Masdar Institute of Science and Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Masdar Institute of Science and Technology a világ első egyetemi szintű egyetemi elkötelezett a valós megoldások a fenntarthatósági kérdésekkel. A világszínvonalú kutatás által vezérelt egyetem, az intézet összpontosít tudomány és a technika fejlett alternatív energia, környezeti és fenntarthatósági technológiákat. Található Abu Dhabi, a tőke az Egyesült Arab Emírségek, Masdar Institute célja, hogy támogassa Abu Dhabi gazdasági diverzifikáció által ápolják magasan képzett humán és a szellemi tőke, miközben partneri megállapodást kötött az ipar vezetőit, hogy segít átalakítani a gazdaságot a tudásalapú egy és fokozza a státusza Abu Dhabi a globális vezető szerepet tölt be a tiszta energia. Az intézet, amelyet azért hoztak létre, együttműködve a Massachusetts Institute of Technology (MIT), integrálja az elmélet és gyakorlat inkubálásához kultúra innováció és a vállalkozások, munka fejlesztése a kritikus gondolkodók és holnap vezetői. Csak a legfényesebb Egyesült Arab Emírségek nemzeti és nemzetközi diplomások, akik bizonyítani kivételes szellemi és vállalkozói erősségeit, és továbbra is elkötelezett amellett, hogy a világ energiaszükségletének, csatlakozhat a Masdar Institute. A világszínvonalú oktatók és felső kategóriájú diákok, az Intézet elkötelezett, hogy megoldást találjanak azokra a kihívásokra, az éghajlatváltozás okozta. Masdar Institute arra is törekszik, hogy vezető megújuló energia és tiszta technológiák lejátszó, szolgálva a próbapadon, a világ, hogy dolgozzon kereskedelmileg életképes, fenntartható energetikai megoldások, miközben az alkalmazott kutatás a négy üzletággal Abu Dhabi sokrétű megújuló energiaipari vállalat Masdar , és az EAE egészére. Masdar Institute található Masdar City, egy feltörekvő globális tisztítási technológia klaszter, amely célja, hogy a világ egyik legnagyobb fenntartható városi fejlődés, megújuló energiaforrás, és a hallgatók egy egyedülálló lehetőség, hogy élni és tanulni egy igazi "élő laboratórium "környezetben. Vízió és misszió Vision:

Ahhoz, hogy egy világszínvonalú, egyetemi szintű intézmény, zökkenőmentesen integrálja a kutatás és az oktatás, hogy készítsen jövőben a világ vezetői és a kritikus gondolkodók a fejlett energia és a fenntarthatóság. Állásba Abu Dhabi, mint egy tudáshálózatként és a motor társadalmi-gazdasági növekedést.

Mission:

Kialakítása és folyamatos fejlődni interdiszciplináris, kollaboratív kutatási és fejlesztési képességek a fejlett energia és a fenntarthatóság. Oktassák a diákokat, hogy innovátorok a szélessége és mélysége növekszik a technológia és a vállalkozás a régióban és világszerte

Helyszínek

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket