Middlesex University Dubai

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Múltunk

A Middlesexet egyetemként alapították 1992-ben. Ezt ma széles körben tekintik kiváló felsőoktatási szolgáltatónak, kiemelkedő tudományos hitelesítő adatokkal, valamint jól alkalmazható és sikeres diplomásokkal.

A Middlesex Egyetem története az 1880-as évek végén kezdődött, amikor két oktatási intézmény nyitotta meg kapuit észak-Londonban - a Szent Katherine Főiskola és a Hornsey Művészeti és Iparművészeti Iskola. Mindkettő a 1973-ban alapított Middlesex Politechnika részévé válik. A Middlesex 1992-ben a Royal Assent által „University” címet kapott.

A legfontosabb dátumok a Middlesex történetében:

 • 1878 - A Szent Katherine Főiskola megnyílik Tottenhamben, és több mint egy évszázad működik
 • 1882 - megalakul a Hornsey Iparművészeti Iskola
 • 1901 - Megkezdődik a Ponders End Műszaki Intézet (az egyetem társadalomtudományi programjának otthona)
 • 1939 - A Hendon Műszaki Intézet megnyílik a Hendonban, a Burroughsban. Az Egyetem legnépszerűbb campusa - sokkal felújítva - továbbra is itt működik
 • 1947 - A Trent Park Oktatási Főiskola megnyitja a szükséges tanárokat a háború utáni időszakban. A tanárokat továbbra is továbbképzik a Trent Park Campuson
 • 1962 - Megnyílik a Beszéd és Dráma Új Főiskola
 • 2005 - A Middlesex University megnyitja első tengerentúli campusát az Egyesült Arab Emírségek Dubajában
 • 2010 - az egyetem doktora - Misho Ravic
  • A Middlesex University London tiszteletbeli doktori fokozatot ad ki a Middlesex University Dubai alapítójának és Misho Ravic, a Middlesex University Dubai igazgatóságának társelnökének. Az egyetemi doktor az egyetem legnagyobb megtiszteltetés.

Jelenlétünk

A Middlesex University egy dinamikus egyetem, amelynek hírneve az innováció és a kiválóság területén az oktatás és a kutatás területén.

Middlesex University Dubai a nemzetközileg elismert londoni Middlesex Egyetem első tengerentúli campusa. A campus, amelyet 2005 januárjában nyitottak meg, több mint 3000 hallgatóból áll, több mint 100 nemzetből, és egyetemi és posztgraduális programokat kínál különféle tantárgyak területén.

Egy igazán globális egyetem vagyunk, amely elkötelezett amellett, hogy kielégítse a kulturális és nemzetközileg sokszínű hallgatói igényeket és törekvéseket az innovatív kutatás, ösztöndíj és szakmai gyakorlat által támasztott kihívást jelentő akadémiai programok biztosításával. Felkészítjük hallgatóinkat arra, hogy professzionális, képzett személyek legyenek a modern világban, elkötelezettek az egész életen át tartó tanulás iránt és képesek legyenek hozzájárulni a közösséghez, amelyben élnek és dolgoznak.

A brit egyetemen alapuló összes előnye mellett a dubai egyetemi hallgatók kihasználhatják a Közép-Kelet szívében egy gyorsan fejlődő modern város által nyújtott összes lehetőséget, miközben megtapasztalhatják a népesség sokszínű nemzetiségét és kultúráját. Dubai. A Campus a Dubai Tudásparkban található, tágas tantermeket és tanulmányi területeket foglal el négy épületben. Maga a Dubai Tudásparkot 2003-ban hozták létre a tanulást támogató nemzetközi intézmények számára. Ezért a Middlesex University Dubai hallgatóknak lehetősége nyílik sokkal szélesebb hallgatói közösségben való részvételre.

A mi jövőnk

A Middlesex célja egy globális egyetem lenni, és kiemelkedő hírnevére épít, mint a minőségi felsőoktatás nemzetközi szolgáltatója. A Middlesex a nemzetközi hallgatók egyik legfontosabb toborzója a dubai campuson és a londoni campuson. Több mint húsz állandó alkalmazottal rendelkező iroda a világ minden tájáról segíti a leendő hallgatókat a felsőoktatás tervezésének és alkalmazásának minden szempontjából.

A Middlesex emellett együttműködésben áll a legrangosabb nemzetközi egyetemekkel és más oktatási szolgáltatókkal. A Middlesex programokat világszerte több mint 100 intézményben oktatják.

A következő évtizedben az Egyetem további Middlesex campusokat kíván megnyitni az Egyesült Királyságon kívül, és folytatja a kiemelkedő felsőoktatás fejlesztését és biztosítását - partnerségi együttműködéssel.

Hírnév és hatás

Middlesex University Dubai a nemzetközileg elismert londoni Middlesex Egyetem első tengerentúli campusa.

A Middlesex Egyetem minőségi hitelesítő adatai kiemelkedőek. A Middlesex Egyetemet az Egyesült Királyság Felsőoktatási Minőségbiztosítási Ügynöksége (QAA) ellenőrzi, és a dubai campus a könyvvizsgálati folyamat szerves része. Dubaji campusunkon ugyanazok a szigorú minőségbiztosítási eljárások vonatkoznak, amelyek megszerezték a Middlesex Egyetemen a lehető legmagasabb jóváhagyást a QAA-tól.

Middlesex University Dubai a dubai kormány Tudás- és Humán Fejlesztési Hatósága (KHDA) is engedélyezi. Ezenkívül a KHDA Egyetemi Minőségbiztosítási Testülete felülvizsgálja a Dubaiban kínált programokat annak biztosítása érdekében, hogy a Dubaiban tanított programok minősége megegyezzen a londoni otthoni campus programjaival.

A dubai akadémiai programoknak ugyanaz az érvényesítési és ellenőrzési rendszere van, mint Londonban, ugyanazokkal a vizsgákkal egyidejűleg mindkét városban. A dubai egyetemi hallgatóknak odaítélt kitüntetések és mesterképzések tehát megegyeznek a londoni egyetemen részt vevő hallgatók által megszerzett kitüntetésekkel, és a hallgatók általában átválthatnak egyetemi egyetemek között, ha ezt meg akarják tenni.

Legyen Londonban vagy Dubaiban, a Middlesex Egyetemi hallgatók felkészültek a globális gazdaságban betöltött jelentős szerepre.128288_pexels-photo-70292.jpeg Tim Gouw / Pexels

Intézményi ellenőrzés az Egyesült Királyság Felsőoktatási Minőségbiztosítási Ügynöksége (QAA) által

A Middlesex University szolgáltatásainak színvonalát és színvonalát az Egyesült Királyság Felsőoktatási Minőségbiztosítási Ügynöksége (QAA) igazolta. A QAA felülvizsgálja az Egyesült Királyság egyetemeit, hogy nyilvános információkat szolgáltasson az akadémiai standardok fenntartásáról, és könyvvizsgálati folyamatait globálisan tiszteletben tartják szilárdságuk miatt. A QAA felsőoktatási véleményét más egyetemek és főiskolák szakértői végzik. Minden értékelő csoportban részt vesz egy értékelő hallgató, mivel a QAA szerint a hallgatóknak partnereiknek kell lenniük oktatásuk minőségbiztosításában. A legutóbb egy, a QAA szakértőinek egy csoportja 2015 októberében meglátogatta a Middlesex Egyetemet, és úgy ítélte meg, hogy annak akadémiai színvonala, a hallgatói tanulási lehetőségek minősége és javítása, valamint a tanulási lehetőségeiről szóló információk minősége megfelel az Egyesült Királyság elvárásainak.

A közelmúltbeli, a 2009-ben közzétett Middlesex Egyetemi áttekintő jelentés „bevált gyakorlatként” határozta meg az egyetemi dubai campus létrehozására, fejlesztésére és integrálására fordított gondos figyelmet. A testület dicsérte a Middlesex Dubai-t a gondos módszerekkel és a minõségi ügyekkel kapcsolatos különös figyelmet illetõen, és ami talán még ennél is fontosabb, hogy Dubaiban biztosítsák a tanulási lehetõségeket, hasonlóak azokhoz, amelyek a londoni hallgatók rendelkezésére állnak.

2014-ben a QAA átvizsgálta az Egyesült Arab Emírségekben a transznacionális oktatást (TNE), amely pozitív jelentést adott a Middlesex University Dubai . A tanulmány különös erőssége a hallgatóknak nyújtott lelkipásztori és tudományos támogatás. A felülvizsgálat megállapította, hogy „a hallgatóknak számos lehetősége van arra, hogy tanulmányaikkal kapcsolatba lépjenek a munkáltatókkal, a tantervbe beépített foglalkoztathatósággal és a tanórán kívüli tevékenységekkel”. A jelentés elismerte a „növekvő kutatási kultúrát” az egyetemen. Ebben az áttekintésben számos egyetemi hallgató vett részt, és hozzájárulásuk hozzájárult ahhoz, hogy a QAA-nak betekintést nyújtsunk campusunk erősségeibe.

A Times Higher Education idézte, hogy az Egyesült Arab Emírségekben az Egyesült Királyság transznacionális oktatásáról szóló, június 4-én közzétett áttekintés szerint „Csak két szolgáltató, beleértve a […] a Middlesex-et, könnyen felismerhető fióktelepként [kínál] különféle lehetőségeket a hallgató az egyetemi campusra számíthat ”. (Times Higher Education, 2014. június 12.)

A QAA egy független testület, amely integrált minőségbiztosítási szolgáltatást nyújt az Egyesült Királyság felsőoktatási intézményeinek. Az Ügynökség elősegíti a közvélemény bizalmát abban, hogy a felsőoktatásban nyújtott ellátás minősége és a díjak színvonala megőrződik és javul. Az Ügynökség áttekintése kiterjed az egyetemek és főiskolák állami és magán felsőoktatásaira, ideértve a tengerentúli partnerekkel való együttműködés szabályait is; valamint a tantárgy szintjén az oktatás és a tanulás minőségének és színvonalának értékelése. Ezek a tevékenységek eredményeként jelentéseket készítenek, amelyek a nyilvánosság számára nyomtatott kiadványként és honlapjukon elérhetők.

128479_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

A dubai kormány tudás- és humánfejlesztési hatósága

Middlesex University Dubai kormány Tudás- és Humán Fejlesztési Hatósága (KHDA) engedélyezi. A 2006-ban a királyi rendelettel létrehozott KHDA felelõs az engedélyeztetésért és a minõségbiztosításért az oktatás és az emberi fejlõdés egészének folyamatossága során, amely a dubai emirátusban található iskolákra és felsõoktatási intézményekre terjed ki.

Az éves engedélyen túlmenően a Middlesex University Dubai összes programját felülvizsgálja a KHDA Egyetemi Minőségbiztosítási Nemzetközi Igazgatósága vagy az UQAIB, amely a világ minden tájáról befolyásos akadémikusok és minőségbiztosítási szakértők testülete, és a szabványok meghatározásáért felel. az egész Emirátusban kínált nemzetközi felsőoktatásban. Az UQAIB által elvégzett áttekintések alapvetően megkövetelik, hogy az egyetem bizonyítsa, hogy a Dubaiban tanított programok minősége megegyezik a londoni otthoni campuséval.

A Middlesex MBA topjai Forbes Közel-Kelet MBA program rangsorolása Dubaiban

A Forbes Közel-Kelet Magazin a 2012. márciusában kiadott kiadásában a Middlesex MBA-t rendezte Dubai első számú MBA-ként. A legmagasabb rangsor a Middlesex MBA egyedi tulajdonságainak megerősítése, amelyek a következők:

 • UK diplomát átfogó üzleti menedzsment tananyaggal.
 • Multikulturális kohort, amely számos iparágban és vállalkozásban működik
 • Kiemelkedő teljes munkaidős oktató, ipari tapasztalattal, Dubaiban
 • Szakterületek széles skálája: Üzleti Kiválóság, Pénzügy, Nemzetközi Üzleti, Marketing és Műveletek
 • Meghívott oktatók a legjobb nemzetközi vállalkozásokból
 • Négy alkalmazott tanulási tapasztalat és négy vezetői készségfejlesztési tevékenység - az osztálytermen kívül.
 • Nemzetközi tapasztalat egy jól megalapozott nemzetközi terepen Párizsba, Milánóba vagy Sanghajba.
 • Az egyes modulokhoz a gyakorlati értékelések széles köre eloszlik a kifejezés során
 • Projekt alapú MBA, amelyet tovább lehet vinni egy vállalkozás alapításában, vagy tanácsadói alkalmazásokkal rendelkezik.

A QAA ellenőrzi, hogy az egyesült királysági egyetemek és főiskolák fenntartják-e a felsőoktatásuk színvonalát. A QAA gyémánt logó és a „QAA” a Felsőoktatási Minőségbiztosítási Ügynökség bejegyzett védjegye.

126794_pexels-photo-3184291.jpegfauxels / Pexels

Helyszínek

Dubai

Address
Dubai Knowledge Park - Blocks 4, 16, 17 & 19, P.O. Box 500697
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek