University of the Witwatersrand

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Elméje stratégiailag található Johannesburg, egy világszínvonalú város és a gazdasági központja Dél-Afrika, számtalan lehetőséget a hallgatók és a személyzet, hogy vegyenek részt a és a jelenlegi megoldásokat, amelyek hozzájárulnak hazánk tudás-bázis, és építeni a jövőnket. Több mint 160 000 diplomásával a 95 éves történetében a Wits már nemzeti és nemzetközi jelentőséggel bír, és továbbra is megmutatja. Elméje helyezkedik 24. a Times Higher Education erőssége, a világ 100 legjobb egyeteme, amely a Fortune 500 CEO diplomát.

Ismerkedés elméje

Elméje Egyetem központja a felsőoktatás és a kutatás a legmagasabb minőséget. Hosszú története és hírneve már épül elősegítsék a vizsgálatot és a keresési tudás és az igazság. Továbbra is fokozza a pozícióját, mint a világ egyik vezető kutatás-intenzív egyetemek Dél-Afrikában.

Elméje Today

Elméje, Afrika egyik premier egyetemek arra törekszik, hogy az innovatív, ahol a határok a tudás tolják, és ahol a hangsúly a fenntartása globálisan versenyképes színvonalú a tanulás, a tanítás és a kutatás.

Tanulmány tanácstalan

A diákok választhatnak, hogy tanulmányozza tanácstalan, mert ez egy nemzetközileg elismert kutatás-intenzív egyetemek. Elméje magasan képzett és nemzetközileg elismert oktatók. Székhelyű Johannesburg, a gazdasági központja Afrika Elméje széles választékát kínálja a képzési programok és a szakmai fokozatok amely nemzetközileg is elismert. Elméje kínál a diákok társadalmi élénk, valamint a kulturális sokszínűséget.

Posztgraduális tanulmányok

Keresi, hogy fokozza a karrierjét? Szüksége van a versenyelőnyt? Csatlakozz elméje, ahol kínálunk intellektuálisan stimuláló kutatási területek a posztgraduális szinten, a kiváló felügyelet és a kutatás támogatása, valamint a finanszírozást érdemes tanulók és a pénzügyi válsággal.

Helyszínek

Johannesburg

University of the Witwatersrand

Address
1 Jan Smuts Avenue
Braamfontein

2000 Johannesburg, Gauteng, Dél-afrikai Köztársaság
Telefonszám
+27 11 717 1000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció