Hivatalos Leírás

Rólunk

Úttörő brit oktatás Dubaiban, kiemelkedően elismert képzési programokkal, amelyek megfelelnek a helyi üzleti és ipari igényeknek.

A mi örökségünk 1821-ben nyúlik vissza, mivel a tudósok közössége fejlesztette a transzformációs megoldásokat bizonyos globális problémákra. Mérnöki, üzleti és tudományi szakemberek vagyunk a jövő világában az innovatív globális oktatásban.

Megalapozott hírnevünk

Az 1821-es évekből származó történelem hosszú hagyománya van a kiválóságnak és a bevált gyakorlatoknak a jövő szakembereinek oktatása, inspirálása és kihívása terén. Mi vagyunk az egyik legjobb brit egyetem az üzleti életben és az iparban, és megalapozott hírnevet szerzett a világszínvonalú oktatás és a gyakorlati, élvonalbeli kutatások terén.

Heriot-Watt Dubaiban

A Heriot-Watt Egyetem volt az első tengerentúli egyetem a Dubai International Academic City-ben.

180 éve világszerte elismert oktatásban részesült az Egyesült Királyságban, Heriot-Wattot meghívták Dubaiba, hogy szakirányokat nyújtson a menedzsment, a mérnöki, az épített környezet, az élelmiszer-tudomány és a divat területén.

Programjaink

Dubai tanulmányi programjaink olyan mesterképzési programokból állnak, amelyek kihívást jelentenek és változatosak, mint a kőolaj-mérnöki, az építési projektmenedzsment, a menedzsment, az energia, az információtechnológia és a világhírű Edinburgh Business School MBA, valamint a menedzsment, építés, Mérnöki.

A Dubai Campusunkban olyan oklevelet szerez, amelyet ugyanolyan színvonalon tanítanak és vizsgálnak, mint az Egyesült Királyságban működő egyetemeink, és felkészítjük Önt a választott karrierjük sikerére.

Minden programunkat a saját karunk tanítja, sokuk állandóan Dubaiban található, kiegészítve a kulcsfontosságú területeken látogató szakemberekkel.

Kiváló brit oktatás

Az ipar és az üzleti élet erős kapcsolatai mellett büszkék vagyunk arra, hogy a jövőbeli vezetőket, vezetőket és innovátorokat fejlesszük és oktatjuk. A Heriot-Watt Egyetem diploma szakmailag elismert számos szakembere és intézménnyel elismert programunk közül.

Diplomáinkat az Egyesült Királyságban a Royal Charter akkreditálja és jóváhagyja.

Programjaink magukban foglalják azt a lehetőséget, hogy átruházzuk és vállaljuk a diploma egy részét skóciai otthoni campusunkon.

A Heriot-Watt diplomások a munkáltatók világszerte nagyon keresettek, és világszerte kulcspozíciókban dolgozó 77 ezer alumíniumunk sikeresnek bizonyul.

Támogató környezet

2005 óta létrehoztunk egy campus környezetet, ahol teljes egészében vezetheted a diákéletedet, tartós barátságokat és mindazt, amit a világ egyik legnagyobb városa kínál.

A Dubai Campusunkban olyan támogató és pozitív tanulási környezetet élvezhet, amely biztosítja, hogy diákként a lehető legjobb időt nyújtsa.

Számos támogató szolgáltatásunk van, barátságos, megközelíthető személyzettel, akik ott hallgatnak és tanácsokat, támogatást és információkat kapnak.

Garantált tandíj-díjcsomagok és ösztöndíjak lehetőségei is rendelkezésre állnak annak biztosítására, hogy a legtöbbet hozhassuk el velünk.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

Heriot-Watt University Dubai

A MA belsőépítészeti és formatervezési terv a belsőépítészet és a belsőépítészet között kialakuló szimbiózisú kapcsolatokat vizsgálja az innovatív belső terek megértésébe ... [+]

Áttekintés

Jelenleg különböznek a "belsőépítészet", és mi, amit "belső építészetnek" tekintünk. Ugyanakkor mindkét terület folyamatos konvergencia, és létezik lehetőség arra, hogy a kettő legbefolyásosabb elemeit összekapcsolják; a tervezők kreativitását, folyamatát és tervezési gondolkodását, az építészet tudományát, tudását és pragmatizmusát.

A program célja, hogy biztosítsa mindkét terület kulcsfontosságú szempontjait, hogy felkészítse a diplomásokat a fejlődő formatervező ipar bejutására és vezetésére. A Heriot-Watt Egyetem vezető szerepet tölt be a STEM oktatásában és kutatásában, és ezért a tudomány és a tervezés szerepét fontolgatja és ötvözi a belsőépítészet és a tervezés terén. A hallgatók különféle stúdióprojekteken, szaktudományi tárgykörökön és multidiszciplináris kontextuális és elméleti tanfolyamokon tanulnak.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

Heriot-Watt University Dubai

Az MSc in Data Science tanítja az elméletet és készségeket a nagyméretű és összetett adatkészletek kezelésére és elemzésére, amit néha Big Data-nek neveznek. ... [+]

Áttekintés

Megtanulják, hogyan kell modellezni, tárolni és feldolgozni ezeket az adatkészleteket a legújabb algoritmusokkal és technikákkal, valamint a modern módszerekkel és eszközökkel a vizuális feltáráshoz.

A program fő tanfolyamai az adatgyűjtő kulcsfontosságú készségeit nyújtják: gépi tanulás alkalmazása, nagy adatkészletek kezelése és érdekes vizualizációk létrehozása.

A megszerzett készségek az üzleti alkalmazásokra, az ipari alkalmazásokra és a tudományos adatok feltérképezésére alkalmazandók.

Szakmai felismerés

Az MSc akkreditálja a British Computer Society.

Tanfolyam tartalom

A hallgatók az 1. félévben négy tanfolyamot és további négy tanfolyamot vállalnak a 2. félévben. Ezen a programon a következő tanított kurzusok kötelezőek:... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

Ez a program célja, hogy fejlessze a tudás és a készségek egy főiskolai szintű diplomás gépészmérnöki Masters szinten a fejlett tanítás, a tervezési munka és a kutatás. L ... [+]

Áttekintés

Ez a program célja, hogy fejlessze a tudás és a készségek egy főiskolai szintű diplomás gépészmérnöki Masters szinten a fejlett tanítás, a tervezési munka és a kutatás. Lehetőséget biztosít a különböző mérnöki háttérrel rendelkező pályázók számára, hogy kulcsfontosságú gépészeti ismereteket és készségeket dolgozzanak ki a szakmai fejlődéshez. A program egyik fő célkitűzése, hogy akkreditált útvonal legyen a Chartered Engineer válásáért.

Ez a program a mesterképzés és a gyártás és tervezés mesterképzésű kurzusait használja, kiegészítve az Intézet által kínált releváns MSc kurzusokkal. Az iparági partnereink egyre növekvő igényt mutatnak a fejlett gépészmérnöki programra, és ezt a programot kifejezetten ennek az igénynek megfelelően fejlesztették ki, és ösztönözte a tanulókat a további tanulásra.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

Mivel a verseny az építõiparban pályára lépni és fejleszteni kíván, ez a nemzetközileg elismert képesítés minõségi benchmarkot nyújt a leendõ munkaadók számára, és fokozh ... [+]

Áttekintés

Mivel a verseny az építõiparban pályára lépni és fejleszteni kíván, ez a nemzetközileg elismert képesítés minõségi benchmarkot nyújt a leendõ munkaadók számára, és fokozhatja a karrierépítést.

Megtanulva a mennyiségi felmérésekre vonatkozó elvek alapján számos ipari ágazatban, a program biztosítja a diplomások erős és mélyreható ismeretekkel rendelkezik a téma.

Szakmai felismerés

A programot a Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) és a Chartered Institute of Building (CIOB) akkreditálja.

A sikeres befejezése az MSc Kereskedelmi Menedzsment és mennyiségi felmérés, diplomások kérheti a RICS tagság. A szakképzettség értékelésének (APC) sikeres elvégzése után a végzős tagok teljes jogú státuszban részesülnek.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A Lean Six Sigma (LSS) egy hatékony módszer a folyamat hatékonyságának és eredményességének elérésére, ami növeli a vevői elégedettséget és a jobb eredményeket. Célja a l ... [+]

Áttekintés

A Lean Six Sigma (LSS) egy hatékony módszer a folyamat hatékonyságának és eredményességének elérésére, ami növeli a vevői elégedettséget és a jobb eredményeket. Célja a lehető legkedvezőbb módon történő fejlesztések elérése és a hulladékmennyiség csökkentése az üzleti folyamatokban. A program meg fogja érteni a Lean Six Sigma módszertan eszközeit és technikáit, és bemutatja azokat a kézzelfogható és számszerűsíthető eredményeket, amelyek a legfontosabbak. A diákok megtanulják a legkorszerűbb koncepciókat, módszereket, elveket, eszközöket és technikákat, amelyek a minőséget és a folyamatok fejlesztését érintik egy olyan globális környezetben, mint a gyártás, a szolgáltatás, a közszféra és a harmadik szektor .... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A Lean Six Sigma World Class Process Excellence programnak számít a Fortune 500 vállalat több mint 60% -ában, így ez a kurzus a holnap logisztikai és ellátási láncvezetői ... [+]

Áttekintés

A Lean Six Sigma World Class Process Excellence programnak számít a Fortune 500 vállalat több mint 60% -ában, így ez a kurzus a holnap logisztikai és ellátási láncvezetőit fogja kialakítani. Ahol hulladék van, szükség van a sovány folyamatra. Ahol a logisztikai funkciókban dysfunctio van, a Six Sigma szondák a problémákat és megoldásokat írnak elő. Ráadásul egyértelmű bizonyíték van arra, hogy a Logisztikai és Ellátási Lánc globális piacon számos szakmai munkahelyet keresnek a Lean és a Six Sigma területén a versenyelőny elérése és fenntartása érdekében. A kurzus sikeres elvégzése gyorsított mechanizmusként használható a szakképesítéseknek a Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) akkreditációjához.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A logisztika az üzleti tevékenységben széles körben alkalmazott kifejezés, amely leírja az anyagok mozgatásával, tárolásával és kezelésével kapcsolatos tevékenységeket. A ... [+]

Áttekintés

A logisztika az üzleti tevékenységben széles körben alkalmazott kifejezés, amely leírja az anyagok mozgatásával, tárolásával és kezelésével kapcsolatos tevékenységeket. A fegyelmet az évek során forradalmasították, és az üzleti versenyképesség kulcsfontosságú tényezőjévé vált. A vállalatok lényegesen javították teljesítményüket nemcsak belső logisztikájának javításával, hanem hatékonyabb ellátási láncuk irányításával. Ezek a fejlesztések hosszú távú igényt támasztottak a jól képzett logisztikai és ellátási lánc menedzserek számára számos ágazatban.

A dubai kormány felismeri a logisztika gazdasági jelentőségét, nem csak helyi szinten, hanem a Közel-Keleten és Észak-Afrikában (MENA) és azon túl. A legfrissebb iparági jelentések rávilágítottak arra, hogy az Egyesült Arab Emírségek jelentős globális logisztikai központ, amelynek becslése szerint a világ logisztikai tevékenységének egyharmada áthalad a régióban.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A létesítménygazdálkodás szakmai területe világszerte gyorsan növekszik, és stratégiai menedzsment forrása a modern üzleti folyamatok és támogató létesítmények összehango ... [+]

Áttekintés

A létesítménygazdálkodás szakmai területe világszerte gyorsan növekszik, és stratégiai menedzsment forrása a modern üzleti folyamatok és támogató létesítmények összehangolásának.

A létesítmények menedzsment programja olyan kompetenciákat és készségeket fejleszt ki, amelyek lehetővé teszik diplomások számára, hogy hatékonyan kezeljék a létesítményeket a változó üzleti világban. A stratégiai létesítménygazdálkodás szemszögéből tanított, a program a diákokba fekteti a készséggazdálkodás stratégiai potenciáljának megvalósításához szükséges készségeket, hogy hozzájáruljon az üzleti hatékonysághoz.

A program iparilag releváns, és biztosítja, hogy a diplomások képesek gyorsan pozitív és eredményes hozzájárulást biztosítani munkakörnyezetük sikeréhez.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

Ez az egyedülálló program lehetővé teszi a nemzetközi hallgatók számára, hogy egy teljes idejű vagy kétéves részmunkaidős, alapvető és fejlett biztonsági témákkal, példáu ... [+]

Áttekintés

Ez az egyedülálló program lehetővé teszi a nemzetközi hallgatók számára, hogy egy teljes idejű vagy kétéves részmunkaidős, alapvető és fejlett biztonsági témákkal, például titkosítással, penetrációs teszteléssel, digitális igazságügyi szakértelemmel, informatikai biztonsági menedzsmenttel és ISO 27001-vel tanulmányozzák. Heriot-Watt Egyetem büszke arra, hogy az elsõ egyetem az Egyesült Arab Emírségekben, hogy a nemzetközi hallgatók rendelkezésére bocsásson a fejlett témákkal foglalkozó MSc-t a Network Security-ben.

Tanfolyam tartalom

Az MSc és a posztgraduális diploma a Network Security célja, hogy biztosítsa a diplomások alapvető ismeretek és gyakorlati készségek szükségesek a hálózati biztonsággal kapcsolatos szakmai pozíció egy szervezetben.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

Ez a program áttekintést nyújt az energia rendelkezésre bocsátásáról és használatáról a mai világban, de lehetővé teszi a diák számára, hogy szakosodjon a gyorsan megújul ... [+]

Áttekintés

Ez a program áttekintést nyújt az energia rendelkezésre bocsátásáról és használatáról a mai világban, de lehetővé teszi a diák számára, hogy szakosodjon a gyorsan megújuló energiatermelés területén. A program célja azoknak a diákoknak, akik a szél-, a tengeri, a biomassza és a napenergia-technológiák fejlődésének és integrációjának köszönhetően kritikus megértést szeretnének kifejleszteni az energiaszektorban elért jelentős változásokról.

A program olyan kaliberű diplomásokat nyújt, akik képesek kreatív megoldások kifejlesztésére és megvalósítására a megújuló energiaforrások felderítésében, átalakításában, tárolásában és kezelésében felmerülő problémák megoldásában.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A Heriot-Watt Egyetem stratégiai projektmenedzsmentje megkülönbözteti magát a többi projektmenedzsment programtól, mivel nagyobb hangsúlyt fektet a stratégiai követelmény ... [+]

Áttekintés

A Heriot-Watt Egyetem stratégiai projektmenedzsmentje megkülönbözteti magát a többi projektmenedzsment programtól, mivel nagyobb hangsúlyt fektet a stratégiai követelményre a projektek portfóliójának menedzselésére a szervezeti célok elérése érdekében.

Így a Stratégiai Projektmenedzsment mind a projekt menedzsment, mind a végfelhasználók és a változások menedzsmentjének folyamataként olyan folyamatot foglal magában, amely a változás által érintett emberek racionális és érzelmi bevételeinek elfogadását biztosítja annak sikere érdekében. A posztgraduális képesítés a Stratégiai Projektmenedzsmentben előnyös lehet az üzleti, mérnöki, informatikai vagy tudományi magánszemélyek számára, akiknek munkája olyan munkák irányítását vagy irányítását jelenti, amelyek stratégiai fókuszban és meghatározott végcélban vannak.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A Heriot-Watt Energy MSc lehetőséget biztosít a diplomás mérnököknek, tudósoknak és a kapcsolódó szakmai szervezetek testületi tagjainak, hogy megszerezzék a szükséges is ... [+]

Áttekintés

A Heriot-Watt Energy MSc lehetőséget biztosít a diplomás mérnököknek, tudósoknak és a kapcsolódó szakmai szervezetek testületi tagjainak, hogy megszerezzék a szükséges ismereteket a kihívásoknak való megfeleléshez és az energiaiparban rejlő lehetőségeket. A program közvetlenül kapcsolódik a világ minden régiójának - köztük az Öböl-térségnek - szemben álló energiaügyi kihívásokhoz.

A Heriot-Watt elismeri, hogy a tanulásnak rugalmasnak kell lennie, és ez a program lehetővé teszi a tapasztalt és friss diplomások számára, hogy a program tartalmát és szerkezetét saját igényeikhez igazítsák. Az egyetem virtuális tanulási környezetet (VLE) használ, amelyet az Interneten keresztül lehet elérni. A diákok tanfolyamokat tanulnak és feladatokat küldhetnek a Vision segítségével saját ütemükben, lehetővé téve számukra, hogy professzionális karrierjük mellett elismert diplomát tanuljanak.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

Dubaiban a kormányok mind szövetségi, mind helyi szinten kijelentették, hogy a jövőben okos városok lesznek a Block Chain platformon, zavaró technológiák és zavaró innová ... [+]

Áttekintés

Dubaiban a kormányok mind szövetségi, mind helyi szinten kijelentették, hogy a jövőben okos városok lesznek a Block Chain platformon, zavaró technológiák és zavaró innováció. Ezért várható, hogy a munkáltatók elkezdenek felülvizsgálni a felvett készségeket, és a piac elkezd új munkahelyeket látni az átalakulás szolgálatában. A piackutatás azt mutatja, hogy a Blockchain-ról innovációval kapcsolatos ismeretekkel rendelkező diplomás több állásajánlatot kap.

A program célja, hogy magas színvonalú innovációs menedzsment diplomásokat nyújtson az innovációs menedzsment kreatív, stratégiai, taktikai és operatív kérdéseinek mélyreható megértésével. Ez az iparágak széles körét is magában foglalja, beleértve a gyártást, a szolgáltatást, az állami és a harmadik ágazatokat is. A diploma megszerzése után a résztvevők jól felszereltek a legmodernebb ismeretekkel a fogalmak, módszerek, eszközök és technikák terén, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hozzájáruljanak szervezeteik versenyképességéhez.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A modern világban a teljesítménymérés az élet ténye. Bárhol is dolgoznak, élnek és játszanak, a kritikus sikertényezők, a kulcsfontosságú teljesítménymutatók, a bajnoki t ... [+]

Áttekintés

A modern világban a teljesítménymérés az élet ténye. Bárhol is dolgoznak, élnek és játszanak, a kritikus sikertényezők, a kulcsfontosságú teljesítménymutatók, a bajnoki táblák és a teljesítménymérések és azok különböző származékai szokásosak. De hogyan tervezünk hatékony teljesítménymérési rendszereket, és ami még fontosabb, hogyan használjuk őket a fenntartható eredmények érdekében?

A növekvő kereslet a diplomások számára, akik rendelkeznek olyan készségekkel és ismeretekkel, amelyek lehetővé teszik az üzleti teljesítménymérés és -kezelő rendszerek fejlesztését és végrehajtását különböző társadalmi-technikai beállítások között.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

Ez a Masters in Design Management program úgy lett kifejlesztve, hogy segítse a tervező- és kreatív iparágakat abban, hogy széleskörű üzleti kontextusban használhassák te ... [+]

Áttekintés

Ez a Masters in Design Management program úgy lett kifejlesztve, hogy segítse a tervező- és kreatív iparágakat abban, hogy széleskörű üzleti kontextusban használhassák tervezési ismereteiket, valamint az új iparági és kutatási készségeket, amelyek megfelelnek a mai ipar igényeinek. A tervezési és kreatív iparági szakemberek azon igénye, hogy szilárd üzleti ismeretekkel erősítsék kreatív tervezési gondolkodásukat és folyamatukat.

Akár a belsőépítészet, a divat, a grafikai tervezés, a média, a terméktervezés vagy a mérnöki háttér, akár a diákok is, a Design Management program előnyöket nyújt a tanulók számára, akik egy olyan mesterképzésben részesülnek, amely a marketing és az üzleti élet kulcsfontosságú témáit támasztja alá, egyes tudományágak és vállalatok.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

Az MSc és az információtechnológiai posztgraduális diploma (szoftverrendszerek) célja a szoftverfejlesztők oktatása. A program az információtechnológia alkalmazásával és ... [+]

Áttekintés

Az MSc és az információtechnológiai posztgraduális diploma (szoftverrendszerek) célja a szoftverfejlesztők oktatása. A program az információtechnológia alkalmazásával és alkalmazásával foglalkozik a szoftver specifikációjában, tervezésében, fejlesztésében és telepítésében. A program során szoftveres megoldásokat valósít meg a gyakorlati problémák orvoslására és az előadások során megtanult elméleti fogalmak gyakorlatba foglalására.

A legfontosabb szoftverfejlesztési témák - például a Java programozás és az objektumorientált rendszerek UML specifikációjának tanulmányozása mellett - számos más tanfolyamot, például adatbázisokat és hálózati alkalmazásokat követ.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

Ez a program célja, hogy átadja a megértést és készségeket a kulcsfontosságú üzleti menedzsment és információs technológia tantárgyak szintjén. Ez magában foglalja az inf ... [+]

Áttekintés

Ez a program célja, hogy átadja a megértést és készségeket a kulcsfontosságú üzleti menedzsment és információs technológia tantárgyak szintjén. Ez magában foglalja az informatikai rendszerek tervezését és fejlesztését, az informatikai projektek irányítását, a digitális gazdaságot és az üzleti alkalmazások fejlesztését.

Januári belépők

A januártól induló hallgatóknak meg kell jegyezni, hogy 4 féléves (24 hónap) értekezéssel foglalkozik (március-augusztus, 6 hónap) (összesen 30 hónap).

A januári beiratkozási programokat beiratkozó hallgatóknak nem kötelező a nyári szünetben a campuson tartózkodniuk.

Tanfolyam tartalom... [-]
Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A tulajdonfelmérés sokrétű és izgalmas pályaválasztási lehetőség, amely lehetőséget nyújt a világ utazására, és széles körű találkozásra. A programban dolgozó végzettek g ... [+]

Áttekintés

A tulajdonfelmérés sokrétű és izgalmas pályaválasztási lehetőség, amely lehetőséget nyújt a világ utazására, és széles körű találkozásra. A programban dolgozó végzettek globálisan vezető tanácsadói szerepet töltenek be a tanácsadó cégeknek, a pénzintézeteknek, a bankoknak és a nemzeti kormányoknak. Bár jellemzően irodahelyiségeken alapul, lehetőséged lesz sok időt tölteni az emberekkel való találkozásra és a mérföldkőnek számító épületek meglátogatására. Számos földmérő országos és a világ számos részén utazik széles körben.

Ez a program ötvözi egy elméleti szigorúságát egy mainstream pénzügyminta vagy MBA program egy speciális középpontba és közvetlen alkalmazás az ingatlan.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

Ez a program célja, hogy a hallgatók elegendő lefedettséget az elméleti keretek, az alkalmazott kutatás, valamint az intézményi és szabályozási keretrendszer, amelyen bel ... [+]

Áttekintés

Ez a program célja, hogy a hallgatók elegendő lefedettséget az elméleti keretek, az alkalmazott kutatás, valamint az intézményi és szabályozási keretrendszer, amelyen belül az iparág működik a diplomások, hogy folytassa a vezető és vezető vezetői pozíciók az iszlám banki és pénzügyi, mind a magánvállalkozások és a központi bankok és szabályozó hatóságok. Ez a program az iszlám banki és pénzügyi posztgraduális oktatás gyakorlatának összehasonlításából eredt.

A program az iszlám számviteli és elszámoltathatósági, vállalatirányítási és szabályozási gyakorlatok révén megértést és alkalmazásokat kínál a sharia joggyakorlat (fiqh muamalat) és az iszlám banki, az iszlám vállalati pénzügyek és a tőkepiacok befolyásolására. Lehetővé teszi a diákok számára, hogy értékeljék az üzleti modelleket és pénzügyi eszközöket, amelyeket az iszlám banki és pénzügyi piacokon használnak.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A Heriot Watt Egyetem Nemzetközi Fashion Marketing programja egy elismert és elismert program, melynek célja, hogy felkészítse Önt a nemzetközi divat-ágazat karrierje szá ... [+]

Áttekintés

A Heriot Watt Egyetem Nemzetközi Fashion Marketing programja egy elismert és elismert program, melynek célja, hogy felkészítse Önt a nemzetközi divat-ágazat karrierje számára szükséges technikákkal és gyakorlatokkal.

A program időtartamaMSc - 12 hónap teljes munkaidőben; 24 hónapos részidősPG Diploma - 9 hónap teljes munkaidőben; 21 hónapos részidősAkkreditáció

Ezt a programot a Chartered Institute of Marketing (CIM) akkreditálja, jelezve, hogy tanításaink és értékeléseink megfelelnek a CIM szigorú szabványainak a tartalom, a hatókör és a tanulási eredmények tekintetében.

Ennek eredményeképpen a Nemzetközi Fashion Marketing MSc minden diploma megszerezhető két CIM modulból: a Certificate Level Marketing modulból és a CIM Diploma Level Stratégiai Marketing modulból. Ez a mentesség díjmentes, és ez a rangos szakmai képesítés max. A hallgatók számára lehetőséget biztosítanak arra, hogy részt vegyenek a CIM hálózatépítő rendezvényeken, amelyek az egyetemen és Edinburghben és Glasgow-ban zajlanak.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

Az MSc Nemzetközi Menedzsment és Üzleti Kommunikációs Program az angol nyelvű kommunikációs készségek fejlesztésére koncentrál az üzleti környezetben. Míg a programban ré ... [+]

Áttekintés

Az MSc Nemzetközi Menedzsment és Üzleti Kommunikációs Program az angol nyelvű kommunikációs készségek fejlesztésére koncentrál az üzleti környezetben. Míg a programban részt vevő diákoknak nem kell más nyelven dolgozniuk, mint az angol, a kifejlesztett készségek természetesen bármilyen szakmai kommunikációs környezetben alkalmazhatók, nyelvtől függetlenül. A szakmailag releváns témákban számos választható kurzus áll rendelkezésre, hogy a diákok pontosan kiválaszthassák, mely területekre kívánnak szakosodni, és így a programokat saját érdekeikhez és szakmai igényeikhez igazíthatják.

Akkreditáció

A Dubai Campus a Tudás és Emberi Fejlesztési Hatóság (KHDA) által akkreditált, és teljes mértékben engedéllyel rendelkezik, hogy tanítsa a diplomákat Dubaiban. Minden diplomát kap egy brit diplomát, amelyet az Egyesült Királyságban a Royal Charter akkreditál.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A szoftverfejlesztők szoftveralkalmazásokat hoznak létre és tartanak fenn a számítástechnika, projektmenedzsment, mérnöki, alkalmazási területek és egyéb területek bevált ... [+]

Áttekintés

A szoftverfejlesztők szoftveralkalmazásokat hoznak létre és tartanak fenn a számítástechnika, projektmenedzsment, mérnöki, alkalmazási területek és egyéb területek bevált gyakorlatának felhasználásával. A hallgatók megtanulják, hogyan alkalmazzák a legmodernebb technikákat és módszereket, hogy magas színvonalú szoftvereket dolgozzanak ki a szakmai szabványoknak megfelelően.

Ennek az MSc programnak az a célja, hogy átadja a megértést és készségeket ahhoz, hogy a szoftvert fejlett szinten a szakmai szabványoknak megfelelően alakítsa ki. A diákok szakosodhatnak olyan területeken, mint a mobilalkalmazások vagy a fejlett interaktív rendszerek fejlesztése.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

Az MSc és a Posztgraduális Diploma Számítástechnikai Rendszerirányítás célja, hogy átadja a készségek és a megértés szükséges ahhoz, hogy a komplex számítógépes rendszere ... [+]

Áttekintés

Az MSc és a Posztgraduális Diploma Számítástechnikai Rendszerirányítás célja, hogy átadja a készségek és a megértés szükséges ahhoz, hogy a komplex számítógépes rendszerek kezelése részeként a támogató szolgáltatások egy szervezet. Ez magában foglalja a számítástechnika széles körének kiválasztását, telepítését, karbantartását és támogatását, valamint a jelenleg ajánlott módszerek megértését.

Mivel a számítástechnika és az információs technológia változásának üteme meglehetősen megdöbbentő, a tanított posztgraduális programok nagymértékben rajzolnak az akadémiai munkatársak által végzett kutatási tevékenységek erejéig.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A globális építőipar szakképzett építési projektmenedzsereinek nagyon magas igénye van. Ez a program az Egyesült Királyság, a közel-keleti és a globális építőipar által i ... [+]

Áttekintés

A globális építőipar szakképzett építési projektmenedzsereinek nagyon magas igénye van. Ez a program az Egyesült Királyság, a közel-keleti és a globális építőipar által igényelt minőségi projektmenedzsereket állít elő mind azonnali végrehajtási képességük, mind pedig hosszabb távú stratégiai potenciáljuk tekintetében. Az építési projektek menedzsmentjének szemszögéből tanított, olyan elvekkel, amelyek messze túlmutatnak ezen a szektoron, a program a hallgatók számára egyaránt biztosít szilárd elméleti alapot, valamint a jelenlegi és jövőbeni stratégiákat a gyakorlati projektmenedzsmentben.

Szakmai felismerés

A programot a Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) és a Chartered Institute of Building (CIOB) akkreditálja.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

Az üzleti stratégia, a vezetés és a változás MSc célja, hogy felépítse a hallgatói ismereteket és megértse az üzleti stratégiák kidolgozását és nyomon követését, beleértv ... [+]

Áttekintés

Az üzleti stratégia, a vezetés és a változás MSc célja, hogy felépítse a hallgatói ismereteket és megértse az üzleti stratégiák kidolgozását és nyomon követését, beleértve a változási programok kidolgozását és a különböző vezetési stílusok hatásának megértését az adott környezetben. A program multidiszciplináris megközelítése a szervezet irányításával biztosítja a hallgatóknak mély vezetési és szervezeti felismeréseket.

Tanfolyam tartalomÜzleti modellek: témák és kérdésekStratégiai változásVezetésVersenyképes stratégiaKutatási filozófia és gyakorlat

Plusz mindhárom a következők közül:

Üzleti gazdaságtanKereslet és készlettervezésZöld és fenntartható logisztikaNemzetközi marketingA sokszínűség kezelése az üzleti életbenProjektmenedzsmentMinőség ellenőrzésRendszer gondolkodás... [-]
Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A digitális marketinggel foglalkozó nemzetközi marketing menedzsment oklevelét úgy terveztük, hogy a mai globális digitális gazdaságban megértse a marketing menedzsmentet ... [+]

Áttekintés

A digitális marketinggel foglalkozó nemzetközi marketing menedzsment oklevelét úgy terveztük, hogy a mai globális digitális gazdaságban megértse a marketing menedzsmentet. A gyakorlati betekintés és az egyetemi tudás kombinációján keresztül megismerheti a digitális marketing gyakorlatok és stratégiák mai fejleményeit, és hogyan alkalmazhatja ezeket a valós üzleti kihívásokra. A program érdekes lesz azok számára, akik a digitális gazdaságban dolgoznak (vagy szándékoznak dolgozni), és meg akarják különböztetni magukat egy bővülő munkaerőpiacon belül.

