Hivatalos Leírás

Élénk, multikulturális és dinamikus, a University of Johannesburg (UJ) osztja a tempót és az energia, a kozmopolita Johannesburg, a város, amelynek a nevét hordozza. Büszkén dél-afrikai, az egyetemi életben le az afrikai gyökereit, és jól felkészült a szerepet aktualizálásától lehetséges, hogy a felsőoktatás tartogat a kontinens fejlődését.

A fenomenális sikertörténet az egyetem egyik, hogy meglepte a kritikusokat és megnyerte a szkeptikusok. Mivel olyan intézmény, amely büszke arra, hogy elérhető a kiválóság, miután csak 11 év UJ nőtte ki magát az intézmény globális kiválóság és a világszínvonalú termet.

Az első öt éves fennállása, UJ megduplázta akkreditált kutatási eredményeket, és növelte több előkelő dél-afrikai Research Székek nulláról hét. Ez a kiemelkedő teljesítmény született jóval a kitűzött cél 2015. A 2010-es kutatási eredmény pedig az lett az eredménye, UJ vágya, a kezdeti időszakban, létrehozni UJ mint egy alaposan kutatás-központú egyetem.

UJ az első és egyetlen afrikai egyetemi felvételt nyert a nagy tekintélyű konzorcium 28 kutatás terén a világon, Universitas 21 - fontos hozzájárulását a növekvő nemzetközi termete UJ.

UJ büszkélkedhet világszínvonalú, nemzetközileg elismert tudományos programok alapján tantervek tájékoztatta élvonalbeli fejlesztések mind a graduális és posztgraduális oktatásban. UJ programjai keretén belül kilenc kar, célja, hogy felkészítse a tanulókat a munka világába és a globális polgárság. Az egyetem négy egyetemen, azaz az Auckland Park sármány Road Campus; Az Auckland Park Kingsway Campus; A Doornfontein Campus; és a Soweto Campus.

Alapuló választási UJ Orange Carpet elsősök - azok az APS pontszám egyenlő, és nagyobb, mint 40 pont - a zászlóshajó programok a következők: Számviteli; Az elektromos és elektronikus / mechanikus / Civil / Bányamérnöki; LLB / BA Jog / BCom törvény; Matematika / Alkalmazott Matematika; IT / Computer Sciences; Humán Élettani; Optometry; Finance; Pszichológia; és tanárképzés.

Annak érdekében, hogy UJ tanítása, a kutatás és az innováció célok megvalósítása érdekében, UJ van, az elmúlt nyolc évben, a befektetett meghaladó R2 milliárd a korszerűsítése és bővítése élő és tanulási lehetőség annak minden egyetemen és létrehozzon egy biztonságos és biztonságos, világszínvonalú tanulási és kutatási környezetet, mind az oktatók és hallgatók.

UJ is bevezetett kézi eszközök (tabletta vagy laptop) be elsőéves tantermek 2014-ben, egy ajánlatot, hogy összeköti ezeket a fiatal elmék a világ e-tudás, hogy egyre nagyobb a, és átalakítani, hogy képesek hozzájárulni, és a versenyt.

UJ végzős siker aránya immár eléri a 83,4% -ot, a teljes éves végzős kimenet meghaladja a 11.400 diák. Az egyetem első év tapasztalatai Program (FYE), egy kezdeményezést nyújtanak tudományos ismeretek megerősítése akcentussal a hallgatók mentori diáktársak, az egyik a támogatási programok, amelyek segítenek enyhíteni az iskola-to-egyetem átmenet. Csaknem 1300 diák oktatók közül kiválasztva, a harmadik évben szinten és fel, pontként közötti diákok és a pedagógusok számára. UJ is bevezette az egyetemi tanácsadók az egyetemi kollégiumok és jóváhagyta off-campus szálláslehetőségek. Alatt UJ tudományos kiválóság program, 250 diák tanácsadók szolgálják 2.000 elsőéves hallgatók 25 rezidenciát.

Jelentősebb is, hogy új, több mint 49.500 diák; 2300 nemzetközi diák; 6700 diplomásokat és neves oktatók, olyan intézmény, bámulatos érettségi arány. UJ ad otthont a 133 szavazat kutatók, akik közül hatan vannak-besorolású, és hét National Research Foundation Székek. Továbbá, ez termeli a legtöbb fekete könyvelők minden akkreditált lakossági egyetem az országban.

Míg UJ folytat globális kiválóság és a termete, a University tervezi, hogy országos szinten reagálnak olyan módon, hogy csak UJ lehet. Ebben a tekintetben között a dél-afrikai hat vezető egyetemek, csak UJ sikeresen hozzáférést biztosít csaknem 2000 első éves hallgatók, akik jönnek a legszegényebb közösségekben, biztosítva számukra, ahol szükséges, a top-up NSFAS finanszírozás, ösztöndíjakat és két egészséges étkezés naponta .

A következő tíz évben, UJ állított hat stratégiai céljait, nevezetesen:

Global Excellence Kutatási és innovációs.
Global Excellence in tanítás és tanulás.
Egy nemzetközi Profil Fit for Global Excellence és a termete.
Kitűnő tanuló tapasztalat.
Active Global Reputation Management, és
Egy intézmény és az emberek Fit Global Excellence és a termete.

Látomás

Egy nemzetközi Egyetem választás, lehorgonyzott Afrikában, dinamikusan a jövő formálásában.

Küldetés

Inspiráló a közösség, hogy átalakítsa, és szolgálja az emberiséget az innováció és az együttműködési törekvés a tudás.

értékek

KÉPZELET BESZÉLGETÉS REGENERÁLÁS etikai alapját

Mi alakítjuk a jövőt

gondolkodás függetlenül
A fejlődő kozmopolita identitás
Kiállító ambíció és a meghajtó
Elfogadása vállalkozói megközelítések

Tanuljuk együtt a sokféleségünk

Hogy bölcs döntéseket együttesen

Bevonása érdemben egymással
Bemutatás kölcsönös tisztelet
vezető consultatively

Fejlődő fenntartható módon kreatív hozzájárulásának

Introspecting megújítási

Innováció a közjó
Hogy a pozitív változás
Kihasználva kívül hagyott lehetőségek

Treasuring akadémiai szabadság

Keresek egyensúlyt a törekvés a tudás

Kihívások elé bátran, kereső bizalom
Felelősen jártak el azáltal, hogy a tisztességes, következetes és átlátható
Részvétel és segít a közösség (Ubuntu) *
  • Ubuntu képes kifejezni az együttérzés, az igazságosság, kölcsönösség, a méltóság, a harmónia és az emberiség érdekében az épület, fenntartása és megerősítése a közösség. Ubuntu beszél a belső összefüggéseit, a közös emberiség és a felelőssége, hogy minden, hogy folyik a kapcsolat.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

University of Johannesburg

Ez a program kutatás-alapú, tanfolyam nélkül. A hallgatók és tanulmányi vezetőik egy kutatási témáról döntenek, amelyet követően a hallgató az értekezés befejezéséig egy ... [+]

Ez a program kutatás-alapú, tanfolyam nélkül. A hallgatók és tanulmányi vezetőik egy kutatási témáról döntenek, amelyet követően a hallgató az értekezés befejezéséig egy egyeztetett kutatási programot követ. A tanulmányok lehetnek kvantitatív vagy kvalitatív jellegűek, vagy mindkettő kombinációja. A hallgatókat az egyetemi statisztikai támogató szolgálatok is támogatják a kérdőívek kialakításában és az adatok értelmezésében. Az MCom fokozatot végző hallgatóknak rendelkezniük kell a BCom (kitüntetésekkel) a tanulmányi területen, míg az MPhil hallgatói más tudományágakból is származhatnak, feltéve, hogy rendelkeznek a tanulmányi területhez szükséges akadémiai alapokkal.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatóknak fejleszteniük kell azokat a szellemi és szakmai készségeket, amelyek lehetőséget biztosítanak számukra, hogy bizonyítsák a független és eredeti tudományos ... [+]

A hallgatóknak fejleszteniük kell azokat a szellemi és szakmai készségeket, amelyek lehetőséget biztosítanak számukra, hogy bizonyítsák a független és eredeti tudományos munkát. Ez a képesítés ezenkívül lehetőséget biztosít a hallgató számára a kapcsolódó kutatási módszertan, valamint a kutatási folyamat és az eredmények felhasználásának kompetenciájának bemutatására.

Felvételi követelmények

Jelentkezhet az a hallgató, aki rendelkezik az NQF 7. vagy 8. szintű BCom kitüntetéssel. A Vezetési Kar dékánja megtagadhatja a hallgatói felvételt a mesterképzéshez, ha úgy ítéli meg, hogy a hallgató akadémiai háttere nem megfelelő.

A program időtartamaTeljes munkaidő: minimum 1 év, legfeljebb 2 évRészmunkaidő: minimum 2 év, legfeljebb 3 évElérhetőségeit... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja a hallgató alkalmazott kompetenciájának fejlett (vezetői) szintű fejlesztése a teljesítmény, a változás és a szervezeti fejlesztési alapelvek és módszer ... [+]

A képesítés célja a hallgató alkalmazott kompetenciájának fejlett (vezetői) szintű fejlesztése a teljesítmény, a változás és a szervezeti fejlesztési alapelvek és módszerek elsajátításában, elemzésében, értelmezésében és megértésében. A képesítés lehetővé teszi a hallgató számára, hogy regisztráljon személyzeti gyakorlóként a dél-afrikai személyzeti gyakorlati tanácsnál. Azt is felkészíti a hallgatót, hogy humán erőforrás menedzserként vagy szervezetfejlesztési szakemberként dolgozzon haladó szintű szervezetekben. Ez a képesítés lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy saját vállalkozásaikban is tanácsadókként dolgozzanak, valamint üzleti vállalkozásokkal is foglalkozzanak.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatóknak fejleszteniük kell azokat a szellemi és szakmai készségeket, amelyek lehetőséget biztosítanak számukra, hogy bizonyítsák a független és eredeti tudományos ... [+]

A hallgatóknak fejleszteniük kell azokat a szellemi és szakmai készségeket, amelyek lehetőséget biztosítanak számukra, hogy bizonyítsák a független és eredeti tudományos munkát. Ez a képesítés ezenkívül lehetőséget biztosít a hallgató számára a kapcsolódó kutatási módszertan alkalmazásában való kompetencia bemutatására, a kutatási folyamat és az eredmények megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikációjára, valamint a kutatási folyamat és az eredmények tükrözésére.

Felvételi követelmények

Megfelelő kitüntetés az emberi erőforrás menedzsment, az ipari pszichológia, az emberi erőforrás fejlesztés vagy a munkaügyi kapcsolatok tágabb területein. A hallgatóknak korábban menedzserként vagy humán erőforrás menedzserként kellett volna megkülönböztetni magukat, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek a szervezetekben (legalább 3-5 év). A hallgatóknak számítógépes ismeretekkel kell rendelkezniük, és internet-hozzáféréssel kell rendelkezniük a Kutatási Módszertan kitüntetési moduljával (NQF 8. vagy 9. szint), és a kitüntetési fokozat átlagosan legalább 65% -ával. A hallgatói szám korlátozása miatt egy egész napos értékelési központból és pszichometriai értékelésből álló kiválasztási folyamat szükséges.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja a hallgató alkalmazott kompetenciájának fejlett szintű fejlesztése az ipari pszichológiai alapelvek és módszerek elemzésének, értelmezésének és megértés ... [+]

A képesítés célja a hallgató alkalmazott kompetenciájának fejlett szintű fejlesztése az ipari pszichológiai elvek és módszerek elemzésének, értelmezésének és megértésének elsajátításában. Ez lehetővé teszi a hallgató számára, hogy ipari pszichológusként regisztráljon (a Dél-afrikai Pszichológiai Professzionális Testületnél), hogy haladó szintű munkát végezzen az emberi erőforrás menedzsment és az ipari pszichológia területén.

Felvételi követelmények

Honour képesítése az ipari pszichológiában az NQF 7. vagy 8. szintjén, legalább 65% átlaggal. A statisztikai módszereket vagy az analitikai technikákat bele kell foglalni az egyetemi tantervekbe. A potenciális hallgatóknak el kell végezniük a kutatási módszertan modulját a Honvédség NQF 7. szintjén. Kapcsolódó tapasztalatokat is értékelnek, amelyeket az Ipari Pszichológia és az Emberek Menedzsment Tanszéke relevánsnak és elegendőnek tart. A hallgatói szám korlátozása miatt kiválasztási folyamat szükséges.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az MCom in Business Managementben (CW) a hallgatónak fejlesztenie kell az intellektuális kompetenciákat és gyakorlati készségeket az alapvető és a fejlett menedzsment elv ... [+]

MCom az üzleti menedzsmentben

A hallgatónak fejlesztenie kell az intellektuális kompetenciákat és gyakorlati készségeket az alapvető és a fejlett menedzsment elvek elsajátításában, elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában az üzleti szervezet különböző funkcionális egységeiben, és képesnek kell lennie arra, hogy reflektáljon vezetői döntéseire és alkalmazásaira, és felméri a hatást ezek a menedzsment, mint gyakorlat holisztikus kontextusában.

Felvételi követelmények

A potenciális hallgatóknak rendelkezniük kell BCom Hons képesítéssel vagy azzal egyenértékű négyéves képesítéssel, kitüntetéssel (kivéve a BTech-t), legalább az NQF 8. szintű kompetenciájával. Azok a jelöltek, akik nem rendelkeznek vezetői képesítéssel, áthidaló évre irányul, mielőtt elfogadják az MCom (Business Management) programban. Az áthidaló év négy modulból áll: közgazdaságtan, üzletvezetés, számvitel és társasági jog. Azok a hallgatók, akik nem teljesítik az áthidaló évet, megtartják az abban a szakaszban megszerzett krediteket. A potenciális hallgatók átlagának 60% -ának kell lennie a megszerzett kitüntetési fokozatban. Az egyes szakterületeknek eltérő követelményeik lehetnek. A potenciális hallgatónak legalább 2 éves iparági tapasztalattal kell rendelkeznie. A hallgatóknak megfelelő angol nyelvtudással kell rendelkezniük az írástudási teszt elvégzésével.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a program kutatás-alapú, tanfolyam nélkül. A hallgatók és tanulmányi vezetőik egy kutatási témáról döntenek, amelyet követően a hallgató az értekezés befejezéséig egy ... [+]

Ez a program kutatás-alapú, tanfolyam nélkül. A hallgatók és tanulmányi vezetőik egy kutatási témáról döntenek, amelyet követően a hallgató az értekezés befejezéséig egy egyeztetett kutatási programot követ. A tanulmányok lehetnek kvantitatív vagy kvalitatív jellegűek, vagy mindkettő kombinációja. A hallgatókat az egyetemi statisztikai támogató szolgálatok is támogatják a kérdőívek kialakításában és az adatok értelmezésében.

Az MCom fokozatot végző hallgatóknak rendelkezniük kell a BCom (kitüntetésekkel) a tanulmányi területen, míg az MPhil hallgatói más tudományágakból is származhatnak, feltéve, hogy rendelkeznek a tanulmányi területhez szükséges akadémiai alapokkal.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy a hallgató fejlessze alkalmazott kompetenciáját az elvek elsajátításában, értelmezésében, megfontolásában és alkalmazásában a pénzüg ... [+]

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy a hallgató fejlessze alkalmazott kompetenciáját az elvek elsajátításában, értelmezésében, megfontolásában és alkalmazásában a pénzügyi szélesebb körben. A diplomamunkán keresztül egy képesített hallgató bizonyítja a tudományos kutatást, a tudományos kutatási módszerek alkalmazását és képességét arra, hogy tükrözze azokat a pénzügyek holisztikus összefüggéseiben.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatónak befektetési menedzsment orientált kereskedelmi diplomával kell rendelkeznie, Honour képesítésével az Új NQF 8. szintjén / a Régi NQF 7. szintjén. Alternatív megoldásként a hallgatónak rendelkeznie kell bármilyen más, négyéves képesítéssel, kitüntetéssel az új NQF szintjén. 8 / Régi NQF 7. szint és kapcsolódó befektetési menedzsment tapasztalatokkal rendelkezik, amelyeket a Pénzügyi és Befektetési Menedzsment Tanszék alkalmazhatónak tart. A program regisztrációjának (és / vagy a folyamatos regisztráció) befejezéséhez a pályázóknak meg kell felelniük az osztályokra jellemző követelményeknek. Az ilyen követelmények általában tartalmazzák az előkészítő munkát, amely egy kutatási javaslathoz vezet, amelyet az osztály jóváhagy. Az előkészítő munka lehetséges példái az előolvasás, az irodalom áttekintése, a koncepció kidolgozása és a készségek és / vagy tudás fejlesztését célzó rövid kurzusok sikeres befejezése. A jelentkezőktől azt is megkövetelhetik, hogy kutatási javaslataikat sikeresen megvédjék egy speciális beszélgetésen. A kutatási javaslatot a Pénzügyi és Beruházási Menedzsment Tanszék által e célból összehívott testületnek kell bemutatni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja az, hogy fejlessze tovább a hallgatók alkalmazott kompetenciáját a gazdasági elvek és módszerek elsajátításában, elemzésében, értelmezésében és megértés ... [+]

A képesítés célja az, hogy fejlessze tovább a hallgatók alkalmazott kompetenciáját a gazdasági elvek és módszerek elsajátításában, elemzésében, értelmezésében és megértésében. Ez a program arra fogja felkészíteni a tanulókat, hogy tükrözzék saját gazdasági alkalmazásukat, hogy értékeljék annak hatását a közgazdaságtan holisztikus kontextusaként, mint társadalomtudományt. A képzett hallgatónak bizonyítania kell a független és eredeti munkát.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatónak az NQF 8. szintjén (új) / NQF 7. szintjén (régi), átlagosan 65% -os értékkel kell rendelkeznie a közgazdasági vagy ökonometriai kitüntetéssel. Alternatív megoldásként bármely más négyéves, NQF 8. szintű (új) / NQF 7. szintű (öregségi) végzettség, a minisztérium által meghatározott átlagos jelzéssel és a kapcsolódó mikro- és makroökonómiai és alkalmazott ökonometriai tapasztalattal, amelyet relevánsnak és megfelelőnek ítél meg a Közgazdaságtudományi és ökonometriai Tanszék. A kötelező orientációs tanfolyamot a Gazdasági és ökonometriai Tanszék kérheti.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A Professional MCom (Helyi Gazdaságfejlesztés) célja, hogy fejlett szintű ismereteket, készségeket és alkalmazott kompetenciákat fejlesszen ki a Helyi Gazdaságfejlesztés ... [+]

A Professional MCom (Helyi Gazdaságfejlesztés) célja, hogy fejlett szintű ismereteket, készségeket és alkalmazott kompetenciákat fejlesszen ki a Helyi Gazdaságfejlesztés (LED) területén. A program kifejezetten a LED szakma követelményeinek való megfelelésre készült, és olyan hallgatóknak szól, akik azt tervezik, hogy minősített LED szakembereknek minősülnek. Ez a szakmai diplomát felkészíti a hallgatókat arra, hogy gondolkodjanak a LED szakemberek gyakorlatán. A kutatási elem révén a hallgatók hozzájárulnak a tudás fejlett szintjének fejlesztéséhez, és felkészítik őket a speciális szakmai foglalkoztatásra.

Felvételi követelmények: A minimális felvételi követelmény egy rokon Bachelor kitüntetés vagy posztgraduális diploma. Alternatív megoldásként bármely más, négyéves képesítést, amelynek kitüntetési státusza van az Új NQF 8. szintjén / a Régi NQF 7. szintjén, valamint a kapcsolódó mikro- és makroökonómia és / vagy kapcsolódó tapasztalatok, amelyeket a Gazdasági és Ökonometria Tanszék relevánsnak és elegendőnek tart. Előkészítő tanulmányra és felvételi vizsgára lehet szükség az UJ Közgazdasági és Ökonometria Tanszékén. Azoknak a hallgatóknak, akiknek korábbi fokozatai nem tartalmazzák a Helyi Gazdaságfejlesztést (LED), átmeneti modult kell kitölteniük „Bevezetés a LED-be” című rövid tanulási program (SLP) formájában.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a programnak az a célja, hogy a hallgató fejlessze az alkalmazott kompetenciát az elvek értelmezésében, meggondolásában és alkalmazásában a mennyiségi finanszírozás ... [+]

Ennek a programnak az a célja, hogy a hallgató fejlessze az alkalmazott kompetenciát az elvek értelmezésében, meggondolásában és alkalmazásában a mennyiségi finanszírozás tágabb területén. A diplomamunkán keresztül egy képesített hallgató bizonyítja a tudományos kutatást, a tudományos kutatási módszertan alkalmazását és képességét arra, hogy tükrözze azt a kvantitatív finanszírozás holisztikus összefüggésében.

Felvételi követelmények:

A potenciális hallgatónak rendelkeznie kell aKvantitatív pénzügy-orientált kereskedelemi Bachelor kitüntetés az Új NQF 8. szintjén / a Régi NQF 7. szintjén; vagyAlternatív megoldásként egy hallgatónak rendelkeznie kell bármilyen más képesítéssel az Új NQF 8. szintjén / a Régi NQF 7. szintjén, és rendelkeznie kell azzal kapcsolatos mennyiségi pénzügyi orientált tapasztalattal, amelyet a Pénzügyi és Befektetési Menedzsment Tanszék alkalmazhatónak tart;A mester kutatási programjába való kiválasztás a kutatási javaslat sikeres megvédésének függvénye. A kutatási javaslatot a Pénzügyi és Beruházási Menedzsment Tanszék által e célból összehívott testületnek kell bemutatni. A Pénzügyi és Befektetési Menedzsment Tanszéknek kifejezetten jóvá kell hagynia a tanulmányi területet, a kutatási témát, a módszertant és a problémameghatározást, mielőtt a jelölt regisztrálhat;A kiválasztás az akadémiai érdemeken és a helyek elérhetőségén alapul, ezért további kritériumok / követelmények használatát vonhatja maga után; ésA végleges felvételi követelményeket időről időre az osztály határozza meg.... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott speciális kompetenciákat a könyvvizsgálati alapelvek elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmaz ... [+]

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott speciális kompetenciákat a könyvvizsgálati alapelvek elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásában az ellenőrzési területen. A képesített hallgatónak a mester disszertációján keresztül igazolnia kell a független és eredeti tudományos munkát.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatóknak rendelkezniük kell számviteli orientációjú, Honour végzettséggel rendelkező Honour képesítéssel az Új NQF 8. szintjén / a Régi NQF 7. szintjén, amelyet a Számviteli Tanszék alkalmazhatónak tart. A program regisztrációjának (és / vagy a folyamatos regisztráció) befejezéséhez a pályázóknak meg kell felelniük az osztályokra jellemző követelményeknek. Az ilyen követelmények általában tartalmazzák az előkészítő munkát, amely egy kutatási javaslathoz vezet, amelyet az osztály jóváhagy. Az előkészítő munka lehetséges példái az előolvasás, az irodalom áttekintése, a koncepció kidolgozása és a készségek és / vagy tudás fejlesztését célzó rövid kurzusok sikeres befejezése. A jelentkezőktől azt is megkövetelhetik, hogy kutatási javaslataikat sikeresen megvédjék egy speciális beszélgetésen.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott speciális kompetenciát a számviteli alapelvek elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásában ... [+]

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott speciális kompetenciát a számviteli alapelvek elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásában a pénzügyi számviteli területen. Korlátozott értekezésű disszertáción keresztül a képesített hallgatónak bizonyítania kell a független és eredeti tudományos munkát.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatónak kitüntetett képesítéssel vagy posztgraduális diplomaval kell rendelkeznie számviteli vagy pénzügyi menedzsmenttel kapcsolatos kitüntetésekkel az Új NQF 8. szintjén / a Régi NQF 7. szintjén. Alternatív megoldásként bármely más négyéves képesítés az Új NQF 8. szintű / Régi NQF szintjén. 7. szint és a kapcsolódó számviteli tapasztalat, amelyet a Számviteli Tanszék relevánsnak és elegendőnek tart. Előkészítő tanulmányokra és felvételi vizsgara lehet szükség a Számviteli Tanszéknél. A kiválasztási folyamatot követik.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy a hallgató fejlessze alkalmazott kompetenciáját az elvek elsajátításában, értelmezésében, megfontolásában és alkalmazásában a pénzüg ... [+]

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy a hallgató fejlessze alkalmazott kompetenciáját az elvek elsajátításában, értelmezésében, megfontolásában és alkalmazásában a pénzügyi szélesebb körben. A diplomamunkán keresztül egy képesített hallgató bizonyítja a tudományos kutatást, a tudományos kutatási módszerek alkalmazását és képességét arra, hogy tükrözze azokat a pénzügyek holisztikus összefüggéseiben.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatónak pénzügyi irányultságú Honour Bachelor végzettséggel vagy azzal egyenértékű képesítéssel kell rendelkeznie az Új NQF 8. szintű / NQF 7. szintjén, legalább pénzügyi és / vagy befektetési menedzsmenttel a harmadik év szintjén. Alternatív megoldásként egy hallgatónak rendelkeznie kell bármilyen más, négyéves képesítéssel, kitüntetéssel az Új NQF 8. szintjén / a Régi NQF 7. szintjén, és rendelkezik pénzügyi irányultságú tapasztalattal, amelyet a Pénzügyi és Befektetési Menedzsment Tanszék alkalmazhatónak tart. A program regisztrációjának (és / vagy a folyamatos regisztráció) befejezéséhez a pályázóknak meg kell felelniük az osztályokra jellemző követelményeknek. Az ilyen követelmények általában tartalmazzák az előkészítő munkát, amely egy kutatási javaslathoz vezet, amelyet az osztály jóváhagy. Az előkészítő munka lehetséges példái az előolvasás, az irodalom áttekintése, a koncepció kidolgozása és a készségek és / vagy tudás fejlesztését célzó rövid kurzusok sikeres befejezése. A jelentkezőktől azt is megkövetelhetik, hogy kutatási javaslataikat sikeresen megvédjék egy speciális beszélgetésen. A kutatási javaslatot a Pénzügyi és Beruházási Menedzsment Tanszék által e célból összehívott testületnek kell bemutatni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatónak fejlesztenie kell az intellektuális kompetenciákat és a gyakorlati készségeket a fejlett pénzügyi elvek elsajátításában, elemzésében, értelmezésében és alka ... [+]

A hallgatónak fejlesztenie kell az intellektuális kompetenciákat és a gyakorlati készségeket a fejlett pénzügyi elvek elsajátításában, elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában a nemzetközi gazdaság kontextusában, és képesnek kell lennie arra, hogy kvantitatív elemzéssel tükrözze a kapcsolódó vezetői döntéseket, és felmérje azok hatását. a holisztikus pénzügyi helyzetben.

A képesítés lehetőséget biztosít a képesített hallgatók számára, hogy továbbtanuljanak az Új NQF 10. szintjén / a Régi NQF 8. szintjén a közgazdaságtan doktori fokozatán.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatóknak közgazdasági és ökonometriai, statisztikai és / vagy matematikai kitüntetéssel kell rendelkezniük az Új NQF 8. szintjén / a Régi NQF 7. szintjén. Alternatív megoldásként bármely más négyéves képesítéssel, az új NQF 8. szintű / régi NQF kitüntetéssel. 7. szint és a kapcsolódó matematikai és / vagy statisztikai és alkalmazott ökonometriai tapasztalatok, amelyeket a Gazdasági és Ökonometria Tanszék relevánsnak és elegendőnek tart.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott speciális kompetenciákat a számviteli alapelvek elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásába ... [+]

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott speciális kompetenciákat a számviteli alapelvek elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásában a pénzügyi számviteli területen. A képesített hallgatónak a mester disszertációján keresztül igazolnia kell a független és eredeti tudományos munkát.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatóknak rendelkezniük kell számviteli orientációjú Bachelor Kereskedelmi Tanulmányok kitüntetéseivel az Új NQF 8. szintjén / a Régi NQF 7. szintjén, amelyet a Számviteli Tanszék alkalmazhatónak tart. A program regisztrációjának (és / vagy a folyamatos regisztráció) befejezéséhez a pályázóknak meg kell felelniük az osztályokra jellemző követelményeknek. Az ilyen követelmények általában tartalmazzák az előkészítő munkát, amely egy kutatási javaslathoz vezet, amelyet az osztály jóváhagy. Az előkészítő munka lehetséges példái az előolvasás, az irodalom áttekintése, a koncepció kidolgozása és a készségek és / vagy tudás fejlesztését célzó rövid kurzusok sikeres befejezése. A jelentkezőktől azt is megkövetelhetik, hogy kutatási javaslataikat sikeresen megvédjék egy speciális beszélgetésen.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott speciális kompetenciákat a számítógépes ellenőrzési alapelvek elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és ... [+]

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott speciális kompetenciákat a számítógépes ellenőrzési alapelvek elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásában a számítógépes ellenőrzés területén. A képesített hallgatónak korlátozott körű értekezésen keresztül bizonyítania kell a független és eredeti tudományos munkát.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatónak kitüntetett képesítéssel vagy posztgraduális diplomaval kell rendelkeznie egy kapcsolódó számítógépes ellenőrzési területen, az Új NQF 8. szintjén / a Régi NQF 7. szintjén. Alternatív megoldásként bármely más négyéves képesítés az Új NQF 8. szintjén / a Régi NQF 7. szintjén. és a kapcsolódó gyakorlati könyvvizsgálati tapasztalatok, amelyeket a Számviteli Minisztérium relevánsnak és elegendőnek tart. Előkészítő tanulmányokra és felvételi vizsgara lehet szükség a Számviteli Tanszéknél. A kiválasztási folyamatot követik.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program célja a hallgatók alkalmazott kompetenciájának fejlesztése haladó szintű (végrehajtó) szinten az informatikai menedzsment alapelveinek és módszereinek elsajátít ... [+]

A program célja a hallgatók alkalmazott kompetenciájának fejlesztése haladó szintű (végrehajtó) szinten az informatikai menedzsment alapelveinek és módszereinek elsajátításában, elemzésében, értelmezésében és megértésében. A diplomamunkán keresztül a hallgató bizonyítékot mutat a tudományos kutatásról és annak képességéről, hogy tükrözze azt az informatikai menedzsment holisztikus kontextusában. A program elősegíti a tapasztalat folyamatos továbbfejlesztését, és tovább javul az idősebb vezetők és vezetők mind a dél-afrikai küldöttek számára, mind pedig egyre inkább elősegíti az informatikai menedzsment készségek fejlesztését a hallgatók és az ügyvezető küldöttek számára mind helyi, mind nemzetközi kontextusban.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatónak fejlesztenie kell az intellektuális és szakmai készségeket, hogy igazolja a tudományos munka elfogadható szintű önálló előállításának képességét. Ez megköve ... [+]

A hallgatónak fejlesztenie kell az intellektuális és szakmai készségeket, hogy igazolja a tudományos munka elfogadható szintű önálló előállításának képességét. Ez megköveteli a kapcsolódó kutatási módszertan alkalmazásának kompetenciáját, a jóváhagyott kutatási tanulmány lebonyolításának és befejezésének képességét, az eredmények és eredmények bemutatásának szóbeli és írásbeli kompetenciáját, valamint a tanulmány minden szempontjának kritikus tükrözését szolgáló akadémiai és személyes érettséget.

Felvételi követelmények

Honour képesítése az ipari pszichológiában az NQF 7. vagy 8. szintjén, legalább 65% átlaggal. A statisztikai módszereket vagy az analitikai technikákat bele kell foglalni az egyetemi tantervekbe. A potenciális hallgatóknak teljesíteniük kell a kutatási módszertan egy modulját a Honor NQF 8. szintjén. A kapcsolódó tapasztalatokat, amelyeket az Ipari Pszichológia és az Emberek Menedzsment Tanszéke relevánsnak és elegendőnek tart, szintén ki kell értékelni. A hallgatói szám korlátozása miatt kiválasztási folyamat szükséges.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja a hallgató alkalmazott kompetenciájának fejlett szintű fejlesztése az ökonometriai módszerek elsajátításában, elemzésében, értelmezésében és megértésébe ... [+]

A képesítés célja a hallgató alkalmazott kompetenciájának fejlett szintű fejlesztése az ökonometriai módszerek elsajátításában, elemzésében, értelmezésében és megértésében. Ez a program felkészíti a hallgatókat arra, hogy reflektáljanak saját gazdasági alkalmazásaikra ökonometrikus technikák alkalmazásával, akár konkrét gazdasági modellek empirikus ellenőrzésének elvégzésére, akár előrejelzés és politikai értékelés eszközeként. A képesített hallgatónak igazolnia kell a független és eredeti munkát.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatónak rendelkeznie kell Honour Bachelor képesítéssel az Új NQF 8. szintjén / a Régi NQF 7. szintjén, amelyet a Gazdasági és Ökonometriai Tanszék alkalmazhatónak tart. A program regisztrációjának (és / vagy a folyamatos regisztráció) befejezéséhez a pályázóknak meg kell felelniük az osztályokra jellemző követelményeknek. Az ilyen követelmények általában tartalmazzák az előkészítő munkát, amely egy kutatási javaslathoz vezet, amelyet az osztály jóváhagy. Az előkészítő munka lehetséges példái az előolvasás, az irodalom áttekintése, a koncepció kidolgozása és a készségek és / vagy tudás fejlesztését célzó rövid kurzusok sikeres befejezése. A jelentkezőktől azt is megkövetelhetik, hogy kutatási javaslataikat sikeresen megvédjék egy speciális beszélgetésen.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott speciális kompetenciákat az adózás elveinek elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásában. ... [+]

MCom a dél-afrikai és a nemzetközi adózás területén (tanfolyam szerint)

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott speciális kompetenciákat az adózás elveinek elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásában. Korlátozott értekezésű disszertáción keresztül a képesített hallgatónak bizonyítania kell a független és eredeti tudományos munkát.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatónak kitüntetett képesítéssel vagy posztgraduális diplomával kell rendelkeznie számviteli vagy adóügyi diplomával az Új NQF 8. szintjén / a Régi NQF 7. szintjén. Alternatív megoldásként bármely más négyéves képesítéssel, az Új NQF 8. szintjével kitüntetéssel. Régi NQF 7. szint és az ahhoz kapcsolódó adózási tapasztalat, amelyet a Számviteli Minisztérium relevánsnak és elegendőnek tart. Előkészítő tanulmányokra és felvételi vizsgara lehet szükség a Számviteli Tanszéknél. A kiválasztási folyamatot követik.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy a hallgató fejlessze alkalmazott kompetenciáját az elvek elsajátításában, értelmezésében, megfontolásában és alkalmazásában a pénzüg ... [+]

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy a hallgató fejlessze alkalmazott kompetenciáját az elvek elsajátításában, értelmezésében, megfontolásában és alkalmazásában a pénzügyi szélesebb körben. A kisebb disszertáción keresztül egy képesített hallgató bizonyítja a tudományos kutatást, a tudományos kutatási módszertan alkalmazását és képességét arra, hogy tükrözze azt a pénzügyi holisztikus összefüggésekben.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatónak pénzügyi irányultságú, Honour végzettséggel rendelkező Honour képesítéssel kell rendelkeznie az Új NQF 8. szintjén / a Régi NQF 7. szintjén, legalább pénzügyi irányítással és / vagy harmadik év szintű befektetéskezeléssel. Alternatív megoldásként egy hallgatónak rendelkeznie kell bármilyen más, négyéves képesítéssel, amely kitüntetéssel rendelkezik az Új NQF 8. szintjén / a Régi NQF 7. szintjén, és rendelkezik ezzel kapcsolatos pénzügyi irányítási és / vagy befektetési menedzsment pénzügyi irányultságú tapasztalattal, amelyet az osztály relevánsnak és elegendőnek tart.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja az, hogy fejlessze tovább a hallgatók alkalmazott kompetenciáját a gazdasági elvek és módszerek elsajátításában, elemzésében, értelmezésében és megértés ... [+]

A képesítés célja a hallgató alkalmazott kompetenciájának fejlett szintű fejlesztése a gazdasági alapelvek és módszerek elsajátításában, elemzésében, értelmezésében és megértésében. Ez a program felkészíti a hallgatókat arra, hogy gondolkodjanak saját gazdasági alkalmazásukban, hogy felmérjék annak hatását a közgazdaságtan, mint a társadalomtudomány holisztikus összefüggéseiben. A képesített hallgatónak igazolnia kell a független és eredeti munkát.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatóknak rendelkezniük kell az Új NQF 8. szintű / Régi NQF 7. szintű képesítéssel, amelyet a Gazdasági és Ökonometria Tanszék alkalmazhatónak tart. A program regisztrációjának (és / vagy a folyamatos regisztráció) befejezéséhez a pályázóknak meg kell felelniük az osztályokra jellemző követelményeknek. Az ilyen követelmények általában tartalmazzák az előkészítő munkát, amely egy kutatási javaslathoz vezet, amelyet az osztály jóváhagy. Az előkészítő munka lehetséges példái az előolvasás, az irodalom áttekintése, a koncepció kidolgozása és a készségek és / vagy tudás fejlesztését célzó rövid kurzusok sikeres befejezése. A jelentkezőktől azt is megkövetelhetik, hogy kutatási javaslataikat sikeresen megvédjék egy speciális beszélgetésen.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati készségeket a marketing menedzsment elveinek megszerzésében, értelmezésében és alkalmazásában. ... [+]

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati készségeket a marketing menedzsment elveinek megszerzésében, értelmezésében és alkalmazásában. A hallgatónak a disszertáció témájától függően koncentrált kompetenciát kell szereznie. A hallgatónak bizonyítania kell a független és eredeti tudományos munkát. A hallgatók kompetenciát mutatnak a vonatkozó kutatási módszertan alkalmazásában, valamint a kutatási folyamat és az eredmények megfelelő írásbeli kommunikációjában is. A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy reflektálja kutatási döntéseire és alkalmazásaira, és felméri ezek hatását a marketing menedzsment holisztikus összefüggéseiben.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati készségeket a stratégiai és általános irányítási elvek megszerzésében, értelmezésében, megérté ... [+]

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati készségeket a stratégiai és általános irányítási elvek megszerzésében, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában. A képesítés fejleszti a hallgató kutatási és koncepcionális készségeit a stratégiai és az általános menedzsment területén. A képesített hallgatónak bizonyítania kell a tudományos kutatást és a jelentéstétel képességét. A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy tükrözze kutatási döntéseit és alkalmazásait, és felméri ezek hatását a stratégiai és az általános menedzsment holisztikus összefüggéseiben.

Felvételi követelmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja olyan mérnök fejlesztése, aki fejlett képességekkel rendelkezik az alapvető mérnöki tudományok és / és a tervezés és szintézis, valamint a kapcsolódó al ... [+]

MEng az elektromos és elektronikus mérnöki munka területén (kutatás-alapú)

A képesítés célja olyan mérnök fejlesztése, aki fejlett képességekkel rendelkezik az alapvető mérnöki tudományok és / és a tervezés és szintézis, valamint a kapcsolódó alapelvek alkalmazásában a társadalom egészének konkrét problémáira. Ennek a folyamatnak az egyik fő célja egy fejlett képesség fejlesztése az alapvető mérnöki kutatások független elvégzéséhez. Elősegíti az egész életen át tartó tanulás megközelítését.

Minősítési eredmények

Kilépési szintű eredmények:

A képesített hallgató képes lesz:

Azonosítsa, kiértékelje, megfogalmazza, értelmezze, elemezze és megoldja a mérnöki kutatási / fejlesztési problémákat kreatívan és innovatív módon, azaz a matematika, az alaptudomány és a mérnöki tudományok vonatkozó alapvető ismereteinek alkalmazásával a kiválasztott kutatási területen.Tervezze meg és irányítsa a mérnöki kutatási projekteket, bemutatva az alapvető ismereteket, megértést és betekintést az elvekbe, módszerekbe és koncepciókba, amelyek társadalmilag felelős (a helyi és más közösségek számára) kutatást / fejlesztést jelentenek a kiválasztott kutatási gyakorlat területén.Hatékony munka, egyénileg vagy másokkal, egy csapat, csoport, szervezet és a közösség tagjaként, vagy multidiszciplináris környezetben a kiválasztott kutatási területen.Szervezze és irányítsa magát és tevékenységét felelősségteljesen, hatékonyan, szakmailag és etikusan, vállaljon felelősséget kompetenciájának keretein belül, és mérlegelje a kutatás területére vonatkozó tudás és szakértelem alapján.Tervezze meg és hajtsa végre a vizsgálatok, kutatások és / vagy kísérletek alkalmazható szintjeit megfelelő elméletek és módszertan alkalmazásával, és végezzen megfelelő adat-elemzést és értelmezést.A megfelelő felépítés, stílus és grafikus támogatás segítségével hatékonyan kommunikáljon, mind szóbeli, mind írásbeli formában, a mérnöki, és különösen a kutatási közönséggel és a nagy közösséggel, amennyiben a kutatás érinti őket.Használja és értékelje a megfelelő kutatási módszereket, készségeket, eszközöket és információs technológiákat... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja olyan mérnök fejlesztése, aki fejlett képességekkel rendelkezik az alapvető mérnöki menedzsment tudományok és / és a tervezés, valamint a szintézis és a ... [+]

MEng Mérnöki Menedzsment (előadó)

A képesítés célja olyan mérnök fejlesztése, aki fejlett képességekkel rendelkezik az alapvető mérnöki menedzsment tudományok és / és a tervezés, valamint a szintézis és a kapcsolódó alapelvek alkalmazásában az egész társadalom specifikus menedzsmentrendszeri problémáira. Ennek a folyamatnak az egyik fő célkitűzése egy fejlett képesség fejlesztése az alapvető rendszerek mérnöki és irányítási kutatásának független elvégzéséhez. Elősegíti az egész életen át tartó tanulás megközelítését.

Minősítési eredmények

Kilépési szintű eredmények:

A képesített hallgató képes lesz:

Azonosítsa, kiértékelje, megfogalmazza, értelmezze, elemezze és megoldja a mérnöki kutatási és fejlesztési problémákat kreatív és innovatív módon, azaz a matematika, az alaptudomány és / vagy a mérnöki és menedzsment tudomány alapvető ismereteivel a kiválasztott kutatási területen.Tervezze meg és irányítsa a mérnöki menedzsment kutatási projekteket, bemutatva az alapvető ismereteket, megértést és betekintést az elvekbe, módszerekbe és koncepciókba, amelyek társadalmilag felelős (a helyi és más közösségek felé) kutatást / fejlesztést jelentenek a kiválasztott kutatási gyakorlat területén.Hatékony munka, egyénileg vagy másokkal, egy csapat, csoport, szervezet és a közösség tagjaként, vagy multidiszciplináris környezetben a kiválasztott kutatási területen.Szervezze és irányítsa magát és tevékenységét felelősségteljesen, hatékonyan, szakmailag és etikusan, vállaljon felelősséget kompetenciájának keretein belül, és mérlegelje a kutatás területére vonatkozó tudás és szakértelem alapján.Tervezze meg és hajtsa végre a megfelelő vizsgálati, kutatási és / vagy kísérleti szinteket a megfelelő elméletek és módszertan alkalmazásával, és végezzen adatelemzést és értelmezést.A megfelelő felépítés, stílus és grafikus támogatás segítségével hatékonyan kommunikáljon, mind szóbeli, mind írásbeli formában, a mérnöki, és különösen a kutatási közönséggel és a nagy közösséggel, amennyiben a kutatás érinti őket.Használja és értékelje a megfelelő mérnöki menedzsment kutatási... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program célja egy mérnök fejlesztése, aki fejlett képességekkel rendelkezik az alapvető építészmérnöki tudományok, a tervezés és a szintézis alkalmazásában a társadalom ... [+]

A program célja egy mérnök fejlesztése, aki fejlett képességekkel rendelkezik az alapvető építészmérnöki tudományok, a tervezés és a szintézis alkalmazásában a társadalom egészének konkrét szerkezeti tervezési problémáira. Az egyik fő cél a fejlett képesség fejlesztése az alapvető szerkezeti mérnöki kutatások független elvégzéséhez, és ezzel elősegítve az egész életen át tartó tanulást.

Minősítési eredmények

Kilépési szintű eredmények:

A képesített hallgató képes lesz:

Azonosítsa, értékelje, megfogalmazza, értelmezze, elemezze és megoldja a szerkezeti mérnöki kutatási és fejlesztési problémákat kreatívan és innovatív módon, a releváns alapvető ismeretek, azaz a matematika, az alaptudomány és a mérnöki tudományok alkalmazásával a kiválasztott kutatási területen.Tervezze meg és irányítsa a szerkezeti mérnöki kutatási projekteket, amelyek bemutatják az alapvető ismereteket, megértést és betekintést az alapelvekbe, módszerekbe és koncepciókba, amelyek társadalmilag felelősek (a helyi és más közösségek előtt) a mérnöki kutatást / fejlesztést a kiválasztott kutatási gyakorlat területén.Hatékony munka egyénileg vagy másokkal, mint egy csapat, csoport, szervezet és közösség tagja, vagy multidiszciplináris környezetben a kiválasztott kutatási területenSzervezze és irányítsa magát és tevékenységét felelősségteljesen, hatékonyan, szakmailag és etikusan, vállalja a felelősséget saját kompetenciája keretein belül, és a tudományos és szakértelemmel arányos mérlegelést gyakoroljon a kutatás területénTervezze meg és végezze el a vizsgálatok, kutatások és / vagy kísérletek alkalmazható szintjét a megfelelő elméletek és módszertan alkalmazásával, és végezzen adatelemzést és értelmezéstHatékony kommunikáció, szóban és írásban, mind a mérnöki, mind pedig a kutatási közönséggel és a nagy közösséggel, amennyiben a kutatás érinti őket a megfelelő szerkezet, stílus és grafikai támogatás segítségévelHasználja és értékelje a megfelelő szerkezeti mérnöki kutatási módszereket, készségeket, eszközöket, technológiákat és információs technológiákat hatékonyan és kritikusan... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A mesterképzési programok teljes disszertációból vagy tanfolyamból, valamint kismértékű disszertációból állnak. ... [+]

Oktatási Master (MEd)Felvételi követelményekA leendő jelöltek BEd-t (Hons) kapnak.Megfelelő négyéves szakmai alapképzés, valamint tanári diploma / tanári képesítés és szakmai tapasztalat a javasolt szakterületen.Tanár diploma / tanári képesítés, valamint megfelelő kitüntetés és szakmai tapasztalat a javasolt szakirányban. Az ilyen jelöltek oktatási ismereteit az osztályvezető és a szakterület szakértője értékeli a javasolt szakterületen, és a regisztráció előtt fel lehet írni az olvasási programot.További kiválasztási kritériumok

Tudományos teljesítmény: a hallgatóknak el kell érniük legalább 65% -ot korábbi szintjüknél. Ha nem sikerült elérni 65% -ot, akkor figyelembe lehet venni a korábbi tanulmányokat és tapasztalatokat a területen, és a hallgatók engedélyezhetők a regisztrációra egy előzetes regisztrációs kutatási javaslat alapján, amelyet elfogad a tudományos osztály, amelybe a hallgató regisztrál.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A turisztikai és vendéglátás menedzsmentjének mesterképzésének célja a hallgató képességének fejlesztése a turizmus és vendéglátás menedzsmentjének kérdéseire, elemzésére ... [+]

A turisztikai és vendéglátás menedzsmentjének mesterképzésének célja a hallgató képességének fejlesztése a turizmus és vendéglátás menedzsmentjének kérdéseire, elemzésére és értelmezésére globális kontextusban, különös tekintettel az iparág-specifikus ágazatokra. Ezt a célt úgy érik el, hogy egy kutatáson alapuló disszertációt adnak át a mester szintjén, ahol a hallgató bizonyítékot szolgáltat a tudományos kutatásról és a reflexió képességéről az idegenforgalom és a vendéglátás irányításában.

A program tehát elősegíti a vezetők és vezetők folyamatos szakmai fejlődését az idegenforgalom és vendéglátás menedzsmentjében.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A mesterképzésben részt vevő hallgatóknak kutatási disszertációt kell írniuk és benyújtaniuk. ... [+]

A mesterképzésben részt vevő hallgatóknak kutatási disszertációt kell írniuk és benyújtaniuk.

Felvételi követelmények

Kitüntetéses fokozat a sportmenedzsment területén.

Elérhetőségeit

Név: Prof Leon Leonate Tel: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az e fokozat követelményeinek sikeres teljesítése után a hallgató két éven belül gyakorlat-orientált és személyesen gazdagító képesítést szerez, edzői képességeket és új ... [+]

Az e fokozat követelményeinek sikeres teljesítése után a hallgató két éven belül gyakorlat-orientált és személyesen gazdagító képesítést szerez, edzői képességeket és új karrierlehetőségeket szerez személyes és szakmai vezetőként, menedzserként vagy PPL-segítőként.

Felvételi követelmények

Megfelelő kitüntetési fokozat vagy azzal egyenértékű, a kitüntetési fokozat átlagosan legalább 65% -ával. Számítógépes ismeretek és az internethez való hozzáférés, valamint legalább három éves munkatapasztalat. Alapvető fontosságú a kutatási technológia egy elismert fokozatú modulja. A hallgatóknak elvárniuk kell egy elismert írástudási tesztet.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati készségeket a kapcsolódó kutatási módszertan megszerzésében, értelmezésében és átgondolásában, ... [+]

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati készségeket a kapcsolódó kutatási módszertan megszerzésében, értelmezésében és átgondolásában, valamint a kutatási folyamat és az eredmények megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikációjában. A cél az is, hogy a hallgató képes legyen a kutatási eredmények megfelelő reflexiójára. A hallgatónak bizonyítania kell a független és eredeti tudományos munkát.

Felvételi követelmények

Megfelelő kitüntetéses fokozat az emberi erőforrás-gazdálkodás, az ipari pszichológia, az emberi erőforrás-fejlesztés vagy a munkaügyi kapcsolatok szélesebb körében, átlagosan legalább 65% -kal a kitüntetési fokozat esetében. A Honour kutatási módszertan modulja (NQF 7. szint). Az hallgatói számokra vonatkozó korlátozások miatt egy teljes napi értékelési központból és pszichometrikus értékelésekből álló kiválasztási folyamat szükséges.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az MPhil in Energy Studies kisméretű disszertációjának elsődleges célja, hogy tanfolyamokkal biztosítsa a hallgatók számára speciális továbbképzést és képzést, miközben m ... [+]

Az MPhil in Energy Studies kisméretű disszertációjának elsődleges célja, hogy tanfolyamokkal biztosítsa a hallgatók számára speciális továbbképzést és képzést, miközben megfelel egy adott kutatási elem követelményeinek, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai készségeket és a szükséges terepmunka kompetenciákat, például innováció, döntéshozatal, stratégiai gondolkodás és szervezési készségek. Az MPhil in Energy Studies tanfolyamán végzett kiskorú disszertáció legalább 120 kreditből áll, 8. szintű kutatásból, kutatási projekt formájában, kisméretű disszertációként.

A fokozat magas szintű szellemi és elméleti ismereteket és betekintést igényel a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákba, valamint a tanulmányi területen egy adott probléma kritikus indokolásához, megfogalmazásához, elemzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A disszertáció határozottan hozzájárul majd a tantárgy és a kutatás területének megismeréséhez és bepillantásához. A képesített hallgatók kompetenciát mutatnak a kapcsoló ... [+]

A disszertáció határozottan hozzájárul majd a tantárgy és a kutatás területének megismeréséhez és bepillantásához. A képesített hallgatók kompetenciát mutatnak a kapcsolódó kutatási módszertan alkalmazásában, valamint a kutatási folyamat és az eredmények megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikációjában is. A hallgatóknak képesnek kell lenniük arra, hogy tükrözzék kutatási döntéseiket és alkalmazásukat, hogy felmérjék azok hatását az információs ipar holisztikus összefüggéseiben.

Felvételi követelmények

Bármely releváns kitüntetési fok az NQF 7. vagy 8. szintjén, átlag 65% -kal az elismerési fokozat esetében. A Vezetési Kar dékánja megtagadhatja a hallgatói felvételt a mesterképzettségbe, ha úgy ítéli meg, hogy a hallgató tudományos háttere nem elegendő a javasolt tanulmányokhoz.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az iparpolitikai filozófia mesterének célja a hallgatók szellemi kompetenciáinak, szellemi függetlenségének és gyakorlati készségeinek fejlesztése a megfelelő iparpolitik ... [+]

Az iparpolitikai filozófia mesterének célja a hallgatók szellemi kompetenciáinak, szellemi függetlenségének és gyakorlati készségeinek fejlesztése a megfelelő iparpolitikák megszerzésében, elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában, hogy támogassa a kontinens gazdaságainak szerkezeti átalakulását. A program olyan alapvető modulokból áll, amelyek az afrikai iparfejlesztési politikákkal, stratégiákkal és menedzsmenttel kapcsolatos kérdések széles körének mélyreható lefedettségét kínálják, és lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy kipróbálják a megszerzett tudás gyakorlati alkalmazását, részt vegyenek az esettanulmányok elemzésében, vegyenek részt helyszíni látogatások, és egyedi műszaki jelentéseket készít a különféle témákról.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Fejleszteni kell a hallgató alkalmazott kompetenciáját a feltörekvő országok kontextusában a vezetés elemzésében, értelmezésében és megértésében, különös tekintettel az e ... [+]

Fejleszteni kell a hallgató alkalmazott kompetenciáját a feltörekvő országok kontextusában a vezetés elemzésében, értelmezésében és megértésében, különös tekintettel az ezen országok egyes ágazataira. A képesítés lehetővé teszi a felső vezetők és vezetők számára, hogy elsajátítsák a kritikus vezetői képességeket, amelyeket az adott ágazatban igényelnek, ahol vezetniük kell és vezetniük kell a feltörekvő országokban.

Felvételi követelmények

A leendő hallgatónak a következő területeken bármelyiküknek releváns kitüntetéssel kell rendelkeznie: közigazgatás, politikai tudományok, jogi és alkotmányos tanulmányok, oktatás, környezetvédelmi tanulmányok, mérnöki munka, egészségügy és kreatív / grafikai tudományok. A hallgatónak legalább 65% -os átlagot meg kell szereznie az összes kitüntetéssel kapcsolatban a kitüntetési fokozattal vagy azzal egyenértékű képesítéssel kapcsolatban, amelyet figyelembe kell venni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Fejleszteni kell a hallgató alkalmazott kompetenciáját a professzionális vezetői coaching beavatkozások biztosításában. Ezt a szerződéskötési kompetenciák fejlesztésével, ... [+]

Fejleszteni kell a hallgató alkalmazott kompetenciáját a professzionális vezetői coaching beavatkozások biztosításában. Ezt a szerződéskötési kompetenciák fejlesztésével, a szükségletek felmérésével, a fejlesztési tervek elkészítésével, az egyéni és csapatos coaching ülések lebonyolításával, valamint a különböző coaching beavatkozások hatásának értékelésével számos modulon keresztül lehet elvégezni. Egy mini-disszertáción keresztül a hallgató bizonyítékot szolgáltat a tudományos kutatásról és arról, hogy képes-e reflektálni a vezetői coaching holisztikus összefüggéseire. A program fejlesztési tapasztalatokat fog nyújtani a pszichológusok, pszichometrikusok, emberi erőforrás menedzserek és menedzserek, valamint más posztgraduális hallgatók számára, akik kompetens és professzionális vezetői edzőkké válnak Dél-Afrikában.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezt a képesítést azoknak a hallgatóknak szánják, akik kutatáson keresztül hozzájárulnak a meglévő ismeretek alkalmazásának megértéséhez és a technológia speciális terület ... [+]

MTech a gépiparban (kutatás-alapú)

Ezt a képesítést azoknak a hallgatóknak szánják, akik kutatás révén hozzájárulnak a meglévő tudás alkalmazásának megértéséhez és a technológia speciális területén folytatott értékeléséhez. Emellett képesek lesznek bizonyítani a magas szintű általános ismereteket is ezen a területen, az alapvető ismeretektől kezdve a fejlett elméleti vagy alkalmazott tudásig.

A képesítési eredmények és az értékelési kritériumok

Teljes körű kutatás a mérnöki folyamatokban, termékekben vagy rendszerekben

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

Baccalaureus Technologiae: Mérnöki munka: mechanikus, vagy azzal egyenértékű képesítés.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az ezt a képesítést megszerző hallgató képes minimális irányítással elvégezni a kutatást, és sikeresen hozzájárul a mérnöki környezetben a tudás előállításához. ... [+]

MTech az építkezésben (kutatás-alapú)

Az ezt a képesítést megszerző hallgató képes minimális irányítással elvégezni a kutatást, és sikeresen hozzájárul a mérnöki környezetben a tudás előállításához.

Minősítési eredmények

Mutassa be az iparágban jelentkező probléma vagy igény azonosításának képességét, és alkalmazzon kutatási módszertant a szükséglet vagy probléma kezelésére.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

Baccalaureus Technologiae: Mérnöki munka: Polgári vagy azzal egyenértékű képesítés.

A diploma megszerzése

Az MTech: Mérnöki: Polgári jogokat azok a hallgatók kapják meg, akik sikeresen teljesítették az értekezését.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés megszerzése után a hallgatók jelentősen hozzájárulhatnak a kutatáshoz és a belsőépítészet szakterületén meglévő ismeretek kiértékeléséhez, és bizonyíthatják a ... [+]

A képesítés megszerzése után a hallgatók jelentősen hozzájárulhatnak a kutatáshoz és a belsőépítészet szakterületén meglévő ismeretek kiértékeléséhez, és bizonyíthatják a szakterület magas szintű általános ismereteit, az alapfogalmaktól kezdve a fejlett elméleti vagy alkalmazott tudásig. .

Felvételi követelmények

Baccalaureus Technologiae: Belsőépítészet, amelynek átlagos pontszáma legalább 65%, vagy azzal egyenértékű képesítéssel egyenértékű, az Állapotbizottság által javasolt és a Kari Igazgatóság által jóváhagyott jelöléssel.

Kiválasztási feltételek

A kiválasztás az akadémiai érdemeken és az előzetes kutatási javaslatokon alapul, amelyeket az Osztálybizottság hagyott jóvá.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az MTech Biotechnology elsődleges célja az, hogy a hallgatók speciális felsőoktatásban és képzésben részesítsék egy adott kutatási elem követelményeit, miközben a hallgat ... [+]

Az MTech Biotechnology elsődleges célja az, hogy a hallgatók speciális felsőoktatásban és képzésben részesítsék egy adott kutatási elem követelményeit, miközben a hallgatók elsajátíthatják a szükséges kísérleti és technológiai készségeket és a szükséges terepmunka kompetenciákat, például innováció, döntéshozatal, stratégiai gondolkodási és szervezési képességek.

A disszertáció alapú MTech Biotechnológia egy speciális terület átfogó tanulmányából áll, amelynek beszámolása és disszertáció formájában benyújtása a program végén történik. A fokozat magas szintű szellemi és elméleti ismereteket és betekintést igényel a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákba, valamint a tanulmányi területen egy adott probléma kritikus indokolásához, megfogalmazásához, elemzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés megszerzése után a hallgatók képesek lesznek független kutatásokat végezni egy speciális ruházat- vagy divatterületen, és hozzájárulhatnak a tudás előállításá ... [+]

A képesítés megszerzése után a hallgatók képesek lesznek független kutatásokat végezni egy speciális ruházat- vagy divatterületen, és hozzájárulhatnak a tudás előállításához egy kiválasztott területen. A kutatási problémát, annak indokolását, folyamatát és eredményét egy disszertáció ismerteti, amely megfelel az ezen a szinten általánosan elfogadott normáknak.

Felvételi követelmények

Baccalaureus Technologiae: Divat, amelynek átlagos pontszáma legalább 65%, vagy ezzel egyenértékű képesítéssel egyenértékű képesítéssel rendelkezik, az Állapotbizottság által javasolt és a Kari Igazgatóság által jóváhagyott módon.

Kiválasztási feltételek... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezt a képesítést megszerezve a hallgatók képesek lesznek fejlett független kutatások elvégzésére a képzőművészet egy meghatározott területén, összetett analitikai és gyak ... [+]

Ezt a képesítést megszerezve a hallgatók képesek lesznek fejlett független kutatások elvégzésére a képzőművészet egy meghatározott területén, összetett analitikai és gyakorlati készségeket és ismereteket demonstrálva az értekezés és adott esetben a kutatásnak megfelelő eredeti mű vagy kiállítási anyag kiállításának megírásával. mód.

Felvételi követelmények

Baccalaureus Technologiae: Képzőművészet, amelynek átlagos pontszáma legalább 65%, vagy azzal egyenértékű képesítéssel egyenértékű, az Állapotbizottság által javasolt és a Kari Igazgatóság jóváhagyása alapján.

Kiválasztási feltételek

A kiválasztás az akadémiai érdemeken és az előzetes kutatási javaslatokon alapul, amelyeket az Osztálybizottság hagyott jóvá.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Annak biztosítása, hogy a hallgatók képesek legyenek független kutatások elvégzésére fejlett problémamegoldó készségek révén, valamint a kritikus és reflektív gondolkodás ... [+]

Annak biztosítása, hogy a hallgatók képesek legyenek független kutatások elvégzésére fejlett problémamegoldó készségek révén, valamint a kritikus és reflektív gondolkodásmód alkalmazásával a környezetvédelmi egészségügy területén.

Felvételi követelmények

BTech Környezeti Egészség. A BTech programban átlagosan 65% szükséges.

Elérhetőségeit

Név: Martha Chadyiwa asszony Tel .: 011 559 6239 / e-mail: mchadyiwa@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy lehetővé tegye a diplomások számára az integrált műszaki ismeretek / készségek, valamint a fejlett elemzés és problémamegoldás alkal ... [+]

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy lehetővé tegye a diplomások számára az integrált műszaki ismeretek / készségek, valamint a fejlett elemzés és problémamegoldás alkalmazását egy adott szakterületre a mennyiségi felmérés, ingatlanfejlesztés és más kapcsolódó területek területén, egy alkalmazott kutatási projektben való részvétel révén.

A képesítési eredmények és az értékelési kritériumok

Kutatást és fejlesztést végezzen egy speciális területen, és vegyen részt a technológiaátadásban a mennyiségi felmérés és az ingatlanfejlesztés területén.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

BTech: Mennyiségi felmérés, vagy azzal egyenértékű képesítéssel egyenértékű képesítés VAGY Nemzeti Felsőfokú diploma: Épületfelmérés plusz jóváhagyott munkatapasztalat és egyéb oklevél utáni képesítések. A hallgatókat akadémiai érdemeik alapján választják ki és jóváhagyott tanulmányi területet választanak.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezt a képesítést megszerezve a hallgatók képesek lesznek fejlett független kutatások elvégzésére egy rendkívül speciális ruházati területen, és összetett elemző és értéke ... [+]

Ezt a képesítést megszerezve a hallgatók képesek lesznek fejlett független kutatások elvégzésére egy rendkívül speciális ruházati területen, és összetett elemző és értékelő készségeket demonstrálhatnak annak érdekében, hogy bővítsék vagy újradefiniálják a meglévő ismereteket, amelyek hozzájárulnak a ruházati ipar fejlődéséhez.

Felvételi követelmények

Baccalaureus Technologiae: Ruházatkezelés, amelynek átlagos pontszáma legalább 65%, vagy azzal egyenértékű képesítéssel egyenértékű, az Állapotbizottság által javasolt és a Kari Igazgatóság által jóváhagyott jelöléssel.

Kiválasztási feltételek

A kiválasztás az akadémiai érdemeken és az előzetes kutatási javaslatokon alapul, amelyeket az Osztálybizottság hagyott jóvá.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezen a szinten egy képesített hallgató képes lesz speciális ismeretek és kutatási módszertan alkalmazására a kohászati környezetben, hozzájárulva ezzel a kohászati ipar é ... [+]

Ezen a szinten egy képesített hallgató képes lesz speciális ismeretek és kutatási módszertan alkalmazására a kohászati környezetben, hozzájárulva ezzel a kohászati ipar és a bányászati közösség kutatási és fejlesztési igényeinek kielégítéséhez. A képesített hallgató képes lesz regisztrálni az ECSA-nál professzionális technológusként.

Minősítési eredmények

A képesítő hallgatónak képesnek kell lennie:

Indítson el és hajtson végre alkalmazott kutatásokat a kohászati tevékenységek körében a teljes befejezésig.Funkció közép- és felső vezetői szinten egy kohászati környezetben.Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az MTech Food Technology elsődleges célja, hogy speciális felsőoktatásban és képzésben részesítse a hallgatókat, miközben megfelel egy adott kutatási elem követelményeine ... [+]

Az MTech Food Technology elsődleges célja, hogy speciális felsőoktatásban és képzésben részesítse a hallgatókat, miközben megfelel egy adott kutatási elem követelményeinek, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai készségeket és a szükséges terepi kompetenciákat, például innováció, döntéshozatal, stratégiai gondolkodás és szervezési készségek.

A disszertáció alapú MTech Food Technology egy speciális terület átfogó tanulmányából áll, amelyet a program végén disszertáció formájában nyújtottak be és készítettek. A fokozat magas szintű szellemi és elméleti ismereteket és betekintést igényel a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákba, valamint a tanulmányi területen egy adott probléma kritikus indokolásához, megfogalmazásához, elemzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy lehetővé tegye a diplomások számára az integrált műszaki ismeretek / készségek, valamint a fejlett elemzés és problémamegoldás alkal ... [+]

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy lehetővé tegye a diplomások számára az integrált műszaki ismeretek / készségek, valamint a fejlett elemzés és problémamegoldás alkalmazását az építési menedzsment, ingatlanügyek és kapcsolódó területek speciális szakterületén, az alkalmazott kutatási projektben való részvétel révén.

Minősítési eredmények

Kutatási és fejlesztési tevékenységet végezzen egy speciális területen, és vegyen részt a technológiaátadásban az építésvezetés és az ingatlanfejlesztés területén.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

A BTech: Építésmenedzsment, vagy azzal egyenértékű képesítés VAGY Nemzeti felsőfokú oklevél: Épületfelmérés vagy Épületfelügyelet, plusz jóváhagyott munkatapasztalat és egyéb posztdiplomi tanulmányok. A hallgatókat akadémiai érdemeik alapján választják ki és jóváhagyott tanulmányi területet választanak.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja a szellemi és szakmai készségek fejlesztése, és lehetőséget biztosít a hallgató számára, hogy bizonyítsa a független és eredeti tudományos munkát. ... [+]

A képesítés célja a szellemi és szakmai készségek fejlesztése, és lehetőséget biztosít a hallgató számára, hogy bizonyítsa a független és eredeti tudományos munkát. Ez a képesítés ezenkívül lehetőséget biztosít a hallgató számára a vonatkozó kutatási módszertan alkalmazásában való kompetencia bemutatására, valamint a kutatási folyamat és az eredmények megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikációjára, valamint a kutatási folyamat és az eredmények tükrözésére.

A képesítési eredmények és az értékelési kritériumok

Kutatást és fejlesztést végezzen egy speciális területen, és vegyen részt a technológiaátadásban a mennyiségi felmérés és az ingatlanfejlesztés területén.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezt a képesítést megszerezve a hallgatók képesek lesznek önálló kutatást végezni minimális útmutatással az ipari tervezéshez kapcsolódó területen, és hozzájárulhatnak az ... [+]

Ezt a képesítést megszerezve a hallgatók képesek lesznek önálló kutatást végezni minimális útmutatással az ipari formatervezéshez kapcsolódó területen, és hozzájárulhatnak az ismeretek előállításához ezen a területen. A kutatási problémát, annak indoklását, folyamatát és eredményét disszertációban és más kutatási jelentésekben ismertetik, amelyek megfelelnek az e szintű kutatás általánosan elfogadott normáinak.

Felvételi követelmények

Baccalaureus Technologiae: Ipari formatervezés, amelynek átlagos pontszáma legalább 65%, vagy azzal egyenértékű képesítéssel egyenértékű, az Állapotbizottság által javasolt és a Kari Igazgatóság által jóváhagyott jelöléssel.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy lehetővé tegye a diplomások számára az integrált műveleti technikák alkalmazását, a fejlett elemzéssel és a problémamegoldással együ ... [+]

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy lehetővé tegye a diplomások számára az integrált műveleti technikák alkalmazását, a fejlett elemzéssel és a problémamegoldással együtt az ipari mérnöki / üzemeltetési menedzsment területén egy speciális szakterületen, egy alkalmazott kutatási projektben való részvétel révén.

A képesítési eredmények és az értékelési kritériumok

Kutatást és fejlesztést végezzen egy speciális területen, és vegyen részt a technológiaátadásban az ipari mérnöki vagy üzemeltetési menedzsment területén.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

Baccalaureus Technologiae: ipari mérnöki munka, vagy azzal egyenértékű képesítés.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezen a szinten egy képesítő hallgató képes lesz speciális ismeretek és kutatási módszertan alkalmazására a kohászati környezetben, hozzájárulva ezzel a kohászati ipar és ... [+]

Ezen a szinten egy képesítő hallgató képes lesz speciális ismeretek és kutatási módszertan alkalmazására a kohászati környezetben, hozzájárulva ezzel a kohászati ipar és a bányászati közösség kutatási és fejlesztési igényeinek kielégítéséhez. A képesített hallgató képes lesz regisztrálni az ECSA-nál professzionális technológusként.

A képesítési eredmények és az értékelési kritériumok

A képesítő hallgatónak képesnek kell lennie:

Indítson el és hajtson végre alkalmazott kutatásokat a kohászati tevékenységek körében a teljes befejezésig.Funkció közép- és felső vezetői szinten egy kohászati környezetben.Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezt a képesítést a folyamathoz kapcsolódó iparban dolgozó vegyészmérnököknek vagy technológusoknak szánják. Azok a hallgatók, akik ezt a képesítést megszerezték, képesek ... [+]

Ezt a képesítést a folyamathoz kapcsolódó iparban dolgozó vegyészmérnököknek vagy technológusoknak szánják. Azok a hallgatók, akik ezt a képesítést megszerezték, képesek lesznek a vegyiparban végzett független kutatások elvégzésére, és a meglévő tudás megértésével, alkalmazásával és értékelésével jelentősen hozzájárulnak a tudás előállításához. A kutatási problémát, annak indoklását, folyamatát és eredményét egy disszertáció ismerteti, amely megfelel az adott szinten általánosan elfogadott normáknak.

Minősítési eredmények

A képesítő hallgató képes lesz:

Gyűjtse és rendezze az információkat a kiválasztott kutatási területen / területen.Alkalmazza a kutatási módszereket és technikákat megfelelően és helyesen.Jelentősen hozzájáruljon a meglévő vegyészmérnöki tudomány és technológia területek fejlesztéseinek ajánlására.Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesített hallgató képes lesz minimális útmutatással független kutatást végezni egy kiválasztott villamosmérnöki területen, és hozzájárulhat ezen a területen a tudás e ... [+]

A képesített hallgató képes lesz minimális útmutatással független kutatást végezni egy kiválasztott villamosmérnöki területen, és hozzájárulhat ezen a területen a tudás előállításához.

Minősítési eredményekMutassa be a vizsgálati terület / terület ismereteit és megértését.Alkalmazza a kutatási módszereket és technikákat megfelelően és helyesen.Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

Baccalaureus Technologiae: Mérnöki munka: Elektromos vagy azzal egyenértékű képesítéssel.

A diploma megszerzése

Az MTech: Mérnöki: Elektromos szolgáltatást azon hallgatók kapják meg, akik sikeresen elvégezték a disszertációt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés megszerzése után a hallgatók kompetens építészmérnökök / szakemberek lesznek, akik független kutatásokat végezhetnek, és önállóan végezhetnek professzionális ... [+]

A képesítés megszerzése után a hallgatók kompetens építész-technikusok / szakemberek lesznek, akik képesek független kutatásokat végezni, és önállóan végeznek professzionális építészeti szolgáltatásokat a technológia, a tervezés és menedzsment területén a köz- és / vagy a magán (formális vagy informális) vagy speciális területeken épített környezet.

Felvételi követelmények

Baccalaureus Technologiae: Építészeti technológia, amelynek átlagos pontszáma legalább 65%, vagy azzal egyenértékű képesítéssel egyenértékű szabvány, az Állapotbizottság által javasolt és a Kari Igazgatóság jóváhagyásával.

Kiválasztási feltételek... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A kémia mester elsődleges célja, hogy a hallgatók számára speciális felsőoktatásban és képzésben részesítse a meghatározott kutatási elem követelményeinek teljesítését, h ... [+]

MTech kémia

Az MTech Kémia elsődleges célja, hogy a hallgatók számára speciális felsőoktatásban és képzésben részesítse a meghatározott kutatási elem követelményeinek teljesítését, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai készségeket és a szükséges terepi kompetenciákat, például innováció, döntéshozatal, stratégiai gondolkodási és szervezési képességek.

A disszertáció alapú MTech Kémia a szakterület egy speciális területének átfogó tanulmányából áll, amelyet a program végén disszertáció formájában nyújtottak be és nyújtottak be. A fokozat magas szintű szellemi és elméleti ismereteket és betekintést igényel a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákba, valamint a tanulmányi területen egy adott probléma kritikus indokolásához, megfogalmazásához, elemzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul

MA

University of Johannesburg

Ebben az afgán nyelvű háborgó programban (Honneurs, mesterképzés és doktori fokozat) az emberi létezést aláveti az a szimbolus, atkák, metafora, és megfogalmazza, mi közv ... [+]

Gedoseer

Ebben az afgán nyelvű háborgó programban (Honneurs, mesterképzés és doktori fokozat) az emberi létezést aláveti az a szimbolus, atkák, metafora, és megfogalmazza, mi közvetíti az emberi létezést. Az összes többi humán tudomány Soos az emberi létezés e cél megértése. Ebben a tárgyban az afrikaans a nyelv, és e célból meghozta ezt az eszközt.

Annak érdekében, hogy aláássák ezt a személyt és azt, ahogyan ez az ember megérti a világot, tanulmányozzák azt a nyelvet, amelyet az ember használ ennek a világnak a kifejezésére, az önírásra és a világra, amelyben él.

Ez a mesterképzés egy skripsie-t vesz fel, az egyik tanszékben dolgozó hallgató irányítása alatt, egy megvitatott témában. A tempok az adott nyelv vagy irodalom közül választhatók.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Afrikaans
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgató disszertációt írt a nyelvészet vagy az irodalom témájáról, bizonyítva a kutatási képességét. Ez a dokumentum körülbelül 100 oldal hosszú lesz. ... [+]

A hallgató disszertációt írt a nyelvészet vagy az irodalom témájáról, bizonyítva a kutatási képességét. Ez a dokumentum körülbelül 100 oldal hosszú lesz.

Felvételi követelmények

Regisztrálhatnak azok a hallgatók, akik legalább 60% (de lehetőleg magasabb) pontszámmal rendelkeznek BA kitüntetéssel Észak-Sothoban (Sesotho sa Lebowa / Sepedi) vagy isiZulu-ban.

Elérhetőségeit

Név: Dr. IK Mndawe Tel .: 011 559 4662 / E-mail: ikmndawe@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a tanfolyam Mester program egy kötelező és három választható modult tartalmaz, valamint egy kötelező kisebbségi disszertációt. A kötelező modul egy kutatási módszertan ... [+]

MA Közigazgatás és Irányítás (CW)

Ez a tanfolyam Mester program egy kötelező és három választható modult tartalmaz, valamint egy kötelező kisebbségi disszertációt. A kötelező modul egy kutatási módszertan modul, amelyet három további választható modul egészít ki.

A kötelező disszertáció kutatási projekt formájában készül.

A kurzusos mesterfokozat szerkezete akár két speciális szubdiszciplináris fókuszt vagy egy általános PMG fókuszt biztosít a lehetséges kilenc rendelkezésre álló modul közül három választani kívánt véletlenszerű választással. Az egyik speciális középpontjában az általános állami szektor irányításának és irányításának értékelése áll, a második a fejlett önkormányzati irányítás és irányítás szakterületére összpontosít.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az alkalmazott nyelvészet és irodalomelmélet posztgraduális programja mindkét tudományterület tudásterületére támaszkodva a nyelvgyakorlatok - fordítók, tolmácsok, szöveg ... [+]

MA alkalmazott nyelvészetben

Az alkalmazott nyelvészet és irodalomelmélet posztgraduális programja mindkét tudományterület tudásterületére támaszkodva a nyelvgyakorlatok - fordítók, tolmácsok, szövegszerkesztők, nyelvtervezők, copywriterek, irodalmi szakemberek - speciális oktatási és képzési igényeire irányul. áttekintők és nyelvtanárok. A fordítás és a tolmácsolás összetett nyelvi, kognitív és szöveges folyamatok, amelyek többek között társadalmi-kulturális közvetítést is magukban foglalnak.

Tekintettel ezen tevékenységek összetettségére és ebből következően a nyelvgyakorlat interdiszciplináris jellegére, ezek a programok az elméleti, gyakorlati és tapasztalati ismeretek és készségek egyensúlyát kínálják.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az erre a kurzusra elfogadott hallgatóknak egy teljes (kb. 120 oldal) értekezés kutatására, írására és bemutatására van szükségük, felettese irányítása alatt. Az osztály ... [+]

MA angol nyelven (kutatás vagy tanfolyam)

Az erre a kurzusra elfogadott hallgatóknak egy teljes (kb. 120 oldal) értekezés kutatására, írására és bemutatására van szükségük, felettese irányítása alatt. Az osztály az angoltudomány általános területein, többek között a dél-afrikai irodalomtudomány és a posztkolonializmus, a legtöbb terület témáit felügyeli; Szövegszerkesztés; Középkori, reneszánsz és romantikus tanulmányok; és kortárs fikció.

Felvételi követelmények

A mesterképzésre történő felvételt a tanszék elnöke hagyja jóvá.

Elérhetőségeit

Név: Prof. Karen Scherzinger Tel .: 011 559 2493 / E-mail: kscherzinger@uj.ac.za... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program kutatáson keresztül MA-t kínál, amely mintegy 120 oldalas disszertációhoz vezet. A disszertáció vizsgálatra készült egy témavezető szakértő irányítása alatt. ... [+]

A program kutatáson keresztül MA-t kínál, amely mintegy 120 oldalas disszertációhoz vezet. A disszertáció vizsgálatra készült egy témavezető szakértő irányítása alatt.

Felvételi követelmények

Antropológiai kitüntetés és legalább 65% -os végső tanfolyam az adott tudományágban.

Elérhetőségeit

Név: Prof. David Moore Tel .: 011 559 2979/2859 / e-mail: dbmoore@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A szemitikus nyelvek és kultúrák MA kurzusprogramja egy kisebb értekezésből és a két modulból áll. Kutatási módban egy disszertációt, amelyben a hallgatók az arab, az isz ... [+]

MA a szemita nyelvek és kultúrák területén (tanfolyam)

A program egy kisebb disszertációból és az alább felsorolt két modulból áll. A hallgatók a Tanszékkel együttműködve az alábbi listából két modult választanak. A modulokat két félév alatt kínálják. Az egyes modulokat 45 kredit súlyozásával vizsga útján vizsgálják meg. A kisebbségi disszertáció súlya 90 kredit.

A hallgatók az arab, az iszlám, a héber (beleértve a zsidó tanulmányokat) vagy a rokon szemita nyelvre koncentrálnak. A modulok a következő általános tartalommal rendelkeznek:

Kötelező modulok

1. modul: Az irodalomkutatás módszertana2. modul: A kiválasztott kutatási terület tartalomelemzése3. modul: Kisebb értekezésFelvételi követelmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatóknak elvégezniük kell a kurzust az SIA módszertanáról, a fejlett társadalmi kutatásokról (ASR), valamint egy kisebb disszertációt egy jóváhagyott, releváns témá ... [+]

A hallgatóknak elvégezniük kell a kurzust az SIA módszertanáról, a fejlett társadalmi kutatásokról (ASR), valamint egy kisebb disszertációt egy jóváhagyott, releváns témáról. A hallgatók SPSS készségeket és kompetenciákat is elsajátítanak.

Felvételi követelmények

A következő tantárgyak egyikének kitüntetése: Szociológia, Ipari szociológia, Földrajz, Filozófia, Történelem, Fejlesztési Tanulmányok, Pszichológia, Ipari Pszichológia, Politika, Közigazgatás, Szociális Munka és Közgazdaságtan.

Ha egy hallgató nem felel meg a fent említett követelményeknek, akkor a tanszék elnöke ajánlása alapján a kar dékánja adhatja meg a felvételt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A magiszteri kutatás csak egy kutatási tanulmányt foglal magában - nagyobb, mint a kurzus alapképzésének kisebb disszertációja, de nem olyan nagy, mint a doktori értekezé ... [+]

A magiszteri kutatás csak egy kutatási tanulmányt foglal magában - nagyobb, mint a kurzus alapképzésének kisebb disszertációja, de nem olyan nagy, mint a doktori értekezés. A mesterképzés fő célja a kutatás fejlett kompetenciáinak fejlesztése. Ezen felül szaktudást fejleszt a tanulmányi területén. A Master's by kutatási program ideális azoknak a hallgatóknak, akik elsősorban kutatási kompetenciájuk fejlesztése iránt érdeklődnek, nem akarnak részt venni előadásokon vagy műhelyekben, erősen önmotiváltak, függetlenek és önirányítók, és egy koncentrált, specifikus kutatási területtel rendelkeznek .

Felvételi követelmények

A szociális munkában releváns kitüntetéssel rendelkező jelöltek felvételére kerül sor. A negyedik évben (kitüntetéssel) legalább 65% -ot kell megszerezni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Szükséges egy audiovizuális kommunikáció témájának disszertációja, amely bizonyítja a jelölt kritikus érzékét és kutatási képességét. Szükség van egy publikálásra alkalma ... [+]

Szükséges egy audiovizuális kommunikáció témájának disszertációja, amely bizonyítja a jelölt kritikus érzékét és kutatási képességét. Szükség van egy publikálásra alkalmas kutatási cikkre is.

Felvételi követelmények

Kommunikációs kitüntetésekre van szükség, minimum 65% -kal. A mesterképzés időtartamára vonatkozó általános szabályozás ebben az esetben is alkalmazandó.

Az e fokozatra jelentkezés határideje az előző év október 31. az első félévben és ugyanazon év április 30., a második félévben.

Elérhetőségeit

Név: Dr. Ylva Rodny-Gumede Tel .: 011 559 4112 / e-mail: yrodny-gumede@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A jelöltnek sikeresen be kell fejeznie a társadalomelmélet és a társadalomtudományi kutatási módszertan továbbfejlesztett kurzusát, be kell fejeznie a kutatást, és aláírt ... [+]

MA az ipari szociológiában (tanfolyam)

A jelöltnek sikeresen be kell fejeznie a társadalomelmélet és a társadalomtudományi kutatási módszertan továbbfejlesztett kurzusát, be kell fejeznie a kutatást, és aláírt disszertációt kell írnia egy elfogadott, releváns témáról. A hallgatók SPSS készségeket és kompetenciákat is elsajátítanak.

Felvételi követelmények

A hallgatók belépését akkor fontolgatják, ha egyetemi szintű szociológiai / ipari szociológiai képesítéssel rendelkeznek az NQF 7. szintjén. Ha a hallgató nem felel meg a fent említett követelményeknek, a felvételt a Kar, a tanszék elnökének ajánlása alapján.

Elérhetőségeit... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a terület magában foglalja az Ószövetség (OT) vagy az Újszövetség (NT) témájával kapcsolatos kutatási disszertációt, vagy az OT és NT témáinak kombinációját. A mesterk ... [+]

Ez a terület magában foglalja az Ószövetség (OT) vagy az Újszövetség (NT) témájával kapcsolatos kutatási disszertációt, vagy az OT és NT témáinak kombinációját. A mesterképzés természetéből adódóan fejlett tanulmány az OT-ben vagy az NT-ben, a már megszerzett ismeretekre építve a kitüntetések szintjén. A program egy disszertáció, amely az Ó vagy az Újszövetség egyik témájára készült.

Felvételi követelmények

Bibliai tanulmányok kitüntetése vagy azzal egyenértékű képesítés előfeltétele, valamint a mesterképzés általános egyetemi felvételi követelményei. Görög vagy héber, akár a második év szintjére is szükség lehet, a tanulmányi és kutatási területtől függően.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program célja olyan kutatók képzése és képzése, akik hozzájárulhatnak a tudás fejlett szintjének fejlesztéséhez. A diplomát egyetlen haladó kutatási projekt befejezésév ... [+]

A program célja olyan kutatók képzése és képzése, akik hozzájárulhatnak a tudás fejlett szintjének fejlesztéséhez. A diplomát egyetlen haladó kutatási projekt befejezésével kapják meg, amelynek eredményeként a disszertáció elkészítésére és elfogadására kerül sor.

Felvételi követelmények

Releváns Bachelor kitüntetéssel. „Professzionális” alapképzettség vagy posztgraduális diploma, megfelelő felkészültséggel a kutatás elvégzéséhez, az ajánlott minimum 60% -kal az összes záró év moduljára.

Kiválasztási feltételek

A fentiekben felvázolt minimális felvételi követelményeken túl a leendő hallgatókat is felkérhetik, hogy munkájuk portfólióját mutassák be egy interjúbizottsághoz. Portfóliót kérnének, ha további bizonyítékok szükségesek a hallgatók készségére szöveges vagy artefaktuális kutatások elvégzésére. Szöveges kutatás esetén a portfólió tartalmazna példákat az írásbeli kutatásokra, és artefaktuális kutatások esetében a tervrajzi portfólióra lenne szükség.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Szükséges egy továbbfejlesztett kurzuson alapuló tanulmányi program, valamint egy kisebb disszertáció vagy kutatás útján, amely körülbelül 120 oldalas disszertációhoz vez ... [+]

MA Fejlesztési Tanulmányokban (Tanfolyam)

Egy továbbfejlesztett képzési program tanfolyamonként, valamint egy kisebb disszertáció szükséges.

Félév 1

1. modul: Kritikus fejlesztési elméletek2. modul: Szociálpolitika3. modul: Fejlett kutatási módszertan

2. szemeszter

4. modul: Fejlesztési menedzsment5. modul: Kisebb értekezésAz 1–4. Modul 50% -ot, míg az 5. modul 50% -ot tesz ki.Felvételi követelmények

Fejlesztési tanulmányok kitüntetéssel és legalább 65% -os végső osztályzattal rendelkezik az adott tudományágban. A fejlesztési tanulmányok interdiszciplináris jellege miatt ösztönözni kell a fejlesztési tanulmányok tartalmával rendelkező egyéb társadalomtudományi fokozatba pályázókat (MA), akiket az Egyetem korábbi tanulási elismerési bizottsága keretében dolgoznak fel.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A kutatói fokozathoz a hallgatók hozzávetőlegesen 45 000 szavas disszertációt írnak felügyelet mellett, a Tanszékkel konzultálva kiválasztott témáról. A témának összhangb ... [+]

MA filozófia (kutatás)

Ebből a fokozatból a hallgatók hozzávetőlegesen 45 000 szavas disszertációt írnak felügyelet mellett egy olyan témáról, amelyet a Tanszékkel konzultálva választottak ki. A témának összhangban kell állnia a rendelkezésre álló előadók szakértelmével.

Felvételi követelmények

A fokozatba való felvételhez a hallgatóknak teljesíteniük kell a tanszék felvételi követelményeit (az egyetem felvételi követelményein felül) és bizonyítaniuk kell tudásukat a kutatási módszertanról és a filozófia történetéről. Néhány követelmény [i] legalább 65% -os átlag a filozófiai kitüntetésekre és [ii] a kitüntetési fokozatra elvégzett írásbeli filozófiai munka benyújtására. Kiegészítő szóbeli vizsgákra lehet szükség.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Haladó szinten (mesterképzés) a hallgatókat arra ösztönzik, hogy működjenek együtt velünk szakterületünkön, azaz a kortárs francia regényen; Önéletrajz; Kortárs Francia S ... [+]

Haladó szinten (mesterképzés) a hallgatókat arra ösztönzik, hogy működjenek együtt velünk szakterületünkön, azaz a kortárs francia regényen; Önéletrajz; Kortárs Francia Színház és frankofón irodalom, kutatási és kritikai gondolkodási képességük fejlesztése érdekében. A Francia Tanszék mesterképzését dedikált kutatók számára tervezték, és főként disszertációból vagy értekezésből áll.

