National Design Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

NFÜ az Egyesült Királyság vezető szakértője nyilvánított internetes Interior Design képesítést.

A Nemzeti Design Akadémia tanított Interior Design több mint 26 éve. Szakértők vagyunk online tanulás. Speciális a részmunkaidős belsőépítészet kurzusok, nyújtunk magas színvonalú, az iparágban elismert, akkreditált tanfolyamok diplomát a posztgraduális szinten rugalmas, online távoktatás. Egy öregdiák több mint 30.000 diák 80 országban. NFÜ diplomások nagyon keresettek, és nagyra becsülik a bizalom, készségek és kereskedelmi tudatosság.

A Nemzeti Design Akadémia teszünk másképp. A tanfolyamok célja, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, és tanulmányozható a világ bármely pontján. Kezeljük minden diák, mint az egyének. A tanfolyamok célja, hogy rugalmas, így NFÜ nincs kifejezéseket vagy félév. A diákok maguk választhatják ki az indítás időpontját és tanulmány a saját tempójukban - nem a lépést a többi diák.

Hiszünk abban, hogy támogatják a diákok és elismerik minden diák másra van szüksége, gyakran illeszkedő, hogy természetesen körüli munka, a személyes és a családi kötelezettségek. Éppen ezért minden tanulónak saját, egyéni tanulmányi tervet, és saját, nagy tapasztalatokkal magántanárt. A tutorok van rengeteg tudás és a terület szakértői szakmai lakberendezés. Ők támogatni fogja Önt az egész útra, amely visszajelzést és annyi támogatást, amennyire szüksége van telefonon, e-mailben vagy skype székhelyű mi székhelye és stúdiók Nottingham és kapcsolatba lehet lépni a hét 5 napján, mint ahányszor csak akarja.

Tanulás Online nem jelenti a tanulás egyedül. Bár a diákok tanulmányi egyénileg hiszünk abban, hogy egy online közösség diákokat, hogy vegyenek egymással, miközben tanul. A diákok tanulmányi interneten a mi személyre szabott virtuális tanulási Stúdió (VLS) portálon. A mi éves tapasztalattal a VLS úgy lett kialakítva, az NFÜ által, hogy a tapasztalat stimuláló és informatív. Azt is, hogy barátok más online hallgatók a nyüzsgő fórumon, élvezze az online szemináriumok és chat a Tutor és Alumni. Munkákat karrier és a hallgatói esettanulmányok mind része a forgalmas VLS, amely elérhető 24/7. Nézze meg kínálatunkat Interior Design tanfolyamok most: NFÜ Level 3 Diploma kurzus által akkreditált AIM-díjat.

Diploma kurzus díjak által támogatott finanszírozást.

A Diploma elfogadott belépését egy szak

Diploma tanfolyamok

Szakmai Interior Design Professional Garden Design Professional függöny készítés & Soft Lakberendezés NDA fok érvényesítik partnerünk, Staffordshire-i Egyetem.

Minden egyetemi diplomák jogosult diákhitelt.

Egyetemi diplomák

FDA Interior Design FDA Örökség Interior Design FDA Kiskereskedelmi design BA (Hons) Interior Design BA (Hons) a Heritage Interior Design BA (Hons) a Lakossági Tervezés BA (Hons) a tervezés Szabadtéri Kalandok

Posztgraduális fok

Pre-Masters - Egyetemi Diploma in Education - Interior Design

Mesterdiploma

MA Interior Design élet nem mindig megy a terv, így a NDA diák tanul az Alapítvány diploma, 2 év / szint, és akkor is az utolsó éves BA (Hons) top up. Ha ők nem tudja folytatni bármilyen okból, még mindig végzős egy diplomát (FDA) és visszatérhet, hogy tanulmányozza a BA (Hons) később! Ez ugyanaz a tananyag és a költségek, de sokkal rugalmasabb.

Ha többet szeretne megtudni, miért nem vesz részt egyik nyílt napon a Nemzeti Design Akadémia, vagy látogasson el honlapunkra

További Természetesen erőforrások

Az NDA kínálnak a házon belüli és online oktatóanyagokat célja, hogy javítsa a diákok tudását a számítógépes tervezés csomagokból, valamint fokozzák természetesen képességeit. A témák között szerepel; AutoCAD, Photoshop, műszaki rajz, SketchUp.

  • NDA diákok kapnak CAD szoftver licencek és támogatás, ingyenes hozzáférést biztosít az Egyesült Királyságban egyetemi könyvtárak (mértéke a diákok esetén), valamint ingyenes tagságot, hogy a brit Institute of Interior Design (BIID).

Helyszínek

Dubai

Address
dubai
PO Box 333207 Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Programok

Az intézmény további kínálata: