Hivatalos Leírás

Exeed School of Business and Finance felsőoktatási intézménye az Egyesült Arab Emírségekből származik, hogy bevezesse az amerikai felsőoktatási intézmények és a brit felsőoktatási intézmények minőségi oktatását. Sharjahban található Exeed megkönnyíti a felsőoktatás, a felsőoktatás és a szakmai tanúsítványok használatát a világ különböző részein dolgozó szakemberek számára az osztálytermi foglalkozásokon keresztül, valamint a legkorszerűbb, virtuális tanulási campus (EXEEDx School) révén.

Exeed School of Business and Finance programokat akkreditálják vezető odaítélő szervezetek, akkreditációs testületek és szakmai testületek, és az iskola megkönnyíti a Masters in Business Administration, Masters in Science, posztgraduális diploma, Under Graduate Programok és Szakmai rövid távú programok.

Az Exeed Iskola különböző egyetemekből áll, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az iparban és az egyetemeken, valamint programvezetők, pályaválasztási tanácsadók, felvételi tanácsadók és programkoordinátorok csapatai.

Küldetés:

Feladatunk, hogy felkészítsük a mai szakembereket, vezetőket és vezetőket széles körű tudással és készségekkel, hogy teljesítsék és felkészüljenek a jövő dinamikus világára. Küldetésének megvalósítása érdekében az ESBF olyan ökoszisztémát hoz létre, amelyben a szakembert világszínvonalú tehetséges karok oktatása, mentorálásával és tanúsításával, valamint prémium intézményektől megtisztelő tanulással látják el, a világ leghíresebb egyetemeinek képesítésekén kívül.

Látomás:

Az ESBF a régió legfejlettebb célpontjaivá válik, ahol a szakemberek képesek lesznek megtalálni a helyi és globális szinten nyújtott legmagasabb globális képesítéseket a prémium egyetemektől és odaítélő szervezetektől, segítve őket abban, hogy szilárd ismereteket szerezzenek a gyakorlati és a gyakorlati területükön. kiválóan járulnak hozzá választott arénájukhoz, hozzájárulva ezzel a nagy szervezetek megteremtéséhez, fenntartható közösségek építéséhez és egy progresszív nemzet építéséhez, amely betartja az etika és az integritás elveit.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Exeed School of Business and Finance

Kapjon egy Master of Sciences-et a világ legrégebbi és legismertebb domain-specifikus szerveiről a banki és pénzügyi rendszerben. Egy olyan program, amely segít abban, ho ... [+]

Okleveles bank és pénzügy

Kapjon egy Master of Sciences-et a világ legrégebbi és legismertebb domain-specifikus szerveiről a banki és pénzügyi rendszerben. Egy olyan program, amely segít abban, hogy a banki és pénzügyek sikeres karrierjének megteremtéséhez szükséges alapvető tudást fejlessze.

Okleveles Bank és Pénzügy - Online Tanterem

A londoni banki intézet teljes munkaidős MSc banki és pénzügyi szakterületén

MBA / MSc / Posztgraduális Diploma

Annak érdekében, hogy felkészüljön a szakmai átalakításra, az Exceed School of Business és Finance hozta létre egyedülállóan kevert egyetemi programokat, együttműködve egy vezető amerikai egyetemmel. Ezeket a programokat úgy tervezték meg, hogy felkészítsék a vezetői és vezetői potenciálját.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Sharjah Omán Omán Online Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia Online Szingapúr Szingapúr Online Bahrein Bahrein Online India India Online Dubai Kanada Kanada Online Nigéria Nigéria Online Mumbai Bengaluru Abu Dhabi Malajzia Malajzia Online Egyesült Királyság London  + 20 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Address
515000 Sharjah, Sharjah, Egyesült Arab Emírségek
Address
Exeed School of Business and Finance 
2nd Floor, USA Regional Trade Center, 
Al Tawun
Sharjah, Sharjah, Egyesült Arab Emírségek
Address
Omán Online, Omán
Address
Szaúd-Arábia Online, Szaúd-Arábia
Address
Szingapúr Online, Szingapúr
Address
Bahrein Online, Bahrein
Address
India Online, India
Address
Exeed School of Business and Finance, Al Nahda
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Address
Kanada Online, Kanada
Address
Nigéria Online, Nigéria
Address
Mumbai, Maharashtra, India
Address
Bengaluru, Karnataka, India
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek
Address
Malajzia Online, Malajzia
Address
Exeed School of Business and Finance, Westford Education Group,
225 B Island Business Centre, 18-36 Wellington Street,
Woolwich
SE18 6PF London, Anglia, Egyesült Királyság
Address
Riyadh, Riyadh tartomány, Szaúd-Arábia
Address
Jeddah, Makkah tartomány, Szaúd-Arábia
Address
Dammam, keleti tartomány, Szaúd-Arábia