Canadian University Dubai

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Canadian University Dubai egy kanadai alapú tananyag a Dubai szívében, a kultúra és az értékek Egyesült Arab Emírségek (EAE). Kanadai University Dubai (CUD) központjában található, csak ki Sheikh Zayed Road könnyű sétára a Dubai Metro (Financial Centre Station). 2006-ban alakult, a kanadai University Dubai jelenleg abból a School of Architecture és belső design, a School of Business, a School of Engineering, Applied Science and Technology, valamint a School of Environment and Health. Kínálunk a Bachelor és Master fok. Az angol tudományos célokra (EAP) program áll rendelkezésre azok számára, diákok igénylő további angol nyelvtudás.

10 érv a kanadai University Dubai

Sok oka van annak, hogy válasszon a kanadai University Dubai a graduális és posztgraduális tanulmányokat, de hadd mondjam el, mi különböztet meg minket a mi társaik:

 1. kanadai tantervrõl

Kínálunk alapuló oktatás a kanadai tanterv, ami nekünk nemzetközileg elismert minőségét és hitelességét.

 1. Lehetőség végzős Kanadában

Mivel a portál kanadai felsőoktatási, elkezdhetjük a diplomát CUD majd fejezze be a tanulmányait, és diplomával egyik partner intézmények Kanadában.

 1. UAE Akkreditációs

Minden program által akkreditált EAE Oktatási Minisztérium: Felsőoktatási Minisztérium.

 1. Nemzetközi kar

A nemzetközi oktatói magasan képzett és inspiráló a maguk területén, hogy innovatív tanítási stílusok és filozófiák a világ minden tájáról.

 1. Graduate foglalkoztathatóság

Egy oktatási alapuló kanadai elve előírt tanulmányi eredmények, a CUD diplomások nagyon foglalkoztatható a nemzetközi munkaerőpiacon.

 1. Rugalmas tanulás

Kínálunk rugalmas műsorrendet - esti és hétvégi osztályok állnak rendelkezésre mind a graduális és posztgraduális programok.

 1. Üzleti negyed helyét

Van egy kényelmes belvárosi helyen található a Dubai üzleti negyedében található, a legkorszerűbb tudományos és szabadidős létesítmények.

 1. Student-központú megközelítés

CUD egy tanuló-központú egyetemen, ahol értékeljük hallgatói sikert mindenek felett.

 1. Kutatás lehetőségek

A Kutatóközpont biztosít a hallgatók számára lehetőséget, hogy részt vegyen élvonalbeli kutatás nemzetközileg és az Egyesült Arab Emírségekben.

 1. Multikulturális hallgatói közösség

Van egy multikulturális tanulási környezet, a diákok több mint 100 nemzet.

Küldetés

Kanadai University Dubai elősegíti kanadai távlatokat tanulás, kutatás és alkalmazás, megalapozni elismerését és tiszteletben tartását a különböző kultúrák EAE értékeket.

Látomás

Kanadai University Dubai elkötelezett amellett, hogy a hallgatók egy nemzetközi tudományos tapasztalatot, vezetett a legmagasabb iskolai és a vállalati etika, hozzáadott értéket a személyes és szakmai életét a diplomások és a közösségekben, ahol szolgálunk.

Intézményi célok és célkitűzések

 1. cél:

Létrehozásához és fenntartásához elősegítő környezet folyamatos tanulási és fejlesztési, miközben folyamatosan értékeli valamennyi aspektusát CUD biztosító műveletek jelentősége és a kiválóságot.

Célok:

1.1. Ahhoz, hogy a diákok számára, hogy fokozzák a osztályukban használata révén multimédiás és online forrásokat.

1.2. Hivatalán keresztül intézményi hatékonyság, folyamatosan értékelik a teljesítményt, mint a tanítás és tanulás szervezése és az elégedettség a hallgatók és a személyzet a teljesítményét az egyetemen.

1.3. Ahhoz, hogy használni szisztematikus tervezés, a bizonyítékok alapján, hogy dolgozzon az egyetem mind a működés szempontjából és stratégiailag.

 1. cél:

Elfogadására és azt mutatják, a lelkesedés és hozzájárulását a személyzet valamennyi tagja, valamint a diákok és ambícióinak támogatására minden ellátni őket, mind a tudományos kiválóság és a gyakorlati tapasztalat szükséges a karrier siker

Célok:

2.1. Ahhoz, hogy a kiválóságot a tanításban mért a diák-és szakértői értékelés.

2.2. Ahhoz, hogy a lehetőségek, ahol releváns, elhelyezésének projektek és egyéb tevékenységek.

2.3. Ahhoz, hogy vegyenek részt az üzleti, kormányzati és non-profit szervezetek belül Dubai a munkáját az egyetemen.

 1. cél:

A generál olyan légkört a méltóság és a kölcsönös tisztelet, miközben ösztönzi tudományos vita és az alkalmazott kutatás.

Célok:

3.1. Ahhoz, hogy egy koncentrált Kutatóközpont folytató, az alkalmazott kutatás és bevonja az alkalmazottak és a diákok a törekvés a tudományos tevékenység.

3.2. Tartsanak rendszeres nyílt és nyilvános előadások, viták ösztönzése megalapozott tudományos szigor kérdések foglalkoztatják a régió,

3.3. Hogy dolgozzon, a hallgatók és oktatók, egy magatartási kódexet ez megbecsült és elismert a napi munkát az egyetem.

 1. cél:

Ha elfogadja az elszámoltathatóság és értéke a bemeneti valamennyi érdekelt fél, különösen a mi művelet portálja kanadai oktatási, valamint így CUD a University of Choice mi célpiac és egyidejűleg a munkáltató a választás minden tudományos, igazgatási és a kisegítő személyzet.

Célok:

4.1. Ahhoz, hogy egy világos stratégia az együttműködés és az együttműködés a kanadai felsőfokú oktatási intézmények, és dolgozzanak ki együttműködési megállapodásokat, amelyek tükrözik ezt a stratégiát.

4.2. Hogy szisztematikusan gyűjt adatokat az érdekelt felek, a belső és külső, teljesítményére vonatkozó az egyetem, a stratégiai márka pozícióját és a növekedési lehetőségeket,

4.3. Hogy továbbra is növekszik az alap programok és hallgatói létszámok, hogy megfeleljenek a misszió és szállít a stratégiai terv az egyetem.

 1. cél:

Hogy figyelembe veszik figyelembe az összes belső és külső érdekelt felek által biztosítja a megfelelő és megfelelő források állnak rendelkezésre az eléréséhez valamennyi stratégiai és operatív célok, fokozva ezzel a szuverenitását az egyetem, mint önálló felsőoktatási intézmény.

Célok:

5.1. Vállalni módszeres erőforrás tervezése tanítási követelmények, helyigényt, könyvtár és a hallgatói szolgáltatási követelményekre és az információs technológia és használni ezeket a tervek alapjául költségvetés és a stratégiai tervezés.

5.2. Törekvés, hogy biztosítsa a státuszt, mint egy önfinanszírozó szervezet a lehető leghamarabb, az új, beruházások bővítése és fejlesztése.

Helyszínek

Dubai

Canadian University Dubai

Address
1st Interchange,
Sheikh Zayed Road

Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek