Manipal University Dubai

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Manipal Egyetem Dubai (MUD) egyik ága campus Manipal Egyetem, India, a legnagyobb magánegyetem az ország beiratkozott több mint 25.000 diák egész 23 tudományágak.

Manipal Egyetem, India ad otthont néhány legszebb intézmények tudományos kiválóság beleértve Kasturba Medical College & Manipal Institute of Technology.

Manipal Egyetem létre jelenlétét Dubai, Egyesült Arab Emírségek 2000-ben. Jelenleg Manipal Egyetem, Dubai beiratkozik több mint 1500 diák 26 nemzet szerte a világon, és egy indiai multi-diszciplináris egyetem a régióban.

MU Dubai beköltözött az ikonikus state-of-the-art campus 2011 szeptemberében. Elosztva 750.000 négyzetméter beépített területen, a burjánzó campus elhelyezésére több mint 4000 diák. Eltekintve a kortárs célra épített tantermek, az új campus a Dubai International Academic City (DIAC) házak élvonalbeli laboratóriumok mérnöki, bio-technológiai és informatikai, valamint az is otthont ad néhány, a régió legjobb stúdiók és műhelyek programok Média és Kommunikációs és lakberendezés.

A campus is otthont ad egy burjánzó könyvtár, cafeteria, bőséges kültéri és beltéri sportolási lehetőség, többek között egy atlétikai pálya, teniszpályák, edzőterem és fitness center és egy rekreációs központ a fiúk és a lányok. Az egész campus Wi-Fi képes. Az egyetem ága campus Dubai épít azonos származási és minőségi, hogy látta MU elérni ezeket a fennkölt magasságokba Indiában. Beyond oktatók, hallgatók, a MU, Dubai kap bőven kitett tanórán kívüli rendezvények, sportprogramok és egyéb kulturális rendezvények. Az egyetem egy virágzó sport csapat, amely megnyerte babérjain minden vezető egyetemi szintű események a térségben, és ugyanilyen aktív kulturális és irodalmi tevékenységét Dubai.

Helyszínek

Dubai

Manipal University

Address
G04,Dubai International Academic City (DIAC)
PO Box 345050

Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Telefonszám
+91 92437 77733

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket