Open UIDE

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az OpenUIDE-t azzal a céllal hozták létre, hogy az Andok térségében referenciaegyetem legyen. Támogatja és támogatja az Ecuadori Nemzetközi Egyetem, egy fiatal, innovatív, pozitív, proaktív és látomásos egyetem.

Az UIDE kevesebb mint két évtized alatt felépítette Latin-Amerika egyik legszebb campusát, irodákat létesített Ecuador különböző városaiban, és megerősítette a fontos nemzetközi kapcsolatokat a világhírű oktatási intézményekkel.

Most azt javasolják, hogy új technológiák révén kínáljon magas színvonalú távoktatási tanfolyamot az Európa egyik legrangosabb online üzleti iskolájával, az IMF Tudományos Intézettel együttműködésben.

Az UIDE az IMF Tudományos Intézettel együttműködve úgy dönt, hogy fogadni kíván a virtuális képzésre, és 2018-ban megteremti az alapot az OpenUIDE létrehozásához a felsőoktatás kialakításához, valamint referenciaintézményként az Andok térség virtuális mesterei számára.

A két intézmény szakszervezete mérföldkövet jelent az oktatási ágazatban, az egyetem elméleti és szabályozott képzését ötvözve a nemzetközi referenciaként működő üzleti iskola jövőképével és gyakorlati tapasztalataival. Ez az unió a hallgatók számára hozzáférést biztosít a minőségi, virtuális és nemzetközi képzéshez.

Az IMF Akadémiai Intézet egy nemzetközi üzleti iskola, amely 2001-es létrehozása óta a minőségi képzés mellett döntött olyan programok mellett, amelyek az egyetemek akadémiai hátterét az Európai Felsőoktatási Térséghez (EHEA) igazították.

Az iskola kiterjedt hivatalos és professzionális mesterek katalógusával rendelkezik, és több mint 900 kurzust tanít az orvosok és szakemberek, akik minden ágazatában nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Jelenleg az IMF Tudományos Intézetnek irodái vannak Latin-Amerikában és Európában, és öt kontinensen vannak megállapodások az egyetemekkel.together now John Schnobrich / Unsplash

alapszabály

misszió

Az OpenUIDE elképzelése, hogy nemzetközi referenciaként szolgáljon az andok térségében a szakembereknek a szakemberek online képzésében a sikeres élet érdekében.

kilátás

2035-ig a latin-amerikai egyik legjobb egyetem lenni, és hozzájárulni az amerikai kontinens integrációjához.

módszertan

Az OpenUIDE rugalmas módszertant mutat be, moduláris edzési útvonalak alapján. Úgy tervezték, hogy képes legyen a készségeket fokozatosan megszerezni, és ugyanabban a tanévben befejezni a képzést.

Az a gondolatunk jött létre, hogy bármilyen helyzetben bárki számára elérhető oktatást kínáljunk.

Online módszertan Élő virtuális osztályok Virtuális campus Virtuális könyvtár
Hozzáférés a napirendhez a virtuális egyetemen. Elérhető a nap 24 órájában, a hét 7 napján. Módszertanunk alapvető szempontjainak köszönhetően a hallgatóhoz közeli módszertant kínálunk. Tehát csak egy internet-hozzáféréssel láthatja őket. Hallgassa meg, kérdezzen és vitasson a tanárral az interaktív platformon keresztül. Ha elmulasztott egy órát, vagy szeretné újra látni, akkor az OpenUIDE campusból érheti el őket. Bármikor hozzáférhet az összes képzési tartalomhoz, azzal a képességgel, hogy magát a 2.0 eszközt megnézheti, vagy letöltheti PDF formátumban. Együttműködés és interakció az osztálytársakkal és a tanárokkal beszélgetési és vitacsoportokon keresztül, fórumokon és csevegéseken. Használja ki az olvasmányok, esettanulmányok és esettanulmányok előnyeit az önértékelési tesztek lehetőségével. Élvezze több online oktatási tartalmat, több mint 9000 referenciát több mint 120 speciális kiadótól, amelyek az üzleti világgal kapcsolatosak. A virtuális formátum aláhúzhatja, megjegyzéseket fűzhet hozzá, vagy módosíthatja a szöveg megjelenítését a tanulás előmozdítása céljából.
Korlátlan oktatás Mesterkurzus és hálózatépítés Esettanulmány
Személyes oktató támogatásával, valamint az ágazat hivatásos tanárainak hozzáférésével veheti igénybe e-face oktatóanyagokat és kapcsolatba léphet csevegések, fórumok, telefon vagy e-mail útján. A képzés világában alapvető része a kapcsolattartó hálózatok. Az IMF-ben megkönnyítjük a saját hálózatának szövését az ágazat kollégáival és szakembereivel webinarokon, kerekasztal-meghívásokon és mindenféle aktuális eseményen keresztül. Minden modulra esettanulmányt készítenek, egy valódi és jelenlegi Amadeus társaságról, amelyből megismerik adataikat és körülményeiket. Az egyes tantárgyak szempontjából történő munka, amikor a hallgató tanul, lehetővé teszi számára a vállalat világának globális elképzelésének kidolgozását.

átláthatóság

Eredetünktől elkötelezettek vagyunk a filozófia mellett: mindenkinek joga van a maximális minőségű képzéshez igazított áron. Megkönnyítjük ezt a lehetőséget mind a magán hallgatók, mind a vállalatok számára, és megfizethető árakon kínálunk programokat, amelyeket a fő minőségi akkreditációk támogatnak. Ezért az OpenUIDE egy széles körű katalógus kidolgozásán dolgozott, amely igazodik a piac és az ügyfél igényeihez, és felajánlja a tanulmányi ösztöndíjak és ösztöndíjak kezelését.Laptop and notepad Nick Morrison / Unsplash

filozófia

minőség

Az OpenUIDE elképzelése, hogy nemzetközi referenciaként szolgáljon az andok térségében a szakembereknek a szakemberek online képzésében a sikeres élet érdekében.

technológia

2035-ig a latin-amerikai egyik legjobb egyetem lenni, és hozzájárulni az amerikai kontinens integrációjához.

tízparancsolat

 1. Harcolj a békéért, a szabadságért és a demokráciáért
 2. A megbízható intézmények fejlesztésének előmozdítása Ecuadorban és Latin-Amerikában
 3. Hozzájáruljon az ország és az ember jövőjének jövőképéhez
 4. Vállalkozók képzése. Fokozza a kreativitást, az innovációt és a vállalkozói szellemet
 5. Tiszteld mások jogait és a törvényt
 6. Harcolj a jogbiztonságért Ecuadorban és Latin-Amerikában
 7. Az etika és a korrupció elleni küzdelem előmozdítása
 8. Fejlessze ki a szolidaritás érzetét
 9. Felismerje mások érdemeit
 10. Növelje a produktív munkát

jó gyakorlatok

Az OpenUIDE-tól a jó képzési gyakorlatok révén előmozdítjuk a hallgatók integrált képzését.

 1. Tanulj megtanulni: olvasási, tanulási és kutatási szokások megszerzése
 2. Éljen az értékekkel
 3. Legyen proaktív, pozitív
 4. Tanulja el a spanyol nyelvet, és ismeri az angol vagy egy második nyelvet, valamint a számítógépes ismereteket
 5. Légy felelős a képzésért: elkötelezettség a tanulás mellett, pontosság, felelősség és etika

Helyszínek

Quito

Address
Calle Javier Arauz 111 y Germán Alemán
170135 Quito, Pichincha, Ecuador

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket