Hamdan Bin Mohammed Smart University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Vezetése alatt a Őfensége Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Dubai koronaherceg és elnöke az egyetem, a University vállalta közzétételét minőség és a kiválóság és a tudományos kutatás az e-learning az egész arab régió kultúráját. Alakult így nyilvánvaló a tudományok akadémiai kredit üzleti menedzsment, minőség, az oktatás, az egészségügy és a környezetvédelem. E folyamat során az egyetem szerzett hitelessége és elismerése a nemzetközi jól megérdemelt, különösen annak fényében, az elért tudományos programok és szakmai elkülönülő nem felel meg a jelenlegi igényeinek a munkaerő-piacon, de vannak kialakítva jelennek meg a jövőben az igényeinek virágzó üzleti közösség az Egyesült Arab Emírségek és az a világ többi része Arab.

Ez az innovatív projekt jött létre a felsőoktatásban 2002-ben, köszönhetően a gondolatok és az erőfeszítések Dr. Mansoor Al Awar elnöke, az egyetem, akik részt vettek a munka előkészítése és végrehajtása megfeleljen a reményei és törekvései az új generációs arab fiatalok vált kell tanítani a kortárs és modern, a meggyőződés, hogy az e-learning az oktatás a jövőben, és hogy jelentős szerepe van abban, hogy ezek a fiatalok. Mivel ez a projekt hozzájárult a látás egy úttörő megnyitva az utat a Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos Kutatási az Egyesült Arab Emírségek, hogy világos kritériumokat elfogadását e-oktatási intézmények.

Megalakulása óta az egyetem azon dolgozott, hogy dolgozzon ki egy tudásalapú gazdaság elindításával kísérleti kezdeményezések a tudományos kutatás, amelynek célja újraindult a szellem tudományos kutatás az egész arab térségben, és a legjelentősebb ilyen kezdeményezés, a szervezet az éves tudományos konferencia, amely magában foglalja a védőernyője alatt három konferencia a Quality Conference és az Excellence az e-Learning éves Konferencia az e-egészségügy és a környezetvédelem. Sőt, az egyetem megjelent nyolc tudományos folyóiratokban alapján szerkesztette neves tudósok a világ minden tájáról. Ezen kívül voltak különböző kezdeményezések többek között a Közel-Keleten Központ Kutatási állapota és Fejlesztési elindítása díjat a tudományos kutatás és más egyéb díjakat szinten a régióban, ez hozzájárult a kiemelkedő tudományos kutatás támogatás, valamint a tudományos, tudományos és vezetői az oktatásban és a kapcsolódó területeken trendeket.

Ennek alapján az integrált munka programot, melynek célja, hogy játsszon meghatározó szerepet a közösségi szinten, hogy részt vett a kísérleti projektek létrehozásához vezetett a közel-keleti programok minőségének biztosítása érdekében az e-learning és a Szövetség a Közel-Keleten E-Learning Association Kelet Minőség Tudományos Egyesület e-egészségügy. Ezek a kezdeményezések eredményeképpen került sor a projekt „kezdeményezés e-learning közösség „, amely indult az egyetem 2013-ban.

Az egyetem által elismert példátlan tudományos nemzetközi szinten, köszönhetően a szoros kapcsolat a legjelentősebb globális oktatási intézmények és szervek az oktatás, mivel ez volt az első olyan oktatási intézmény a régió ad otthont az Állandó Értekezlet a Nemzetközi Távoktatási Tanács (SCOPE 2012). Az egyetem is sikerült megkötése szövetségek és nemzetközi partnerségek a University of California, Berkeley, University of Bradford, University of St. Gallen, U-21 Global, University of South Africa, az ausztrál Institute of Human Resources, a Nemzetközi Kórház Szövetség, a University College of the University of Maryland, az ázsiai e-Egyetem, a lista megy tovább .

Amellett, hogy a fenti, az egyetem csatlakozott aktív tagja számos nemzetközi intézmények és szervek, mint például a Nemzetközi Távoktatási Tanács, az európai csoport ipari oktatás, a brit minőség Alapítvány, az Európai Minőségirányítási Alapítvány, International Federation for Information Processing együtt sokan mások.

Összefoglalva, az egyetem hozott minôségváltás felsőoktatási készítése révén, amelyek alapján összpontosít hallgatók stratégiája megoldásokat, ami azt jelenti, hogy képes szakértelmet több innovatív és sokoldalú, mint bármely szerzett tapasztalat tudósok bármely egyetemen, köszönhetően az egyedülálló tanulási környezet, amely magában foglalja a tanulási környezet Virtuális egyetem mail. Mivel ezek az oktatási környezetekben alkalmazzák a legújabb innovatív technológiák, mint például a mobiltelefon tanulás és a vitát kódok és elektronikus tantermek és technikák oktatási játékok és a közösségi hálózatok egy olyan integrált oktatási tér tervezték, hogy a tanulók igényeinek és a diplomások és a szakemberek számára egyaránt. A legjobb bizonyíték az egyetem elkötelezettségét, hogy összpontosítson a diákok az állandó vágy, hogy teljes mértékben támogatja őket a tudományos átvételi eljárások a virtuális közösségek és klubok, a diákok, valamint további tanulási források, mint például az e-könyvtár és az elektronikus szolgáltatások szakmai irányítása, a legújabb fejlemények az informatikai és kommunikációs szolgáltatást diákoknak mentén a világon.

Helyszínek

Dubai

Hamdan Bin Mohammed Smart University

Address
Dubai Academic City
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Telefonszám
+971 4 424 1111

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket