Khalifa University of Science and Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Az újonnan alapított Khalifa University of Science and Technology Masdar Tudományos és Technológiai Intézet, a Khalifa Tudományegyetem, a Technológia és a Kutatás és a Petroleum Intézet egy világszínvonalú, kutatási intenzív intézményévé egyesíti a kutatás és az oktatás tökéletesen integrálását a világ vezetők és kritikus gondolkodók az alkalmazott tudomány és a mérnöki. A Khalifa Egyetem arra törekszik, hogy vezető szerepet töltsön be a 21. századi kutatás-intenzív egyetemek között, miközben katalizálja Abu Dhabi és az Egyesült Arab Emírségek gyorsan fejlődő tudásalapú gazdaságát.

KU Vision

A KU célja, hogy katalizátorként szolgáljon az Abu Dhabi és az Egyesült Arab Emírségek gyorsan fejlődő tudásalapú gazdaságának, a választott oktatási célnak és a 21. századi kutatás-intenzív egyetemek globális vezetőjének.

Stratégiai prioritások

Khalifa University of Science and Technology a következő kulcsfontosságú stratégiai prioritásokat határozta meg:

  • Világszínvonalú oktatás: a jövőbeli vezetők felkészítése egy nemzetközileg elismert szabványra.
  • Hatalmas kutatások: világszínvonalú kutatásokat készítenek helyi jelentőséggel és nemzetközi hatással.
  • Katalizátor a gazdaságfejlesztésért: gazdagítják a nemzetgazdaságot az innováció és a kutatás-forgalmazás révén.

KU misszió

Világszínvonalú, kutatás-intenzív intézményként a KU a következőket fogja tenni:

  • Állítson be új szabványokat az oktatásban, kutatásban és ösztöndíjban, amely előnyös lesz az Egyesült Arab Emírségekben és a világban.
  • Drive Abu Dhabi és az Egyesült Arab Emírségek mint tudás cél és motor a társadalmi-gazdasági növekedés aktív fordítása a kutatás a nemzet gazdaságában.
  • Zökkenőmentesen integrálja a kutatást és az oktatást a világvezetők és kritikus gondolkodók előállításához az alkalmazott tudomány, mérnöki, menedzsment és orvostudomány területén.
  • Folyamatosan innováljuk és integráljuk a globális szabványt a tanulás és a felfedezés módszereiben.
  • A szolgáltatásorientált, ambiciózus és tehetséges egyének sokszínű közösségének létrehozása olyan környezetben, amely ösztönzi és táplálja a kreatív vizsgálatot, a kritikai gondolkodást és az emberi értékeket.
  • Fejleszti a közösséget gyakorlati és szociális készségekkel, üzleti hozzáértéssel és az egész életen át tartó tanulás képességével, amely gazdagítja az ország munkaerejét.

Helyszínek

Abu Dhabi

Khalifa University of Science and Technology

Telefonszám
+971- 2 401 8000