Hivatalos Leírás

EUC az első posztgraduális fogorvosi intézmény, amely nemzetközi képzési programokat kínál az Egyesült Arab Emírségekben és a MENA régióban.97746_rsz_dsc_0538.jpg

EUC nemzetközi és "nyugati képzettségű" kara az Egyesült Államokban, Svédországban, Angliában, Franciaországban és az Egyesült Arab Emírségekben bejegyzett egyetemekből és kutatóközpontokból származik. A személyzet kiválasztási kritériumai a tanárok, klinikusok és kutatók bátorságán alapulnak, és a legtöbbek világszerte ismertek.

Az EUC megalakulása óta széles körű posztgraduális programokat működtetünk a fogászati ​​specialitások széles skáláján. A transzlációs kutatásokra, posztgraduális oktatásra és képzésre összpontosítva széles körű tanulmányi lehetőséget kínálunk: mesterképzést, szakképzést, bizonyítványokat, okleveleket és CPD tanfolyamokat. Ezek a magas színvonalú oktatási programok magukban foglalják a legújabb kutatásokat, és innovatív megközelítéseket alkalmaznak a tanuláshoz, ami többnyire kis csoportokban történik.

Üdvözöljük a nemzetközi lakosokat. Jelenleg nemzetközi ázsiai, európai és közel-keleti lakosok vannak. Lakosainknak szigorú elméleti, klinikai és kutatási követelményeket kell teljesíteniük ahhoz, hogy megfeleljenek a nemzetközi oktatási követelményeknek és a beteggondozási előírásoknak.

EUC fontos szerepet játszott a diplomások klinikai kapacitásának növelésében. Kínálunk korszerű szolgáltatásokat, legújabb trendeket és kezelési filozófiákat, és egyedülállóan kezelik a rendkívül bonyolult fogászati ​​eseteket az Egyesült Arab Emírségekben

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

European University College

Location address
Building 27 , 3rd Floor - 4 26th St - Dubai - United Arab Emirates
Dubai, Dubai, AE