Tanfolyam tartalom

Minden tantárgy nemzetközi szemléletmódot képvisel a marketingről és a nemzetközi marketingmenedzsmentben, valamint a legfontosabb elméletekben a gyakorlati kérdésekre és a jelenlegi témákra összpontosít.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

Edinburgh egy hosszú és büszke történelmi befektetési menedzsment központja. Az okleveles befektetési menedzsment biztosít kulcsfontosságú befektetési ismeretek egy adott ... [+]

Áttekintés

Edinburgh egy hosszú és büszke történelmi befektetési menedzsment központja. Az okleveles befektetési menedzsment biztosít kulcsfontosságú befektetési ismeretek egy adott iparág középpontjában. A program egyedülálló jellemzője a befektetési menedzsment aktuális témái, ahol a vezető befektetési szakemberek hetente vendégelőadást tartanak, betekintést nyújtva a befektetési iparágba, és lehetővé teszik a diákok számára, hogy valódi kilátást nyerjenek az általuk megismert tudásokról és elméletekről.

Az egyetemi elméletek és korlátaik megvitatása a gyakorlati alkalmazással kapcsolatos hangsúlyt jelenti. A programban dolgozó személyzet a pénzügyi és befektetési menedzsment kutatásának és gyakorlatának élvonalába tartozik, és a legtöbbjük a Pénzügyi és Befektetési Központ (CFI) tagja is, amely a Heriot-Watt tudóstársakkal foglalkozik a pénzügyekkel és a befektetésekkel kapcsolatban az idősebb szakemberekkel a helyi pénzügyi közösségtől.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A tulajdonfelmérés sokrétű és izgalmas pályaválasztási lehetőség, amely lehetőséget nyújt a világ utazására, és széles körű találkozásra. A földmérők és az ingatlanügynök ... [+]

Áttekintés

A tulajdonfelmérés sokrétű és izgalmas pályaválasztási lehetőség, amely lehetőséget nyújt a világ utazására, és széles körű találkozásra. A földmérők és az ingatlanügynökök alapvetően értékelik az értéket, megvédik és fokozzák a földtulajdont és az ingatlanokat.

A földmérő szakma egyik legfontosabb vonzereje sok embernek az a tény, hogy a földmérők nem ragadnak meg az íróasztal mögött. Bár jellemzően irodahelyiségeken alapul, lehetőséged lesz sok időt tölteni az emberekkel való találkozásra és a mérföldkőnek számító épületek meglátogatására. Számos földmérő országos és a világ számos részén utazik széles körben. Ön is részt vehetett az izgalmas, nagy horderejű ingatlanfejlesztések következő generációjában.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A Heriot-Watt Egyetemen végzett kőolajipari mérnöki tanulmány olyan előadások és projektmunkák programja, amelyek a kőolajipar iparági alapjainak széles skáláját foglaljá ... [+]

Áttekintés

A Heriot-Watt Egyetemen végzett kőolajipari mérnöki tanulmány olyan előadások és projektmunkák programja, amelyek a kőolajipar iparági alapjainak széles skáláját foglalják magukban.

A program lehetővé teszi a diákok számára, hogy speciális kurzusokat tanuljanak, valamint végezzenek egy területfejlesztési projektet (más hallgatókkal) és egy egyedi kutatási projektet. A projektek lehetőséget nyújtanak az elgondolásokra és módszerekre, amelyek elősegítik az előadások és oktatóanyagok alkalmazását a valódi területértékelési és fejlesztési tervezési problémákra. A tanfolyamokat természetesen alkalmazzák, és úgy tervezték, hogy a diplomás technikailag jól felkészült és jól ismerje az iparágot, amelybe felvételre kerülnek.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A mesterséges intelligencia oklevelünk célja az intelligens szoftveralkalmazások kifejlesztésének megértése és készsége, például az evolúciós számítások és a tanulás. ... [+]

Áttekintés

A mesterséges intelligencia oklevelünk célja az intelligens szoftveralkalmazások kifejlesztésének megértése és készsége, például az evolúciós számítások és a tanulás.

A diákok olyan szakterületeken fejleszti készségüket, amelyek egyértelmű alkalmazásokkal rendelkeznek az iparban, beleértve az adatbányászatot, a mintafelismerést és a gépi tanulást. Az MSc projekt egyes esetekben külső ipari vagy tudományos szervezetekkel együttműködve végezhető el.

Ezt a programot a BCS, a bérelt intézet akkreditálja.

Tanfolyam tartalom

A nappali tagozatos hallgatók félévente 4 tanfolyamot vesznek igénybe, és általában minden alapvető tanfolyamot meg kell tennie.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

MSc Operations Management célja, hogy kritikusan megértse a műveletkezelés szerepét a szervezeti teljesítmény és a versenyképesség tekintetében. Felépíti a műveleti mened ... [+]

Áttekintés

A műveletek menedzselésében a tudás és a szakértelem fontos követelmény a vezetők számára az összes üzleti funkcióban, és növekvő igény mutatkozik a különböző típusú szervezetek műveletkezelési szakemberei számára.

MSc Operations Management célja, hogy kritikusan megértse a műveletkezelés szerepét a szervezeti teljesítmény és a versenyképesség tekintetében. Felépíti a műveleti menedzsment alapelveit és koncepcióit, valamint azok alkalmazhatóságát különböző szervezeti funkciók között, beleértve a pénzügyeket, az értékesítést, a marketinget, az emberi erőforrás menedzselést és a tervezést. Szakvéleményt fog kidolgozni a különböző minőségi, folyamat- és ellátási lánc menedzsment eszközök és technikák alkalmazásában a műveletek elemzéséhez és fejlesztéséhez számos iparágban, beleértve a gyártást, szolgáltatásokat, az állami szektort és a harmadik szektort.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A program célja, hogy fokozza a nemzetközi számviteli és finanszírozási szakirányt kereső diákok kutatási és foglalkoztatási potenciálját. Különösen alkalmas azoknak, aki ... [+]

Áttekintés

A program célja, hogy fokozza a nemzetközi számviteli és finanszírozási szakirányt kereső diákok kutatási és foglalkoztatási potenciálját. Különösen alkalmas azoknak, akik akadémiai kutatói karrierjüket szeretnék fejleszteni. Alkalmazható továbbá azoknak is, akik szakmai karrierjüket keresnek ezen a területen, vagy olyanok számára, akik már olyan karrierjükben vannak, akik szakmai ismereteiket és ismereteiket a nemzetközi számvitel és pénzügyek legfrissebb kutatási témáival kívánják bővíteni.

A program lényege a nemzetközi számvitel folyamata, amely az 1. és a 2. félévben átvett három kurzusból áll. Ezek a kurzusok a számvitel tanulmányozásának nemzetközi perspektíváját kínálják, hogy a diákok megismerhessék a nemzeti különbségek okait , a harmonizáció irányába mutató tendenciák és a multinacionális vállalatok problémái. Ezt a számviteli elmélet és a kutatási módszertan támogató osztályainak összefüggésében végezzük.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

Az MSc Nemzetközi üzleti Menedzsment Humán Erőforrás Menedzsment (HRM) program célja azoknak a diplomásoknak, akiknek csak kis vagy semmilyen üzleti vagy vezetői háttere ... [+]

Áttekintés

Az MSc Nemzetközi üzleti Menedzsment Humán Erőforrás Menedzsment (HRM) program célja azoknak a diplomásoknak, akiknek csak kis vagy semmilyen üzleti vagy vezetői háttere van elsőfokú végzettségükben, és akik széles körű üzleti képesítést kívánnak szerezni jövőbeni karrierlehetőségeik fejlesztése érdekében vagy akik szeretnének üzleti menedzsment ismereteket és készségeket fejleszteni ahhoz, hogy megváltoztassák vagy továbbléphessék karrierjüket.

Nemzetközi üzleti menedzsment Pathways

Az MSc International Business Management a HRM egyike a három speciális Pathways kínálunk a nemzetközi üzleti menedzsment. A programok a nemzetközi üzleti menedzsment kulcsfontosságú kérdéseire terjednek ki, beleértve a nemzetközi üzleti környezetet, valamint a stratégia, pénzügy, marketing és szervezeti viselkedés fontosságát. Ezután összpontosítson arra, hogy konkrét ismereteket és készségeket fejlesszen ki az Ön által kiválasztott Pathway témában, előkészítve az adott területen végzett karrierjét.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

Az MSc Nemzetközi üzleti Menedzsment marketing program célja azoknak a diplomásoknak, akiknek csak egy kis vagy semmilyen üzleti vagy vezetői háttere van elsőfokú végzett ... [+]

Áttekintés

Az MSc Nemzetközi üzleti Menedzsment marketing program célja azoknak a diplomásoknak, akiknek csak egy kis vagy semmilyen üzleti vagy vezetői háttere van elsőfokú végzettségükben, és akik széles körű üzleti képesítést kívánnak szerezni jövőbeni karrierlehetőségeik fejlesztése érdekében vezetői ismeretek és készségek, amelyek lehetővé teszik számukra a karrierjük megváltoztatását vagy továbbfejlesztését.

Nemzetközi üzleti menedzsment Pathways

Az MSc Nemzetközi üzleti Menedzsment marketing egyike a három speciális Pathways kínálunk a nemzetközi üzleti menedzsment. A programok a nemzetközi üzleti menedzsment kulcsfontosságú kérdéseire terjednek ki, beleértve a nemzetközi üzleti környezetet, valamint a stratégia, pénzügy, marketing és szervezeti viselkedés fontosságát. Ezután összpontosítson arra, hogy konkrét ismereteket és készségeket fejlesszen ki az Ön által kiválasztott Pathway témában, előkészítve az adott területen végzett karrierjét.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

Az MSc Nemzetközi üzleti Menedzsment Finance program célja azoknak a diplomásoknak, akiknek kevés vagy semmilyen üzleti vagy vezetési háttere van az első fokozatban, és a ... [+]

Áttekintés

Az MSc Nemzetközi üzleti Menedzsment Finance program célja azoknak a diplomásoknak, akiknek kevés vagy semmilyen üzleti vagy vezetési háttere van az első fokozatban, és akik széles körű üzleti képesítést kívánnak szerezni jövőbeni karrierlehetőségeik fejlesztése érdekében. Ezenkívül azoknak is, akik üzleti irányítási ismeretek és készségek fejlesztésére törekszenek, hogy megváltoztassák vagy továbbléphessék karrierjüket.

Nemzetközi üzleti menedzsment Pathways

MSc Nemzetközi üzleti Menedzsment Pénzügy egyike a három speciális Pathways kínálunk a nemzetközi üzleti menedzsment. A programok a nemzetközi üzleti menedzsment kulcsfontosságú kérdéseire terjednek ki, beleértve a nemzetközi üzleti környezetet, valamint a stratégia, pénzügy, marketing és szervezeti viselkedés fontosságát. Ezután összpontosítson arra, hogy konkrét ismereteket és készségeket fejlesszen ki az Ön által kiválasztott Pathway témában, előkészítve az adott területen végzett karrierjét.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A modern építészmérnökök gyakran megkövetelik az építésmenedzsment széles körű megértését, mivel mind az egyének, mind a projektcsapatok számára stratégiai előnyökkel jár ... [+]

Áttekintés

A modern építészmérnökök gyakran megkövetelik az építésmenedzsment széles körű megértését, mivel mind az egyének, mind a projektcsapatok számára stratégiai előnyökkel jár. Ahogy az ipar versenyképesebbé válik, a szervezetek és ügyfeleik egyre inkább igénylik a kombinált időt, költségeket és minőségbiztosítást, amelyet a jó projektmenedzsment-gyakorlat biztosít. Ezenkívül az iparág elismeri, hogy szükség van a mérnökök speciális műszaki ismeretek elsajátítására, amelyek kiegészítik tudományos és szakmai hátterüket.

Az MSc / Posztgraduális Diploma Építőmérnöki és Építőipari menedzsment biztosít a hallgatók kombinációja tanfolyamok célja, hogy javítsák a tudás és a megértés a fejlett mélyépítés és a modern építés menedzsment elmélet és gyakorlat.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

MSc üzleti információs menedzsment programunk erős és meglehetősen egyedi kombinációját kínálja gyakorlati, elemző és elméleti tanfolyamok. Építi szakértelmét és átfogó k ... [+]

Áttekintés

Az MSc Business Information Management programja a gyakorlati, analitikus és elméleti kurzusok erős és meglehetősen egyedi kombinációját kínálja. A szakértelem épül, és átfogó képzést nyújt az üzleti menedzsment és szoftverfejlesztés területén.

A program hangsúlyt nem a számítógépes programozásra, hanem a megfelelő analitikai és projektmenedzsment készségek fejlesztésére biztosítja, hogy kiváló kommunikátor / menedzser legyen, aki a hardcore szoftverfejlesztők és az üzleti vezetők között működik.

A diákok olyan területeken szakosodhatnak, mint az e-kereskedelem, az online tanulás és az informatikai projektmenedzsment. A program az IT-t tanulmányozza, de nem követeli meg a diákoktól, hogy tervezzenek programokat vagy írjanak szoftvert.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A program olyan embereket célozza meg, akik már foglalkoznak a vezetés vagy az emberi erőforrással kapcsolatos területeken bármely iparágban, vagy törekszenek felé. Ezenk ... [+]

Áttekintés

A program olyan embereket célozza meg, akik már foglalkoznak a vezetés vagy az emberi erőforrással kapcsolatos területeken bármely iparágban, vagy törekszenek felé. Ezenkívül képzést nyújt azok számára is, akik az üzleti pszichológia területén szakképzett tanácsadást kívánnak folytatni. Ez a program részletes ismereteket nyújt a pszichológia különböző szempontjairól a munkahelyen. A diákok találhatnak olyan tárgyköröket, amelyek ismertek az üzleti menedzsment korábbi tanulmányaiból. Az üzleti pszichológiai megközelítés azonban minden területen az elsődleges kutatási adatok és pszichológiai elvek felhasználására szolgál a helyzetek elemzéséhez és a bizonyítékokon alapuló politikák kidolgozásához.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A coaching pszichológia az alkalmazott pszichológia virágzó területe, amely gyakorlatias módon foglalkozik a szakmai és személyes kérdésekkel. Folyamatosan növekszik a bi ... [+]

Áttekintés

A coaching pszichológia az alkalmazott pszichológia virágzó területe, amely gyakorlatias módon foglalkozik a szakmai és személyes kérdésekkel. Folyamatosan növekszik a bizonyítékokon alapuló coaching szakemberek iránti igénye, akik hatékony, nem klinikai beavatkozásokat tudnak nyújtani az egyének és a csapatok segítéséhez a termelékenység növelésével, a tehetséggondozással és a konfliktusokkal, a stresszel és a változásokkal való foglalkozással. Ez a kereslet számos ágazaton és teljesítményt nyújt, beleértve a foglalkozási, oktatási, egészségügyi, tanácsadási, a sportpszichológiát, a vezetést, a vezetést, a szervezeti fejlődést és az emberi erőforrásokat.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

A pénzügyminiszter és menedzsment célja, hogy modern tudást kínáljon a vállalati pénzügyek és a vállalatok üzleti menedzsment területén. Összekapcsolja a kulcsfontosságú ... [+]

Áttekintés

A pénzügyminiszter és menedzsment célja, hogy modern tudást kínáljon a vállalati pénzügyek és a vállalatok üzleti menedzsment területén. Összekapcsolja a kulcsfontosságú pénzügyekkel kapcsolatos kurzusokat az üzleti menedzsment kurzusokkal, amelyek a projektmenedzsmentre és a stratégiára koncentrálnak

Pénzügyi és menedzsment szakirányunk alkalmas azoknak, akik karrierlehetőséget keresnek, mondjuk pénzügyi elemzőként, a szervezetek pénzügyi funkcióiban, és akik több vezetői pozícióba kívánnak lépni pályafutásuk során. A kurzus során szerzett ismeretek és készségek relevánsak minden olyan üzleti vállalkozásban - egy olyan kisvállalkozásban, ahol létfontosságú a pénzügyek irányítása, illetve nagyvállalatok és közszektorbeli szervezetek esetében, ahol a pénzügyi gazdálkodás megértése és szélesebb körű szerepe az átfogó a szervezet irányítása kulcsfontosságú... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot-Watt University Dubai

Az MSc in Finance célja a hallgatók keresnek egy mainstream tanított MSc a témában, azzal a céllal, hogy akár karriert folytat a pénzügyi szektorban, vagy halad a doktori ... [+]

Áttekintés

Az MSc in Finance célja a hallgatók keresnek egy mainstream tanított MSc a témában, azzal a céllal, hogy akár karriert folytat a pénzügyi szektorban, vagy halad a doktori kutatás finanszírozás. A program célja, hogy fejlessze a hallgatók tudását és megértését az akadémiai finanszírozás és a pénzügyi szektor, beleértve az elmélet, az empirikus kutatás és a gyakorlati kérdések.

A program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy megértsék a fő elméleteket és koncepciókat a pénzügyekben; megérteni és felhasználni egy sor analitikai technikát, például egy vállalat pénzügyi kimutatásainak elemzését vagy a modellek alkalmazása a pénzügyi eszközök értékelésére; értékeli az empirikus kutatás módszereit és empirikus eredményeit; a pénzügyi piacok, intézmények és pénzügyi döntések gyakorlati ismereteinek fejlesztése a vállalatokon belül; eredeti kutatást végezzen egy értekezés útján; és elsősorban az analitikus technikák, a kommunikáció és a csapatmunka fejlesztésére képes átruházható készségeket fejleszteni, amelyek fontosak a pénzügyi szektorban vagy a tudományos kutatásban való foglalkoztatás szempontjából.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Academic City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Heriot Watt Unviersity Dubai
Honlap
Telefonszám
+971 4435 8700