, amennyiben azok hatással vannak a kutatás, a megfelelő szerkezet, stílus és grafikus támogatást. Használati és értékelni kell a... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a minősítés kidolgozására mérnök speciális képességek alkalmazása alapvető műszaki menedzsment tudományok és / tervezési és szintézise és a kapcsolódó elvek konkrét ... [+]

Meng Mérnöki Management (előadásokat)

A cél a minősítés kidolgozására mérnök speciális képességek alkalmazása alapvető műszaki menedzsment tudományok és / tervezési és szintézise és a kapcsolódó elvek konkrét irányítási rendszerek problémái a társadalom egészének. Az egyik fő cél ebben a folyamatban, hogy dolgozzon ki egy speciális képesség, hogy végezzen alapvető rendszerek tervezési és irányítási kutatás függetlenül. Ez is elősegíti az élethosszig tartó tanulásra vonatkozó megközelítéssel.

selejtező eredmények

Exit szint eredmények: A képzett hallgató képes lesz:

Azonosítsa, értékelje, kialakítására, értelmezni, elemezni és megoldani mérnöki kutatás és fejlesztés problémák kreatív és innovatív alkalmazásával érintett alapvető ismereteket azaz matematika, Basic Science és / vagy műszaki menedzser Tudományok a választott területen a kutatás. Terv és kezelése mérnöki menedzsment kutatások, demonstrálva az alapvető ismereteket, megértést és betekintést elvek, módszerek és fogalmak, amelyek alkotják a társadalmilag felelős (a helyi és egyéb közösségek) a kutatás / fejlesztés a választott területen a kutatás gyakorlatban. Dolgozzon hatékonyan, önállóan vagy másokkal tagjaként egy csapat, csoport, szervezet és a közösség vagy multidiszciplináris környezetben a választott területen a kutatás. Megszervezése és őt / magát és az ő / ő tevékenysége felelősen, hatékonyan, szakszerűen és etikusan, felelősséget a saját / saját hatáskör korlátainak, és dönteniük alapuló tudás és szakértelem, kapcsolatos a kutatás területén. Terv és végezzen alkalmazandó szintjének vizsgálata, a kutatás és / vagy kísérletek alkalmazásával a megfelelő elméletek és módszerek, és az adatok elemzése és értelmezése. Hatékonyan kommunikálni, szóban és írásban, műszaki és különösen a kutatás a közönség és a közösség egésze számára, amennyiben azok hatással vannak a kutatás, a megfelelő szerkezet, stílus... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a program célja, hogy dolgozzon ki egy mérnök fejlett képességek alkalmazása alapvető szerkezeti mérnöki tudományok, a tervezés és a szintézis speciális szerkezeti ... [+]

A cél a program célja, hogy dolgozzon ki egy mérnök fejlett képességek alkalmazása alapvető szerkezeti mérnöki tudományok, a tervezés és a szintézis speciális szerkezeti mérnöki problémák a társadalomban. Az egyik fő célja, hogy dolgozzon ki egy speciális képessége, hogy nem alapvető szerkezeti mérnöki kutatások függetlenül, és ezáltal elősegíti az élethosszig tartó tanulás.

selejtező eredmények

Exit szint eredmények: A képzett hallgató képes lesz:

Azonosítsa, értékelje, kialakítására, értelmezni, elemezni és megoldani magasépítés kutatási és fejlesztési problémák kreatív és innovatív alkalmazásával érintett alapvető ismerete, azaz a matematika, az alapvető tudományos és mérnöki tudományok, a választott területen a kutatás. Terv és kezelése magasépítés kutatások bizonyítják alapvetõ tudás, a megértés és betekintést elvek, módszerek és fogalmak, amelyek alkotják a társadalmilag felelős (a helyi és egyéb közösségek), általában a kutatás / fejlesztés a választott területen a kutatás gyakorlatban. Hatékonyan működik önállóan vagy másokkal tagjaként egy csapat, csoport, szervezet, és a közösségi vagy multidiszciplináris környezetben a választott területen a kutatás Megszervezése és őt / magát és az ő / ő tevékenysége felelősen, hatékonyan, szakszerűen és etikailag és felelősséget a saját / saját határait, a hatáskör és dönteniük arányos tudás és szakértelem, vonatkozó kutatási Terv és végezzen megfelelő szintű vizsgálatok, kutatási és / vagy kísérletek alkalmazásával a megfelelő elméletek és módszerek, és az adatok elemzése és értelmezése Hatékonyan kommunikálni, szóban és írásban, műszaki és különösen a kutatás a közönség és a közösség egésze számára, amennyiben azok hatással vannak a kutatás a megfelelő szerkezete, stílusa és grafikus támogatással Használati és értékelni kell a megfelelő magasépítés kutatási módszerek, készségek, eszközök,... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a Mester Turizmus és Vendéglátás Management célja, hogy fejlessze a képességét, a tanuló kérdésre, elemezni és értelmezni a turizmus és vendéglátás menedzsment kérd ... [+]

A cél a Mester Turizmus és Vendéglátás Management célja, hogy fejlessze a képességét, a tanuló kérdésre, elemezni és értelmezni a turizmus és vendéglátás menedzsment kérdéseket és a globális környezet a hangsúly az ipar specifikus ágazatokban. Ezt a célt elérni a szállítás egy kutatáson alapuló értekezés a Mester szint, ahol a hallgató bizonyítékot a tudományos kutatás és a képesség, hogy az tükrözze az összefüggésben a turizmus és vendéglátás menedzsment.

A program tehát segíti a folyamatos szakmai fejlődés a vezetők és a vezetők a turizmus és vendéglátás menedzsment.

Felvételi követelmények

A minimális felvételi követelmény a BTECH (Tourism Management), vagy egy BTECH (Hospitality Management), vagy azzal egyenértékű képesítést azonos szinten terén a turizmus és vendéglátás. A kiválasztás a mester tanítványai lesznek összhangban történik szabályok és rendelkezések a magasabb fokú bizottság a University of Johannesburg kikötött az interdiszciplináris programokat. Az STH Kutatási Bizottság előírhat modult vagy modulokat, az NKK Level 8 vagy 9, mint támogató intézkedés sikeresen befejezni a képesítést. Ez arra vonatkozik, amikor az STH Kutatási Bizottság arra a következtetésre jut, hogy a diákok tudását a kutatás frissíteni kell, vagy ha a kutatási téma kiterjed kérdések fedezet hiányában a posztgraduális szinten. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél a Master in Chemistry, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, ... [+]

MTECH Kémia

Az elsődleges cél a MTECH kémia az, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint az innováció, a döntéshozatal, a stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek.

A disszertáció alapú MTECH Kémia áll egy átfogó tanulmányt egy speciális területe a szakterületen, és beszámolt formájában nyújtják be a disszertáció végén a program. A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A diákok részt vesznek a Mester program lesz szükség, hogy írjon, és bemutat egy kutatási értekezés. ... [+]

A diákok részt vesznek a Mester program lesz szükség, hogy írjon, és bemutat egy kutatási értekezés.

Felvételi követelmények

Kitüntetéses diplomát Sport Management.

Elérhetőségek

Név: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / Email: leonl@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A sikeres befejezése a követelmények az ilyen mértékű, a hallgató megszerzi a gyakorlat-orientált, és személyesen gazdagítva Mester végzettség két éven belül, coaching ké ... [+]

A sikeres befejezése a követelmények az ilyen mértékű, a hallgató megszerzi a gyakorlat-orientált, és személyesen gazdagítva Mester végzettség két éven belül, coaching készségek és új karrier lehetőségeket, mint a személyes és a szakmai vezető, menedzser vagy PPL segítőként.

Felvételi követelmények

Egy megfelelő kitüntetéses diploma vagy azzal egyenértékű egy átlagosan legalább 65% a kitüntetéses diploma. Számítógépes ismeretek és az internet-hozzáférést, valamint legalább három év szakmai tapasztalat. A modul Kutatási Technológiai kitüntetéses diploma szinten elengedhetetlen. Várhatóan egy diák, hogy átmenjen egy elismert olvasási tesztet. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél a MPhil Energia Tanulmányok kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével ... [+]

Az elsődleges cél a MPhil Energia Tanulmányok kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint a innováció, a döntéshozatal, a stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek. A kisebb-disszertáció tanfolyam MPhil Energia Tanulmányok áll, legalább 120 kredit a kutatási szinten 8 formájában egy kutatási projekt írt fel, mint egy kisebb értekezés.

A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A tanuló fejlesztésére alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati ismeretek megszerzése, értelmezése és reflexió kapcsolódó kutatási módszertant, és megfelelő írásbeli és / ... [+]

A tanuló fejlesztésére alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati ismeretek megszerzése, értelmezése és reflexió kapcsolódó kutatási módszertant, és megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikáció a kutatási folyamat és megállapításait. A cél az is, hogy a tanuló képes hang gondolkodás kutatási eredmények. A tanuló látszódnak független és eredeti tudományos munka.

Felvételi követelmények

Egy megfelelő kitüntetéses diploma szélesebb területén az emberi erőforrás menedzsment, ipari pszichológia, emberi erőforrás fejlesztés, illetve munkaügyi kapcsolatokért átlagosan legalább 65% a kitüntetéses diploma. Kitüntetéses modult kutatás módszertana (NKK Level 7) .Student szám megszorítások szükségessé kiválasztási folyamat, amely egy egész napos értékelő központ és pszichometriai értékeléseket.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A dolgozat minősül határozott hozzájárulást ismerete és betekintést, szaktárgy, valamint a kutatás területén. Kötelezett hallgatók is megjeleníteni kompetencia alkalmazás ... [+]

A dolgozat minősül határozott hozzájárulást ismerete és betekintést, szaktárgy, valamint a kutatás területén. Kötelezett hallgatók is megjeleníteni kompetencia alkalmazása kapcsolódó kutatási módszertan, valamint a megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikáció a kutatási folyamat és megállapításait. A hallgató legyen képes, hogy az tükrözze a kutatási döntések és alkalmazások értékelni annak hatása a holisztikus összefüggésben az információs ipar.

Felvételi követelmények

Bármilyen lényeges kitüntetéses diploma az NKK Level 7 vagy 8, átlagosan 65% a kitüntetéses diploma. A Kar dékánja a Management megtagadhatja a diák belépő a mester képesítést, ha az a véleménye, hogy a hallgató tanulmányi háttér nem elegendő a javasolt vizsgálatok.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A kiválasztási eljárás keretében történik. Elérhetőség: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za ... [+]

A kiválasztási eljárás keretében történik.

Elérhetőség: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Hogy dolgozzon haladó szinten az alkalmazott kompetencia a hallgató az elemzése, értelmezése és megértése vezetői belül egy feltörekvő ország helyzetéhez, a differenciált ... [+]

Hogy dolgozzon haladó szinten az alkalmazott kompetencia a hallgató az elemzése, értelmezése és megértése vezetői belül egy feltörekvő ország helyzetéhez, a differenciált összpontosít meghatározott ágazatokban ezekben az országokban. A minősítési lehetővé teszi a felsővezetők és a vezetők, hogy elsajátítsák a kritikus vezetői képességek szükségesek a meghatározott ágazatokban, amelyeknek meg kell kezelni és vezetni a feltörekvő országokban.

Felvételi követelmények

A leendő hallgatók rendelkeznie kell egy megfelelő kitüntetéses diploma bármely az alábbi területeken: az állami irányítás, a politikai tudományok, a jogi és alkotmányos tanulmányok, oktatási, környezetvédelmi vizsgálatok, műszaki, egészségügyi és a kreatív / grafikus tudományok. A tanuló már el kell érnie legalább a 65% -os átlagos minden az ő / ő tantárgyak kitüntetéses diploma vagy azzal egyenértékű más végzettség kell figyelembe venni a felvételi. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Hogy dolgozzon haladó szinten az alkalmazott kompetencia a hallgató a professzionális vezetés coaching. Ez úgy érhető el, kompetenciákat fejlesztő szerződéskötés, felmérv ... [+]

Hogy dolgozzon haladó szinten az alkalmazott kompetencia a hallgató a professzionális vezetés coaching. Ez úgy érhető el, kompetenciákat fejlesztő szerződéskötés, felmérve igényeit, építési tervek, a szállítás egyéni és csapat edzéseken és az értékelés a hatását a különböző coaching keresztül modulok száma. Keresztül mini dolgozat a hallgató bizonyítékot a tudományos kutatás és a képesség, hogy az tükrözze a holisztikus összefüggésben vezetői coaching. A program biztosítja a fejlesztési tapasztalat, hogy a pszichológusok, psychometrists, humán erőforrás menedzserek és vezetők, valamint egyéb posztgraduális hallgatók egyre illetékes és szakmai vezetői edzők Dél-Afrikában.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a minősítés célja a diákok, akik hozzájárulhatnak, a kutatás, hogy megértsék a alkalmazásának és értékelésének meglévő tudás egy speciális területe a technológia. Ők i ... [+]

MTECH Gépészmérnöki (kutatás - alapú)

Ez a minősítés célja a diákok, akik hozzájárulhatnak, a kutatás, hogy megértsék a alkalmazásának és értékelésének meglévő tudás egy speciális területe a technológia. Ők is tudják bizonyítani a magas szintű általános ismeretekkel ezen a területen, kezdve az alapvető és haladó elméleti és alkalmazott tudás.

Selejtező eredmények és az értékelési kritériumok

Komplett kutatás sikeres mérnöki folyamatok, termékek vagy rendszerek

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

A Baccalaureus Technologiae: Engineering: Mechanical, vagy egyenértékű képesítés egyenértékű szabvány.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Egy diák szerzett ez a minősítés lesz illetékes, hogy végezzen kutatást minimális útmutatás, és hozzájárul a tudás termelését a mérnöki környezetben sikerrel. ... [+]

MTECH építőmérnök (kutatás - alapú)

Egy diák szerzett ez a minősítés lesz illetékes, hogy végezzen kutatást minimális útmutatás, és hozzájárul a tudás termelését a mérnöki környezetben sikerrel.

selejtező eredmények

Mutassa felismerésének lehetőségét a problémát, vagy van szüksége az iparban, és alkalmazza a kutatási módszereket hogyan lehet megoldani a problémát, vagy.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

A Baccalaureus Technologiae: Műszaki: Civil, vagy azzal egyenértékű képesítés egyenértékű szabvány.

Hatáskör mértéke

A MTECH: Műszaki: Civil fogják felruházni a diákok, akik a disszertáció sikeres.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Miután megszerezte ezt a minősítést, a hallgatók képesek lesznek, hogy végezzen független kutatás egy speciális ruházat területén vagy a divat, és hozzájárul a tudás előá ... [+]

Miután megszerezte ezt a minősítést, a hallgatók képesek lesznek, hogy végezzen független kutatás egy speciális ruházat területén vagy a divat, és hozzájárul a tudás előállítása egy kiválasztott területen. A kutatási probléma, annak igazolása, folyamat, és az eredmény jelentett a dolgozat, amely megfelel az általánosan elfogadott normák ezen a szinten.

Felvételi követelmények

A Baccalaureus Technologiae: divat, átlagosan jellel legalább 65%, vagy azzal egyenértékű képesítést egy egyenértékű szabvány által ajánlott a Status bizottság által jóváhagyott Kar testület.

Kiválasztási kritériumok

Kiválasztás alapja a tudományos érdemei és az előzetes kutatási javaslat által jóváhagyott a megyei bizottság.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Miután megszerezte ezt a minősítést, a hallgatók képesek lesznek, hogy végezzen speciális független kutatás egy adott területen a vizuális művészetek, bemutató komplex an ... [+]

Miután megszerezte ezt a minősítést, a hallgatók képesek lesznek, hogy végezzen speciális független kutatás egy adott területen a vizuális művészetek, bemutató komplex analitikus és gyakorlati készségek és ismeretek a szakdolgozat, és adott esetben, egy kiállítás a mű eredeti vagy tárgyak megfelelnek a kutatási mód.

Felvételi követelmények

A Baccalaureus Technologiae: Fine Art, átlagosan jellel legalább 65%, vagy azzal egyenértékű képesítést egy egyenértékű szabvány által ajánlott a Status bizottság által jóváhagyott Kar testület.

Kiválasztási kritériumok

Kiválasztás alapja a tudományos érdemei és az előzetes kutatási javaslat által jóváhagyott a megyei bizottság.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Miután megszerezte ezt a minősítést, a hallgatók képesek lesznek, hogy végezzen független kutatást, minimális útmutatás szerint ipari tervezéssel kapcsolatos területen, é ... [+]

Miután megszerezte ezt a minősítést, a hallgatók képesek lesznek, hogy végezzen független kutatást, minimális útmutatás szerint ipari tervezéssel kapcsolatos területen, és hozzájárul a tudás előállítása ezen a területen. A kutatási probléma, annak igazolása, a folyamat és az eredmény jelentett a disszertáció és más kutatási jelentések, amelyek megfelelnek az általánosan elfogadott normák kutatási ezen a szinten.

Felvételi követelmények

A Baccalaureus Technologiae: Industrial Design, átlagosan jellel legalább 65%, vagy azzal egyenértékű képesítést egy egyenértékű szabvány által ajánlott a Status bizottság által jóváhagyott Kar testület.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A minősítési célja, hogy fejlessze a szellemi és szakmai készségek, és a hallgató számára a lehetőséget, hogy bizonyítékot független és eredeti tudományos munka. ... [+]

A minősítési célja, hogy fejlessze a szellemi és szakmai készségek, és a hallgató számára a lehetőséget, hogy bizonyítékot független és eredeti tudományos munka. Ez a minősítés tovább a hallgató a lehetőséget, hogy megjelenjen kompetencia alkalmazása megfelelő kutatási módszertan, valamint a megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikáció a kutatási folyamat és az eredmények, és mérlegelni kell a kutatási folyamat és megállapításait.

Selejtező eredmények és az értékelési kritériumok

Kutatást és fejlesztést egy speciális terület, és vegyen részt a technológia átadása terén mennyiség földmérési és ingatlan fejlesztés.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél a MTECH biotechnológia, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, ... [+]

Az elsődleges cél a MTECH biotechnológia, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint az innováció, a döntéshozatal, a stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek.

A disszertáció alapú MTECH Biotechnology áll egy átfogó tanulmányt egy speciális területe a szakterületen, és beszámolt formájában nyújtják be a disszertáció végén a program. A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezen a szinten egy minősítő hallgató legyen illetékes alkalmazása speciális ismereteket és kutatási módszertan a kohászati ​​környezetben, hozzájárulva ezzel a kutatási é ... [+]

Ezen a szinten egy minősítő hallgató legyen illetékes alkalmazása speciális ismereteket és kutatási módszertan a kohászati ​​környezetben, hozzájárulva ezzel a kutatási és fejlesztési igényeit kohászati ​​ipar és a bányászat közösség. A képzett hallgató képes lesz regisztrálni ECSA Szakmai technológus.

selejtező eredmények

A minősítő hallgató legyen képes:

Kezdeményezésére és kivitelezésére alkalmazott kutatás számos kohászati ​​tevékenységek teljes befejezése. Funkció közép-felső vezetői szinten a kohászati ​​környezetben. Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

A Baccalaureus Technologiae: Extraction Kohászat, vagy egyenértékű képesítés egyenértékű szabvány.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a minősítés célja, hogy lehetővé tegye diplomások alkalmazni az integrált működés technikák, továbbá a fejlett elemzési és problémamegoldó, hogy egy adott specializáci ... [+]

Ez a minősítés célja, hogy lehetővé tegye diplomások alkalmazni az integrált működés technikák, továbbá a fejlett elemzési és problémamegoldó, hogy egy adott specializáció terén Industrial Engineering / Operations Management, közreműködve egy alkalmazott kutatási projekt.

Selejtező eredmények és az értékelési kritériumok

Kutatást és fejlesztést egy speciális terület, és vegyen részt a technológia átadása terén Industrial Engineering vagy Operations Management.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

A Baccalaureus Technologiae: Industrial Engineering, vagy egyenértékű képesítés egyenértékű szabvány.

Hatáskör mértéke ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezen a szinten egy minősítő hallgató legyen illetékes alkalmazása speciális ismereteket és kutatási módszertan a kohászati ​​környezetben, hozzájárulva ezzel a kutatási é ... [+]

Ezen a szinten egy minősítő hallgató legyen illetékes alkalmazása speciális ismereteket és kutatási módszertan a kohászati ​​környezetben, hozzájárulva ezzel a kutatási és fejlesztési igényeinek a kohászatban és bányászati ​​közösség. A képzett hallgató képes lesz regisztrálni ECSA Szakmai technológus.

Selejtező eredmények és az értékelési kritériumok

A minősítő hallgató legyen képes:

Kezdeményezésére és kivitelezésére alkalmazott kutatás számos kohászati ​​tevékenységek teljes befejezése. Funkció közép-felső vezetői szinten a kohászati ​​környezetben. Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ahhoz, hogy a hallgatók a készségek, hogy végezzen független kutatások révén fejlett problémamegoldó készség, és az alkalmazás kritikus és reflektív gondolkodás terén Kör ... [+]

Ahhoz, hogy a hallgatók a készségek, hogy végezzen független kutatások révén fejlett problémamegoldó készség, és az alkalmazás kritikus és reflektív gondolkodás terén Környezetegészségügyi.

Felvételi követelmények

BTECH Environmental Health. Egy átlagos 65% -os van szükség az BTECH programban.

Elérhetőségek

Név: Mrs. Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / Email: mchadyiwa@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Miután megszerezte ezt a minősítést, a hallgatók képesek lesznek arra, hogy jelentős kutatási hozzájárulást és értékelése meglévő ismeretek azon a szakterületen belsőépít ... [+]

Miután megszerezte ezt a minősítést, a hallgatók képesek lesznek arra, hogy jelentős kutatási hozzájárulást és értékelése meglévő ismeretek azon a szakterületen belsőépítészeti, és magas szintű általános ismeretekkel a speciális területen, kezdve az alapvető fogalmakat, hogy fejlett elméleti vagy alkalmazott ismeretek .

Felvételi követelmények

A Baccalaureus Technologiae: Belsőépítészet, átlagosan jellel legalább 65%, vagy azzal egyenértékű képesítést egy egyenértékű szabvány által ajánlott a Status bizottság által jóváhagyott Kar testület.

Kiválasztási kritériumok

Kiválasztás alapja a tudományos érdemei és az előzetes kutatási javaslat által jóváhagyott a megyei bizottság.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a minősítés célja, hogy lehetővé tegye diplomások alkalmazása integrált műszaki ismeretek / készségek és a fejlett elemzési és problémamegoldó egy adott szakirányú men ... [+]

Ez a minősítés célja, hogy lehetővé tegye diplomások alkalmazása integrált műszaki ismeretek / készségek és a fejlett elemzési és problémamegoldó egy adott szakirányú mennyiség felmérés, ingatlanfejlesztés és más kapcsolódó területeken, közreműködve egy alkalmazott kutatási projekt.

Selejtező eredmények és az értékelési kritériumok

Kutatást és fejlesztést egy speciális terület, és vegyen részt a technológia átadása terén mennyiség földmérési és ingatlan fejlesztés.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

A BTECH: Mennyiség Földmérő, vagy azzal egyenértékű képesítést egyenértékű, VAGY A Nemzeti Felsőfokú diploma: Épület Földmérő plusz jóváhagyott szakmai tapasztalat és más post-diploma képesítést. A diákok kiválasztott tudományos érdemei és jóváhagyott tanulmányi.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Miután megszerezte ezt a minősítést, a hallgatók képesek lesznek, hogy végezzen speciális független kutatás egy nagyon speciális terület, a ruházat, és bizonyítani komple ... [+]

Miután megszerezte ezt a minősítést, a hallgatók képesek lesznek, hogy végezzen speciális független kutatás egy nagyon speciális terület, a ruházat, és bizonyítani komplex elemzési és értékelési készségek, annak érdekében, hogy bővítse, vagy újra a meglévő tudás, amely hozzájárul a haladás a ruhaiparban.

Felvételi követelmények

A Baccalaureus Technologiae: Ruházat Management egy átlagos érték legalább 65%, vagy azzal egyenértékű képesítést egy egyenértékű szabvány által ajánlott a Status bizottság által jóváhagyott Kar testület.

Kiválasztási kritériumok

Kiválasztás alapja a tudományos érdemei és az előzetes kutatási javaslat által jóváhagyott a megyei bizottság.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a minősítés célja a vegyészmérnökök vagy technikusok dolgoznak folyamatokhoz kapcsolódó iparágakban. Diákok, akik megszerezték a képesítés lesz illetékes az önálló kut ... [+]

Ez a minősítés célja a vegyészmérnökök vagy technikusok dolgoznak folyamatokhoz kapcsolódó iparágakban. Diákok, akik megszerezték a képesítés lesz illetékes az önálló kutatási vegyészmérnöki, és jelentősen hozzájárulnak a tudás előállítása révén megértése, alkalmazása és értékelése a meglévő ismeretek. A kutatási probléma, annak igazolása, folyamatát és eredményét jelentették egy dolgozat, ami megfelel az általánosan elfogadott normák ezen a szinten.

selejtező eredmények

Az időmérő hallgató lesz képes:

Gyűjtsük össze, és az információk a kiválasztott területen / a kutatás területén. Alkalmazza kutatási módszerek és technikák megfelelő és helyesen. Jelentős mértékben hozzájárul ajánlja fejlesztések a meglévő Vegyészmérnöki tudományos és technológiai területeken. Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A minősítő hallgató képes lesz hogy végezzen független kutatást, minimális útmutatás, a választott területen Villamosmérnöki és hozzájárul a tudás előállítása ezen a terü ... [+]

A minősítő hallgató képes lesz hogy végezzen független kutatást, minimális útmutatás, a választott területen Villamosmérnöki és hozzájárul a tudás előállítása ezen a területen.

selejtező eredmények Bizonyítani ismerete és megértése terén / kutatási terület. Alkalmazza kutatási módszerek és technikák megfelelő és helyesen. Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

A Baccalaureus Technologiae: Engineering: Electrical, vagy egyenértékű képesítés egyenértékű szabvány.

Hatáskör mértéke

A MTECH: Műszaki: Villamos fogják felruházni a diákok, akik a disszertáció sikeres.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél a MTECH Food Technology, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens ... [+]

Az elsődleges cél a MTECH Food Technology, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint az innováció, a döntéshozatal, stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek.

A disszertáció alapú MTECH Food Technology áll egy átfogó tanulmányt egy speciális területe a szakterületen, és beszámolt formájában nyújtják be a disszertáció végén a program. A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a minősítés célja, hogy lehetővé tegye diplomások alkalmazása integrált műszaki ismeretek / készségek és a fejlett elemzési és problémamegoldó bizonyos szakirányú épít ... [+]

Ez a minősítés célja, hogy lehetővé tegye diplomások alkalmazása integrált műszaki ismeretek / készségek és a fejlett elemzési és problémamegoldó bizonyos szakirányú építési menedzsment, a tulajdon és a kapcsolódó területeken, közreműködve egy alkalmazott kutatási projekt.

selejtező eredmények

Kutatást és fejlesztést egy speciális terület, és vegyen részt a technológia átadása az építőipar területén menedzsment és ingatlanfejlesztés.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

A BTECH: Építési menedzsment, vagy azzal egyenértékű képesítéssel egyenértékű, VAGY A Nemzeti Felsőfokú diploma: Épület Földmérő vagy építési felügyelet, plusz jóváhagyott szakmai tapasztalat és más post-diploma tanulmányokat. A diákok kiválasztott tudományos érdemei és jóváhagyott tanulmányi.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Miután megszerezte ezt a minősítést, a diákok lesznek illetékes építészeti szakemberek / szakemberek, akik képesek végezni független kutatás és önállóan professzionális é ... [+]

Miután megszerezte ezt a minősítést, a diákok lesznek illetékes építészeti szakemberek / szakemberek, akik képesek végezni független kutatás és önállóan professzionális építészeti szolgáltatások technológia, a tervezés és irányítás az állami és / vagy magán (formális vagy informális) szektor vagy speciális területeken a épített környezet.

Felvételi követelmények

A Baccalaureus Technologiae: építészeti technológia egy átlagos érték legalább 65%, vagy azzal egyenértékű képesítést egy egyenértékű szabvány által ajánlott a Status bizottság által jóváhagyott Kar testület.

Kiválasztási kritériumok

Kiválasztás alapja a tudományos érdemei és az előzetes kutatási javaslat által jóváhagyott a megyei bizottság.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul

MA

University of Johannesburg

A tanuló ír egy dolgozat egy témát a nyelvészetben és irodalomban, amely bizonyítja az a képesség, hogy végezzen kutatást. Ez a dokumentum lesz, mintegy 100 oldal terjede ... [+]

A tanuló ír egy dolgozat egy témát a nyelvészetben és irodalomban, amely bizonyítja az a képesség, hogy végezzen kutatást. Ez a dokumentum lesz, mintegy 100 oldal terjedelmű.

Felvételi követelmények

Diákok, akik már megszerezték a BA Kitüntetések a jelölés legalább 60% (de lehetőleg nagyobb) Észak Sotho (Sesotho sa Lebowa / sepedi) vagy isiZulu is regisztrálhatnak.

Elérhetőségek

Név: Dr IK Mndawe Tel: 011 559 4662 / Email: ikmndawe@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A MA (Clinical Psychology) a program vezet regisztráció, mint klinikai pszichológus a Szakmai Kollégium Pszichológiai egészségügyi szakmák Tanács Dél-Afrika (HPCSA). ... [+]

A MA (Clinical Psychology) a program vezet regisztráció, mint klinikai pszichológus a Szakmai Kollégium Pszichológiai egészségügyi szakmák Tanács Dél-Afrika (HPCSA).

Ez a teljes munkaidőben program magában foglalja a széles spektrumú Clinical Psychology. A program tartalmaz egy kutatási komponens (befejezése kisebb dolgozat), valamint a részt workshopok, kapcsolattartási ülések és a gyakorlati munka.

Sikeres elvégzése után a dDegree, a diákok alkalmazni egy szakmai Clinical Psychology. Az előírásoknak megfelelően az Egészségügyi Minisztérium, a diákok is, hogy teljes egy éves közösségi szolgáltatás befejezése után a gyakorlat.

Felvételi követelmények ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a tanfolyam Mester segíti szakképzett szociális munkások előbbre való tanácsadás képességek terén klinikai szociális munka gyakorlatában. Ez a minősítés felhatalmazza ... [+]

Ez a tanfolyam Mester segíti szakképzett szociális munkások előbbre való tanácsadás képességek terén klinikai szociális munka gyakorlatában. Ha megszerzi ezeket a hét modulból, pl: kortárs elméletek; Komplex viselkedés és a környezeti változások; Értékelés, beavatkozás és értékelés; Mentális egészség; fejlesztési és a terápiás Self. Ezen kívül lesz alkalmazni ezt a tudást során egyéves gyakornoki programot, elsősorban a mikro- és messo beavatkozások. A második évben, akkor vállalja a kutatási projekt bizonyítani a kutatási kompetencia.

Ez a minősítés felhatalmazza a diákok dolgozni, mint a magán- vagy szakorvosok a munkájának környezetben.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E program célja, hogy vizsgálja meg a különböző formáiból emberi kommunikáció a különböző perspektívák, amelyek összekötik a helyi és a globális és gyökereznek afrikai ko ... [+]

MA Kommunikációs Tanulmányok (Tanfolyam)

E program célja, hogy vizsgálja meg a különböző formáiból emberi kommunikáció a különböző perspektívák, amelyek összekötik a helyi és a globális és gyökereznek afrikai kontextusban és tapasztalatait. A tanterv kifejlesztett egy újszerű részvételi tanulmányok megközelítés, amely kitér a konkrét kommunikatív, kulturális és társadalmi környezetet, amelyben működünk. Mint egy eredendően interdiszciplináris és rugalmas program, a MA Kommunikációs Tanulmányok metszi sokféle területen és területek a humán-és társadalomtudományok, valamint lehetőséget kínál, hogy vizsgálja meg a kiegészítő jelleg és összefüggéseit. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A posztgraduális program Alkalmazott Nyelvészeti és Irodalmi Tanszék, a rajz a tudás terén egyaránt tudományág, célja a speciális oktatás és képzés, a kutatás igényeit ny ... [+]

MA Alkalmazott Nyelvészeti

A posztgraduális program Alkalmazott Nyelvészeti és Irodalmi Tanszék, a rajz a tudás terén egyaránt tudományág, célja a speciális oktatás és képzés, a kutatás igényeit nyelvi szakemberek, mint fordító, tolmács, szövegszerkesztők, nyelvi tervezők, copywriters, irodalmi bírálók és nyelvtanárok. Fordítás és tolmácsolás komplex nyelvi, kognitív és szöveges folyamatok, többek között azt is jelenti szocio-kulturális közvetítés.

Összetettségét figyelembe véve a tevékenységek, és így az interdiszciplináris jellegét nyelv gyakorlatban ezek a programok egy egyensúlyt az elméleti, gyakorlati és tapasztalati tudást és készségeket. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A diákok elfogadták a kurzus van szükség a kutatás, írni és bemutatni egy teljes dolgozat (kb 120 oldal), irányítása alatt a felügyelő. A minisztérium képes felügyelni té ... [+]

MA angol (Research vagy tanfolyam)

A diákok elfogadták a kurzus van szükség a kutatás, írni és bemutatni egy teljes dolgozat (kb 120 oldal), irányítása alatt a felügyelő. A minisztérium képes felügyelni téma a legtöbb területen az általános hatálya angol tanulmányok, beleértve a dél-afrikai irodalmi tanulmányok és Posztkolonializmus; Szöveg szerkesztése; Középkori, reneszánsz és romantikus tanulmányok; és a kortárs-Fi.

Felvételi követelmények

Felvételi a mesterképzésre jóvá kell hagynia az elnök a minisztérium.

Elérhetőségek

Név: Prof Karen Scherzinger Tel: 011 559 2493 / Email: kscherzinger@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program lehetőséget kínál MA keresztül vezető kutatás a disszertáció mintegy 120 oldal. A dolgozat készült vizsgálatának irányítása alatt a felügyelő jártas a témaválas ... [+]

A program lehetőséget kínál MA keresztül vezető kutatás a disszertáció mintegy 120 oldal. A dolgozat készült vizsgálatának irányítása alatt a felügyelő jártas a témaválasztás.

Felvételi követelmények

Kitüntetéses diplomát antropológia és a végső kurzus jel legalább 65% -ban az adott fegyelem.

Elérhetőségek

Név: Prof David Moore Tel: 011 559 2979/2859 / Email: dbmoore@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A MA politika kutatási mester program kiterjed kérdések Politika és nemzetközi kapcsolatok. A hallgató köteles levelet dolgozat egy kiválasztott téma sem a mezőket polito ... [+]

A MA politika kutatási mester program kiterjed kérdések Politika és nemzetközi kapcsolatok. A hallgató köteles levelet dolgozat egy kiválasztott téma sem a mezőket politológia vagy a nemzetközi kapcsolatok, amelyek igazolnák a kritikai megközelítés és a kutatási képesség. Egy cikk kiadásra kész kell együtt benyújtott dolgozat.

Felvételi követelmények

Diákok kell egy 65% ​​-os arányt át a Kitüntetések szinten.

Elérhetőségek

Név: Prof Deon Geldenhuys Tel: 011 559 2894 / Email: deong@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a program célja, hogy megkönnyítse elsajátítását egy összetett és speciális ismeretek területén belül a fegyelem a vállalati kommunikáció. A hangsúly ezen minősítés fe ... [+]

Ez egy speciális tanulmányi program lehet kitölteni akár egy tanfolyam, vagy egy kutatás-alapú tanulmányi program.

Ez a program célja, hogy megkönnyítse elsajátítását egy összetett és speciális ismeretek területén belül a fegyelem a vállalati kommunikáció. A hangsúly ezen minősítés fejlesztéséről szóló fogalmi tudás és képességek nagyon absztrakt szinten, amelyek megkönnyítik speciális és korszerű technikai, szakmai és kutatási szakértelmét a vállalati kommunikáció.

Felvételi követelmények

Kitüntetéses diplomát kommunikációra van szükség, minimum átlagosan 65%. A kérelmek benyújtásának határideje e képzés október 31. Az előző évben az első félévben, és április 30-a az adott év második félévben.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Mert az ilyen mértékű, a jelölt teljes kutatási és írjon egy értekezés jóváhagyott, megfelelő témát. ... [+]

A jelöltnek meg kell befejezni a kutatás és írjon egy értekezés egy jóváhagyott, megfelelő témát.

Felvételi követelmények

Felvételi akkor tekinthető egy diák, aki birtokában van egy egyetemi alapú Kitüntetések végzettség Urban Studies on NKK Level 7. Ha a hallgató nem felel meg a fenti követelményeknek, felvételi adható a kar dékánja, a ajánlást az elnök a minisztérium.

Elérhetőségek

Név: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / Email: lielagr@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A dolgozat egy témát audiovizuális kommunikáció, hogy tanúskodik a jelölt kritikai érzék és kutatási képesség szükséges. A kutatási cikket, amely alkalmas a kiadvány is s ... [+]

A dolgozat egy témát audiovizuális kommunikáció, hogy tanúskodik a jelölt kritikai érzék és kutatási képesség szükséges. A kutatási cikket, amely alkalmas a kiadvány is szükség van.

Felvételi követelmények

Kitüntetéses Kommunikáció szükséges, minimum átlagosan 65%. Az általános szabályozás időtartama tekintetében a mester program is alkalmazható ebben az esetben.

A kérelmek benyújtásának határideje e képzés október 31. Az előző évben az első félévben, és április 30-a az adott év második félévben.

Elérhetőségek

Név: Dr. Ylva Rodny-Gumede Tel: 011 559 4112 / Email: yrodny-gumede@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A tanuló fejlesztése a szellemi és szakmai készségek, hogy bizonyítékot képes önállóan előállítani tudományos munkát elfogadható szinten. Ez szükségessé teszi a kompetenc ... [+]

A tanuló fejlesztése a szellemi és szakmai készségek, hogy bizonyítékot képes önállóan előállítani tudományos munkát elfogadható szinten. Ez szükségessé teszi a kompetencia alkalmazása kapcsolódó kutatási módszertan, a képességét, valamint a teljes jóváhagyott kutatási tanulmány, a szóbeli és írásbeli kompetencia bemutatására eredményeket és megállapításokat, valamint a tudományos és személyes érettség, hogy kritikusan mérlegelje minden szempontból a tanulmány.

Felvételi követelmények

Kitüntetéses képesítés Ipari Pszichológia on NKK Level 7 vagy 8, minimum 65% -os átlag. Statisztikai módszerek és analitikai módszereket kell felvették egyetemi tantervek. Potenciális hallgatók át kell esniük egy modult kutatás módszertani Kitüntetések NKK Level 8. Kapcsolódó tapasztalat, amely tekinthető relevánsnak, illetve elégségesnek a Department of Industrial Pszichológiai és People Management szintén értékelni fogják. Hallgatói létszám korlátok szükségessé kiválasztási folyamat.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a tanfolyam a Master program tartalmaz egy kötelező és három választható modulok kell kitölteni, valamint egy kötelező kisebb értekezés. A kötelező modul egy kutatás m ... [+]

MA in Public Management és irányítás (CW)

Ez a tanfolyam a Master program tartalmaz egy kötelező és három választható modulok kell kitölteni, valamint egy kötelező kisebb értekezés. A kötelező modul egy kutatás módszertana modult, és kiegészül további három választható modulok.

A kötelező dolgozat formájában egy kutatási projekt.

A tanfolyam mesterfokozat szerkezet rendelkezik akár két speciális al-diszciplináris gócok, illetve az általános PMG középpontjában egy véletlenszerű választás három választani ki a lehetséges kilenc álló modulokat. Egy speciális hangsúly értékelésére általános állami szektor politika és a kormányzás és a második összpontosít szakirányú fejlett önkormányzati vezetés és irányítás.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a terület magában foglalja a kutatási értekezés a téma az Ószövetségből (OT), illetve az Újszövetségben (NT) vagy a kettő kombinációja témák OT és NT. A mester program ... [+]

Ez a terület magában foglalja a kutatási értekezés a téma az Ószövetségből (OT), illetve az Újszövetségben (NT) vagy a kettő kombinációja témák OT és NT. A mester program természeténél fogva egy speciális tanulmányt sem OT vagy NT építve a tudás terén már nyert Kitüntetések szinten. A program egy dolgozat írt egy témát a régi vagy az Újszövetség.

Felvételi követelmények

Bibliai Tanulmányok Kitüntetések vagy azzal egyenértékű képesítést előfeltétele, valamint az általános egyetemi felvételi követelményeket a Master program. Görög vagy héber maximum másodéves szint is megfelelő lehet attól függően, hogy a tanulmányi és kutatási.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Egy fejlett tanulmányi program a tanfolyam, valamint egy kisebb értekezés van szükség, vagy kutatások révén, ami a disszertáció mintegy 120 oldal. ... [+]

MA Fejlesztési tanulmányok (tanfolyam)

Egy fejlett tanulmányi program a tanfolyam, valamint egy kisebb értekezés van szükség.

1. szemeszter

1. modul: A kritikus Fejlesztési Elméletek 2. modul: Szociálpolitikai 3. modul: Advanced Research módszertana

2. szemeszter

4. modul: Development Management 5. modul: Kis értekezés Modulok 1-4 hozzájárulhat 50% a végső, az 5. rész hozzájárul 50%. Felvételi követelmények

Kitüntetéses diplomát fejlesztési tanulmányok és a végső kurzus jel legalább 65% -ban az adott fegyelem. Mivel a interdiszciplináris jellegét Development Studies, a kérelmezők (a MA) egyéb Social Science fokos Development Studies tartalom ösztönzik, és keresztül kerülnek feldolgozásra az egyetem az előzetes tudás elismerése bizottság.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A researchg mértéke a diákok írni egy értekezés a körülbelül 45.000 szó felügyelet mellett, a kiválasztott témakör egyeztetve a minisztérium. A téma legyen összhangban a ... [+]

MA filozófia (Research)

Erre mértéke a diákok írni egy értekezés a körülbelül 45.000 szó felügyelet mellett, a kiválasztott témakör egyeztetve a minisztérium. A téma legyen összhangban a szakértelem a rendelkezésre álló előadók.

Felvételi követelmények

El kell ismerni, hogy ez a képzés, a diákok meg kell felelnie a minisztérium felvételi követelményeket (amellett, hogy az egyetem felvételi követelmények) és bizonyítani tudásukat a kutatási módszertan és a filozófia történetében. Néhány a követelmények [i] legalább 65% -os átlagának kitüntetéses diplomát filozófia és [ii] nyitva írásos filozófiai munka a kitüntetéses diploma. Kiegészítő szóbeli vizsgák lehet szükség.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Egy fejlettebb szinten (mesterképzés) diákok arra ösztönzik, hogy működjön együtt velünk a mi szakértői területeken, azaz a kortárs francia regény; Önéletrajz; Kortárs fr ... [+]

Egy fejlettebb szinten (mesterképzés) diákok arra ösztönzik, hogy működjön együtt velünk a mi szakértői területeken, azaz a kortárs francia regény; Önéletrajz; Kortárs francia Színház és frankofón irodalom, annak érdekében, hogy fejlesszék kutatási kapacitással és kritikai gondolkodás. A francia minisztérium Mester tervezték elkötelezett kutatók és elsősorban áll egy értekezés vagy egy szakdolgozat.

Felvételi követelmények

A felvételi követelmény a mester egy kitüntetéses diploma francia.

Elérhetőségek

Név: Prof WA Kabwe-Segatti Tel: 011 559 2757 / Email: desirew@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A tanfolyam MA görög alapvető törekvése, hogy a diákok, akik szeretnének tenni a rövidebb dolgozat együtt vizsgált két modul. A MA görög célja, hogy bemutassa a hallgató, ... [+]

MA görög (Tanfolyam)

A tanfolyam MA görög alapvető törekvése, hogy a diákok, akik szeretnének tenni a rövidebb dolgozat együtt vizsgált két modul. Egy intenzív tanfolyam görög nyelven kínálják a diákok meg a kurzus egy kitüntetéses diploma klasszikus civilizáció. A két vizsgált modul fedezné intenzív tanulmány a görög történelem, vallás, irodalom, filozófia, kultúra, művészetek és az építészet. Rövid értekezés, a diákok a lehetőséget, hogy koncentráló klasszikus görög, hellenisztikus görög (Újszövetség és egyházatyák), bizánci görög vagy modern görög.

Felvételi követelmények

Kitüntetéses görög vagy a klasszikus kultúra vezet tanfolyam mesterképzésre.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wa ... [+]

Gedoseer

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wat die menslike bestaan medieer. Soos in al die ander geesteswetenskappe is begrip van die menslike bestaan die doel. In die vak Afrikaans is taal en tekste die middel tot hierdie doel.

Om die mens en die manier waarop die mens die wêreld verstaan, te ondersoek, word die taal wat die mens gebruik om uitdrukking te gee aan hierdie wêreld, om sin te gee aan sigself en aan die wêreld waarin hy/sy leef, bestudeer.

Die meestersgraad behels ‘n skripsie, onder leiding van een van die dosente in die Departement, oor ‘n tema waarop ooreengekom word. Temas kan uit die taal- of letterkunde gekies word.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Afrikaans
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A jelöltnek meg kell sikeresen befejezni a haladó tanfolyamot Társadalomelméleti, a haladó tanfolyam Szociális kutatás módszertana, és a teljes kutatási és levelet kisebb ... [+]

MA ipari szociológia (Tanfolyam)

A jelöltnek meg kell sikeresen befejezni a haladó tanfolyamot Társadalomelméleti, a haladó tanfolyam Szociális kutatás módszertana, és a teljes kutatási és levelet kisebb értekezés egy jóváhagyott, megfelelő témát. Diákok is szerezhetnek SPSS készségek és képességek.

Felvételi követelmények

Diák hozzáférés kell tekinteni, hogy a hallgató, aki birtokában van egy egyetemi kitüntetéses képesítés Szociológia / ipari szociológia az OKKR szint 7. Ha a hallgató nem felel meg a fenti követelményeknek, felvételi adható a kar dékánja, a ajánlást az elnök a minisztérium.

Elérhetőségek

Név: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / Email: lielagr@uj.ac.za... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél ennek a minősítés, hogy fejlett kompetenciák a megkönnyítése eljárások, technikák és alapelvek a fenntartható közösségi programok és projektek alapján emberközpontú ... [+]

A cél ennek a minősítés, hogy fejlett kompetenciák a megkönnyítése eljárások, technikák és alapelvek a fenntartható közösségi programok és projektek alapján emberközpontú, részvételi elméleti megközelítések, hogy foglalkozzon az egyenlőtlenség, a szegénység és az igazságtalanságok a globális és az afrikai kontextusban. További hallgatók képesek lesznek, hogy megkönnyítse a létrehozása és irányítása, közösségi szervezetek keretében közösség gazdasági fejlődés integrált szociális és közösségfejlesztés.

Felvételi követelmények

Egy felvételi lehet szükség. Egy négyéves főiskolai szintű szociális munkás, vagy egy három éves képzés szociális munka együtt kitüntetéses diploma Social Work, vagy más kitüntetéssel diplomázott releváns a közösségi fejlődés megítélése szerint az elnököt az osztály megfelelőnek van szükség. A negyedik év (kitüntetéssel) átlagos érték legalább 65% -nak kell.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A tanfolyam MA latin alapvető törekvése, hogy a diákok, akik szeretnének tenni a rövidebb dolgozat együtt vizsgált két modul. Egy intenzív tanfolyam a latin nyelvű kínálj ... [+]

MA latin (Tanfolyam)

A tanfolyam MA latin alapvető törekvése, hogy a diákok, akik szeretnének tenni a rövidebb dolgozat együtt vizsgált két modul. Egy intenzív tanfolyam a latin nyelvű kínálják a diákok meg a kurzus egy kitüntetéses diploma klasszikus civilizáció.

A két vizsgált modul fedezné intenzív tanulmány a római történelem, vallás, irodalom, filozófia, kultúra, művészetek és az építészet.

Felvételi követelmények

Kitüntetéses diplomát latin vagy klasszikus kultúra vezet tanfolyam mester dDegree.

Elérhetőségek

Név: Prof JLP Wolmarans Tel: 011 559 2737 / Email: hansiew@uj.ac.za

MA latin (kutatás) Elérhetőségek ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A dolgozat egy témát a marketing területén közlemény, amely bizonyítja a kritikai érzék és kutatási kapacitásának a jelölt köteles. A kutatási cikket, amely alkalmas a ki ... [+]

A dolgozat egy témát a marketing területén közlemény, amely bizonyítja a kritikai érzék és kutatási kapacitásának a jelölt köteles. A kutatási cikket, amely alkalmas a kiadvány is szükség van.

Felvételi követelmények

Kitüntetéses diplomát kommunikációra van szükség, minimum átlagosan 65%. A kérelmek benyújtásának határideje e képzés október 31. Az előző évben az első félévben, és április 30-a az adott év második félévben.

Elérhetőségek

Név: Andrea Crystal Tel: 011 559 2574 / Email: acrystal@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A dolgozat egy témát a német irodalom és nyelvészet, amely tanúsítja, hogy a kritikus képesség és kutatási kompetencia. ... [+]

A dolgozat egy témát a német irodalom és nyelvészet, amely tanúsítja, hogy a kritikus képesség és kutatási kompetencia.

Felvételi követelmények

Előfeltétel: A német kitüntetéses diploma, legalább 65% -os.

Elérhetőségek

Név: Dr. Anne Baker Tel: 011 559 2717 / Email: abaker@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A diákok fejlett kvantitatív és kvalitatív kutatási készségek Pszichológia. Ezeknek az ismereteknek vezethet a kutatás-alapú, vagy akadémiai karrierjét. A kutatási módsze ... [+]

A diákok fejlett kvantitatív és kvalitatív kutatási készségek Pszichológia. Ezeknek az ismereteknek vezethet a kutatás-alapú, vagy akadémiai karrierjét. A kutatási módszertan és az illetékes kommunikációs kutatási eredmények igazolni kell; a diákok kell, hogy tudjon végezzen független kutatás. A részvétel a műhelyek és / vagy kapcsolattartó ülés lesz szükség.

Felvételi követelmények

A minimális felvételi követelmény 65% ​​-ban egy kitüntetéses diploma Pszichológia amelyek rendes körülmények között nyerték az elmúlt öt évben.

Elérhetőségek

Név: Prof T Guse Tel: 011 559 3248 / Email: tguse@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez egy speciális tanulmányi program lehet kitölteni, mint egy tanfolyam alapú tanulmányi program. Ez a program célja, hogy megkönnyítse elsajátítását egy összetett és spe ... [+]

Ez egy speciális tanulmányi program lehet kitölteni, mint egy tanfolyam alapú tanulmányi program. Ez a program célja, hogy megkönnyítse elsajátítását egy összetett és speciális ismeretek területén belül a fegyelem a stratégiai kommunikáció. Növekedése miatt konvergenciája a Marketing Communications, Kommunikációs és Public Relations a program a integrációja közötti kommunikáció fegyelem.

Felvételi követelmények

Kitüntetéses diplomát Corporate Marketing Kommunikációs vagy kapcsolódó területen van szükség, minimum átlagosan 65%. A kérelmek benyújtásának határideje e képzés október 31. Az előző évben az első félévben, és április 30-a az adott év második félévben.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezen tanfolyam módban a jelölt sikeresen a haladó tanfolyamot Társadalomelméleti, a haladó tanfolyam Szociális kutatás módszertana, és a teljes kutatási és levelet kisebb ... [+]

MA Szociológia (Tanfolyam)

A jelöltnek meg kell sikeresen befejezni a haladó tanfolyamot Társadalomelméleti, a haladó tanfolyam Szociális kutatás módszertana, és a teljes kutatási és levelet kisebb értekezés egy jóváhagyott, megfelelő témát.

Felvételi követelmények

Felvételi akkor tekinthető egy diák, aki birtokában van egy egyetemi alapú Kitüntetések végzettség Szociológia / ipari szociológia az OKKR szint 7. Ha a hallgató nem felel meg a fenti követelményeknek, felvételi adható a kar dékánja, a ajánlást az elnök a minisztérium.

Elérhetőségek

Név: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / Email: lielagr@uj.ac.za

MA Szociológia (kutatás) ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A diákok ki kell tölteniük egy tanfolyam a SIA módszerek, a társadalmi kutatás (ASR), valamint egy kisebb értekezés a jóváhagyott, az érintett témában. Diákok is szerezhe ... [+]

A diákok ki kell tölteniük egy tanfolyam a SIA módszerek, a társadalmi kutatás (ASR), valamint egy kisebb értekezés a jóváhagyott, az érintett témában. Diákok is szerezhetnek SPSS készségek és képességek.

Felvételi követelmények

Kitüntetéses diplomát az alábbi témákban: szociológia, ipari szociológia, földrajz, filozófia, Történelmi tanulmányok, fejlesztési tanulmányok, Pszichológia, Pszichológia Ipari, Politika, Public Governance, Szociális Munka és Gazdaság.

Ha a hallgató nem felel meg a fenti követelményeknek, felvételi adható a kar dékánja, a ajánlást az elnök a minisztérium.

Elérhetőségek

Név: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / Email: lielagr@uj.ac.za... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A mester által kutatás csak egy kutatási tanulmány - nagyobb, mint a kisebb értekezés a tanfolyam Mester, de nem akkora, mint egy doktori értekezés. Az elv célja a mester ... [+]

A mester által kutatás csak egy kutatási tanulmány - nagyobb, mint a kisebb értekezés a tanfolyam Mester, de nem akkora, mint egy doktori értekezés. Az elv célja a mester által kutatási fejlődik a fejlett kompetenciák a kutatásban. Ezen felül, akkor is kialakulhat szaktudása a területen a tanulmány. A Master kutatási program ideális diákok, akik elsősorban az érdekli, hogy fejlesszék kutatási kompetencia, nem akar részt venni előadások és workshopok, nagyon öntevékeny, független és önálló, és a koncentrált, adott területen a kutatás érdeklődés .

Felvételi követelmények

A jelentkezőknek egy megfelelő kitüntetéses diploma szociális munka, hogy a felvételi. A negyedik év (kitüntetéssel) átlagos érték legalább 65% -nak kell.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A tanfolyam program MA sémi nyelvek és kultúrák áll egy kisebb értekezés, valamint a két modul. A kutatásban módban egy dolgozat, ahol a diákok összpontosítani egy témát ... [+]

MA sémi nyelvek és kultúrák (Tanfolyam)

A program tartalmaz egy kisebb értekezés a két modul az alábbi listából. A diákok, együttműködve a minisztérium, válassza a két modult az alábbi listából. A modulok kínált több mint két félév. Minden modul segítségével vizsgáltam vizsgálata súlyozással 45 kredit. A kisebb értekezés súlyozást 90 kredit.

A diákok összpontosítani arab, iszlám tanulmányok, héber (beleértve a Jewish Studies), vagy egy rokon sémi nyelvet. A modulok a következő általános tartalom:

Kötelező modulok

1. modul: módszertana irodalomkutatás 2. modul: A tartalom elemzés a kiválasztott kutatási terület 3. modul: Kisebb dolgozat Felvételi követelmények ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A MA (Tanácsadás Pszichológia) program vezet regisztráció, mint tanácsadás pszichológus Szakmai Kollégium Pszichológiai egészségügyi szakmák Tanács Dél-Afrika (HPCSA). Ez ... [+]

A MA (Tanácsadás Pszichológia) program vezet regisztráció, mint tanácsadás pszichológus Szakmai Kollégium Pszichológiai egészségügyi szakmák Tanács Dél-Afrika (HPCSA). Ez a teljes munkaidőben program magában foglalja a széles spektrumú Tanácsadás Pszichológia. A program tartalmaz egy kutatási komponens (befejezése minordissertation), valamint a részt workshopok, kapcsolattartási ülések és a gyakorlati munka.

Sikeres elvégzése után a diploma, a diákok alkalmazni egy szakmai tanácsadás pszichológia.

Felvételi követelmények

A diákok rendelkeznie kell egy kitüntetéses diploma vagy azzal egyenértékű diploma pszichológia. A diákok vették fel a programba, hogy a már értékelték megfelelő jelölteket a tanszék a kiválasztási folyamat. A hallgatók száma lehetővé tette a program határozza meg a rendelkezésre álló személyzet, a rendelkezésre álló szakmai és piaci igényeknek. A kérelmek benyújtásának határideje és az időpontokat a kiválasztás által évente megállapított osztály. Jelentkezési lapok és az információ beszerezhető az osztály.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a program célja, hogy oktassák és képezzék a kutatók, akik hozzájárulnak a tudás haladó szinten. A mesterképzésre is szerzett kitöltésével egyetlen fejlett kutatási ... [+]

A cél a program célja, hogy oktassák és képezzék a kutatók, akik hozzájárulnak a tudás haladó szinten. A mesterképzésre is szerzett kitöltésével egyetlen fejlett kutatási projekt, amelynek végén a termelés és elfogadása a dolgozat.

Felvételi követelmények

A megfelelő Bachelor kitüntetéses diploma. A "szakmai" Bachelor diploma, vagy a posztgraduális diploma, elegendő készítmény, hogy végezzen kutatást a javasolt minimum 60% minden végzős modulok.

Kiválasztási kritériumok

Amellett, hogy a minimális felvételi követelményeket, mint a fent vázolt, a leendő hallgatók is be kell mutatnia a portfolió munkájuk egy interjúban panel. A tárca akkor kérhető, ha további bizonyítékok kellenek a hallgatók készségét, hogy végezzen szöveges vagy műtermék kutatás. Abban az esetben, szöveges kutatási portfolió tartalmazna példákat írásos kutatási, és abban az esetben a műtermék kutatási portfólió design lenne szükség.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E minősítés, hogy a hallgatók a képességét a fejlett kutatási, foglalkoztatni analitikai betekintést egy meghatározott területen a szöveges vizsgálatot, hogy rögzíti a ku ... [+]

E minősítés, hogy a hallgatók a képességét a fejlett kutatási, foglalkoztatni analitikai betekintést egy meghatározott területen a szöveges vizsgálatot, hogy rögzíti a kutatás eredményeit a megfelelő formában, és alkalmazhatja ezeket a készségeket, oly módon, amelyek elősegítik, hogy a / saját lehetőségeit a szellemi fejlődés, a munkaviszonyt és értelmes társadalmi tevékenység. A kiválasztott téma egyeztetve a tanár.

Felvételi követelmények

A jelölt javaslatot nyújt be egy-egy jól meghatározott területen szöveges elemzést. A javaslatot meg kell felfedi megértéséhez megfelelő kutatási eljárás, birtoklása vonatkozó ismeretek tantárgyi tartalomnak, és a szükséges elméleti és módszertani ismeretek.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A dolgozat egy témát Journalism, hogy bizonyítékot szolgáltat a kritikai érzék és kutatási kapacitásának a jelölt köteles. A kutatási cikket, amely alkalmas a kiadvány is ... [+]

A dolgozat egy témát Journalism, hogy bizonyítékot szolgáltat a kritikai érzék és kutatási kapacitásának a jelölt köteles. A kutatási cikket, amely alkalmas a kiadvány is szükség van.

Felvételi követelmények

Kitüntetéses diplomát kommunikációra van szükség, minimum átlagosan 65%. A pályázatok benyújtásának határideje: az ilyen mértékű október 31. Az előző évben az első félévben, és április 30-a az adott év második félévben.

Elérhetőségek

Név: Mrs Elna Rossouw Tel: 011 559 3434 / Email: erossouw@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

University of Johannesburg

Az elsődleges cél az MSc in Applied Mathematics kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítéséve ... [+]

Az elsődleges cél az MSc in Applied Mathematics kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint a innováció, a döntéshozatal, a stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek. A kisebb-disszertáció tanfolyam Alkalmazott matematikus mesterszak áll, legalább 120 kredit a kutatási szinten 8 formájában egy kutatási projekt írt fel, mint egy kisebb értekezés.

A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél az MSc Informatikai kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejű ... [+]

Az elsődleges cél az MSc Informatikai kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint az innováció , a döntéshozatal, a stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek. A kisebb-disszertáció tanfolyam Okleveles Informatikai áll, legalább 120 kredit a kutatási szinten 8 formájában egy kutatási projekt írt fel, mint egy kisebb értekezés.

A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél az MSc in Computer Science kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével e ... [+]

Az elsődleges cél az MSc in Computer Science kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint a innováció, a döntéshozatal, a stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek. A kisebb-disszertáció tanfolyam MSc in Computer Science áll, legalább 120 kredit a kutatási szinten 8 formájában egy kutatási projekt írt fel, mint egy kisebb értekezés.

A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél az MSc Biokémia kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg ... [+]

Az elsődleges cél az MSc Biokémia kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint az innováció , a döntéshozatal, a stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek. A kisebb-disszertáció tanfolyam okleveles biokémia áll, legalább 120 kredit a kutatási szinten 8 formájában egy kutatási projekt írt fel, mint egy kisebb értekezés.

A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél az MSc Fizika kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg eg ... [+]

Az elsődleges cél az MSc Fizika kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint az innováció , a döntéshozatal, a stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek. A kisebb-disszertáció tanfolyam okleveles fizika áll, legalább 120 kredit a kutatási szinten 8 formájában egy kutatási projekt írt fel, mint egy kisebb értekezés.

A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél az MSc földrajz minor-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg e ... [+]

Az elsődleges cél az MSc földrajz minor-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint az innováció , a döntéshozatal, a stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek. A kisebb-disszertáció tanfolyam okleveles földrajz áll, legalább 120 kredit a kutatási szinten 8 formájában egy kutatási projekt írt fel, mint egy kisebb értekezés.

A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél az MSc Geológia kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg ... [+]

Az elsődleges cél az MSc Geológia kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint az innováció , a döntéshozatal, a stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek. A kisebb-disszertáció tanfolyam okleveles geológus áll, legalább 120 kredit a kutatási szinten 8 formájában egy kutatási projekt írt fel, mint egy kisebb értekezés.

A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél az MSc Information Technology kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítéséve ... [+]

Az elsődleges cél az MSc Information Technology kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint a innováció, a döntéshozatal, a stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek. A kisebb-disszertáció tanfolyam okleveles Information Technology áll, legalább 120 kredit a kutatási szinten 8 formájában egy kutatási projekt írt fel, mint egy kisebb értekezés.

A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél az MSc in Environmental Management kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesít ... [+]

Az elsődleges cél az MSc in Environmental Management kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint a innováció, a döntéshozatal, a stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek. A kisebb-disszertáció tanfolyam Okleveles Környezetgazdálkodási áll, legalább 120 kredit a kutatási szinten 8 formájában egy kutatási projekt írt fel, mint egy kisebb értekezés.

A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél az MSc in Mathematics kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyide ... [+]

Az elsődleges cél az MSc in Mathematics kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint az innováció , a döntéshozatal, a stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek. A kisebb-disszertáció tanfolyam okleveles matematika áll, legalább 120 kredit a kutatási szinten 8 formájában egy kutatási projekt írt fel, mint egy kisebb értekezés.

A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél az MSc Matematikai Statisztika kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésév ... [+]

Az elsődleges cél az MSc Matematikai Statisztika kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint a innováció, a döntéshozatal, a stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek. A kisebb-disszertáció tanfolyam Okleveles matematikai statisztika áll, legalább 120 kredit a kutatási szinten 8 formájában egy kutatási projekt írt fel, mint egy kisebb értekezés.

A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél az MSc Nanotudomány kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejű ... [+]

Az elsődleges cél az MSc Nanotudomány kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint az innováció , a döntéshozatal, a stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek. A kisebb-disszertáció tanfolyam okleveles Nanotudomány áll, legalább 120 kredit a kutatási szinten 8 formájában egy kutatási projekt írt fel, mint egy kisebb értekezés.

A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél az MSc Botanika kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg ... [+]

Az elsődleges cél az MSc Botanika kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint az innováció , a döntéshozatal, a stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek. A kisebb-disszertáció tanfolyam okleveles Növénytani áll, legalább 120 kredit a kutatási szinten 8 formájában egy kutatási projekt írt fel, mint egy kisebb értekezés.

A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél az MSc Zoológus kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg ... [+]

Az elsődleges cél az MSc Zoológus kisebb-disszertáció tanfolyam célja, hogy a hallgatók speciális felsőfokú oktatás és képzés követelményeinek teljesítésével egyidejűleg egy adott kutatási komponens, hogy a diákok elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai ismeretek és a szükséges terepmunka kompetenciák, mint az innováció , a döntéshozatal, a stratégiai gondolkodás és szervezési ismeretek. A kisebb-disszertáció tanfolyam okleveles Állattani áll, legalább 120 kredit a kutatási szinten 8 formájában egy kutatási projekt írt fel, mint egy kisebb értekezés.

A mértéke megköveteli a magas szintű intellektuális és elméleti tudás és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és a kritikus érvelés, megfogalmazása, elemzése és értékelése egy adott probléma a szakon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media