Felvételi követelmények

A mesterképzésre felvételi követelmény francia nyelvű kitüntetés.

Elérhetőségeit

Név: Prof. WA Kabwe-Segatti Tel .: 011 559 2757 / E-mail: wishw@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A görög nyelvtanfolyam alapvetően azoknak a hallgatóknak szól, akik rövidebb disszertációt szeretnének készíteni két vizsgált modullal együtt. A görög nyelvű MA célja, ho ... [+]

Ma görög nyelven (tanfolyam)

A görög nyelvtanfolyam alapvetően azoknak a hallgatóknak szól, akik rövidebb disszertációt szeretnének készíteni két vizsgált modullal együtt. Intenzív görög nyelvtanfolyamot kínálnak a hallgatók számára a klasszikus civilizáció kitüntetéses fokozatával történő belépéshez. A két vizsgált modul a görög történelem, vallás, irodalom, filozófia, kultúra vagy művészet és építészet intenzív tanulmányozására vonatkozik. A rövid disszertációban a hallgatók a klasszikus görögre, hellenisztikus görögre (Újszövetség és egyházatyák), bizánci görögre vagy modern görögre koncentrálhatnak.

Felvételi követelmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatónak fejlesztenie kell az intellektuális és szakmai készségeket, hogy igazolja a tudományos munka elfogadható szintű önálló előállításának képességét. Ez megköve ... [+]

A hallgatónak fejlesztenie kell az intellektuális és szakmai készségeket, hogy igazolja a tudományos munka elfogadható szintű önálló előállításának képességét. Ez megköveteli a kapcsolódó kutatási módszertan alkalmazásának kompetenciáját, a jóváhagyott kutatási tanulmány lebonyolításának és befejezésének képességét, az eredmények és eredmények bemutatásának szóbeli és írásbeli kompetenciáját, valamint a tanulmány minden szempontjának kritikus tükrözését szolgáló akadémiai és személyes érettséget.

Felvételi követelmények

Honour képesítése az ipari pszichológiában az NQF 7. vagy 8. szintjén, legalább 65% átlaggal. A statisztikai módszereket vagy az analitikai technikákat bele kell foglalni az egyetemi tantervekbe. A potenciális hallgatóknak teljesíteniük kell a kutatási módszertan egy modulját a Honor NQF 8. szintjén. A kapcsolódó tapasztalatokat, amelyeket az Ipari Pszichológia és az Emberek Menedzsment Tanszéke relevánsnak és elegendőnek tart, szintén ki kell értékelni. A hallgatói szám korlátozása miatt kiválasztási folyamat szükséges.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az MA (klinikai pszichológia) program klinikai pszichológusként való regisztrációhoz vezet a Dél-afrikai Egészségügyi Szakmai Tanács (HPCSA) Pszichológiai Szakmai Testüle ... [+]

Az MA (klinikai pszichológia) program klinikai pszichológusként való regisztrációhoz vezet a Dél-afrikai Egészségügyi Szakmai Tanács (HPCSA) Pszichológiai Szakmai Testületében.

Ez a teljes munkaidős program a klinikai pszichológia széles spektrumát foglalja magában. A program egy kutatási részből áll (egy kisebb disszertáció kitöltése), valamint workshopokon, kapcsolattartáson és gyakorlati munkákon való részvételből áll.

A diploma sikeres elvégzése után a hallgatók klinikai pszichológia szakmai gyakorlatra jelentkeznek. Az Egészségügyi Minisztérium rendelkezéseivel összhangban a hallgatóknak a gyakorlat befejezése után egy év közösségi szolgálatot kell teljesíteniük.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a kurzusos Master's Degree segíti a képzett szociális munkásokat abban, hogy elősegítsék tanácsadási képességeiket a klinikai szociális munka gyakorlatában. Ez a képes ... [+]

Ez a kurzusos Master's Degree segíti a képzett szociális munkásokat abban, hogy elősegítsék tanácsadási képességeiket a klinikai szociális munka gyakorlatában. Ezeket hét modulon keresztül szerezheti meg, pl .: Kortárs elméletek; Komplex viselkedés és környezeti változások; Értékelés, beavatkozás és értékelés; Mentális egészség; és a terápiás önfejlesztés. Ezen felül ezeket az ismereteket egyéves gyakorlati program során fogja alkalmazni, amelynek középpontjában a mikro- és meszes beavatkozások állnak. A második évben kutatási projektet vállalsz, hogy bizonyítsd kutatási kompetenciádat.

Ez a képesítés felhatalmazza a hallgatókat, hogy magán- vagy szakemberként dolgozzanak az adott munkakörülmények között.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a programnak az a célja, hogy felfedezze az emberi kommunikáció sokféle formáját, különféle perspektívákból, amelyek összekapcsolják a helyi és a globális összefügg ... [+]

MA Kommunikációs Tanulmányokban (tanfolyam)

Ennek a programnak az a célja, hogy felfedezze az emberi kommunikáció sokféle formáját, különféle perspektívákból, amelyek összekapcsolják a helyi és a globális összefüggéseket, és amelyek afrikai összefüggésekben és tapasztalatokban gyökereznek. Tantervünk olyan innovatív részvételi tanulmányi megközelítést dolgoz ki, amely a sajátos kommunikációs, kulturális és társadalmi kontextusokra vonatkozik, amelyekben működünk. Természetesen interdiszciplináris és rugalmas programként a Kommunikációs Tanulmányok MA a humanitárius és társadalomtudományi területeket és területeket sokszorosítja, és lehetőséget kínál a komplementaritásuk és összekapcsolódásuk feltárására.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy fejlett kompetenciákat fejlesszen ki az emberközpontú, részvételen alapuló elméleti megközelítéseken alapuló fenntartható közösségi ... [+]

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy fejlett kompetenciákat fejlesszen ki az emberközpontú, részvételen alapuló elméleti megközelítéseken alapuló fenntartható közösségi programok és projektek folyamatainak, technikáinak és alapelveinek megkönnyítésében az egyenlőtlenségek, a szegénység és az igazságtalanságok kezelésére globális és afrikai kontextusban. További hallgatók képesek lesznek megkönnyíteni a közösség alapú szervezetek létrehozását és irányítását a társadalmi és közösségi fejlesztést integráló közösségi gazdasági fejlődés összefüggésében.

Felvételi követelmények

Lehet, hogy felvételi vizsga szükséges. Szükség van egy négyéves szociális munka alapképzésre vagy hároméves szociális munkára, valamint a szociális munka kitüntetéses fokozatára vagy más, a közösségfejlesztés szempontjából releváns fokozatra, amelyet az osztály elnöke megfelelőnek ítél. A negyedik évben (kitüntetéssel) legalább 65% -ot kell megszerezni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A latin nyelvtanfolyam alapvetően azoknak a hallgatóknak szól, akik rövidebb disszertációt szeretnének készíteni két vizsgált modullal együtt. Intenzív latin nyelvtanfoly ... [+]

MA latinul (tanfolyam)

A latin nyelvtanfolyam alapvetően azoknak a hallgatóknak szól, akik rövidebb disszertációt szeretnének készíteni két vizsgált modullal együtt. Intenzív latin nyelvtanfolyamot kínálnak a klasszikus civilizáció kitüntetéses fokozatával belépő hallgatók számára.

A két vizsgált modul a római történelem, vallás, irodalom, filozófia, kultúra vagy művészet és építészet intenzív tanulmányozására vonatkozik.

Felvételi követelmények

A latin vagy a klasszikus kultúra kitüntetéses oklevele kurzusos Master fokozathoz vezet.

Elérhetőségeit

Név: JLP Wolmarans prof Tel .: 011 559 2737 / E-mail: hansiew@uj.ac.za

MA latinul (kutatás)Elérhetőségeit... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A marketingkommunikáció témájának disszertációjára van szükség, amely bizonyítja a jelölt kritikus értelmét és kutatási képességét. Szükség van egy publikálásra alkalmas ... [+]

A marketingkommunikáció témájának disszertációjára van szükség, amely bizonyítja a jelölt kritikus értelmét és kutatási képességét. Szükség van egy publikálásra alkalmas kutatási cikkre is.

Felvételi követelmények

Kommunikációs kitüntetési fokozat szükséges, legalább 65% -kal. Az e fokozatra jelentkezés határideje az előző év október 31. az első félévben és ugyanazon év április 30., a második félévben.

Elérhetőségeit

Név: Crystal Andrea Tel .: 011 559 2574 / e-mail: acrystal@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A disszertáció a német irodalomból vagy nyelvészetből származó olyan témáról, amely kritikai képességet és kutatási kompetenciát tanúsít. ... [+]

A disszertáció a német irodalomból vagy nyelvészetből származó olyan témáról, amely kritikai képességet és kutatási kompetenciát tanúsít.

Felvételi követelmények

Előfeltétel: Német kitüntetési fokozat, legalább 65% -kal.

Elérhetőségeit

Név: Dr. Anne Baker Tel: 011 559 2717 / e-mail: abaker@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az MA Politikai Kutatási Mester programja a politika és a nemzetközi kapcsolatok kérdéseit foglalja magában. A hallgatónak disszertációt kell írnia a politológia vagy a n ... [+]

Az MA Politikai Kutatási Mester programja a politika és a nemzetközi kapcsolatok kérdéseit foglalja magában. A hallgatónak disszertációt kell írnia a politológia vagy a nemzetközi kapcsolatok területéről kiválasztott témáról, igazolva a kritikai megközelítést és a kutatási képességeket. A disszertációval együtt közzé kell tenni egy publikálásra kész cikket.

Felvételi követelmények

A hallgatóknak 65% -os átadási ráta szükséges kitüntetések szintjén.

Elérhetőségeit

Név: Prof Deon Geldenhuys Tel .: 011 559 2894 / e-mail: deong@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatók fejlett kvantitatív és kvalitatív kutatási készségeket fejlesztnek a pszichológiában. Az ilyen készségek kutatás-alapú vagy tudományos karriert eredményezhetn ... [+]

A hallgatók fejlett kvantitatív és kvalitatív kutatási készségeket fejlesztnek a pszichológiában. Az ilyen készségek kutatás-alapú vagy tudományos karriert eredményezhetnek. Bizonyítani kell a kutatási módszertan alkalmazását és a kutatási eredmények kompetens kommunikációját; így a hallgatóknak képesnek kell lenniük független kutatások elvégzésére. Szemináriumokon és / vagy kapcsolattartásokon kell részt venni.

Felvételi követelmények

A minimális felvételi követelmény 65% olyan pszichológiai diplomával, amelyet általában az elmúlt öt évben kellett volna megszerezni.

Elérhetőségeit

Név: Prof T Guse Tel: 011 559 3248 / e-mail: tguse@uj.ac.za... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez egy haladó szintű tanulmányi program, amely kurzus alapú tanulmányi programként fejezhető be. Ez a program célja, hogy megkönnyítse elsajátítását egy összetett és spec ... [+]

Ez egy haladó szintű tanulmányi program, amely kurzus alapú tanulmányi programként fejezhető be. Ez a program célja, hogy megkönnyítse elsajátítását egy összetett és speciális tudásterületen belül a stratégiai kommunikáció. A marketingkommunikáció, a vállalati kommunikáció és a közkapcsolatok fokozódó konvergenciája miatt a program foglalkozik e kommunikációs fegyelem integrációjával.

Felvételi követelmények

A vállalati vagy marketing kommunikációban vagy azzal kapcsolatos területeken kitüntetéses diplomára van szükség, legalább 65% -kal. Az e fokozatra jelentkezés határideje az előző év október 31. az első félévben és ugyanazon év április 30., a második félévben.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Tanfolyam módban a jelöltnek sikeresen be kell fejeznie a társadalomelmélet továbbfejlesztett kurzust, a társadalomtudományi kutatási módszertan továbbfejlesztett kurzust ... [+]

Ma Szociológia (tanfolyam)

A jelöltnek sikeresen be kell fejeznie a társadalomelmélet és a társadalomtudományi kutatási módszertan továbbfejlesztett kurzusát, be kell fejeznie a kutatást, és aláírt disszertációt kell írnia egy jóváhagyott, releváns témáról.

Felvételi követelmények

A felvételt akkor veszik figyelembe, ha egyetemi szintű szociológiai / ipari szociológiai képesítéssel rendelkezik az NQF 7. szintjén. Ha egy hallgató nem felel meg a fent említett követelményeknek, a felvételt a Kar dékánja adhatja meg. , az osztály elnökének ajánlása alapján.

Elérhetőségeit

Név: Dr. Groenewald Liela Tel .: 011 559 2884 / E-mail: nagygr@uj.ac.za... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az MA (Tanácsadó Pszichológia) program regisztrációhoz vezet Pszichológusként a Dél-afrikai Egészségügyi Szakterületek Tanácsának (HPCSA) Pszichológiai Szakmai Testületéb ... [+]

Az MA (Tanácsadó Pszichológia) program regisztrációhoz vezet Pszichológusként a Dél-afrikai Egészségügyi Szakterületek Tanácsának (HPCSA) Pszichológiai Szakmai Testületében. Ez a teljes munkaidős program magában foglalja a tanácsadási pszichológia széles spektrumát. A program egy kutatási részből áll (egy kisebb disszertáció kitöltése), valamint workshopokon, kapcsolattartáson és gyakorlati munkákon való részvételből áll.

A diploma sikeres elvégzése után a hallgatók gyakorlati tanácsot szereznek a tanácsadási pszichológiában.

Felvételi követelmények

A hallgatóknak kitüntetéssel vagy azzal egyenértékű diplomával kell rendelkezniük. A hallgatókat felveszik a programba, miután a tanszék egy kiválasztási folyamaton keresztül alkalmas jelöltekként értékelte őket. A programba bevitt hallgatók számát a személyzet rendelkezésre állása, a szakmai gyakorlatok rendelkezésre állása és a piaci igények határozzák meg. A jelentkezési határidőt és a kiválasztás időpontját az osztály évente határozza meg. A jelentkezési lapok és információk az osztályon szerezhetők be.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy képessé tegye a hallgatókat fejlett kutatások elvégzésére, analitikai betekintés felhasználására a szöveges vizsgálat meghatározott ... [+]

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy képessé tegye a hallgatókat fejlett kutatások elvégzésére, analitikai betekintés felhasználására a szöveges vizsgálat meghatározott területén, a kutatás eredményeinek elfogadható formátumú rögzítésére, és ezen készségek ilyen módon történő felhasználására. az intellektuális fejlődés, a jövedelemszerző foglalkoztatás és az értelmes társadalmi tevékenység lehetőségeinek előmozdítása érdekében. A témát az előadóval konzultálva választják ki.

Felvételi követelmények

A jelöltnek javaslatot kell benyújtania a szöveges elemzés világosan meghatározott területére. A javaslatnak fel kell tárnia a helyes kutatási eljárás megértését, a tárgyi tartalom vonatkozó ismereteinek meglétét, valamint a szükséges elméleti és módszertani készségeket.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ebből a fokozatból a jelöltnek be kell fejeznie a kutatást, és értekezését el kell írnia egy jóváhagyott, releváns témáról. ... [+]

A jelöltnek be kell fejeznie a kutatást és disszertációt kell írnia egy elfogadott, releváns témáról.

Felvételi követelmények

A felvételt akkor veszik fontolóra, ha egyetemi szintű Népkeret-keretrendszer 7. szintű városi tanulmányi diplomával rendelkezik. Ha egy hallgató nem felel meg a fent említett követelményeknek, a felvételt a Kar dékánja adhatja meg a a tanszék elnökének ajánlása.

Elérhetőségeit

Név: Dr. Groenewald Liela Tel .: 011 559 2884 / E-mail: nagygr@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a programnak az a célja, hogy megkönnyítse a komplex és speciális tudásterület elsajátítását a vállalati kommunikáció tudományágán belül. Ennek a képesítésnek a köz ... [+]

Ez egy haladó szintű tanulmányi program, amelyet akár kurzusként, akár kutatás-alapú tanulmányi programként is be lehet fejezni.

Ennek a programnak az a célja, hogy megkönnyítse a komplex és speciális tudásterület elsajátítását a vállalati kommunikáció tudományágán belül. Ennek a képesítésnek a középpontjában a fogalmi ismeretek és készségek fejlõdése rendkívül elvont szinten áll, amelyek megkönnyítik a fejlett szakmai és fejlett mûszaki, szakmai és kutatási készségeket a vállalati kommunikációban.

Felvételi követelmények

Kommunikációs kitüntetési fokozat szükséges, legalább 65% -kal. Az e fokozatra jelentkezés határideje az előző év október 31. az első félévben és ugyanazon év április 30., a második félévben.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Szüksége van egy újságíró témájú disszertációra, amely igazolja a jelölt kritikus értelmét és kutatási képességét. Szükség van egy publikálásra alkalmas kutatási cikkre i ... [+]

Szüksége van egy újságíró témájú disszertációra, amely igazolja a jelölt kritikus értelmét és kutatási képességét. Szükség van egy publikálásra alkalmas kutatási cikkre is.

Felvételi követelmények

Kommunikációs kitüntetési fokozat szükséges, legalább 65% -kal. Az e fokozattal kapcsolatos pályázatok benyújtásának határideje az előző év október 31. az első félévben és ugyanazon év április 30., a második félévben.

Elérhetőségeit

Név: Elna Rossouw asszony Tel .: 011 559 3434 / e-mail: erossouw@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

University of Johannesburg

A biokémiai diplomamunka elsődleges célja a kurzusokkal kapcsolatos speciális oktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott kutatási elem ... [+]

A biokémiai diplomamunka elsődleges célja a kurzusokkal kapcsolatos speciális oktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott kutatási elem követelményeinek, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai készségeket és a szükséges terepmunka kompetenciákat, például az innovációt , döntéshozatal, stratégiai gondolkodás és szervezési készségek. A biokémiai MSc kurzusokkal járó kisebbségi disszertáció legalább 120 kreditből áll, 8. szintű kutatásból, kutatási projekt formájában, kisebb jelentőségű disszertációként.

A fokozat magas szintű szellemi és elméleti ismereteket és betekintést igényel a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákba, valamint a tanulmányi területen egy adott probléma kritikus indokolásához, megfogalmazásához, elemzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A botanikai diplomamunka elsődleges célja a kurzusokkal kapcsolatos speciális oktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott kutatási elem ... [+]

A botanikai diplomamunka elsődleges célja a kurzusokkal kapcsolatos speciális oktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott kutatási elem követelményeinek, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai készségeket, valamint a szükséges terepmunka kompetenciákat, például az innovációt. , döntéshozatal, stratégiai gondolkodás és szervezési készségek. A botanikai MSc kurzusokkal foglalkozó kiskorú disszertáció legalább 120 kreditből áll, 8. szintű kutatásból, kutatási projekt formájában, kisméretű disszertációként.

A fokozat magas szintű szellemi és elméleti ismereteket és betekintést igényel a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákba, valamint a tanulmányi területen egy adott probléma kritikus indokolásához, megfogalmazásához, elemzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az informatikai diplomamunka elsődleges célja a tanfolyamokkal kapcsolatos speciális felsőoktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott k ... [+]

Az informatikai diplomamunka elsődleges célja a tanfolyamokkal kapcsolatos speciális felsőoktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott kutatási elem követelményeinek, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai készségeket és a szükséges terepmunka kompetenciákat, például az innovációt. , döntéshozatal, stratégiai gondolkodás és szervezési készségek. Az informatika kurzusokkal foglalkozó kiskorú disszertáció legalább 120 kreditből áll, 8. szintű kutatásból, kutatási projekt formájában, kisméretű disszertációként.

A fokozat magas szintű szellemi és elméleti ismereteket és betekintést igényel a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákba, valamint a tanulmányi területen egy adott probléma kritikus indokolásához, megfogalmazásához, elemzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az informatikai diplomamunka elsődleges célja a kurzusokkal kapcsolatos speciális oktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott kutatási ... [+]

Az informatikai diplomamunka elsődleges célja a kurzusokkal kapcsolatos speciális oktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott kutatási elem követelményeinek, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai készségeket és a szükséges terepmunka kompetenciákat, például innováció, döntéshozatal, stratégiai gondolkodás és szervezési készségek. Az informatikai kurzusokkal foglalkozó kiskorú disszertáció legalább 120 kreditből áll, 8. szintű kutatásból, kutatási projekt formájában, kisméretű disszertációként.

A fokozat magas szintű szellemi és elméleti ismereteket és betekintést igényel a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákba, valamint a tanulmányi területen egy adott probléma kritikus indokolásához, megfogalmazásához, elemzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A fizika szakirányú diplomamunka elsődleges célja, hogy tanfolyamokkal biztosítsa a hallgatók speciális felsőfokú oktatását és képzését, miközben megfelel egy adott kutat ... [+]

A fizika szakirányú diplomamunka elsődleges célja, hogy tanfolyamokkal biztosítsa a hallgatók speciális felsőfokú oktatását és képzését, miközben megfelel egy adott kutatási elem követelményeinek, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai készségeket, valamint a szükséges terepi kompetenciákat, például az innovációt. , döntéshozatal, stratégiai gondolkodás és szervezési készségek. A fizika kurzusokkal foglalkozó kiskorú disszertáció legalább 120 kreditből áll, 8. szintű kutatásból, kutatási projekt formájában, amelyet kisméretű disszertációként írtak össze.

A fokozat magas szintű szellemi és elméleti ismereteket és betekintést igényel a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákba, valamint a tanulmányi területen egy adott probléma kritikus indokolásához, megfogalmazásához, elemzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az alkalmazott matematika szakirányú diplomamunka elsődleges célja, hogy tanfolyamokkal biztosítsa a hallgatók speciális felsőoktatását és képzését, miközben megfelel egy ... [+]

Az alkalmazott matematika szakirányú diplomamunka elsődleges célja, hogy tanfolyamokkal biztosítsa a hallgatók speciális felsőoktatását és képzését, miközben megfelel egy adott kutatási elem követelményeinek, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai készségeket, valamint a szükséges terepmunka kompetenciákat, például innováció, döntéshozatal, stratégiai gondolkodás és szervezési készségek. Az alkalmazott matematika kurzusos MSc fokozatú kisebbségi disszertáció legalább 120 kreditből áll, 8. szintű kutatásból, kutatási projekt formájában, kisebb jelentőségű disszertáció formájában.

A fokozat magas szintű szellemi és elméleti ismereteket és betekintést igényel a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákba, valamint a tanulmányi területen egy adott probléma kritikus indokolásához, megfogalmazásához, elemzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A matematika diplomamunka elsődleges célja a tanfolyamokkal kapcsolatos speciális felsőoktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott kuta ... [+]

A matematika diplomamunka elsődleges célja a tanfolyamokkal kapcsolatos speciális felsőoktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott kutatási elem követelményeinek, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai készségeket és a szükséges terepmunka kompetenciákat, például az innovációt. , döntéshozatal, stratégiai gondolkodás és szervezési készségek. A matematika kurzusos MSc fokozatú disszertáció legalább 120 kreditből áll, 8. szintű kutatásból, kutatási projekt formájában, kisebb jelentőségű disszertációként.

A fokozat magas szintű szellemi és elméleti ismereteket és betekintést igényel a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákba, valamint a tanulmányi területen egy adott probléma kritikus indokolásához, megfogalmazásához, elemzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A matematikai statisztikákra vonatkozó diplomamunka elsődleges célja a tanfolyamok során a hallgatók számára speciális felsőoktatás és képzés biztosítása, miközben megfel ... [+]

A matematikai statisztikákra vonatkozó diplomamunka elsődleges célja a tanfolyamokkal kapcsolatos, hogy speciális felsőoktatásban és képzésben részesítse a hallgatókat, miközben megfelel egy adott kutatási elem követelményeinek, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai készségeket és a szükséges terepmunka kompetenciákat, például innováció, döntéshozatal, stratégiai gondolkodás és szervezési készségek. A matematikai statisztikák kurzusos MSc-jével folytatott kisebbségi disszertáció legalább 120 kreditből áll, 8. szintű kutatásból, kutatási projekt formájában, kisebb jelentőségű disszertáció formájában.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A számítástechnikai diplomamunka elsődleges célja a tanfolyamokkal kapcsolatos speciális felsőoktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy ado ... [+]

A számítástechnikai diplomamunka elsődleges célja a tanfolyamokkal kapcsolatos speciális felsőoktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott kutatási elem követelményeinek, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai készségeket és a szükséges terepmunka kompetenciákat, például innováció, döntéshozatal, stratégiai gondolkodás és szervezési készségek. A Számítástechnika kurzusokkal foglalkozó kiskorú disszertáció legalább 120 kreditből áll, 8. szintű kutatásból, kutatási projekt formájában, kisméretű disszertációként.

A fokozat magas szintű szellemi és elméleti ismereteket és betekintést igényel a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákba, valamint a tanulmányi területen egy adott probléma kritikus indokolásához, megfogalmazásához, elemzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A nanotudományok diplomamunka elsődleges célja a tanfolyamok során a hallgatók számára speciális felsőoktatás és képzés biztosítása, miközben megfelel egy adott kutatási ... [+]

A nanotudományok diplomamunka elsődleges célja a tanfolyamok során a hallgatók számára speciális felsőoktatás és képzés biztosítása, miközben megfelel egy adott kutatási elem követelményeinek, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai készségeket, valamint a szükséges terepmunka kompetenciákat, például az innovációt. , döntéshozatal, stratégiai gondolkodás és szervezési készségek. A nanotudományi MSc kurzusokkal foglalkozó kiskorú disszertáció legalább 120 kreditből áll, 8. szintű kutatásból, kutatási projekt formájában, kisméretű disszertációként.

A fokozat magas szintű szellemi és elméleti ismereteket és betekintést igényel a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákba, valamint a tanulmányi területen egy adott probléma kritikus indokolásához, megfogalmazásához, elemzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A geográfiai diplomamunka elsődleges célja a tanfolyamokkal kapcsolatos speciális felsőoktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott kuta ... [+]

A geográfiai diplomamunka elsődleges célja a tanfolyamokkal kapcsolatos speciális felsőoktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott kutatási elem követelményeinek, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai készségeket, valamint a szükséges terepi kompetenciákat, például az innovációt. , döntéshozatal, stratégiai gondolkodás és szervezési készségek. A földrajzi kurzusokkal foglalkozó kiskorú disszertáció legalább 120 kreditből áll, 8. szintű kutatásból, kutatási projekt formájában, kisméretű disszertációként.

A fokozat magas szintű szellemi és elméleti ismereteket és betekintést igényel a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákba, valamint a tanulmányi területen egy adott probléma kritikus indokolásához, megfogalmazásához, elemzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A geológiai diplomamunka elsődleges célja a tanfolyamokkal kapcsolatos speciális felsőoktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott kutat ... [+]

A geológiai diplomamunka elsődleges célja a tanfolyamokkal kapcsolatos speciális felsőoktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott kutatási elem követelményeinek, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai készségeket és a szükséges terepmunka kompetenciákat, például az innovációt. , döntéshozatal, stratégiai gondolkodás és szervezési készségek. A geológiai kurzusokkal foglalkozó kiskorú disszertáció legalább 120 kreditből áll, 8. szintű kutatásból, kutatási projekt formájában, kisméretű disszertációként.

A fokozat magas szintű szellemi és elméleti ismereteket és betekintést igényel a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákba, valamint a tanulmányi területen egy adott probléma kritikus indokolásához, megfogalmazásához, elemzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A környezetgazdálkodási diplomamunka elsődleges célja a kurzusokkal kapcsolatos speciális oktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott k ... [+]

A környezetgazdálkodási diplomamunka elsődleges célja a kurzusokkal kapcsolatos speciális oktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott kutatási elem követelményeinek, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai készségeket és a szükséges terepmunka kompetenciákat, például innováció, döntéshozatal, stratégiai gondolkodás és szervezési készségek. A Környezetgazdálkodási MSc kurzusos kiskorú disszertáció legalább 120 kreditből áll, 8. szintű kutatásból, kutatási projekt formájában, kisméretű disszertációként.

A fokozat magas szintű szellemi és elméleti ismereteket és betekintést igényel a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákba, valamint a tanulmányi területen egy adott probléma kritikus indokolásához, megfogalmazásához, elemzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A zoológiai diplomamunka elsődleges célja a kurzusokkal kapcsolatos speciális oktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott kutatási elem ... [+]

A zoológiai diplomamunka elsődleges célja a kurzusokkal kapcsolatos speciális oktatás és képzés biztosítása a hallgatók számára, miközben megfelel egy adott kutatási elem követelményeinek, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges kísérleti és technológiai készségeket, valamint a szükséges terepmunka kompetenciákat, például az innovációt. , döntéshozatal, stratégiai gondolkodás és szervezési készségek. Az állattan kurzusokkal foglalkozó kiskorú disszertáció legalább 120 kreditből áll, 8. szintű kutatásból, kutatási projekt formájában, kisméretű disszertációként.

A fokozat magas szintű szellemi és elméleti ismereteket és betekintést igényel a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákba, valamint a tanulmányi területen egy adott probléma kritikus indokolásához, megfogalmazásához, elemzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media