Hivatalos Leírás

Sharjah Amerikai Egyetem Független, non-profit oktatási intézmény, amely tudatosan alapszik az amerikai felsőoktatási intézményekben. Az egyetem az átfogó, átfogó oktatási egyetem az Öbölben, és a régió és a világ minden tájáról érkező diákokat szolgálja fel. Az AUS célja, hogy a régió vezetője legyen a felsőoktatásban, a kiválóság és innováció terén az oktatás, a tanulás, a kutatás és a szolgáltatás terén.Sharjah Amerikai Egyetem található 16 kilométerre (10 mérföld) Sharjah központjától és mintegy 25 kilométerre Dubai szomszédos Emirátusától. Sharjah egy globális kereskedelmi központ és egy város a tanulás és a művészetek, amint azt az 1998-as UNESCO megnevezés az arab világ kulturális fővárosa.

Az AUS-n belüli tanulmányozás legfontosabb okai:

Student Diversity
A 2016 őszétől 6.002 hallgató vett részt az AUS-ban. Ezek között 429 végzős és 5 402 egyetemi hallgató vett részt. A hallgatói arány 50,4 férfi és 49,6 nő. Az AUS-nak a nemzetközi hallgatók nagyobb aránya van, mint bármely más, világelső intézmény, a Times Higher Education adatainak elemzése szerint. Az egyetem hallgatói testének mintegy 84 százaléka nemzetközi diákokból áll, akik több mint 100 nemzetiséget képviselnek.

A kari tagság minősége és sokszínűsége
A kari tagoknak éveken át tartó tanítási és kutatási tapasztalatai és diplomamunkai vannak a világ egyik legrangosabb egyeteme közül. Ezek közé tartoznak a Harvard Egyetem, a Yale Egyetem, a Cambridge-i Egyetem, az Oxfordi Egyetem, a Stanford Egyetem, a Brown University és a Princeton Egyetem. A teljes munkaidőben dolgozó oktatók körülbelül 92 százaléka rendelkezik terminális diplomával, míg 81 százaléka PhD-t tart.

Pénzügyi támogatások és ösztöndíjak, valamint végzős asszisztensi lehetőségek

AUS pénzügyi támogatás

Az AUS minden tőle telhetőt megtesz annak biztosítása érdekében, hogy a pénzügyi eszközök ne akadályozzák a képzett diákokat, hogy megkapják a legjobb oktatásukat, amit érdemelnek. Számos támogatás, ösztöndíj és munkahelyi tanulmányi lehetőség kínálkozik mind a hallgatók, mind a végzős hallgatók számára, hogy segítsék nekik az oktatásuk finanszírozásában. A felajánlott ösztöndíjak a következők:

  • Pénzügyi támogatás (5-50 százalékos remisszió a tandíjra, laboratóriumi díjak és megosztott szállás) a teljes munkaidős hallgatók számára, bizonyítottan korlátozott pénzügyi forrásokkal.
  • Megkülönböztetett hallgatói ösztöndíj (20 százalék remisszió a tandíjra és a laboratóriumi díjakra) azoknak az első osztályú hallgatóknak, akik megkülönböztetést értek el azzal, hogy elérik a 95% -os minimális kumulatív átlagos pontszámot vagy annak középfokú végzettségének utolsó évében.
  • Akadémiai megvalósítású ösztöndíj (a tandíj 10 százaléka és a laboratóriumi / technológiai díjak) az elsődleges hallgatók számára, akik kimutatják az akadémiai kiválóságot úgy, hogy elérik a 90,00 és 94,99 százalék közötti minimális kumulatív átlagos pontszámot vagy annak középfokú oktatásának utolsó évében.
  • Az aktív hallgatói ösztöndíj (akár 50 százalékos remisszió a tandíjra és a laboratóriumi díjakra) a tehetséges hallgatóknak nyerik el, mint az egyetem támogatásának elismerését és a diákok eredményeinek elismerését az extracurricularis területen.
  • Athletic ösztöndíjak (akár 50 százalékos remisszió a tandíjra, laboratóriumi díjak és megosztott szállás) kínált tehetséges diák sportolók, akik bizonyítják atlétikai kiválóság és kiemelkedő sporttevékenységek.
  • Családi tandíj támogatás (25 százalékos elengedés a tandíj és a labor díjak) a családok több mint egy lánya / fiú beiratkozott egyidejűleg az AUS, mint a nappali tagozatos hallgatók.
  • Egyéb ösztöndíjak és támogatások közé tartozik a kancellár tudósok díja, a tanulmányi túra támogatása, az akadémiai megvalósítás ösztöndíja, a kancellár lista ösztöndíj, a dekáni listás ösztöndíj és a Sharakah Iskolai Ösztöndíj.
AUS Info

Az egyetem számos diplomás asszisztenciát is kinevezett szakképzett hallgatóknak. A posztgraduális asszisztensek fedezik a tandíjat (33-100 százalékos tandíj-lemondás) és a havi fizetést a rendszeres félévekben. A posztgraduális asszisztensek lehetnek egy posztgraduális kutatási asszisztens vagy egy posztgraduális oktatási asszisztencia formájában. A posztgraduális kutatási asszisztensek lehetőséget biztosítanak a hallgatóknak a kutatási tapasztalat fejlesztésére a kutatói tevékenységgel foglalkozó kollégákkal való együttműködésben. A posztgraduális tanári asszisztensek révén a hallgatók részleges munkahelyeken szerezhetnek tanári tapasztalatokat pozíciókban, például laboratóriumi asszisztensekben. Mindkettőt versenyképes, féléves szemeszter alapján ítélik oda.

On-campus létesítmények

Az AUS egyik legfontosabb és leginkább ismert funkciója az élénk és dinamikus egyetemi élet. Az egyetem hallgatói teljeskörűen berendezett hálótermeket, sportkomplexumot és edzőtermet kínál. Egyéb szolgáltatások közé tartozik az egészségügyi központ, gyógyszertár, bank, posta, fodrászat, hölgy szépségszalon, könyvesbolt, étkezési lehetőségek és két kisbolt.

A lakóházak a tanulóknak olyan helyet biztosítanak, ahol kényelmesen élni, pihenni, gyakorolni és tanulni. Az Egyetem Egészségügyi Központ számos szolgáltatást kínál, többek között járóbeteg-ellátás, egészségügyi oktatás, pszichológiai tanácsadás és mentőszolgálat. Az AUS sportlétesítmények számos szabadidős és versenyképes atlétikai tevékenységet folytatnak. A sportkomplexumban fedett kosárlabda, röplabda, kézilabda, tollaslabda, teniszpályák, 50 méteres olimpiai fedett medence, squashpályák, fitneszközpontok és egy edzőterem is található.

A szabadtéri létesítmények közé tartozik a kosárlabdapálya, teniszpálya, labdarúgópálya, krikettpálya, baseballpálya és egy 400 méteres futópálya.

Tanórán kívüli tevékenységek, hallgatói klubok és szervezetek

Az AUS nagy hangsúlyt fektet az extracurricularis tevékenységekre, tekintve, hogy létfontosságúak a diákok mindentudó fejlődéséhez. A diákokat arra ösztönzik, hogy vegyenek részt sporttevékenységekben, csatlakozzanak a kulturális és érdek-központú klubokhoz, és önként jelentkezzenek a közösségi szolgálat kampányaiban. Az egyetem 81 kulturális és érdek-orientált diákklubot, 25 sportcsapatot és egy közösségi szolgálat önkéntes programot kínál. A diákok is részt vehetnek színházi és zenei előadásokon az egyetemi előadóművészeti programon keresztül. Az év során számos kulturális előadást tartanak az egyetemen.

Világszínvonalú tudományos kutatások és kiadványok

Az AUS elkötelezett amellett, hogy a térség legjobb kutatási egyetemévé váljon, kiválóságáról és innovációjáról. Az egyetem ösztönzi és támogatja a kar és a hallgatók kutatási, tudományos és kreatív tevékenységeit. Ezenkívül az egyetem számára tervek készülnek egy kutatási és technológiai park kiépítésére.

Az AUS kutatási támogatása évi 2,5 millió AED-t tartalmaz, mint a Belső Kar Kutatási Támogatásokat; Évente elkülönített 2,2 millió AED a szombati levelekre; 10 millió AED (tandíj-lemondás és diplomás kutatói és oktatói asszisztensek) számára a hallgatóknak nyújtott támogatás; És évente 2,1 millió AED-t biztosítanak külső kutatási támogatásban.

Az AUS kari és diák termel és publikál magas színvonalú munkát, amely rendszeresen és nemzetközi szinten is elismerést nyer. Az AUS kari tagjai 67 szabadalmat tulajdonítanak, sok szabadalmaztatott mind helyi, mind nemzetközi szinten. Az AUS kari tagjai erős jelentőségű tudományos folyóiratokkal rendelkeznek a tekintélyes folyóiratokban és nemzetközi konferenciákon, amelyek rendszerint érettségi hallgatókként társszerzőként járnak.

  • A folyóirat publikációinak száma 2014-2016-ban: 1014
  • A 2014-2016 közötti időszakban benyújtott előadások és eljárások száma: 131

Karrier és szakmai fejlődés lehetőségei

Az AUS nagy hangsúlyt fektet a kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítására a közösséggel. Az AUS valamennyi kollégiuma és iskolája a vállalati közösség igényeit kielégíti, és olyan kapcsolatokat hoz létre, amelyek mind az AUS, mind partnerei számára hasznosnak bizonyulnak. Ezek a kapcsolatok segítik az egyetemi kutatásokat, valamint elősegítik a kutatás kultúráját, amely gyorsan válik az egyetem legkedveltebb tulajdonságai közé.

Az AUS öregdiák számos multinacionális cégnél, civil szervezetnél és kormányzati intézménynél dolgozik. Az AUS-nál a hallgatóknak lehetősége van arra, hogy gyakornokokat tartsanak vezető helyi és nemzetközi cégeknél. Az egyetem évről évre karrierfórumot is szervez, és lehetőséget biztosít az AUS időseknek és öregdiákoknak arra, hogy találkozzanak a magán és a közszférából érkező képviselőkkel, akik az AUS hallgatók és a diplomások felvétele iránt érdeklődnek, akár teljes munkaidőben dolgozók, akár gyakornokok.

Az AUS 26 felsővezetőt és 45 kiskorú hallgatót kínál az egyetemisták szintjén, és 14 mesterképzést szerez az Építészeti, Művészeti és Tervezési Főiskolán; A Művészeti és Tudományi Főiskola; A Műszaki Főiskola; És a School of Business Administration.

header-events_1_

On-campus ház és létesítmények

Az on-campus ház a legegyszerűbb hely a diákok számára, hogy az egyetemen tanuljanak. A campus lakóházakban több mint 2000 diák él. Élvezik, hogy közel állnak a tudományos épületekhez, a könyvtárhoz, az élelmiszerbolthoz és a Sportkomplexumhoz. Az AUS lakóházak nyolc férfi és öt női kollégiumi épületből állnak, melyeket a személyzet 24 órás alapon felügyel. A hallgatóknak lehetősége van magán, félig magán, közös, egy- vagy kétágyas szobákat kínálni. A lakókörnyezet igen sokszínű a multikulturális környezetben, és a társadalmi és akadémiai tevékenységek kiegyensúlyozott keveréke. A lakóházak a tanulóknak olyan helyet biztosítanak, ahol kényelmesen élni, pihenni, gyakorolni és tanulni.

Könyvtár

A régió egyik premier könyvtára, az AUS könyvtár gyűjteményeket, szolgáltatásokat és programokat kínál az egyetemi közösség tantervi és kutatási igényeinek támogatására. Az AUS könyvtár 140 számítógépes munkaállomást kínál; Oktatási és kutatási készségek oktatása; 141.000 könyv / média elem és hozzáférés 220.000 e-könyvhöz; És 50+ adatbázis, amelyhez 26 000 + e-folyóirat fér hozzá. Ezenkívül az AUS valamennyi könyvtáros és könyvtári adminisztrátora akkreditált mesterképzési fokozatot szerzett az Amerikai Könyvtári Egyesület által akkreditált vagy elismert intézmények könyvtári és információs tudományaiban.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

American University of Sharjah

A Master in Urban Planning (MUP) teljes mértékben akkreditált a Bizottság által az Akadémiai Akkreditációs Oktatási Minisztérium Felsőoktatási Főosztály és tanítják a mul ... [+]

Mivel az első szakmai program a maga nemében az EAE-ben, a Mester Városfejlesztési fokú készíti képzett szakemberek és vezetők tervezése és irányítása városfejlesztés.

Egyedülálló program elkötelezett a létrehozását, elterjesztését és alkalmazását multidiszciplináris ismeretek terén a várostervezés. A program biztosítja a szakmai férfiak és a nők kiemelkedő, speciális diplomás képzés, amely lehetővé teszi számukra, hogy vállalja vezető szerepet irányító városi növekedés, az urbanizáció felírása politikák és társadalmi fejlődés előmozdításában. Arra törekszünk, hogy felhatalmazza a hallgatók a legmagasabb etikai normákat összeegyeztethető értékek a helyi kulturális háttér, a társadalmi igazságosság elveit, és aggodalom a környezetvédelem és a fenntarthatóság.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Sharjah
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul

MA

American University of Sharjah

A Master of Arts TESOL program a premier felkészülés a karrier Tanítás angol beszélők más nyelvek (TESOL). ... [+]

A Master of Arts TESOL program a premier felkészülés a karrier Tanítás angol beszélők más nyelvek (TESOL).

A hatalmas erőforrás és kar a Department of English, adunk egy programot kifejezetten igényeinek kielégítésére a tanárok az angol mint második nyelv egy sokszínű, multikulturális környezetben. Tanfolyam kínálatát szakmai képzést és szilárd alapokat a második nyelv elsajátítása, a tanítás módszertana, a nyelvi tesztelés és a technológia használata a nyelvoktatásban osztálytermekben. Kiemelkedő tudományos program tanítják magasan képzett oktatók nemzetközi oktatási tapasztalattal a következő területeken TESOL, elméleti és alkalmazott nyelvészet, és a kultúrák közötti kommunikáció.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Sharjah
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
American University of Sharjah

A Master of Arts angol / arab / angol fordítás és tolmácsolás (Mati) fokozat ismert az egész régióban a kiváló hírnevét. ... [+]

A Master of Arts angol / arab / angol fordítás és tolmácsolás (Mati) fokú ismert az egész régióban a kiváló hírnevét.

Válaszul arra a fontos szerepre interkulturális kommunikáció játszik a nemzetközi találkozások és ezekben a napokban az egyre növekvő hatását az arab térség a világ ügyeiben, a program felvértezi a hallgatókat a magasan specializált fordítási és tolmácsolási készségek angol és arab nyelven. Helyezzük a sokféle készség szükséges fordítási és tolmácsolási egy általános elméleti keret, amely biztosítja a diákok az eszközöket azonosítani, elemezni és megoldani a problémákat, és dolgozzon ki egy reflektív megközelítés fordítás és tolmácsolás.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Sharjah
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

MSc

American University of Sharjah

A Master of Science in Accounting (MSA) program biztosít a hallgatók korszerű ismereteket és technikákat, hogy folytassa a szakmai karrier az állami és magán számvitel. M ... [+]

A MSA programot nyit egy izgalmas új lehetőséget a számviteli és egy gyorsított, hogy készítsen néhány legrangosabb hitelesítő a szakmában. a Master of Science in Accounting (MSA) programot biztosít a hallgatók korszerű ismereteket és technikákat, hogy folytassa a szakmai karrier az állami és magán számvitel. MSA diákok készségek fejlesztése szükséges, hogy megoldja a számviteli problémák, amelyek a kortárs jelentősége a számvitel, a pénzügy és egyéb üzleti területeken.

A program célja, hogy további munkalehetőségek és elősegíti a karrier siker a mi diplomások. Karrier lehetőségek diplomások pozíciókra is az állami számviteli, mint a külső ellenőrök, adó készítők és tanácsadók, valamint a magán-számviteli szerepeket, mint például a belső ellenőrök, kontrollerek, pénzügyi vezető tisztségviselők és a pénzügyi elemzők. Pozíciókat az állami szektorban is hozzájárulnak a magas kereslet a diplomáját a számviteli, mind a szövetségi és helyi szinten.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Sharjah
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
American University of Sharjah

A Master of Science in Mathematics (MSMTH) program biztosít a hallgatók szigorú és alapos ismerete széles körű elméleti és alkalmazott matematika területein. ... [+]

A Master of Science in Mathematics (MSMTH) programja biztosít a hallgatók szigorú és alapos ismerete széles körű elméleti és alkalmazott matematika területein.

A program célja, hogy a vonat a diákok a különböző szakmai célok kezdve a foglalkoztatás vagy a szakmai előmenetelt az üzleti életben, az ipar vagy a kormány, hogy az alap képzés alapjait megszerzéséhez szükséges kutatói karrier vagy folytassa a PhD matematika, a matematika kapcsolatos területeken.

céljaink

Hisszük, hogy egy MSMTH diplomás képesítéssel:

biztosítja az analitikus készségek szükségesek megfogalmazni és megoldani bonyolult matematikai problémákat, amelyek a kortárs jelentősége a következő területeken: a tiszta és alkalmazott matematika fejleszteni a matematikai készségek és ismeretek, hogy megkönnyítse a szakmai előmenetel az oktatás, üzleti vagy ipari, vagy folytatni további felsőfokú tanulmányokat, mint a PhD fokozatot matematikából vagy a matematika kapcsolatos területeken így a matematikai készségek és ismeretek leírására és megoldjuk az összetett mennyiségi problémák merülnek fel üzleti vagy ipari A célunk ... [-]
Egyesült Arab Emírségek Sharjah
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
American University of Sharjah

A Master of Science in Mechanical Engineering (MSME) program célja azoknak, akiknek célja, hogy a munka a különböző subdisciplines gépipar, beleértve a termikus és a zöld ... [+]

A globális gazdaság és a gyors technológiai változások megkövetelik egyre több mérnökök műszaki szakértelem túl a főiskolai végzettséggel. a Master of Science in Mechanical Engineering (MSME) programja azoknak készült, akiknek célja, hogy a munka a különböző subdisciplines gépipar, beleértve a termikus és a zöld energia rendszerek, fluid rendszerek, szilárdságtani, tervezési és gyártási, valamint a dinamika és ellenőrzés. A program javítja a technikai készségek valamennyi gépészmérnökök, hogy megfeleljen a mai igényeknek, valamint azokat a jövőben. Ennek alapján a magas színvonalú hasonló követte az Egyesült Államokban, ez a program oktatja gépészmérnök megoldása kihívást gépészeti problémákat is túl ütköznek az egyetemi szintű.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Sharjah
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
American University of Sharjah

Által akkreditált EAE Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos Kutatási, mi Master of Science in Engineering Mechatronikai egy interdiszciplináris program, amely integrál ... [+]

Multidiszciplináris mérnökök ma nagyobb szükség van, mint valaha.

Által akkreditált EAE Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos Kutatási, mi Master of Science in Engineering Mechatronikai egy interdiszciplináris program, amely integrálja a tudomány és a mérnöki koncepciók kezeléséhez szükséges nagy kihívást a folyton változó ipari ágazatokban.

Mechatronikai alakult, mint önálló mérnöki fegyelem az elmúlt néhány évben. Ez a keverék a mechanika, az elektronika, az informatika és a számítógépek. Ez jutott jelenti szinergista alkalmazása finommechanikai, szabályozás elmélet, számítástechnika, és az érzékelő és működtető technológiák tervezése jobb termékeket és folyamatokat. Ez az alkalmazás a legújabb technikákat a precíziós gépgyártás, szabályozza az elmélet, számítástechnika és az elektronika a tervezési folyamat, hogy több funkcionális és alkalmazkodó termékeket. Mivel a mechatronikai diák tanul számos tudományág, azok jól felszereltek, hogy bemegy egy széles munkahely elektromos vagy gépészeti, valamint a szoftverfejlesztés és vezetői pozíciókban. Az egyesített készségek a mechatronika végzős egyre inkább értékes, hogy a munkáltató, különösen olyan területeken, mint például:... [-]

Egyesült Arab Emírségek Sharjah
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
American University of Sharjah

Indulása óta 2002-ben, mint az első program a maga nemében az egész régiót, mi Engineering Systems Management (ESM) diplomáját vált az egyik legnépszerűbb végzős fok AUS. ... [+]

A mai mérnökök rutinszerűen szembesülnek szélesebb munkaköri feladatai, amelyek megkövetelik, hogy összekapcsolják irányítási szempontjainak a műszaki szempontokat.

Indulása óta 2002-ben, mint az első program a maga nemében az egész régióban, a mi Engineering Systems Management (ESM) diplomáját vált az egyik legnépszerűbb végzős fok AUS. A kereslet a program továbbra is magas, átlagosan 25 diák beiratkozott minden évben.

Programunk vált a premier választás mérnökök, amelynek célja, hogy a munka olyan területeken, amelyek integrálják műszaki mérnöki ismeretek vezetői és gazdasági ismeretek. A tananyag célja, hogy fokozza menedzsment és műszaki készségek minden mérnökök, függetlenül attól, hogy a fegyelem, hogy megfeleljen az igényeinek a piacra az Egyesült Arab Emírségek és más Öböl-országokban.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Sharjah
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
American University of Sharjah

Számítógépes tervezés döntő szerepet játszik az, hogy a jövőben definiáljuk: választotta Master of Science in Computer Engineering (MSCoE) program lényege választja azt a ... [+]

Számítógépes tervezés döntő szerepet játszik az, hogy a jövőben definiáljuk: választotta Master of Science in Computer Engineering (MSCoE) programja azt választja azt a lehetőséget, hogy az élvonalban a világ vezető technológiai cégek, a többi a karrierjét.

Az egyre inkább elengedhetetlen a mindennapi élet része, számítógépes tervezés tárgya, hogy egyes, a mai leginnovatívabb eszközök jönnek létre.

Egy tudományos utat elkülönülő diplomáját a számítástechnikában, amely a szisztematikus vizsgálata algoritmikus módszerek képviselő és átalakítja információkat, számítógépes tervezés tárgya, hogy a tervezés és a prototípus a számítástechnikai eszközök és rendszerek.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Sharjah
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
American University of Sharjah

A Master of Science in Építőmérnöki (MSCE) népszerű szakemberek, akik szeretnék kombinálni a fejlett mérnöki gyakorlatban műszaki kutatás, hogy azok játszhatnak parancsol ... [+]

A Master of Science in Építőmérnöki (MSCE) népszerű a szakemberek, akik szeretnék kombinálni a fejlett mérnöki gyakorlatban műszaki kutatás, hogy azok játszhatnak parancsoló szerepet az iparban, mind a UAE és külföldön.

Mission Statement

A misszió a Master of Science in Építőmérnöki (MSCE) program AUS, hogy előkészítse szakemberek speciális karrier és / vagy a doktori tanulmányok kapcsolódó mélyépítés. A program célja, hogy hozzon létre egy kedvező tudományos környezetben, amely elősegíti a kiválóságot a tanításban és a kutatásban, hogy segítse a hallgatók egyre illetékes, innovatív és felelős szakemberek hatékony kommunikációs készség.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Sharjah
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
American University of Sharjah

A Master of Science in Chemical Engineering (MSChE) elkészíti Önnek a tanulási környezetben, amely egyesíti a vegyészmérnöki gyakorlatban műszaki kutatás, így aktívan rés ... [+]

A Master of Science in Vegyészmérnöki (MSChE) elkészíti Önnek a tanulási környezetben, amely egyesíti a vegyészmérnöki gyakorlatban műszaki kutatás, így aktívan részt hozzájárulnak az egyre növekvő tudás, kutatás és fejlesztés, mind regionálisan, mind nemzetközi szinten.

Ebben a programban, akkor kapnak kitűnő minden körül technikai, analitikai és gyakorlati készségek kezelésére jelentős feladatokat a vegyi mérnöki területen.

A mester fokozatot vegyészmérnöki alapja a magas szintű, hasonló követte az Egyesült Államokban.

Ez meg fogja erősíteni a tudás a fontos téma a transzport jelenségek, termodinamika, kinetikai és a reaktor tervezési, valamint a matematika.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Sharjah
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
American University of Sharjah

A sokat keresett Master of Science in Villamosmérnöki (MSEE) program híres szigorú képzési és dinamikus megközelítés. ... [+]

A sokat keresett Master of Science in Villamosmérnöki (MSEE) programja híres szigorú képzési és dinamikus megközelítés.

Népszerű a szakemberek az egész régióban, a program felkészíti a tanulókat olyan környezetben, amely egyesíti a villamosmérnöki gyakorlatban a legmodernebb műszaki kutatás, amely lehetővé teszi a diákok, hogy játsszon vezető szerepet hozzájárul az egyre növekvő villamos műszaki ismeretek, a kutatás és fejlesztés, mind a regionális és nemzetközi szinten.

Célunk

Hisszük, hogy egy diplomás MSEE enyhül a következő célkitűzések elérése:

lehet sikeres szakemberek egy speciális területe a villamosmérnöki fenntartani a vágy a kutatás, az innováció és az élethosszig tartó tanulás tartsa fenn a felelősség a mérnöki szakma A célunk ... [-]
Egyesült Arab Emírségek Sharjah
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul