Cromwell UK International Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ÜDVÖZÖLJÜK A CROMWELL OKTATÁSHOZ

Cromwell UK International Education jól megalapozott oktatási szolgáltató, széles körű oktatási programokat kínál az Egyesült Királyság vezető egyetemeivel együttműködve. A Cromwell célja, hogy a legfrissebb tudást a legjobb gyakorlatokkal alakítsa ki az egyén és a társadalom hatékonyabbá és hatékonyabbá tételére, pozitív értékekkel az örökké változó világ ipari és társadalmi kihívásaira.

A Cromwellt tapasztalt és képzett oktatási szakértők, pszichológusok és korábban vállalati vezetők egy csoportja vezette, akiket az erős vállalkozói tevékenység vezérel, és arra van szükségük, hogy hatékonyan kihasználják az emberi potenciálokat a munkaerőpiac igényeinek kielégítésére.

A Cromwell által kínált képesítések olyan lépcsőfokokká válnak, mint a munkahelyi orientált képzés, amely minden hallgatót a vállalati karrier-létrák tetejébe veszi, és arra törekszik, hogy minden tanulóját megfelelő magatartással és képzettséggel alkalmazzák. Mi vagyunk az első Pearson Biztosított Központ az Északi-Emirátusokban, amely nemzetközi oktatási és képzési kínálatnak számít. Világszintű oktatást biztosítunk, melyet helyi szinten a globális expozíció erősít.

A LÁTOMÁSUNK

A Cromwell UK folyamatosan arra törekszik, hogy fenntartsa pozícióját a régió egyik kiemelkedő nemzetközi oktatási szolgáltatójaként, hogy fenntartsa és javítsa a tanítás, a kutatás, a közszolgáltatások és a gazdasági fejlődés minőségét a globális expozícióval helyben világszínvonalú oktatással.

KÜLDETÉS

Átalakítsa az életeket a társadalom szolgálatában azáltal, hogy oktatja, megteremti a tudást, a nemzetközi elhelyezést és a tudást széles körben alkalmazza kiválósággal. A fiatalabb generációk számára versenyképesebbé váljanak a globális piaci értékekkel.

Helyszínek

Ajman

Address
Behind Honda Showroom, Rumailah
Ajman, Ajman, Egyesült Arab Emírségek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket