Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Áttekintés

A Abu Dhabiban található Mohamed bin Zayed Mesterséges Intelligencia Egyetem (MBZUAI) diplomás szintű, kutatáson alapuló tudományos intézet, amely speciális fokozatú programokat kínál a mesterséges intelligencia területén működő helyi és nemzetközi hallgatóknak.

Az MBZUAI célja a tudományos kutatás, a mesterséges intelligencia fejlesztésének, továbbításának és felhasználásának elősegítése az MSc és Ph.D bevezetésével. olyan programok, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy intellektuális potenciáljukat korszerű környezetben teljesítsék.

Az MBZUAI célja a tudományos és kutatási kiválóság elérése helyi, regionális és nemzetközi szinten, elősegítve a hallgatók karrierjét és a megszerzett ismereteik felhasználását korunk legnagyobb kihívásainak kezelésére.

Egyediségünk. A szélén.

1. Kutatásközpontú

A Mohamed bin Zayed Mesterséges Intelligencia Egyetem a világ első AI-központú kutatóegyeteme. Az MBZUAI az Abu Dhabiban működő Mesterséges Intelligencia Intézettel (IIAI), az AI kutatás kiválóságát és vezetését szolgáló globális erővel, Ph.D. felügyelete mellett működött együtt. hallgatók és a tantervek fejlesztése.

2. A campus

Az MBZUAI teljes mértékben integrálódott Abu Dhabi városába, egy élénk fővárosba, amely ötvözi az örökséget a modern életmóddal. A Masdar Cityben található campus - a világ egyik leg fenntarthatóbb városi közössége - korszerű létesítményeket, laboratóriumokat és kutatóközpontokat kínál, amelyek egyedülálló környezetet biztosítanak a kutatáshoz.

3. Ösztöndíj

Az MBZUAI teljes ösztöndíjat kínál, amely fedezi a 100% tandíjat és egyéb juttatásokat, például havi támogatást, egészségbiztosítást és szállást,

4. Szakmai lehetőségek

Az MBZUAI és a nemzeti kormány, az ipar és a tudományos világ közötti szoros kapcsolatok platformot teremtenek hallgatóink számára a stratégiai partnerek hálózatához való kapcsolódáshoz, hogy hatalmas tapasztalatokat szerezzenek lehetséges gyakorlatok révén az olyan területeken, mint az egészségügy, a telekommunikáció, a technológia, a kormány, a pénzügyek. és még sok más. A tökéletes átjáró a professzionális fejlődés sikeres irányításához.

5. Nemzetközi környezet

Az MBZUAI a legjobb egyetem kutatási tartózkodásának. A pályázók minden országból és nemzetiségből üdvözölhetők, mivel a programokba történő felvétel és elfogadás magas tudományos ismeretekre és érdemekre épül. Nemzetközi egyetemi környezet létrehozásával az MBZUAI célja a befogadás és a fejlődés kultúrájának előmozdítása.

121644_pexels-photo-1936299.jpeg

Helyszínek

Abu Dhabi

Mohamed Bin Zayed University of Artificial Intelligence

Address
Masdar City
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket