Hivatalos Leírás

Látomás

Al Ghurair Egyetem lesz a vezető tanuló-központú átfogó egyetem a GCC nemzetközi elismerést a minőségi oktatás, az alkalmazott kutatás és a kölcsönhatások.

Küldetés

Al Ghurair egyetem elkötelezett szolgálja az oktatási igényeit a közösség fenntartása minőségi oktatási tapasztalat diákok folytató tájékoztatási tevékenységek, és hozzájárul a tudás kiépítése révén vizsgálat és kutatás. Az oktatási programok az Egyetem célja, hogy fejlessze a diákok szellemi, gyakorlati és kreatív képességek erősítése tanulási képesség és diplomások foglalkoztathatóságát.

Célok

Ajánlat minőségű tudományos programok, amelyek felkészítik a diákokat, hogy hozzájáruljon a gazdasági fejlődés és a jólét a közösség. Ismerd és továbbra is jó minőségű a diákok. Recruit, fejlesztése és megtartása hozzáértő és szakmailag változatos oktatók és dolgozók. Elősegítése elősegítő környezet az alkalmazott kutatás jelentős hatással. Foster megkereső programok és tevékenységek közösségi szerepvállalás. Eredményes, hatékonyságának és életképességének egyetemi működés és a források.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata: